Halleluja moment

Kom hem för en stund sedan och min älskling hade gjort det så fint här hemma. Måste erkänna att han till och med lyckades göra det ännu finare än vad jag brukar! Och det bästa med allt var att han hade köpt både marabou (med apelsinsmak, min favorit) och muffins till mig. Vilken prins jag har hittat mig va? Mmmm, jag känner eran avundsjuka ändå hit....Hahaha

Det var faktiskt inte alls jobbigt att jobba idag. Det bara flöt på och jobbet blev ju roligare med Zorica och Mariam som jobbade med mig. Ni är riktigt knäppa! När ni tittar på bilderna här nedan så tänk att jag får se ut som hej kom och hjälp mig när jag jobbar. Ja, jag får. C tycker till och med att jag är ganska söt i mina kläder. Han är söt han med men i hans arbetskläder är han en riktig sexbomb! Hihihi....

 

Nu ska jag titta på en film.

Super

Hann visst med ett till inlägg idag innan min helvetesdag imorgon. Det var super duper trevligt hos familjen. Men jag var jättetrött vilket ni kan se på bilderna. Höll på att somna två gånger minst. Men vi åt super goda completos som är en chilensk korv med bröd med avokado, tomat, majonäs, och surkål. Super gott. Super super! Herregud, måste lägga av med super. Hahaha.



           

Vi firade svärmors födelsedag idag med min familj så vi åt en jättegod tårta sen efter los completos. Mmmm, gott!

Nej  nu ska jag sova. Godnatt på er!




Jobba jobba jobba

Gott folk, ni kommer inte att få höra så mycket mer från mig denna helgen. Jobbar nämligen från 9-20 imorgon så att ni vet. Ingen uppdatering.

Nu väntar jag på C som ska hämta upp mig här hemma och vi ska åka iväg till Hisingen en sväng. Men bara en sväng, måste lägga mig tidigt idag om jag ska orka jobba imorgon. Ha en fortsatt trevlig lördag.

Fredag

Yes idag är det fredag och vilket underbart väder det är ute. Idag kommer la inte så mycket hända i och med att jag ska jobba tidigt imorgon men C var sugen på att gå på bio. Vilka bra filmer finns det på bio nu?


Om en vecka fyller min lilla morfar 65 och går i pension och om 2 veckor åker vi upp till Stockholm för att fira Cristians och hans brosa Claudios födelsedag. Nu har jag två roliga saker att se fram emot.


Trötter

Klockan är inte ens tio och här är man trött och sömnig. Skönt. Ska nog gå och lägga mig snart ska upp tidigt imorgon för att tvätta. Hur har eran dag varit?

Vi hamnade iallafall på Jensens idag. Vi käkade massa gott och hade det trevligt. Present hann vi inte köpa till svärmor men nu vet vi iallafall vad hon vill ha. Hon ska på bröllop snart så vi ska köpa henne en fin väska hon kan ha till bröllopet.

Jag har inget mer att säga så nu lämnar jag er.

godnatt på er

Hemmafru

Nu har jag städat och diskat och nu är det så fint här! Vilken duktig hemmafru jag är!

Jag undrar om min bebis kommer att ha det lika fint hemma när han har sin ledighetsvecka, vad tror ni? Inte för att han inte städar när han är hemma men i och med att jag är ledig mest så är det jag som tar tag i hushållet, och vet ni? Jag älskar det! Jag älskar att ha det fint här hemma när min älskling kommer hem för jag vet själv hur gött det är att komma hem till ett fint och städat hem.

Hade jag kunnat hade jag strykt alla hans kläder också men fan det är inte min starka sida. Yes, jag erkänner jag kan inte stryka! Eller jag vet inte om jag inte kan men jag vet att det är riktigt jobbigt!

Och tänk er vad min mamma säger om det som till och med stryker sina strumpor! Min lilla mamma, saknar att få allting serverat utav henne och hennes goda mat. Men sånt här är livet. Vi måste lämna våra bon någongång...


Morgon!

Vaknade för en liten stund sedan och det känns väldigt skönt att jag har lyckats vända på dygnet utan problem. Under semestern kunde jag gå och lägga mig nu runt tio och det var riktigt jobbigt att vakna sedan när hela dagen var borta. Inte nog med att det var jobbigt, jag kände mig seg hela dagen och det tog verkligen på kroppen.

