På jobbet...

hejsan!
Sitter på jobbet och har lite rast. Det blev ingen pastasalladsbesök. Joco orkade inte åka in till stan, som vanligt. Sen när jag har körkort ska jag verkligen åka öööverallt! Det blir inget mer, josip kan du skjutsa mig till...

Hopp, vad gör ni nu då?

Vilket skönt väder det var idag, tygskorna åkte på och en tunnare vinterjacka. Mina solglasögon har gått sönder så jag får köpa mig några nya i veckan. Bara tio dagar kvar till Barcelona. Gud vad underbart det ska bli! Tittade precis på vädret i Barcelona och det är 16 grader! Va skönt! Ska ha på mig mina nya vår kläder där :D :D :D

Nej nu ska jag vara lite social :)

Bye bye darling

Godmorgon!

Har allla sovit gott? Det har inte jag, kunde inte ligga still, alla ställningar var bara jobbiga att ligga i. Ja, så är det fredag igen. Vad ska ni hitta på till helgen? Jag ska ligga kvar liiiite till i sängen och sen ska jag upp och duscha. Vi ska antagligen till persos jobb innan jag börjar jobba. Hon jobbar på en salladsbar, det ska bli gott med lite sallad :)

bye bye darling

Kiksson!

Kom precis hem efter att ha träffat Kiksson och rökt två cigaretter. Vi brukar alltid göra så. Hon ringer mig, kommer med bilen och vi träffas och röker lite cancerpinnar och pratar om vad vi har gjort. Alltid lika trevligt!

Tvättade mina fönster för mindre än en vecka sedan och dom är REDAN skitiga, vad är det med den här luften egentligen, måste tvätta dom igen nu inför lördagen. Det pirrar i magen när jag tänker på lördagen. Hur kommer det att bli? Hur kommer stämningen att vara? Kommer folk komma överens? Kommer dom ha tråkigt? Ska vi verkligen dra vidare in till stan sedan? Ja ja det blir nog bra.

Två bilder på pappa som "huaso" det är dom här kläderna man har när man dansar till den chilenska "cuacan" som  är chiles nationaldans.

image96image97

Är han inte söt min papi? Bilderna visar kanske inte hur charmig och snygg han är i verkligheten, men räcker det med att säga att han har massa tjejer efter sig? Hehehe, det är min pappa det! Lite mullig efter Chile resan men snart kommer han att gå ner med sina fotbollsträningar...

Ska nog umgås lite med joco nu, men han spelar ju ändå cs, jaja, ska visa lite intresse iallfall, han säger att jag bara bryr mig om min blogg nuförtiden, haha. Då skulle han bara veta hur det är för dom stora bloggarna som lever för det här, Gud asså....

Bye bye darlings!


Passion?

Vet ni att idag när jag körde med min körkortslärare Johanna så pratade vi om saker man känner sån där grym passion för.
Och jag sa att jag inte kände passion för någonting, hon älskar ju hundar så det är hennes grej, men jag då? Nej ingenting.
Men då sa hon någonting som verkligen stämmer! Hon sa din passion för livet måse väl vara familjen. Och när jag tänkte efter så JA! Och så sa hon: Jag tycker att din kille ska skaffa sig ett jobb han blir grymt rik på så du slipper jobba och kan vara hemma och ta hand om familjen. JA, det vill jag! Så baby, bli rik, please. Så jag får vara hemma och ta hand om våra jobbiga ungar (för det kommer dom säkert att bli) Sen kanske man ska ha ett jobb på 55% kanske...?

Det är iallfall grymt av min lärare som inte känner mig så bra veta EXAKT vad jag känner. För även om alla tycker jag är gammalmodig så har alltid min dröm varit att gifta mig och skaffa barn. Är jag nära min dröm? Kanske...

Lite bilder på två av mina kusiner, just nu familjens minstingar :)

image92      image93

En bild på min vackra syster:
image95
Du är den vackraste kvinnan på denna jord

Bye bye darling

restaurang besök

Har precis kommit hem från ett restaurangbesök. Joco, Persa, Toni och jag var och åt på Mykonos. Som vanligt så överdrev vi med förrötterna så man var mätt när varmrätten kom. Smakade faktiskt på calamares, men nej det var ingenting för mig. När jag tuggade detta sega, gummiaktiga köttet så kunde jag inte sluta tänka på dessa fula bläckfiskar som simmar så fult i havet, neush!

Maten var god som vanligt, men asså köttet smakade lite "för" mycket gris. Låter konstigt va? Hahaha, jag vet jag ÄR konstig, men det är nog därför mina vänner älskar mig :)

Lite bilder från idag iallfall:

image88

image89
Jag och mitt ostylade hår och vackra Persa
image91
Varmrätten Gyrostallrik

Så imon blir det jobb från 14:00-21:00. Sedan ska vi till Ivan som fyller 21. Och på lördag firar jag min födelsedag. Det blir en riktigt trevlig helg!

Bye bye Darlings!

hallellå

Har börjat tvätta lite smått, men hade glömt att mitt sköljmedel var slut, så jag har ändå tvättat med bara tvärrmedel, vi får se hur kläderna blir.

Känner mig lite stressad inför lördagen, måste köpa massa grejer. Men får absolut inte glömma att köpa plast tallrikar och plastmuggar. Tänker inte stå på min födelesdag och diska.

Ni har väl inte missat det fina vädret ute. Ska tvätta färdigt och sen skulle jag gärna vilja ta en promenad, måste börja träna, MÅSTE få bort mina lovehandels, ush som jag hatar dom. Har inte haft dom innnan, fick dom när jag fyllde 18 tror jag :(

Ska fortsätta med tvätten nu.

Bye bye darling


Min dag idag

Hej alla glada! Har inte kunnat uppdaterna min blogg idag för jag hade inget internet imorse. Men som tur är så är den tillbaka nu. Jag har haft en riktigt bra dag idag. Först så vaknade jag klockan ETT! Jag har ju sagt innan att jag inte tycker om att sova så länge, men detta ni var riktigt skönt! Jag somnade väl runt halv tolv igår så jag sov i tretton timmar tror jag..?

Ja ja som sagt var det skönt.

Har varit hos frissan idag, hittade TVÅ par byxor och så har jag varit och hälsat på min lilla Evelina.
Har fått en present från lilla Persa också, en jättefin trenchcoat från HM, lägger upp en bild imon. Men den är riktigt snygg!

Sitter just nu i vardagsrummet med pappa och baby och dom tittar på fotboll, det är så skönt att dom kommer så bra överens, det är det bästa med joco och med pappa att båda är sociala.

Lite bilder:

image84
Evelina två veckor

image85
Perso och Evelina

image86
Evelina och Jag



Wisin y Yandel

Mina älsklingar var på festivaeln igår. Dom är så bra!







Så skön musik!

jävla flygbolag

stackars min lilla pappa, efter att stackan har rest från andra sidan jorden till Sverige så kommer hans väskor BORT! Dom spårade väskan och den var som tur var i Paris där han gjorde en av sina mellanlandningar, men hans kompis väska var i BRASILIEN! Jag tycker så synd om henne, hoppas hon får hem den, hon hade ju tydligen massa guld i den som folk hade bett henne köpa med sig, jag hoppas VERKLIGEN inte att detta händer mig när vi ska till Barcelona. Tänk om alla mina kläder jag har shoppat i Barcelona skulle komma bort? Men som tur var så hitta dom pappas väska så ikväll ska dom lämna hem väskan.

Nu måste jag springa iväg, en av baby's kusiner fyller återigen år, han har så mycket släkt, Gud!

Bye bye darling

snart snart snart!

Snart landar pappa på landevetter! Jag har ju faktiskt saknat han lite grann, hoppas han har med sig massa gott. Men inte för mycket, måste börja dra ner på allt gott nu, nu är vintern och chokladätandet över, nu ska det tränas, promeneras och så måste jag dra ner på mitt småätande på jobbet. Det är ju jobbigt att hålla sig från att äta när pensionärerna äter massa gott! Men det är väl det som är det sköna med att vara gammal då FÅR man faktiskt äta vad man vill :)

Fick tårta både hemma och på jobbet, så nu sitter byxorna så tajt så det känns som att man gått upp 2 kilo. En tjej jag inte träffat på länge ska komma till mig på lördag när jag ska fira min födelsedag. Jag är så glad, det känns verkligen som att det kommer att bli riktigt lyckat på lördag, alla jag älskar ska vara där!

Fick min andra present av min svärmor ocskå, massa fina kastruller och en stekpanna. Dom är så snygga och stilrena och passar verkligen in i mitt kök, och dom kommer VERKLIGEN komma till användning, ska slänga allt gammalt.

Bye bye darling

(mobilbloggar) är på jobbet och mina arbetskamrater har firat mig med

DSC00283.JPG
(mobilbloggar) är på jobbet och mina arbetskamrater har firat mig med tårta och blommor. Dom är helt underbara. Jag själv tog med mig pirogerna som blev väldigt omtyckta. Pappa landar på landvetter om ca 5 timmar hoppas han har med sig massa gott!

jag fick min tårta :)

min underbara mamma kom hem till mig nyss med en tårta till lilla mig. Och ett par jättefina örhängen och halsband. Du är underbara mi mamita linda!

image81

image82

Nu ska vi äta en underbar frukost med ägg, juice, TÅRTA och kaffe :D

bye bye darlings!

