nya sex and the city trailern!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/smygtitt/article1741072.ab




jag längtar, jag längtar, jag längtar!

jag rös när jag såg trailern!

image31

hahaha

image30

Visste inte att man kan vara så ful, hahahaha, ursäkta om jag är jobbig med bilderna men jag ramlar av stolen snart så mycket jag skrattar när jag ser på bilderna!

sådär ja

nu är snart dom har två små skönhetern hemma hos mig :) Man bidrar inte bara till att sprida budskapet om aids utan det är 100 % organisk bomull också, det du!

image29

köpta på www.hm.se :)

Nu måste jag titta till min tvätt.

Byebye baby


hemma igen

nu är lilla jag hemma igen. Vi åt massa gott, sarma, soppa o sånt gottit och den underbara tårtan med banan, mmm, gotttt! Suzi mesen gjorde en drink till mig med jätte mycket vodka, men jag kom på henne och hällde ut halva och la in mer redbull. Imon ska jag tvätta kl 11:00 och så ska vi gå till en av josips mostrar och äta resterna från idag :)

image26

ser förvånad ut för suzi sa att jag gjorde "serbiska" tecknet tri prsti och jag håller inte på med sånt, skiter i alla sådana tecken det är ju patriotiska tecken

image27

Peace tecknet passar mig bättre...

image28
En bild utan tecken :)

Nu ska lilla jag sova men kära vänner glöm inte FASHION AGAINST AIDS IMON! 10:00 börjar det på www.hm.com om ni är intresserade :D

BYE BYE BABY!

bonde söker fru...

image25
Någon som är intresserad? NÅGON????

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
nu ska jag dricka mitt lilla kaffe, byebye baby

Irriterad!

Lyckas inte lägga in videon till bloggen. Men här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=C1KJvucHa4w

Har kämpat mig i en timma nästan men lyckas inte, och så fanns det inget ljud på inspelningen heller så det måste jag också fixa. Åh, jag hatar när det inte går som jag vill!

Idag har jag iallfall bara tagit det lugnt, mamma har varit här så vi har lagat mat ihop och josip har bara spelat cs hela dagen, nu är han på fotbollsträning så du får man passa på att få sätta sig vid datan. För börjar han spela cs så slutar han inte tills han får huvudvärk!

Vi ska på 30+ kalas idag så vi var och köpte en fin bukett med blommor. Jättefina verkligen, så hittade jag små blommor jag blev så kär i så jag var tvungen att köpa dom!

image23


Dom ser lite stora ut men den är verkligen mini :) Vet egentligen inte hur man tar hand om växter men jag älskar dom! Speciellt sådana med massa blad :)

Så nu ska jag och mamma dricka lite kaffe och sen ska jag fixa ordning mig för 30+ års kalaset :)

Mammas speciella kaffe med masssssa grädde :)

image24

BYEBYE BABY

god morgon

hehe, jag vet, morgonen är redan förbi, men för mig är det morgon då jag vaknade precis.
Ska försöka lägga upp en video vi gjorde senare, ska bara klura ut hur man ska göra. Jag hade så kul igår herregud, jag hade så ont i min käkar för att jag skrattade så mycket!

image22
                   GIPSY KING                                       BONDE SÖKER FRU

Gipsy king ser ju faktiskt ut som en riktigt man, hon var bäst, jag skratta så jag grät. Lägger upp videon sen om jag kan, nu ska jag äta lite frukost.

BYEBYE BABY

The men

Jag har aldrig skrattat så här mycket som jag har gjort idag! Vi har haft så kul! Det är det enda jag kan säga. Våra killar vill inte ha oss längre, det kan jag också säga. Ja ja vad ska man göra....


ENJOY!!


image18

LITE NÄRBILDER


image19
image20image21

Rio-karnevalen!

Läste precis på www.aftonbladet.se att president da Silva (brazils president) ska dela ut 20 MILJONER kondomer på Rio-karnavalen! Helt sjukt mycket. Är det en karneval eller mötesplats för sexsugna?
Nej men det är jättebra att dom delar ut kondomer gratis, hoppas bara att folket använder kondomerna och inte bara slänger bort dom. Brasilien har nog många aidssmittade människor. Såg föressten en jätte bra Brasiliansk film som heter The city of God. Den var verkligen bra! Fick en 10 av mig. Se den!