Så vad händer idag?
Vi ska bjuda ut bebisens mamma på restaurang för att fira hennes födelsedag. Sen måste vi köpa en present också men vad köper man till en 59-åring?

En sak bara

Jag har kommit på en sak...jag är inte bitter längre.



Och vet ni, vad som än händer så kan ingen ta ifrån mig mina minnen, mina misslyckande, mina känslor, det jag har lyckats med, mina misstag och mina tankar. Idag är jag glad att vara Natalie som är lyhörd, omtänksam, ENVIS (negativt ibland) generös, kärleksfull, förstående, ärlig och väldigt älskad av sina nära och kära. Jag har mycket att ge och kommer att göra det. Jag ska inte ge upp.

Otrohet

Det här med otrohet kan förstöra så mycket. Varför inte bara lämna sin partner om det inte finns någon kärlek kvar? Hellre det än att någon går bakom ryggen på en. Och varför är det OFTAST killar som är otrogna? Jaja, allt kommer fixa sig min lilla vän, allt kommer fixa sig. Du måste bara vara stark. Jag finns här.

Nu ska jag mysa lite med C.

Jag lever!

Bebisen skulle på en undersökning idag som han fick lugnande för. Jag ville också ha bara för att testa. Jag testade, blev seg och vi har nu sovit i sju timmar! Hela dagen är förstörd och fan vad dum jag är. Men jag ville bara veta hur det känndes att få dessa tabletter i och med att många utav mina pensionärer på jobbet får dom. Effekt på lugnande hade dom säkert då alla musklerna känndes avslappnade men fyfan vad man var trött. Stackars mina pensionärer som får dessa tabletter och bara sover och sover och sover bara för att dom är oroliga.

Jag är iallafall emot många utav dessa läkemedlen. Det måste finnas ett bättre sätt på att lugna ner de gamla. En bra sak vi har börjat med på jobbet är taktil stimulering. Det är en slags lätt massage med olja, och den säger de har lugnat ner massa små oroliga pensinärer. Det är skitbra med taktil men vi måste hitta på massa mer saker vi kan göra istället för att proppa in de med massa tabletter som bara gör de sega och trötta och de kan till och med ramla! Hemskt!

Nu är jag hungrig!

Nu är det bestämt

Vi kör på en dubbeldejt nästa lördag. Jajamensan!

Nu kommer jag att vara ledig i tre dagar och sedan börjar jag jobba på lördagen igen tills på tisdag. Gött att man ändå kör helgen med roligt folk så att man inte har allt för tråkigt på jobbet. Fan jag tror att jag är för beroende utav folk , det är inte bra, jag är sällskapssjuk. Jag älskar att ha sällskap och ha massa vänner och famlij omkring mig.

Imorgon fyller svärmor år, grattis till lilla dig.

Nu ska bebisen och jag titta på en film om jag kan slita bort honom från GTA.
Sov gott

 Kan ni hitta mig på bilden?

.......

vilken jävla dag!

Vad är det som händer?

Shit min moster sitter instängd hemma för att det är avspärrat utanför henne. De tror att det finns en bomb under en bil där. Vad är det som händer egentligen? En bomb i kortedala igår en kille skjuten i kortedala för någon vecka sedan, vad mer väntar? Helt sjukt, här vill man ju inte att ens barn ska växa upp. Borde ta mitt pick och pack och flytta till någon håla långt upp i Sverige!

Annars har denna dag varit lite sisådär. Har varit irriterad hela dagen pga en händelse på jobbet, men vi får hoppas på att det har lugnat ner sig imorgon. Jobbar bara sex timmar imorgon och sen ska jag försöka tvinga med mig älsklingen till stan så vi kan shoppa lite till både mig och honom.

Vad ska ni hitta på?

Söndag

Hur har eran helg varit? Min helg har bara flugit förbi, varför är det alltid så när det är helg? Nu väntar en ny arbetsvecka och men lönen kommer på onsdag. Wohoo.

Jag och C ska bara ta det lugnt idag och gå ut och äta något gott kanske se på en bra film.


Grattis Dzana och Daniel på eran ett årsdag. Hoppas ni hade det underbart igår och att ni aldrig släpper taget om varandra så länge ni älskar varandra.