Min födelsedag

Fyller ju 21 idag men ska fira på lördag istället för jag jobbar till 8 ikväll. pappa ska hämtas på landvetter klockan 22:00 också kommer ju lönen imon.

Idag ska jag
-äta en god frukost
-ta ett långt bad
-ligga kvar i sängen till iallfall elva
-absolut INTE stressa på jobbet
-smita iväg tidiagre från jobbet, om det går ;)
-äta tårta om någon köper till mig?

jaja nu ska jag titta lite på tv, hörs senare!


Grattis till lilla mig :D


bilder och festivalartister

image78
Min underbara mami

image79
Syrran

image80

Lite shopping




Här är en underbar Marco Antonio Solis låt


Nu ska jag försöka sova lite, måste vakna pigg på min födelsedag :)

Bye bye darlings!

grattis till mig

idag är det ingen vanlig dag för idag är det NATALIES födelsedag
HURRA HURRA HURRA!!!

 grattis till lilla mig

piroge processen, jajamensan

Gud vilken trevlig dag jag har haft, har glömt att min mami och papi kan vara så roliga att umgås med, t.om. vin drack vi ju! Jag älskar dom så mycket, dom är bästaste mormorn och morfarn :). Och INGEN gör såååå goda piroger som min mami gör, idag berättade hon den hemliga ingrediensen och JA jag blev förvånad något så enkelt gör så dom smakar underbart!

Först gör man så här


image69

Papi har uppfunnit en maskin som gör degen super tunn, han är mitt lilla snille.

image70

Närbilden

image71

Den här har han också hittat på så att pirogen blir perfekt rund

image72

Sen gör man så här

image73

Så här ser dom ut när dom ska in i ugnen...

image74

Och när dom har varit i ugnen...

image75

Sen gjorde mami världens goaste soppa vi drack chilensk vin till, självklart...

image76

Gato negro

image77

Nu måste jag räkna ner för om 5 minuter är det min FÖDELSEDAG!!!! :D :D ;D ;D


(mobilbloggar) är hos min mormor och morfar nu. Vi har gjort piroger%2

DSC00271.JPG
(mobilbloggar) är hos min mormor och morfar nu. Vi har gjort piroger som jag ska ha med mig imorgon till jobbet för imorgon blir jag 21! Och då ska det bjudas på gott.

sjuka tankar

hej alla glada!
Somnade verkligen av tråkighet igår, joco var trött så det fanns inget annat att göra än att sova. Men sova kunde jag inte på ett bra tag. Tänkte på pappa som reser hem från Chile idag. Tänkte på att hans flygplan kunde krascha, och att en spåkvinna hade spått att en man i mitt liv kommer att dö. Alla dessa tankar bidrog till att jag inte kunde sova på en timma iallfall, bara låg och tänkte och varje tanke gjorde så att jag mådde sämre...

Idag har jag andra tankar, att man inte ska tro på allt dom säger, dom spådde jag Emelie om att hon skulle få en pojke men hon fick en flicka. Ja ja, allt kommer att gå bra och imorgon ska jag hämta honom på flygplatsen och hoppas på massa goda grejer från Chile.

Nu måste jag fixa frukost till oss!

bye bye darling

tre bra saker

idag har jag gjort tre bra saker (kommer ni ihåg det är glamoröst att vara generös?)
-vilat kroppen
-lagat mat till joco
-"bara" rökt tre cigaretter

jag är så utråkat så det är inte klokt, jag vill ut och bara gå tills jag inte orkar mer, men baby orkar inte och jag vill inte gå ut själv heller, jag känner mig som en hund som måste ut och rastas innan jag blir galen!

en till bra låt...



hittar tyvärr ingen text till den men visst är den skön?

Spanska romantiska låtar....

Vet ni vilka underbara, kärleksfulla låtar latinos gör? Dom sjunger med passion, med all deras kärlek och lust. Dom skäms inte för något. Alla deras kärlekslåtar går rakt in i mitt hjärta och jag önskar SÅ att alla andra också förstod vad dom sjunger. När jag lyssnar på deras låtar så önskar jag att jag fick vara gift med var och en av dom och att alla skulle sjunga för mig varje dag, varje timma. Det finns inget bättre än en kille som förför med sång!

Jag är ju en väldigt känslig person och kan verkligen gråta om jag hör en låt dom verkligen passar in i mitt liv. Men asså fan, synd att inte alla kan spanska, vilka låtar dom gör, my God.

Här är tre av mina favoriter:




Historia de amor

Yeah........... AVENTURA
Let me find out

Explícame por qué razón no me miras la cara
Será que no quieres que note que sigues enamorada
Tus ojos demuestran pasión y falsos sentimientos
Por el hecho de tu rechazarme mientras te mueres por dentro

Sabes bien q no puedes olvidarme y mucho menos engañarme
Todavía no ha nacido otro hombre que pueda enamorarte

Si antes de inventarse el amor, yo ya te estaba amando
Ni el amor de Romeo & Julieta llegó a ser tan grande
Te voy a ser sincero y confieso, no te miento: Te extraño
Y a pesar que transcurrió tanto tiempo aún guardo tu retrato

¿Y a donde irá este amor, todita la ilusión? me pregunto a cada instante
Yo sé que yo fallé pero tu orgullo y tu actitud me impiden recuperarte
Niegas sentir amor, ocultas la pasión y también me rechazas
Conmigo no podrás, te conozco de más, tú todavía me amas
No importa que te alejes de mi me extrañaras mañana

You won't forget Romeo... ah ah!
Too strong

Hoy disfrazas lo que por mi sientes indispuesta a vencer
Incluso dices que me odias y que el amor se te fue
Mira mis ojos, ven díseme que ya tu no me amas
Y entonces sí, no te haré más canciones, no diré más palabras

Disimulas al decir que no me amas, que eso fue en el pasado
Pero el amor no se puede olvidar, siempre queda grabado

En tu diario se conserva la historia de dos enamorados
Las novelas y poesías de amor las viví a tu lado
Recuerda cuando te hice mujer en aquella madrugada
Cuando te cantaba con mi guitarra y luego tú me besabas (beso)
Ay mi niña no te hagas ese daño sabiendo que me amas

¿Y a donde irá este amor, todita la ilusión? me pregunto a cada instante
Yo sé que yo fallé pero tu orgullo y tu actitud me impiden recuperarte
Niegas sentir amor, ocultas la pasión y también me rechazas
Conmigo no podrás, te conozco de más, tú todavía me amas
No importa que te alejes de mi me extrañaras mañana
[Historia De Amor Lyrics on
http://www.lyricsmania.com/ ]




Amor mio
Si estoy debajo del baiben de tus piernas
Si estoy hundido en un baiben de caderas
Esto es el cielo, es mi cielo

Amor Fugado
Me tomas, me dejas, me exprimes y me tiras a un lado
Te vas a otro cielo y regresas como los colibris
Me tienes como un perro a tus pies

Otra ves mi boca insensata
Vuelve a caer en tu piel
Vuelve a mi tu boca y provoca
Vuelvo a caer de tus pechos a tu par de pies

Labios compartidos
Labios divididos mi amor
Yo no puedo compartir tus labios
Y comparto el engaño
Y comparto mis dias y el dolor
Ya no puedo compartir tus labios
Oh amor oh amor compartido

Amor mutante
Amigos con derecho y sin derecho de tenerte siempre
Y siempre tengo que esperar paciente
El pedazo que me toca de ti
[ Labios Compartidos lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ]
Relampagos de alcohol
Las voces solas lloran en el sol
Mi boca en llamas torturada
Me desnudas angel hada luego te vas

Otra ves mi boca insensata
Vuelve a caer en tu piel de miel
Vuelve a mi tu boca duele
Vuelvo a caer de tus pechos a tu par de pies

Labios compartidos
Labios divididos mi amor
Yo no puedo compartir tus labios
Que comparto el engaño y comparto mis dias y el dolor
Ya no puedo compartir tus labios
Que me parta un rayo
Que me entierre el olvido mi amor pero no puedo mas
Compartir tus labios compartir tus besos
Labios compartidos

Te amo con toda mi fe, sin medida
Te amo aunque estes compartida
Tus labios tienen el control

Te amo con toda mi fe, sin medida
Te amo aunque estes compartida
Y sigues tu con el control



Ya no estas mas a mi lado corazón
en el alma sólo tengo soledad
y si ya no puedo verte
por qué Dios me hizo quererte
para hacerme sufrir mas.

Siempre fuiste la razón de mi existir
adorarte para mi fue religión
en tus besos yo encontraba
el calor que me brindaba
el amor y la pasión.

Es la historia de un amor
como no hay otro igual
que me hizo comprender
todo el bien, todo el mal
que le dio luz a mi vida
apagándola después
hay que vida tan obscura
sin tu amor no viviré.