En vän till mig åker till BRASILIEN om mindre än två veckor! Vad jag avundas dig. Speciellt för att du ska vara med på världens bästa karneval och gå på den finaste stranden och få höra den bästa musiken för att komma igång, samban!

image17

Det bästa med samban förutom musiken är nog att alla dansar till den!
Stora som små, tjocka, smala, äldre folk, småbarn, ja alla. Det är underbart!

Byebye baby


asos...

fick newsletter från www.asos.com och jag vill ha allt! Dom har så snygga kläder, jag dreglar ju nästan när jag ser deras snygga klänningar, hade köpt alla om jag inte hade den lilla magen jag måste träna bort :)
fick iallfall A-listan från dom...

image16
Vill bo hos dom och sova bland kläderna, lukta på dom nya skorna och väskorna...åh vilken dröm!

Fashion against aids

har klickat hem några saker från www.hm.se. Fanns inte så mycket kvar på rean, bara för stora eller för små storlekar eller bara fula färger kvar.
Fashion against aids börjar den 31 januari klockan 10:00.
Vem tror ni ska sitta fastklistrad framför datan då? Dom har gjort jätte snygga tröjor plus att man bidrar till att göra världen lite bättre.


image15

Mitt mål den dagen är få få klicka hem Rihannas tanktop eller Jade Jaggers. Dom är verkligen snygga.
På hm's hemsida kan man läsa mer om det.

hm rea

måste bara säga att det är REA PÅ REA på hm!
Passa på, finns massa fina grejer!
Det blir föressten ingen secondhand shopping idag vännen min fick förhinder.
Det får bli någon annan dag.
Nu måste jag kolla vidare på www.hm.se innan allt tar slut! :)

Byebye baby

Godnatt

Har äntligen fått tillgång till min lilla data igen. Josip har suttit heeela dagen vid den.
Har ingen lust alls att blogg nu. Är bara trött och sur. Imon ska jag iallafall checka in några second-hand butiker med en arbetskamrat. En annan arbetskamrat hade köpt en jätte snygg väska på myrorna för ynka 30 kronor! Jag kunde inte tro det när jag såg den. Den hade passat så bra här bland mina väskor... :) Lägger upp bilder imon när jag kommit hem om jag hittar något ;)

Nu ska jag sova för jag fick inte sova nått i natt.
Godnatt!

Mätt som en plätt!

Hej kära vänner.
Har precis ätit färdigt. Jag och baby gjorde pastasallad med kyckling. Det blev så gott!
Först skulle vi vara nyttiga men sen la vi i både creamfresh och majonäs, hahaha!

Jag har jobbat från 8-16 idag, har varit en hel soft dag. Så är det när man jobbar med bra effektiva människor. Jag verkligen älskar mina arbetskamrater, finns inte bättre kan ja lova er. Inga konflikter, bara ärlighet rakt igenom. Visst har vi ungdomar våra små hemligheter, men det är så fånigt så :)

Vi är ett helt underbart gäng med kvinnor, bara kvinnor. Så man kan ju tänka sig att vi borde ha otroligt många konflikter och så, men nej allt är raka puckar. Så underbart, kommer sakna alla så mycket när jag väl slutar.
Så här fåniga var jag och Emma idag iallfall :)

image13

image14

Vi hittade ett par gamla glasögon i våran "glasögon låda" (ja ni förstår så rediga är vi att vi t.o.m har en "glasögonlåda"säg mig vilket annat äldreboende som har det?) och jag var bara tvungen att ta några bilder. Och så här blev dom! :) Vi har roligt på jobbet det ska jag inte glömma när jag säger att jag har ett skitjobb med dålig lön och så, nej ni mina underbara arbetskamrater hindrar mig från att sluta på ett litet tag iallfall...