Nu ska jag skicka iväg mi amor till duschen så att vi kommer härifrån och jag får lite mat i min mage.
Ha en bra dag


Present till El terremoto

Hur har ni alla sovit i natt? Jag sov inte alls bra, hade massa mardrömmar och vaknade flera gånger i natt.
Jättejobbigt verkligen.
 
Måste in till stan snart och köpa present till El terremoto som fyller 5 idag. El terremoto betyder jordbävningen på svenska. Han är en smart, galen och hyperaktiv unge därav namnet. Alla kallar han el terremota nu stackan, hehehe, bara för att han kan vara en jävligt jobbigt unge ibland min lilla kusin.

Iallafall, vad köper man till en 5-åring?
Puzzel, kläder, bilar, actionfigurer...ja det är vad jag kommer på. Man vill ju ändå köpa honom någonting så att han blir glad och säger "åhhh tack Natalie och Cristian" och så ska han leka med presenten hela dagen, då blir man glad. Kom på nu att C har ju själv varit liten så han vet nog vad en 5 åring vill ha.

Ha en bra dag.


En lugn kväll

C och jag kör på en lugn kväll idag. Jag har köpt fyra flaskor vin (!) och vi ska laga lite god mat (eller rättare sagt jag). Jag hade en hemskt rolig dag idag i stan med tjejerna. Vi promenerade ända från Linne till Brunnsparken. Det ni var motion. Mina fötter värker som fan då jag gick i mina ballerina-skor och ja, jag måste ju erkänna att jag tyvärr är lite plattfotad....så det gör ju inte saken bättre.













 

Visst har mitt lilla troll blivit stor. Min lilla sötis. Tack tjejer för en underbar dag.


En puss

 Min näsa är sne va? Hahaha! Eller så är det munnen...

Nu är jag färdig. Jag tog en härlig dusch men har skippat frukosten eftersom vi ändå ska äta i stan. Garderoben ser nu ut som hej kom och hjälp mig men den fixar jag sedan när jag kommer hem igen. Stackars Banana är redan i stan och väntar på oss. Kom igen Zoran skynda dig lite. Nej nu ska jag gå och titta lite i Limit-affären i väntan på att Zoran ska komma med mina två älsklingar, Evelina och Emelie.

Ha en bra dag!

God morgon

Här är man uppe och klockan är bara tio. C väckte mig halv tio med den jävla snoozen, Gud vad jag hatar den. Varför kan du inte bara gå upp på en gång älskling, varför snooza? Jaja, nu ska jag inte bli negativ här. Dagen har ju ändå börjat bra, har fått krama på min bebis, solen skiner och Emy och Evelina ska också med och luncha. Kan det bli bättre? Nej, don't think so.

Jag uppdaterar mera sedan, nu ska jag läsa lite bloggar och lite nyheter!

Byebye darlings!


Hallå bloggen!

Hemma nu, Gud vad skönt. Det var en ganska tuff dag på jobbet, vi var bara tre när man egentligen ska vara fyra. Men det gick ändå smidigt, det är bara för jag jobbar vet ni! Fick jobba med Cicci som jag trodde och vi körde vårat lilla race. Visst är det skönt att man har kollegor i alla olika åldrar så man kan fråga dom om råd? Cicci lilla är grym på att ge råd och jag suger även åt mig all kunskap hon lär ut.

Imorgon ska jag in till stan och träffa Dzana-Banana. Hur länge sedan var det jag var i stan egentligen? Sist när Irene fyllde år och det var la tre veckor sedan va? Herregud. Iallafall, vi ska äta en sen lunch och sedan ska jag och älsklingen kanske gå på bio och titta på nya Batman filmen. Vi får se, men hellre är man ju hemma och myser nu när vädret är så tråkigt.

Nej, nu ska jag ringa min Banana och terrorisera henne lite!

On my way

Sådär kära vänner nu är jag färdig. Har duschat och tagit på mig och nu ska jag åka iväg till jobbet. Det ska bli kul att få ha någonting att göra, är trött på att vara hemma nu.
Men visst har det varit kul att känna sig som en hemmafru som har städat, diskat och tvättat dessa dagar. För visst har jag varit dålig men fan jag kan inte ha det smutsigt hemma, får panik. Plus att jag ser städningen som lite terapi, det är då jag tänker på allt som händer omkring mig och om jag hade kunnat göra någonting bättre.