Siempre fuiste la razón de mi existir
adorarte para mi fue religión
en tus besos yo encontraba
el calor que me brindaba
el amor y la pasión.

Es la historia de un amor
como no hay otro igual
que me hizo comprender
todo el bien, todo el mal
que le dio luz a mi vida
apagándola después
hay que vida tan obscura
sin tu amor no viviré.

Siempre fuiste la razón de mi existir
adorarte para mi fue religión
en tus besos yo encontraba
el calor que me brindaba
el amor y la pasión.

Den sista låten är en riktig klassiker t.o.m mina vänner som ej kan spanska kan låten. Bästa upplevelsen som förknippas med den låten är när mamma och jag sjung den ihop i spanska klubben, vilken känsla att få sjunga den ihop med mamma!

Nu ska jag nog gå ut på balkongen lite och ta lite luft, har inte varit ute på hela dagen, snacka om lat, hahaha!

jag ska aldrig mer...

spela bingolotto
hoppas på vinst
vara säker på att jag ska vinna
få hjärtklappning när jag bara behöver ett nummer till

SKA ALDRIG SPELA BINGOLOTTO IGEN, jävla skitspel

men men man ska aldrig säga aldrig... :)

bingolotto!

Det blir en lugn kväll idag med bingolotto. Jag tror jag var tio eller elva sist jag spelade bingolotto. Men för ett år sedan började jag spela i bingohallarna. Sen så blev både jag och Dzana spelberoende ett tag i höstas men det var tur att vi la av. Vi fick färgchansen en gång iallafall, fast jag vann bara 700, tog fel nummer.

Anledningen till att vi ska spela ikväll är simpel, Emelie den nyblivna mamman spelade förra helgen när vi var där och både jag och Joco blev sugna, vi får se om vi kommer att fortsätta spela eller om det verkligen är ett spel för pensionärer eller också i Emelies fall nyblivna mammor :)

image66



Nu ska jag laga lite snabbmat, är sugen på lite fet mat, det blir pommesfrites med chickennuggets, mums!

Bye bye darling

bilder från igår

image64

image65

det blev en lyckad kväll igår. Jag kom ju självklart sist med poängen men jag kan ju inte bowla fast jag älskar att göra det. Idag ska det spelas bingolotto och nu ska jag ligga kvar i min säng och bara vara, det är så skönt att bara vara.

jag är så spontan idag :)

jag blir så glad när jag känner mig spontan, positiv och glad.
Smsa jocos kusin och vi bestämmde att vi ska sitta lite hos mig, dricka lite, dansa lite och sen bowla.
Men grejen är att jag ALDRIG har bestämt något bara sådär, jag måste planera och sånt jobbigt, men idag minsann ska vi bowla bara så där.

Jag ser fram denna kväll

nu ska jag hämta den nytvättade tvätten, mmm :)

gipsy king, bonde söker fru, vato loco....



oh yes jag lyckades, är jag inte helt grym! :)

redan trött

Hej alla glada!
Har börjat tvätta, har renbäddat, dammsugit, tvättat badrummet och inget  mer och jag är jättetrött!
Jag är hungrig också men som sagt matlagning är inte min grej så jag får se vad jag ska laga för något.

Läste föresseten på aftonbladet.se att j.lo har fött och det blev en pojke och en flicka! Är det inte helt underbart, man får paret på en gång. Vill också ha barn, känns som att alla skaffar barn, men det kommer när det ska komma.

Nu ska jag fortsätta med städningen, funderar på att lämna disken till joco som är ute och roar sig, nej vad hemsk jag är. Diskar senare :)

Bye bye darling

fredag

skönt att det är fredag va? jag har ångest jag har sovit tills nu. vad ska alla hitta på idag?
Själv ska jag göra allt sånt där tråkigt som städa, tvätta och laga mat, ush det är verkligen så tråkigt.
Nu ska jag äta frukosten joco kom med till lilla mig :) avokado mackor, mums!

hallellå

hej alla som inte kan sova :)
vi ha varit hos min favorit, baby's broson som fyllde hela nio år dag.
vi har druckit lite, snackat och bara haft kul, vi åkte hem för att jag trodde att jag skulle tvätta kolockan elva imon, men fan det är ju klockan två, aja, skitsamma får sova mer imorgon.

Måste bara påpeka att när jag var hemma hos jocos bror och var på toa så såg jag att dom hade 8 eller 9 tandkkrämstuber! Hur roligt är inte det?

kanske inte alls roligt för vissa då :)

nu ska jag sova, hoppas jag, har blivit sådär jobbigt övertrött


shit...

kom precis på att jag är 21 om 4 dagar. jag vill INTE bli:
gammal och grå och sitta i en vrå
vad ska man då hitta på?
äta och sjunga och vara me de unga
det kan la gå an
ifall man kan

ramsan sjunger en gullig tant på jobbet varje dag :)

josip sa precis att jag försöker vara en svensk för att jag skriver "det kan la gå an"
lite rätt har han ju, svensk vill jag inte bli, men prata bra svenska, JA det vill jag så lilla josip skit du i mig och fortsätt prata ditt ghettospråk, du behöver la inte prata fint om du ändå ska bli snickare :)

bye bye darling

tävling

yes en ny tävling nu, nu kan man vinna dessa snygga och häftiga örhängen

image126
 tävlingen hittar ni här http://hotnonstop.blogg.se/1203597576_tvling.html#comment
lycka till änna då va ;)

levnadshistoria, inte bara dementa

jag har verkligen haft två lärorika dagar, jag lärde mig mycket! Fick även dela med mig av mina egna erfarenheter på jobbet och lyssna på andra undersköterskors berättelser.

En viktig sak jag lärde mig som jag aldrig kommer att glömma är att ALLA bör skriva en levnadsberättelse. Även fast jag var helt exalterad när jag berättade om allt detta för Josip och han bara helt ointresserad sa mm, mm, mm SKA jag tvinga han göra en levnadsberättelse på hur han VILL ha det om han (Gudförbjude) av någon orsak skulle bli sjuk och tappa språket och rörligheten.

För detta med levnadshistorier handlar ju inte bara om dom dementa, att dom ska ha en när dom flyttar in. Vi unga ska också ha det för vem vet vad som kan hända i framtiden. Och vi ska även få våra föräldrar att skriva en. För tror ni som alla att BARA gammla kan bli dementa så här ni heeelt FEL. Jag har jobbat med en dement som blev sjuk när han var runt 40 någonstans! Och hon som höll i kursen sa att den yngsta i Sverige idag som är dement är bara 32 år! Sjukt va.

Så kära vänner ta er tid och skriv ner någonstans på nått papper eller vad som helst och skirv ner exkat hur ni skulle vilja ha det om ni blev dementa eller blev sjuka och tappade språket och rörligheten.
Det kan vara vad som helst, jag tex ska ha med att jag vill, måste, kräver att få sova med strumpor på natten, hatar svamp, spenat, måste ha ansikskräm efter ansiktstvätt och att jag älskar att sjunga och om jag skulle bli sjuk nu så måste jag bara få följa alla dessa kassa såpor på TV.

Bara ett förslag, men följer ni inte mitt råd och sitter där en full medvetna om vad som händer men kan varken röra er eller tala så kommer ni ångra er att ni inte skrev en levnadsberättelse....

Efter den här kursen så vill jag SÅ MYCKET. Den positiva Natalie har nog kommit tillbaka, jag vill förändra så mycket. Jag vill också hålla föreläsningar, jag vill, jag vill, jag vill.
På måndag ska det minsann ändras lite saker här och där på jobbet.
Undrar ni över något så FRÅGA, inga frågor är dumma!

hej hej hej

det är så skönt  att vakna och vara pigg och ha drömt världens skönaste dröm.
jag är pigg pigg pigg och hoppas vara det resten utav dagen för att baby's brorson fyller år och han vill gå till lek och buslandet! Hallå, hur ska jag orka med massa barn efter att ha varit på utbildning från 9-17?

Hoppas det blir bra iallfall, nu ska jag borsta tänder och gå

Byebye darling


ghetto

Hej alla glada. Kom precis hem från stan där jag har fikat med några vänninor och det var ju väldigt trevligt. Jag sa det när vi var på cafet att någonting var väldigt trevligt och syrran min började gapflabba.
"Vadå väldigt trevligt?" sa min syrra, du låter som värsta kärringen."
 "Ja men vad ska jag säg då? Jag vet att det låter vuxet men jag har börjat prata med ett mer välvårdat språk vet du. På bloggen tex vill jag inte säga det var för fan skitkul, det är inte fint att svära längre tycker jag."
Så säger hon "Du är dum i huvudet med ditt fina språk och dina gester" och då säger en annan tjej " Ja, men det är kvinnligt, hon är kvinnlig, inte som jag som svär i tid och otid och är så manlig av mig."

Anledningen till att jag tar upp detta är för att jag bor i en förort i Göteborg där det nästan bara finns invandrare. ALLA bryter och pratar det här "ghetto språket" till och med min SVENSKA kompis har pratat med brytning en gång i tiden. Spelar ingen roll om man går i skolan, till och med lärarna bryter herreGud! Det är det språket vi lär oss och det är det språket vi fortsätter tala, OM inte vi kommer ut från den bubblan och börjar jobba utanför den förorten MED svenskar.