Det enda som har fattats har varit en liten Nati som har skrikit efter mat. :)

Ha nu en bra dag!

Idag är det ingen vanlig dag...

...för idag är det Emelies födelsedag! Hurra hurra hurra!

Grattis på födelsedagen min underbara lilla sak. Älskar dig!


Trött

Ush är så trött och huvudet gör ont. Somnade runt två igår men sedan väckte C mig och vi pratade till 5. Det är så mysigt att  ligga och prata i mörkret och kramas med honom. Te amo mi patito.
Så idag ska jag jobba, det ska bli härligt. Jag undrar vem jag jobbar med. Zorica är ju sjuk så henne kommer jag inte får träffa idag, Cicci kanske jobbar? Hoppas det. 

Nej nu ska jag hämta ett HMpaket med lite kläder till oss.

Ha en trevlig dag!

Dagens Dzana

Ska nog börja med Dagens Dzana här (så länge vi är vänner annars får du inte vara med), hon kommer med så roliga kommentarer varje dag så jag måste börja skriva ner dom här så vi alla kan minnas dom.

Vi pratar om en kille till en bekant. 

Jag -Men dom har väl varit tillsammans länge nu va?
Dzana -Ja, men asså han är vääärsta ful!
Jag -Asså varför?
Dzana -Han ser ut som en riktig man!!
Jag -Öh, okeeej...men Dzana han är en MAN.

Hahaha, min lilla Banana är så söt, precis som socker, vad skulle jag göra utan dig? Vem skulle jag ringa och terroriserar varje dag om inte dig? Älskar dig!


Guitar Hero

Jag har fastnat för Guitar Hero. Det är inte sant! Jag som tyckte det var ett jätte tråkigt spel. Men jag har inte haft så mycket att göra nu när jag har varit sjuk och C har jobbat. Jag har gjort trettio låtar på easy och har tolv låtar kvar till nästa level som är medium. Hihihi, känner mig som värsta nörden!

Vad har ni för planer för idag då?

Jag ska inte göra så mycket spela Guitar Hero och laga lite mat. Idag känner jag mig inte alls lika sjuk så jag ska jobba imorgon. Sedan är jag ledig fredag, lördag och söndag. Underbart!

El Hombre Que Yo Amo

Para ti mi amor! Låten beskriver allt...
 





El Hombre Que Yo Amo

El hombre que yo amo tiene
algo de niño
la sonrisa ancha, tierna la mirada
tiene la palabra de mil hombres juntos
y es mi loco amante, sabio, inteligente.

El hombre que yo amo
no le teme a nada
pero cuando ama lo
estremece todo.
guerrero incasable en busca de aventuras
tiene manos fuertes calidas y puras.

El hombre que yo amo
sabe que lo amo
me toma en sus brazos
y lo olvido todo
El es mi motivo
es mi propio sol
el me da alegrias que nadie me dio.

El hombre que yo amo sabe que lo amo,
y vuela siempre lejos,
pero vuelve al nido,
El hombre que yo amo
sabe que lo amo
yo lo quiero loco
pero loco mio

El hombre que yo amo
siempre sabe todo,
no sabe de enojos, no entiende rencores.
el arregla todo con sabiduri­a
con solo mirarme me alegra la vida

El hombre que yo amo
navega en mi mente,
es mi unico i­dolo entre tanta gente,
El hace una fiesta con mi pelo suelto,
ladron de mis sueños
duende de mi almohada

El hombre que yo amo
sabe que lo amo
me toma en sus brazos
y lo olvido todo;
El es mi motivo
es mi propio sol
el me da alegri­as que nadie me dio

El hombre que yo amo sabe que lo amo,
y vuela siempre lejos,
pero vuelve al nido,
El hombre que yo amo
sabe que lo amo
yo lo quiero loco
pero loco mio

Vad gör man inte för sin älskling?

Min C är på jobbet så jag sitter som en fotbollskommentator och informerar min bebis om det senaste som händer i matchen mellan Brasilien och Argentina. Ja, vad ska jag annars göra, jag har inget annat bättre för mig. Har diskat och städat så varför inte göra min andra hälft lite glad. Eller gör jag dig mer depriemerad nu? Förlåt jag vet ju att du vill vara här med mig och titta på matchen.....

 saknar dig!