Jag kan säga att jag är 90% säker på att anledningen till att jag har slutat prata på det sättet är för att jag började jobba i en kommun med iallfall 95% svenskar. Och jag måste ju erkänna att jag tyckte dom var dumma i huvudet som drog sina "svenneskämt" och "vilket fint väder det är idag."

Jag kom ju från förorten där vi drog skämt OM svenskar och vi hade ju fan mer saker gemensamt än om att prata om vädret. Men man lär sig hur folk fungerar och att mina arbetskamrater gärna tittar i min matlåda för vad är det för smörja jag har med mig egentligen? Och att dom tycker om att prata om vädret MEN inget personligt. Iallfall inte dom äldre. Och nu pratar jag om MITT jobb inte om folk i allmänhet, bara så att ni vet kära vänner.

Jag har iallfall slutat prata "ghetto språket" är det inte underbart, tack Björkekärrshus. Jag är så nöjd så, jag skäms när syrran som snart är 24 pratar så men det är vad JAG tycker, jag älskar dig ändå syrran :)

Det är verkligen synd att det bor så många människor ute i förorterna och inte kan det svenska språket. Dom vill jobba men vem vill ha någon som inte kan tala riktig svenska? Det hade iallfall inte jag velat ha. Så snälla nu ska jag svära: snälla hela jävla sveriges län, orter sätt FÖR FAN inte alla utlänningarna på en och samma JÄVLA plats, hur fan tror ni att dom fan ska lära sig tala ren svenska när dom fan bara umgås med folk som fan INTE kan svenska?? Åh jag kan skriva en hel bok om det här problemet för jag har själv upplevt det i familjen men nej nu ska jag sluta, måste varva ner lite innan jag ska lägga mig men fan nu känner jag hur förbannad jag är egentligen!!!!

ÅHHH, känner att jag kanske kom bort lite från ämnet, eller kanske inte skitsamma...


(mobilbloggar) har precis lyssnat färdigt på föreläsnimgen om demens o

DSC00267.JPG
(mobilbloggar) har precis lyssnat färdigt på föreläsnimgen om demens och jag måste säga att den verkligen var givande. Ska in till stan me en vän och fika. Och även försöka hitta ett par tygskor. Vi får se.

buenos dias

hopp då ska man snart bege sig av till utbildningen! ush och fy säger jag bara! hatar föreläsningar, när man måste sitta ner och när det är så ointressant för mig, detta suger verkligen. Och det är från 9-17, why?!

I natt när jag kanske hade sovit en timma och sovit sååå skönt så börjar josip BANKA på väggen. Är du inte riktigt klok?! ville jag skrika, men jag orkade inte men jag känner mig väldigt arg på honom nu, har lust att göra samma sak nu när han ligger så skönt och sover. Han klagade la antagligen på grannarna, JAG hör dom aldrig, varför måste han höra dom?

Ne nu ska jag käka lite frukost

Byebye darling


har han blivit en tjatig hemmafru?

efter att vi hade varit och handlat så gick jag in i duschen. Josip började diska och lägga in de nyköpta grejerna. När jag kommer ut tittar josip på mig med värsta mördarblicken:

-fan asså kan du inte lägga din tallrik med havegrynsgröt i VATTEN när du har ätit färdigt??!!
-ha ha ha, baby du låter som jag!
-nej men asså det är ju irriterande faktiskt, snälla lägg tallrikarna i vatten.

Jag har alltså i fleeera år sagt: Lägg tallrikarna i vatten, lägg glasen i vatten, ja lägg för fan allt i vatten! Ja, som att det tjatet hjälpte. Men när JAG glömmer EN gång så är det tjöt, tjöt, tjöt! Neush vilken tjatig man jag har fått, han har verkligen gått och blivit mig, det ÄR skrämmande!

Nu ska jag fortsätta med min matlagning...

Byebye darling!


vart är han???

fan har väntat på josip i tjugo minuter snart, vart är du människa?? är vrååålhungrig, nu blir jag på dåligt humör

hej kära vänner

Så är det en vecka kvar till lön, wohoo, inte mycket att hurra för eftersom jag var sjuk i januari och förlorar 1000 spänn på det, men men alltid något. Och så fyller man år om 6 dagar så då kan man kanske få inte lite pengar.

HerreGud räknade veckorna till barcelonaresan och det är bara tre veckor kvar! Gött ska det bli, hann ju inte köpa så mycket sist jag var där, men kyrkan var ju underbar, så fin så det inte är sant. Man måste nog vara där för att se hur vacker den är. det går inte att se på kort.

Nu ska baby och jag åka och handla för det är verkligen TOMT i både kylskåpet och frysen, vi äter verkligen som gamar, hahaha.

Bye bye darling

Gangsterungar

Hahaha, nyss när jag var på väg hem så fanns det typ 5-6 ungar som typ var högst 11 år gamla med hängbyxor, kepsar och sådana där band runt huvudet. Dom började skrika: akta er för kontrollanterna!
Dom varnade alla och hoppade av vagnen, jag menar går inte dessa barn i skolan där man faktiskt får ett spårvagnskort? Många hoppade iallfall av så dom lyckades ju rädda många. Men sen så hörde jag hur en kvinna med kraftig svensk brytning förklarde varför hon inte hade kupong. "ja eskule ekopa men ja han intee, se do inte myke fulk?" Hur som helst det KAN hända intressanta saker på vagnen.

Dagen på jobbet var iallfall bra. Fick jobba med min favorit Emma och vi hade hur kul som helst. Kommer sakna dig när du slutar, lilla emma sperma, hahaha.

Imon har jobbet skickat mig och några till på utbildning, ush det är verkligen tråkigt. Från nio till fem ska vi vara där och jag förbereder mig för en väldigt lång dag.

Nu ska jag kila iväg och övningsköra

bye bye darling


hejsvejs

Gör köttgryta igen, hahaha är jag inte för go, noll fantasi alltså. Tack gode Gud att joco äter allt! Om en vecka blir jag 21 är det inte hemskt. Tiden bara flyger förbi snart ska man ha barn och ett bra jobb hoppas jag. Vi planerar att ha barn om två år så jag hoppas vekligen jag har ett annat jobb då för fan vill inte fastna på mitt jobb. Neush!

Min barndomsvän ringde mig förut och vi ska troligen träffas på onsdag om hon inte får förhinder. Det ska bli jätte trevligt iallfall, det var länge sedan vi sågs, vet ju ingenting om hennes liv längre, är det inte synd? Jag sa det till henne, tänk om Josip misshandlar mig och du vet ingenting om det, nej sa hon jag vet att han inte misshandlar dig, hehehe, jag vet jag är lite konstig ibland. Jaja det ska bli kul och träffa henne iallfall.

Vill träffa lilla Evelina också saknar henne faktiskt, mitt lilla troll, hoppas hon mår min lilla prinsessa.

Ska titta till köttet nu mina vänner, ha det gött!

Bye bye darling

hur skönt som helst

har precis vakat efter två timmars sömn, det var det bästa som har hänt idag tror jag. jag vill sova mera ögonen bara stänger sig men nu ska jag ta mig samman och gå upp och laga lite mat, får se vad det ska bli.

bye bye darling

och en till

Jag tävlar om ett snyggt diskset hos Junitjej. De fina produkterna är sponsrade av  Happy Lina. Tävlingen pågår till tisdagen den 19/2-08. Du kan läsa om tävlingen här. Var med och tävla du också!! Meddela Junitjej om att du är med.

tävling!

Jag är med och tävlar om ett ett väldigt fint myspaket sponsrat av t4u.se. Jag hoppas verkligen att jag vinner det! Tävlingen arrangeras av JunitjejLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till torsdag den 21/2 kl. 20.00 på dig.

vilket väder!

jag har varit uppe sedan klockan halv 7 på morgonen, jag har ont i ryggen och i fötterna men med detta vädret så glömmer jag bort allting! Fyfan vilket gött väder. Solen skiner och man kan faktiskt bara gå med en tröja och någon scarf runt halsen. Ska kolla med baby när han kommer hem från skolan om han vill åka och käka glass. Det skulle vara underbart.

nu ska jag äta något.

byebye darling

Äntligen hemma

fyfan vilken dag det har varit på jobbet. jag vill gråta. jag orkar inte mer, efter två år med dementa så mår jag idag både psykiskt och fysiskt dåligt. vad ska jag göra? ja det är den stora frågan...

Är iallfall glad att jag har dig joco. När jag kom hem hade baby städat, lagat mat, diskat och köpt chocklad till mig. Det gjorde genast att jag glömde bort min fucked up dag på jobbet. Jag älskar dig baby, du och jag 7 år och 5 månader imorgon :)

Här är lite bilder från igår föressten

image61
Baby och Evelina

image62
Mjuka läppar ska man ha :)


Nu ska jag äta lite av köttgrytan baby gjorde som föressten blev jääättegod. Du är så duktig min älskling.

Bye bye darling

hos suza

sitter hemma hos suzo och firar hennes birthday. det finns en amatörkväll i en förening där man kan sjunga och vinna ett pris på 1000 kronor om man vinner. ska nog dra dit men fan vet inte, vill dricka lite också men ska ju jobba imorgon :(. jaja får se hur det blir.

var hemma hos min lilla prinsessa evelina innan vi kom hit och hon är så underbar. hon blir bara vackrare och vackrare för varje dag. hon spydde på mig men som tur var klarade sig min klänning :) men det hade inte gjort något egentligen, bara lite babyspya.

ska tillbaka till soffan där dom killarna sitter som var så små innan pch nu är dom riktiga män, fyfan vad tiden går!


bye bye darling!

(mobilbloggar) hahaha dagens outfit? Tröjan från www.vastragotaland.se %

DSC00266.JPG
(mobilbloggar) hahaha dagens outfit? Tröjan från www.vastragotaland.se :-D

YEEEES!!

hade ansökt om semester den 1/3 och den 2/3 och jag fick det! wohoooo säger jag bara, nu blir det massa röj den 1/3 tjejer!!!

på jobbet

hej alla glada! sitter i mitt lunchrum och har precis ätit färdigt. Åt lasangen från igår och pizzasallad, mmmm, gottit!
Efter jobbet beger jag mig hem till lilla Evelina så hon kan få den fina kläningen jag har köpt till henne. Jag har saknat henne så mycket lilla trollet. Ska bli underbart att få hålla henne. Efter det åker jag hem till baby's kusin som fyller 23 och sen kanske vi ska på casino? får se

ha en underbar lördag

bye bye darling

natita ska i säng

jag är så trött så jag faller ihop snart. jag undrar hur trött min vän är. dom säger ju att bebisen ammar hela tiden andra dygnet så hon måste vara helt slutkörd stackan. jag har inte sovit bra i fem dagar tror jag. högst fem timmar per natt har jag sovit så nu ska jag ta på mig pyjamasen, dricka varm mjölk och försöka sova.

godnatt kära läsare

byebye darling

tävling

ny tävling http://theodorsmamma.blogg.se/1203030947_theodorsmamma_tvlar_u.html

THEODORSMAMMA TÄVLAR UT!

passa på den är skitsnygg till sommarn när man är så där bruuuuun :D:D:D

båda är nöjda

Som sagt så skulle jag ju göra lasange och det gjorde jag. Det blev väldigt gott, baby har aldrig någonsin sagt: mmmmmm vad gott, mmm, jättegott! Så ja den blev god men ni skulle ha sett hur den såg ut, såg i alla fall inte ut som lasange. Ja ja bara baby och mamma blev nöjda. Nu ligger dom och vilar båda två, mamma här på soffan bredvid mig och baby inne på rummet. Va lycklig jag känner mig, två av dom jag älskar mest ligger nöjda och mätta och vilar.

Imorgon börjar jag jobba 6:45 och det är inte roligt ska jag säga. Bussarna går så konstigt så jag är på jobbet redan vid 6:20. Aja vad ska man göra, måste jobba tills jag vet vad jag ska göra med mitt liv. Det låster så hemskt, vet inte vad jag ska göra med mitt liv, ush.

Finns föressten en tävling på scorett.se
Man kan vinna ett par skor, vilka ni vill :)

Och om ni går med i dinskos klubb på www.dinsko.se så får ni 20% rabatt om ni går med innan 9 mars!

byebye darling

en till tävling

image2443

Finns en grym tävling på kellys blogg just nu:
http://kellybellybutton.blogg.se/1202989924_vinn_rosetthalsband.html 
man kan vinna det snygga rosetthalsbandet.
Gå in och titta på www.cocoo.se också där ni får 20% rabatt om ni uppger koden KELLY. Lycka till ;)

modeakuten

Modeakuten har en tävling, massa fina priser :)

http://modeakutens.blogg.se/1202795842_skotvling.html


Godmorgon!

Har precis varit ute och Gud vilket fint väder det är. Längtar verkligen till sommaren nu. Bara inte snön kommer och förstör alla vårtecknen.

Ska göra lasange idag oh bjuda mamma på det, hoppas det blir gott, jag är ju inte så duktig på matlagning tyvärr.

Det känns så konstigt att min bästa vän har gått och blivit mamma. Hon är mamma nu och ingen kan ändra på det. Det känns som att vi inte kommer att vara lika tajta längre men vi får hoppas på att det inte blir så. Åh, vill bara ta på Evelina den fina klänningen och skorna och se hur fin hon kommer bli i det lilla sötisen.

Filmen We own the night som vi såg igår var riktigt grym! Bästa filmen jag sett på länge. Se den!



Joaquin Phoenix är riktigt het. En riktig Papi Chulo ;) Och Eva var det ju inget fel på speciellt i första scenen...

Bye bye darling

jag älskar henne redan...

image58

Vilka underbara två dagar jag har haft. Evelina har kommit till världen och jag älskar henne redan. Hittade en jätte söt klänning på HM med skorna till och så köpte jag strumpebyxor. Vet inte om det syns så bra på bilden:

image59

Det var grym rea i stan. Speciellt på Monki men jag kom la nog försent. Allt fint var borta. Men syrran hittade tre snygga tröjor. Det blev ingen matlagning för ensamma själar idag. Mamma (som jag tänkte bjuda hit) hade sällskap så jag orkade inte heller laga mat så baby och jag åkte till våran favorit kina restaurang och käkade där. Vi åt vårrullar till förätt, dom var la sådär. Men sen kom den underbara maten. Friterade räkor, biff med bambuskott och jag tog en entrecot med pommes, mmmmm, det var underbart! Fick en parfym och en annurlunda ros i en vas med hjärtan av baby, det var ju inte väntat måste jag säga. Nu ska vi titta på We own the night och äta glassen Rocky Road. Så lovely!

Bye bye darling

är hon inte helt underbar mitt lilla troll. Hon är så lugn och fin

DSC00087.jpg
är hon inte helt underbar mitt lilla troll. Hon är så lugn och fin och helt underbar. Jag är på väg från sjukhuset nu och ska in till stan och köpa massa saker till min prinssesa. Grattis på alla hjärtans dag till alla! Från en stolt gudmor....

Jag ska bli gudmor till nyfödda evelina me so happy!

DSC00243.JPG
Jag ska bli gudmor till nyfödda evelina me so happy!

det blev en flicka!!!

DSC00237.JPG
det blev en flicka!!!

Är kvar på sjukhuset och jag tror att det nog ska komma en bebis sna

DSC00235.JPG
Är kvar på sjukhuset och jag tror att det nog ska komma en bebis snart. Pappan till bebisen åkte iväg och köpte käk. Jag skulle ha hamburgartallrik och fick detta. Pommesfriten är instoppade i denna undervattens liknande saken. Kallas detta hamburgaretallrik i mölndal kanske? Det är typ pitabröd instoppat med sallad, skinka, ost och pommes. Aja gott var det iallafall.

är på sjukhuset nu. Jag tycker att det är så synd om henne :%2

DSC00231.JPG
är på sjukhuset nu. Jag tycker att det är så synd om henne :-( värkarna kommer med en halv minut emellan. Jag känner mig så hjälplös om det nu heter så. Hoppas bebisen kommer snart :-).

Hej kära vänner. Sitter på vagnen på väg till mölndalssjukhus dä

DSC00106.JPG
Hej kära vänner. Sitter på vagnen på väg till mölndalssjukhus där min lilla vän väntar på att bebisen ska komma ut. Dom har spräckt nån hinna så att vattnet ska komma ut och hon har fått dropp. Igångsättning har hon fått. Snart blir dessa underbara människor föräldrar och jag blir väl en liten moster. Tänk om bebisen kommer efter tolv i natt då blir det ett kärleksbarn som emy sa....

Fetiskväll

Jag och joco har suttit och tittat på Gabriel. En film om en ärkeängel som kämpar mot ondskan här på jorden. Den var helt OK. Får en 6 av möjliga 10.

Gabriel Movie Poster



Jag blev så intresserad utav den här ärkesängeln så jag har  tittat runt lite på internet , hittade en intressant sida:

http://www.sinnligkunskap.se/kurser/arkeanglar/gabriel.htm


Lilla jag och min lilla prins ska lägga oss och titta på PRISON BREAK som kom ut idag med svensk text, underbart! Imorgon är jag ledig från jobbet och så som jag känner idag så skulle jag kunna sova hela dagen imorgon men det skulle jag inte tillåta mig själv göra.

Har slutat sova till tre-fyra på eftermiddan, annars sover man bort hela dagen. men så tänkte man inte när man var 15-16 år. Det var ändå ganska härligt måste jag erkänna. Men mamma brukade skälla på mig och sa att jag fan inte skulle tro att jag bodde på ett hotell och kunde sova till hur länge som helst.