Saknar

Visst är det mysigt när man är ifrån varandra och skickar massa gulliga sms till varandra? Det är nog det bästa som finns när man är ifrån varandra. Saknar honom redan, det är tråkigt att vara hemma sjuk och själv och inte bli omhändertagen. Buhu, det är synd om mig!
Nej men idag känns det bättre, har inte haft någon feber och halsen börjar göra mindre ont. Det måste vara min chilenska medicin som gör underverk.

3 apelsiner, 1 citron, kokande vatten, honung och en aspirin. Jag dricker det här i två dagar och så är jag frisk sen. Underbart!

Så vad händer idag då?

Jag är hemma med pappa nu, han kom för att besöka mig och äta av min lasange och titta på fotboll. Alltid trevligt med lite manligt sällskap. Nu ska jag vara lite social.


SATC

Har precis titta på Sex And The City filmen. Jag vet att jag är lite sent ute med att se den, men bättre sent  än aldrig. Den var bra. Men jag måste ju erkänna att jag förväntade mig någonting bättre, jag vet inte vad men jag saknade någonting.

Men visst drömde jag mig bort och såg mig och mina vänner där istället, gråtandes och skrattandes. Det är så himla viktigt med vänner, jag är så tacksam för att ni alla står ut med mig. Jag vet att jag ibland kan vara en riktig dömande och negativ bitch så tack för att ni ändå bara tar mina dumma kommentarer med en nypa salt och fortsätter älska mig. Jag vet att jag inte är eller har varit den bästa vännen men jag försöker och kommer alltid försöka.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv, halsen gör så ont.




Idag

Jag har fortfarande ont i halsen men jag har ingen feber. Är fortfarande jobbigt snorig och så nyser jag konstant, jättejobbigt. Även fast jag är sjuk så har jag gått upp tidigt och gjort lasange till min prins. Vi får hoppas på att den smakar gott. Jag är så himla kritiskt mot mig själv angående min matlagning, jag ska ju alltid misslyckas med alla mina rätter, kakor och bullar. Måste sluta upp med det och försöka lära mig av mina matlagnings-misstag istället.

Stackars mig

Har precis kommit hem från jobbet, orkade inte vara kvar på jobbet. Kom till jobbet imorse hur pigg och kry som helst men sen började jag nysa och hosta och näsan började rinna och så kom febern sedan.

Så nu är jag hemma, ligger i min sköna säng och ska försöka sova lite så febern går ner.

tyck synd om mig

Pizzasallad!

Nu sitter jag här i min ensamhet och trycker i mig massa pizzasallad+lite rivna morötter. Har ätit två stora skålar fulla med sallad och nu är jag sugen på någonting mer....men vad? C åt ju upp heeela kanelflätan vi köpte igår och sparade ingenting till sin lilla Nati, inte ens en liten bit lämnade han kvar. Shit asså jag låter som värsta fetisen, my God vad är det med mig?

Min lilla patito ligger och sover så skönt i sängen nu stackan, han jobbade från 6-18 idag och sov ingenting inatt så jag går verkligen på tå här och gör allt försiktigt och lugnt så att han inte ska vakna. Han förtjänar verkligen att få sova i femton timmar om han vill min lilla bebis!

På torsdag blir min bästis (hihihi bästis som man sa när man var liten) tjugoett kan ni gissa vem? En ledtråd: Hon är en mamma.....

 

Ha en trevlig kväll kära läsare, imorgon jobbar Natita från 8-16 om ni ville veta det. Nu ska jag försöka hitta någonting gott i kylskåpet och sen ska jag nana bredvid min prins. Godnatt.

Te extraño



Shit hur ska det gå idag....?

Med familjen

Nu är syrran, mina två mostrar, svärmor, mamma och mina två kusiner här. Vi har en liten familjeträff.

Mamma har gjort sin berömda fisk och nu är vi alla mätta och belåtna. Mostrarna+svärmor sitter kvar i köket och käkar som små tjockisar medan mamma diskar. Det är så skönt att mamma fortfarande ser mig som en liten flicka när det gäller allt med städning. Hon kan städa mycket bättre säger hon, har mer erfarenhet, och det ska jag inte ta ifrån henne, haha nej nej hon får gärna diska åt mig.