Och vet ni vad min mormor brukade göra med min syster när hon tyckte att hon hade sovit för länge? Hon gick in till syrrans rum och dammsög medans syrran sov! Jag skrattade ihjäl mig när Vanne berättade det, stackan. Och alltid hade hon varit ute och festat kvällen innan så hon blev väckt av en dammsugare och rejäla baksmällor. Just great!

Prison break next!


Byebye Darling



 


någonting är fel

joco har precis diskat en sönderbränd kastrull. Vad händer härnäst? jordens undergång maybe? hahaha, nej jag kan inte fatta det..my God jag är stolt över baby

Tito Beltran

Läste precis att han fick sin dom. Två års fängelse, kan tänka mig hur upprörda alla i chile är just nu! Hahaha, måste titta på chilenska kanalen sedan. Massa mäniskor i Chile och Tito han själv skyllde ju på att Sverige var ett rasistiskt land och blablabla. Gött att han har fått sitt straff om han är skyldig, fuck om han har dömts för något han inte gjort. Ja ja bara Gud vet. Men hur kan en gubbe som han gifta sig med en sådan vacker kvinna som Jenny, och hon är väl mycket yngre också väl? Om han verklgen har gjort detta mot den här stackars tjejen så hoppas jag han får ett helvete i resten av sitt liv, speciellt i fägelset.

Nu till något annat då jag inte är så insatt i den här cirkusen. Min vän ska sättas igång imorgon! Är det inte underbart? Jag ska få lukta och hålla i en nyfödd bebis om högst två dagar! Me so happy happy.
Nu tror jag att jag ska lägga mig, fick föressten hem kläderna från HM, ska bara behålla toppen med kyssar, Rihannas tanktop kunde man inte ha BH till och då syntes bröstet i sidan, fuck fuck, så är det, den var riktigt snygg iallafall,,,

image29
Bye bye darling


tror jag lärt mig mobilblogga nu?

DSC00073.JPG
tror jag lärt mig mobilblogga nu?

bloggar från jobbet...

hej kära vänner! Hoppas alla mår bra och är pigga den här hääärliga måndagsmorgonen :D. Jag själv har varit uppe sedan fem på morgonen och jag är fortfarande pigg.

Min gravida vän hade något möte idag på sjukhuset om hur dom ska göra med hennes förlossning, nu har hon nog gått 11 dagar övert tiden tror jag? Stackan...jag håller tummarna för dig iallfall, hoppas att det går som du vill.

På onsdag ska jag ha en liten återträff med två vänner jag inte träffat på länge. Det ska verkligen bli kul. Vet inte vad jag ska bjuda på för mat bara. Den ena är muslim och den andra tycker bara om mcdonald's mat. Sen ska ju joco också äta så då måste jag göra så att alla tre är nöjda, åh! Vet inte ens om jag hinner laga mat, har bokat upp en dubbel lektion med körskolan, baby kan väl alltid beställa en pizza isåfall.

Det är mycket som händer nu. Tiderna ändras och jag håller med dom som säger att det var bättre förr. Jag önskar att jag en dag vaknade och visste exakt vad jag ville jobba med. Jag önskar också att relationen med tre personer jag älskar var som den var förr. Jag önskar att mycket var ogjort och jag önskar att jag var 10-11 år igen och kunde springa på min gård utan bekymmer. Ja det är mycket man önskar...

Byebye darling!

alla hjärtans dag...

vet ni vad snälla jag har bestämt? Jag ska laga mat och bjuda hit alla som känner sig ensamma på alla hjärtans dag. I och med att joco och jag inte bryr oss om den dagen längre så gör vi hellre någon sällskap den dagen. Självklart vill jag fortfarande ha blommor eller choklad den dagen men att få vara med honom är det viktigaste. Han ville ju att vi skulle äta på någon flashig restaurang men nej ush varför slösa pengar när man kan laga något godare hemma coh slippa alla andra människor.

Nu ska lilla jag försöka sova måste upp fem imon.

Bye bye darling

hellooo

Min dag har verkligen flugit förbi idag, vi åkte runt från halv två till sex tror jag och jag hittade ingenting men baby köpte sig TRE par jeans. Jag kan inte förstå att man kan hitta tre par jeans på samma dag. För mig tar det flera månader att hitta ett par jeans. Sist hade det nog gått tre fyra månader innan jag hittade det "perfekta" paret som ändå inte sitter så perfekt. Antingen är dom för tajta på magen eller rumpan eller så ser man tjock ut. Jag hittade i alla fall det här halsbandet som var rea på rea, det kostade mig 12,38 kronor! Hahaha vilket kap! Passar fint ihop med mina bamboo-örhängen från http://www.cocoo.se/

image49

Bye bye darling ♥

ny dag, nya andetag

Så är snart den här helgen över. Jobbar imorgon och på tisdag och sen är jag ledig fram tills lördag. Då ska jag få träffa en underbar tjej som kommer och jobbar lite timmar hos oss.

Har tagit ut grytbytar som ska tina medans jag och baby åker iväg och hämtar TV:n som hade pajat. Ska passa på och titta in på HM också och använda hans 50 kronorscheck han fick från HM ;).

Allmänt så har jag ingen inspiration kvar till något. Jag känner mig som en robot, allt är bara rutin. Ush allt är så tråkigt.


skit ner er

nu skiter jag i allt, ni ska allt få se, då kommer ni ångra er

mitt hjärta av guld har blivit till sten fucking shit

fuck
fuck
fuck

Lördag morgon....

Godmorgon! Har precis kommit hem till baby's föräldrar, dom håller på att byta tapeter i ett rum så jag sitter i vardagsrummet och njuter av denna vackra lördagsmorgon. Igår var vi på fest och det var verkligen en lyckad kväll. Bra musik, bra folk och mycket dans. Ni ska se hur min garderob ser ut efter igår, hahaha. Så är det när man inte vet vad man ska ha på sig, alla kläder ligger huller om buller.

En kille jag satt bredvid på festen presenterade sig som baby's kusin. Han skulle fylla sjutton och jag kunde inte sluta tänka på att han bara var 9 år när jag och baby blev tillsammans. Under all tiden vi har varit tillsammans har den har stiliga kille gått från en liten pojke till en stilig och snygg tonåring. För oss har liksom tiden stått stilla medans jocos alla kusiner som jag sett som småbarn blivit stora, snygga killar. Dom har ju till och med tjejer och grejer. Fyfan va tiden flyger iväg. Jag får faktiskt en ångestkänsla när jag tänker på att jag är 30 om 9 år. Nio år kommer bara flyga förbi och jag kommer inte fatta någonting. Hoppas bara jag har barn tills dess och ett jobb jag trivs med. För jag har lovat mig själv och en tjej på jobbet att jag INTE blir kvar på jobbet. Efter sommarn är det bye bye darling!

image48 
Glada natalie, glada tina, glada marijana :D  (bild från igår)

en nya människa

Har precis duschat, tagit på mig dom nytvättade kläderna och smörjt in mig med en god lotion. Känner mig som en helt ny människa. På vardagarna när man jobbar hinner man ju smörja in sig efter man har duschat på morgonen. Baby's pappa fyller år idag. Hipp hipp hurra för dig. Vi ska alla åka iväg och äta kinamat på Hisingen, ska bara vänta på att min tvätt torkar färdigt. Det ska bli så gott.

Min gravida vän fick ingen bebis idag, bebisen när kommer du ut egentligen?

Fick en kommentar av en tjej från förra inlägget och JA, oprah är fan bäst och för att inte glömma en av de mäktigaste i USA, grymt oprah!  

Bye bye darling

hur kan man lämna sina barn?

Tittar just nu på oprah på kanal 3. Det handlar om en mamma som har lämnat sina barn. Hur kan man egentligen? Jag kanske inte har så mycket att säga om detta eftersom jag inte har barn själv men jag gråter när jag ser ett av dessa barn läsa upp ett brev åt sin mamma som är där ute någonstans.
 
Jag måste få säga vad jag tycker. Jag tycker att hon är hemsk. Barnen gråter just nu när dom läser upp breven och det är så sorligt så det gör ont i mitt hjärta. Dom har inte sett sin mamma på två år men dom inte är så arga på henne dom vill bara att mamma ska komma hem igen. Fyfan säger jag bara. Varför föda två barn som man sedan lämnar för en annan kille. Okej, hon och barnens pappa kanske inte hade det så bra ihop men fan kvinnan varför kämpade du inte? Alla går ju igenom ner och uppgångar i sitt förhållande men man måste kämpa.

Jag har hört en historia om en kvinna som lämnade sin dotter och sin man för en ny kärlek. Hon flyttade från Sverige och bara lämnade allt. Jag tror inte att hennes lilla flicka kan ha mått så bra. Idag när jag ser den lilla flickan har hon ingen lycka alls i ögonen. Hon ser så sorgsen ut nästan som I-or i nallepuh. Jag mår dåligt när jag ser henne. Hennes mamma är tillbaka i Sverige med sin nya kille men jag vet inte vilken realtion dom har idag.

Jag kan inte se in i min framtid och se hur jag själv kommer att vara som mamma. Men en sak är säker, jag skulle ALDRIG lämna mina barn för en ny kärlek....