Syrran sitter här bredvid och har fastnat på Guitar Hero. Hon är heeelt galen! Jag satt här bredvid henne och sjöng lite och hon bad mig HÅLLA KÄFTEN så att hon kunde höra musiken så att hon kunde spela bättre, my God, jaja.

Har pratat med Zorica nu och jag ska jobba kvällspasset imorgon, fan, kommer inte få se min bebis på hela dagen. Men så är det, back to reality...

           

Trött

Ush vad trött jag är. Ångrar att jag har vänt på dygnet, nu får jag betala för det. Imorgon börjar jag antagligen 7 eller 12.30 jag vet inte ännu för jag skulle byta passet imorgon med Zorica om chefen tillåter, vi får se.

Igår hade vi det jättemysigt på Liseberg. Lyckades tyvärr inte få C på andra tankar angående Balder och Kanonen, men vet ni, jag var så nära på att få honom att åka Kanonen med mig men sedan ångrade han sig i sista sekunden. Hans ursäkter var:

- Att han kunde få en hjärtattack, han är ju faktiskt 28 år, wooow
- Att han inte har någon kontroll över åkattraktionerna.
-Men jag tror att det mest var rädslan som hindrade honom. Hahaha, jag är modigare än min kille, heeelt underbart.


Men när det gäller att köra moppar och sånt, då är jag en fegis.

   

Liseberg

Idag blir det Liseberg för min och patitos del. Men han vååågar inte åka någonting, fegis. Han vill varken åka Balder eller Kanonen, bara Lisebergsbanan! Vilken fegis till kille jag har. Men med min grymma övertalningsförmåga kommer jag nog få honom på andra tankar.

Natalies övertalningsförmåga:
Du börjar med:

"Snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla!"
Om inte det går gör du en ledsen min (tittar på personen med ledsna ögon och tar ner underläppen) och fortsätter, snälla, snälla, snälla!
OM inte det går så hotar du med att städstrejka, laga-mat-strejka, massagestrejka, sexstrejka (det sistnämnda är nog bäst!) osv.

Om inte det går SKRIK OCH GRÅT, det funkar alltid!

Over and out!

Dessa kilon...

Nämde i tidigare inlägg att jag gick upp tre kilo i Barcelona. Tyvärr har jag inte gått ner de kilorna utan istället har jag gått upp ett kilo till! Det känns hemskt att ta på sig ett par byxor som satt bra förr och som idag satt tajt som fan. Nej måste börja träna igen, ska avsluta mitt konto på Life och börja träna på Kristinedal istället, någon mer som vill hålla sig i form med Natita?

C vill också hålla sig i form så det känns skönt att ha någon att träna med och äta nyttigt med. Nej nästa måndag ska jag börja akta mig för godsaker och Mcdonald's. Men idag kära vänner ska jag fortsätta denna kväll med lite gott:



Sen ska vi röja i min patitos (lilla anka) garderob, jag ska ta före och efter bilder. Yes!

Bara två dagar kvar på semestern

Ja tänk er att fyra nästan fem veckor bara kunde flyga förbi sådär. På lördag börjar jag jobba igen och då återgår jag väl till verkligeheten, undrar hur jag kommer att klara av den? Jag som är en drömmare....

Men nej fan det är ändå skönt och komma tillbaka, ni vet till rutinerna och arbetet. Har faktiskt saknat jobbet lite. Har saknat att komma dit, ta en kopp kaffe med mina arbetskamrater, får höra vad de gjort i helgen eller under veckan, vilket nytt skvaller som går i huset osv. Men det bästa är väl att få träffa Zorica då vi beklagar oss om våra liv eller kanske skrattar åt helgens händelser.

Som ni märker så har jag ingen inspiration kvar, men den kommer, ge mig tid, ge inte upp!

Se där ja

Klockan är kvart över sju och vi är fortfarande uppe. Vad tror ni, kommer vi lyckas hålla oss uppe hela dagen idag? Jag tror faktiskt vi klarar av det, det var ju inte heller så länge sedan jag var vaken i över 40 timmar. Men skit vad hemskt det var, jag kände hur hjärtat mitt slog flera hundra slag i minuten, det jag gjorde var verkligen inte bra för min kropp.

Vi har iallfall bestämt att vi ska käka frukost hos hans mamma nu klockan nio och sedan ska vi tillbaka hem och väl här hemma ska vi beställa thai-mat till lunch och till middagen går vi och köper oss en grillad kyckling och någon god potatissallad. Gott! Allt detta för att vi vet att ingen av oss kommer att orka diska när den här dagen tar slut.