Nu måste jag till tvättstugan och titta till min lilla tvätt.

Bye bye darling

är saker verkligen "ment to be"?

Hej kära vänner. Mina två vänninor har precis gått. Va roligt det låter med "vänninor". När jag pratar om ment to be så menar jag att jag inte alls tyckte om dessa tjejer förut och jag skulle aldrig tro att VI  skulle sitta i MITT kök och prata öppet om våra liv. Det är faktiskt helt sjukt.

Jag hälsade knappt på en av dom och på den andra så hälsade jag för att vara artig men att vi skulle bli så bra vänner skulle aldrig falla mig i tanke, ALDRIG! Jag var jag och dom var dom. Dom var andra människor, dom var inte som jag, tänkte inte som jag och umgicks med folk jag ansåg vara elaka. Men så en dag säger Josip att vi ska resa bort med dom tjejerna och deras killar! Jag tror ju att det är ett skämt, men nej vi reste bort och fyfan vad man kan ha fel om människor. Dom var världens goaste tjejer, ärliga och roliga. Dom ställde upp på allt och "fryste" liksom aldrig ut mig även fast vi inte kände varandra bra och jag knappt hälsade på dom innan. Nej va fel man kan ha om folk va. Ment to be måste det ju vara. För idag kan jag inte vara utan dom när jag spelar finans :). Ni betyder mycket tjejer! Än idag säger jag till dom att jag inte kan tro att vi har blivit så bra vänner. Det ordspråket håll din fiender nära maybe stämmer? I alla fall tänk efter alla därute, är verkligen dom ni inte tycker om så mycket så hemska egentligen?

image44


Nu ska lilla jag lägga mig i sängen och titta på guldkompassen eller bee movie, joco vill se bee movie men jag vill se guldkompassen, får se vilken det blir. Vi får nog diskutera lite och jag vinner nog ;).....

image46

image47

Bye bye DARLING

hej alla glada

shit det var ju ett tag sedan jag skrev. Jag har verkligen inte haft tid. Så är det när man har ett jobb,ett hem och en kille att ta hand om. Det är ju verkligen ingen dans på rosor att bo ihop och få leva i verkliga verkligheten. Nej,när jag kom hem klockan fem diskade jag, jag har lagat mat och precis städat. Och tänk om man hade barn också! Fyfan säger jag bara. Nu har mina två vänninor kommit så jag måste vara social liksom :)

Bye bye Baby

Helt dödstrött...

Kom hem från jobbet för 10 minuter sedan. Är jätte trött, inte sådär trött man är när man jobbar ihjäl sig utan trött så att jag bara vill sova. Ska nog göra det, orkar inte blogga något mer, ska lägga mig bredvid baby och sova gott (hoppas jag). Imon ska jag upp runt 6 så jag ska passa på att sova nu när jag e sömnig.

Bye bye baby från en trött och tråkig natita...

hejsan

Vaknade för en stund sedan och ska snart äta min havregrynsgröt. Jag ska åka iväg och köra med trafikskolan och sedan åker jag iväg till jobbet. Har inte så mycket mer att säga, men ha en trevlig onsdag allihopa!

Läste precis på en spansk hemsida att J-lo ska ha tvillingar.....vad tror ni? Hennes mage är ju ganska så stor faktiskt. Och så stod det att det var typ ärfligt och hennes faster hade tydligen också fött tvillingar.

image42


Nej nu kallnar min lilla gröt. Det blir inte så mycket uppdateringar här i och med att jag jobbar men ni får ha det så trevligt.

Bye bye baby!

God natt

Nu ska lilla jag hoppa in i min säng bredvid baby. Har borstat tänderna, gått på toa och nu ska jag byta om till min pyjamas joco hatar. Pyjamasen är långärmad av silke, röd och med nallar på. I love it. Fick den av mamma för kanske fem år sen, om inte mer. Den har faktiskt hållt sig bra :).
Joco ber mig värma lite varm mjölk till han så det ska jag göra och sen ska vi nana.
Imon ska jag jobba 14:00-21:00, det blir en lång dag men med ett underbart gäng arbetskamrater.

Har föressten glömt det med det är glamouröst att vara generös grejen från Glamour tidningen så here it comes.
Idag har jag gjort tre bra grejer:

1. Nu ska jag värma mjölk till baby :)
2. Planterade om en växt
3. Körde miljövänligt ;)

Sov gott allihoppa!

Bye bye baby

Den där Carolina Gynning


Hon är ju helt sjukt underbar. Jag gillar henne starkt. Hon har ju verkligen förändrats och hennes program ska bli min nya favorit. Hon är skitsnygg i brunt och jag skulle gärna vilja vara en kille och göra lite grejer med henne så, hehe. Undrar om hennes låt som hon gjorde verkligen var på allvar och om den har kommit ut. Undrar om folk kommer köpa singeln isåfall. Dom flesta laddar ju ändå ner i och för sig. Nej hon är iallfall extremt underhållande att titta på vilket jag ska fortsätta göra varje onsdag nu.

bye bye baby

fetma

sitter i vardagsrummet och tittar på kanal 3 som handlar om feta amerikaner som väger nära 500 kg. Det är helt SJUKT. Hur kan man bli så stor. Varför? Det är så synd om dom. Jag lider med dom. En man är så fet att han fått någon sort "sullnad" i benet så det vänstra benet är helt enormt. Herregud säger jag bara. Och jag satt och åt en snickers-glass när jag satte mig framför tvn och började titta på programmet. Tro ni inte jag ville slänga bort glassen? Hahaha. men jag gjorde det inte, hehehe. Den var för god för att slängas bort. Men visst kan man känna sig enorm ibland när man jämför sig med dom heta supermodellerna. Äh, jag tänker inte så mycket på det. Vet att de flesta killarna tycker om kurviga tjejer och det gör min joco med. Magen skulle ju gärna få försvinna, men men, man ska tänka att det är vinter, man lägger på sig lite då, visst?

Nu har i huvudet på Gynning börjat så ska titta på det.

Bye bye baby

Festival de la cancion de viña del mar

Yes snart börjar den omtalade festivalen i Chile. Onsdagen den 20:e Februari börjar den och jag skulle sååå gärna vilja vara där. Det festas i flera dagar och man träffar så mycket nytt folk, inte bara chilenare utan massa folk från utlandet som är där på semester. När jag var där sist så träffade jag faktiskt på massa svenskar. Det var faktiskt roligt att träffa svenskar i mitt land det kändes som att man var i Sverige igen. Chile är faktiskt ett väldigt vackert land och det är billigt också. Det är nog därför det är så många svenskar som åker dit. Det är ju inte billigt med flygbiljetten men har man pengar ska man definitiv besöka Chile. Speciellt Valparaiso (min stad) och Viña del mar. Bland annat kommer Nelly Furtado, Chayanne, Calle 13 och Wisin och Yandel uppträda. Fan fan fan att jag inte är där....


                                                                                              Calle 13


Chayanne



Tänk om Timbaland skulle dyka upp när Nelly Furtado uppträder, fan fan fan.


här är en bra låt av Chayanne   http://www.youtube.com/watch?v=vjxMSpKtIVE&feature=related


här är en av Calle 13 populäraste låt http://www.youtube.com/watch?v=JLHuDDdo-90







Åh alla hjärtans dag...

Asså för mig betyder inte alla hjärtans dag http://presentz.se/present-till-kille/index.phpså mycket längre, det är sant det alla säger; det HAR verkligen blivit för mycket kring alla hjärtans dag. Men ändå vill man ju göra något. Kankse köpa något litet, göra något speciellt kanske, men bara för att det är alla hjärtans dag. Det är ju egentligen fel att den här dagen är så speciell men inte alla andra dagar du spenderar med din älskling men ändå, jag tror det har med grupptrycket att göra i mitt fall...

Förr blev jag vansinig på Josip om han inte hade sparat pengar för att köpa mig nånting. (jag vet, jag skäms över det men det var ändå för ca 4-5 år sedan). Men idag skulle jag inte bry mig. Men en blomma skulle jag bli glad över. Och lite god mat kanske...hehehe nej jag vet inte. Jag både älskar och hatar den här dagen.

Har iallfall tittat runt lite på nätet på olika sidor och hade jag haft pengar hade jag lätt köpt han något från listan på den här sidan: http://presentz.se/present-till-kille/index.php

Nu ska jag fortsätta med min lilla matlagning. Entrecot med ris och potatisgratäng och sallad. Vi chilenare har ris till verkligen ALLT ska ni veta. Hehehe och svenskar potatis, it's our thing ;)

Byebye baby

godmorgon

igår efter att jag hade skrivit somnade jag direkt. Jag har sovit så skönt men lite för mycket, tolv timmar nästan. Jag vaknade i och för sig runt åtta av att jag drömmde att min gravida vän hade fött UTAN att säga något till mig. Istället fick jag reda på det när vi var på samma fest och hon hade ingen mage kvar! Och då frågade jag henne vart är din mage? Och hon hade glömt bort att hon ens hade fött ett barn, lite väl sjuk dröm, Jag har ALLTID sjuka drömmar.