På tal om någonting gott, kärleksmumsen blev jättegoda och C har redan ätit upp halva plåten, han är en riktig liten tjockis, men jag ska ju inte ljuga jag har ju också hjälpt honom lite...

Jaja, nu en snabbdusch och så ger vi oss av mot Landala!


Kärleksmums!

Ställde mig i köket och började baka kärleksmums för en timma sedan. Vad är det med alla dessa sug efter massa goda saker egentligen?

Jag glömde köpa florsocker så jag fick improvisera med vanligt socker och mörk block-choklad. Vi får hoppas på att det blir gott, inte så gott som det egentligen skulle ha blivit men fan skitsamma, C sa att det var tanken som räknades och det är ju sant. Bara tanken att jag ställde mig och bakade lite gott till oss båda tolv på natten gör mig till en underbar flickvän!

Jag har tyvärr vänt på dygnet så nu går jag och lägger mig runt åtta på morgonen och vaknar fyra på eftermiddagen. Jag mår jättedåligt av det så inatt ska vi inte sova bara dricka massa kaffe och äta massa kärleksmums och lägga oss tidigt imorgon, hoppas jag.

Nej nu ska vi titta på någon film och trycka i oss kärleksmums, mums!

 hihihi...

Grattis!

 Grattis på födelsedagen Zoran. All lycka till dig på denna dagen. (detta var den enda bilden jag hade på dig. Säger vi.......)

Iallafall hoppas alla dina önskningar går i uppfyllelse idag min trogna lilla läsare.

Okej sista Barcelona bilderna

     
Massage på stranden är la aldrig fel?

       
Den här dagen tog vi det bara lugnt sedan på kvällen helt utmattade efter en hel dag på stranden.

Nästa dag var vi på Camp Nou, Europas största fotbollsstadium som ägs av FC Barcelona. Tyvärr hade vi oturen att Bruce Springsteen skulle spela där den kvällen så vi fick inte gå ner på själva fotbollsplanen.

             

Sedan på kvällen hyrde vi en moppe och körde runt i hela Barcelona längs med stränderna. Mysigt men farligt!

     Ja det var jag som valde moppen med den lilla söta kossan. Ni skulle ha sett, alla som stannade bredvid oss när det blev rött ljus skrattade åt stackars Cristian. Hahaha!

    Sedan åkte vi upp med hiss till det här tornet och vi korsade Las Ramblas i en liten sak som satt fast på några linor som satt fast på två torn till. Svårt att förklara. Men scary var det iallfall. Hela saken gungade och JA jag trodde verkligen linorna skulle gå av och att jag skulle dö i Barcelona.

               

          Utgång till pacha och catwalk. Älsklingen äter våran favorit frukost Bogadillo-hamburgesa och jag äter mig fet på KFC, jag har väl sagt att jag gick upp 3 kilo på bara en vecka? Hehehehe.

Nej kära vänner nu väntar Banana på msn.

Irene 21

           

Okej nu är jag lite efter med dessa bilder, tjejen fyllde 21 förra torsdagen men men. Ni vet att jag har varit lite seg på sistonde. Annars då? Hur mår ni alla?

Jag mår bra, sitter med Banana (som vanligt) hemma hos mig och lyssnar på lite skön old school. Ska inte glömma säga att lilla Reina också är här med oss. Lilla vännen, så söt och tjock, man kan inte äta i lugn och ro om man inte ger henne lite mat också lilla tjockisen.


En sömnlös natt i Göteborg







Hålla bloggen!
Sitter hemma hos Banana som ni ser. Vi kan inte sova. Nej sanningen är att Cristian jobbar till sex och han hämtar upp mig efter jobbet.

Ursäkta den dåliga uppdateringen, jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Jag har varit på massa familjeträffar och varit mycket med min puppy-love (Cristian).

Ja vad kan man säga om mitt liv idag? Jag känner mig lycklig, ni vet sådär RIKTIGT lycklig, inte bara lycklig, utan LYCKLIG! Äh, svårt att förklara. Men dagarna med Cristian rinner bara förbi. Aldrig att jag har tråkigt med dig mi amorcito rico.

Nu får jag återgå till Banana.


RSS 2.0