Ja, vad häner hos alla idag då? Jag ska ligga kvar lite till i sängen sen ska jag duscha käka lite och gå och köra med trafikskolan. Sen ska jag hem och försöka göra kalopps, det är så gott. Vi får se hur det går.

Bye bye baby!

hejsan

Nu har vi ätit färdigt och mamman min diskar åt mig (bästaste som finns när hon är här är att slippa få diska).
Jag ligger självklart i min säng och baby sitter och spelar cs som vanligt det med ;). Jag är så glad över att få vara ledig imorgon, verkligen glad. Man är helt dödstrött efter att man har jobbat tre dagar i rad inom vården MED dementa.
Det är ett riktigt svårt och dåligt betalt jobb. Min arbetskamrat berättade att det tårades i ögonen på henne härom kvällen för hon var så trött. Dementa är krävande både fysiskt och psykiskt. Jag måste verkligen byta jobb. Jag älskar mina pensionärer men ibland kan det bli för jobbigt. Som tur är har jag underbara arbetskamrater (som inte vill vara med på kort) och jag tror inte många har det så bra som vi har det.
Imon ska jag bara ta det lugnt och nu ska jag kolla färdigt på Californication som är sååå bra! TRE veckor kvar till min födelsedag och FEM veckor kvar till BARCELONAAA :D:D:D

byebye baby

Tacodags!

image40

Hej kära vänner. Här har ni what's for kvällsmat today ;) Visst ser det gott ut, nu är baby hemma från träningen så nu ska vi hugga in jag, baby och min lilla mamma. Skriver senare mina vänner.
Byebye baby :D

image41
Jag och min lilla mami :)

alla dessa falska människor...

varför kryllar det av falska människor runt omkring mig? Jag kan inte undgå dom, dom finns överallt. På jobbet, bland vännerna och släkten. Hur får man dom att försvinna?

På jobbet går det definitiv inte, man får helt enkelt lära sig att handskas med dom. Tyvärr. Man gör inte sina arbetskamrater, tyvärr. Drömscenariot skulle ju vara om man fick välja vem man skulle få jobba med. I så fall skulle jag välja mina roligaste och smartaste vänner, men vänta jag har inga, hahaha!

Men vännerna då? Kan man göra nått åt dom? Ljuger dom och går bakom ryggen på en så är det BYEBYE BABY! Vad ska du med sådana vänner till, skit i dom, ljuger dom för dig finns det 100 gånger bättre och ärligare vänner där ute. Man ska fan inte ta för mycket skit!

Och släkten då? Jag säger så här, jag har en falsk släkting som man nästan skulle kunna kalla för familj men den personen betyder ingenting för mig. Min närmaste familj är viktigast. Mammas föräldrar, mammas syskon, min mostras barn, min syster och min joco. Snart ska jag bilda min egna familj med joco (nej jag är inte gravid!) och då ska jag lära min barn att dom alltid ska älska varandra och ställa upp för varandra.
Jag ska också lära dom att aldrig vara falska och att dom ALDRIG ska ljuga! Vita lögner är inte OK till hundra procent för en vit lögn efter den andra i flera år, flera gånger om dagen leder till att man blir mytoman.
Man utvecklar sjukdomen och blir mytoman och ljuger jämt och ständigt. Det är jobbigt med någon som ljuger hela tiden, tro mig. Jag känner tre personer. Alla tre är lika extrema och ibland när dom berättar saker nickar jag instämmande och tänker för mig själv, javisst kompis! Men jag älskar dom endå, vad ska man göra.

Ja ja, nu ska jag inte sitta här och klaga hela min rast. Ska ut och ta lite frisk luft blandat med ciggaret rök, mmm, hehehe.

Byebye baby ;)

Californication

hej kära vänner.
Har precis tittat färdigt på 3 avsnitt av Californication. En vän på jobbet rekomenderade den och nu gör jag detsamma. Den är jättebra verkligen, man verkligen fastnar så som Gossip girl. Den kom ut  2007 men jag vet inte om den har sänts på TV här i Sverige. Maybe baby.

Nu har jag äntligen fixat mina växter, bytte jord och tvättade dom. Har bara min största växt kvar men det gör jag nog imon nu är jag för trött. Baby är med sina vänner och spelar cs på nått internetcafe, (nemen oj nu e han hemma igen :)) och så ska han gå igen :( spela fotboll...aja jag orkar inte göra nått så jag ska ligga i min säng och se fram emot morgondagen då jag kan få sova efter jobbet.

Byebye baby

på jobbet...

hej kära vänner!
befinner mig just nu i våran lilla oas vi har på jobbet. Har lite rast och ska snart äta min "pizzapirog" en tjej på jobbet bjöd på idag. Härliga arbetskamrater va :). Äntligen är halva dagen över och det är bara fyra och en halv timma kvar tills jag får åka hem. Det var lite kämpigt att gå upp 5 imorse, men det gick. Jag är piggare idag än vad jag var igår. Igår fixade jag ju inte med mina växter men idag måste jag. Baby ska kanske raka av sig håret också, så det blir roligt att få se :)

Nu ska jag äta min lilla pirog så ni får ha en fortsatt trevlig söndag!

bye bye baby

vackrare kvinnor finns inte....

Eva Longoria
Eva Longoria


Eva Mendes picture
Eva Mendes


Adriana Lima





Shakira
jennifer_lopez_70.jpg
J.Lo (hon kommer att få ett så fint barn med Marc Anthony :))


b

Beyonce



Här är mina favoriter, vilka är era? Inte konstigt att dom flesta är Latinas iallfall....:)


Jag har inte rört mig från sängen på hela dagen. Skulle fixa mina växter men jag fastnade vid datan och så städade jag lite. Mer hinner jag inte göra idag, ska ju upp fem imon. Ska kolla på nån film med baby och sen ska jag nana....
Byebye baby

Vill ha!

image37
Vill ha! från 2199 kronor på www.ellos.se
Vet inte varför men jag har fastnat mycket för mörka färger, vill ha dom i alla rum! Det är sååå snyggt :)

äntligen hemma

hej kära vänner. Äntligen är jag hemma. Jag känner mig ofräsh även fast jag duschade imorse, ska nog ta en dusch till lite senare. Bloggade från mobilen imorse men nått gick fel, kom ju inte med! Jag sov inte alls bra inatt, mina grannar ställde sig UTANFÖR mitt fönster (jag bor på första våningen) och skrek och höll på. Jag ville verkligen döda dom! För mig kändes det som om dom var minst 30 pers, men dom var väl 10 iallafall. Jag var sååå nära på att gå upp, hälla upp vatten i första bästa behållare och kasta på dom jävla idioterna, fan det finns faktiskt folk som jobbar på helgerna!

Aja ska sluta vara negativ nu. Ska ligga kvar lite till i sängen och sen ska jag fixa lite med mina växter. Känner mig som en mormor som ska hålla på med växter. Men dom är ju vackra och så har jag hört att dom typ renar luften....

image36
Det är inte mina växter iallfall det är någon som undrar...:)
Byebye baby

Michael Jackson

Sådär ja, nu får man äntligen se Michael Jacksons barn, efter tio års hemlighet! Tycker faktiskt inte ens att dom liknar Michael. Borde dom inte ha lite afrikanska drag endå, dom ser ju ut som vanliga ameriskanska barn.

image35

LOST SÄSONG 4

Äntligen har Lost kommit ut igen!!!!
Jag är så glaaaaaad :D:D:D
Just nu tittar vi igenom säsongs 3 sista avsnitt och Gud vad bra det är asså, hade glömt bort det.

image34

BYEBYE BABY

 

baby baby

image33

hittade den här bilden i min kamera när jag skulle överföra några bilder. Det är jag och två nallar som joco har lagt bredvid mig när jag sovit! Han är ju helt underbar.
Annars händer det inte så mycket, det blir nog en lugn kväll. Vi är hemma hos babys föräldrar men vi ska gå nu. Sitter och tittar på Glamour med min svärmor:)
Hemma har jag tänkt att steka lite nudlar med wook, tonfisk och räkor, får se om det blir gott. Är inte så duktig i köket måste jag ju erkänna. Det är ju tur att baby kan äta allt då :) Ska fixa till mina blommor också, var och köpte jord i Möbelskavanken tror jag att det hette, nått nytt ställe istället för göfabs nånting :)

Byebye baby

happy happy happy

image32

Så här glad känner jag mig just nu. Har köpt mig en ny bärbar dator och den e helt grym! Ska åka iväg och köpa en sån där trådlös grej till internet. Min dator har fingeravtrycksläsare, det du! Hehehe, aldrig mer jobbiga kusiner som förstör min data :) Sex veckor kvar till barcelona också! Hihihi, kan det bli bättre. Och mindre än en månad till min 21 års dag, underbart! Imon är det dags att jobba igen, drömmer mardrömmar om mitt jobb, inte bra. Jobbar lördag, söndag och måndag. Så nu får baby hitta på nått själv till helgen. Trevlig helg till de flesta av er :) jag har haft min lilla helg nu.
Byebye baby

RSS 2.0