Nu ska det diskas kastruller, stekpannor, bestick och matlådor ;)

BYEBYE BABY

GLAMOUR

Har legat och läst i nya glamour nummret som jag fick hem i min brevlåda häromdagen. Och jag måste bara skriva ner lite saker det stod i tidningen.
Dom har nämligen börjat med något nytt som heter:
Det är glamouröst att vara generös.
Och jag tycker att det är sååå bra så dom har övertygat mig om tre grejer jag ska göra varje dag (står i tidningen)

-Ge dig själv ett break. Sänk kraven på dig själv.
-Jämför dig inte med andra. Fokusera inte på vad andra har gjort bättre än du själv.
-Ge dig själv en klapp på axeln. Skriv ner tre saker du gjorde som var bra, varje dag.

Jag har iallfall gjort tre bra saker idag, köpte mig ett par snygga skor, köpte en fin mysdräkt till bebisen vi hälsade på och städade hela lägenheten ;)

Mer får ni läsa om i tidningen, jag rekomenderar den ;)

image12


Rea...

Hittade dessa snygga skor på readinsko i Allum.
Kostade 680kr innan, fick dom för 350kr, detta kallar jag ett riktigt kap, med tanke på att jag hade spanat in dom innan och pötsligt var dom på rea! Wohooo.
Jag visste ju inte ens att det fanns rea överallt. Snacka om att vara efter, jobbar så mycket att jag knappt orkar åka hem från jobbet. Och när man väl är hemma vill man bara gosa med baby...

image10

Fick oxå hem den här snygga kjolen från HM i fredags.

image11
Köpte den på www.hm.com.
Den är mycket snyggare i verkligheten och sååå snygg på med en vit t-shirt och mina snygga pumps jag köpte när jag var på Ullared.
Så på nästa fest vet man vad man ska ha på sig ;).

BYEBYE BABY!


 

Vilken underbar söndag...

hej kära vänner.
Har precis kommit hem från ett par vänner till mig och baby som har fått en liten flicka.
Magdalena ska sötnosen heta. Hon är så fin och söt. När man ser sånna där söta bebisar som inte gråter och skriker har man lust att skaffa sig små egna Shreks, men dom skulle la vara lika mammiga och bortskämda som Josip är.
Men med våra drag och baby's underbara ögon skulle vi nog göra några snygga Shreks.
En sån här kanske man kunde få om man fick barn med baby (shrek)

image7

Ja min lilla älskling har kallats Shrek sedan filmen kom ut, så nu är vi Shrek och Fiona.
Inte för att jag liknar Fiona (kanske när hon är en prinsessa :P) men endå. Och Josip liknar ju inte Shrek någonstans. Enda likheten dom har är att båda har ett hjärta av guld. Älskar dig min lilla Shrek.

Så här kommer vi nog se ut en dag. Hela Shrekfamiljen :)
image8

Nu ska jag diska lite.

BYEBYEBABY!

Goodmorning!

Blev väckt av baby för någon minut sedan (inte ovanligt alls).
Nu har man sovit i 10 timmar, kommer inte alls kunna somna inatt...
Ska jobba måndag 08:00-16:00 och tisdag 07:00-14:30 och sen är jag leeedig i tre dagar.

Nu ska vi käka frukost. Tänk om man kunde få detta till frukost idag , mmmmm.gottit. image6

Hitman

Nu ska jag och baby titta på filmen Hitman. Jag hoppas att den är bra annars somnar jag.
Baby sa att den hade fått mycket dålig kritik men har man spelat spelet måste man ju se på filmen!
Det är ju samma sak med Resident evil filmena. Men dom är helt grymma. Vi var på bio och såg trean som hade kommit ut och jag var rädd i en månad på morgonen när jag var på väg till jobbet.
Det var alltid så tyst och stilla när jag var på väg ner för trapporna så jag fick för mig att det var som på filmen, att alla hade gått och blivit monster och snart skulle komma efter mig!
Hahaha, jag vet, jag har livlig fantasi, efter Exorcisten kunde jag inte sova på tre månader....det du!

image5
Uppdatering...
Filmen var enligt mig och baby jättebra. Den var spännande hela tiden och så innehll den ju lite kärlek som jag tycker om. Den får 8,5 av möjliga tio poäng bara pga slutet, kunde varit bättre.
Nej nu ska vi sova. Klockan är snart 02.00.
Och imon ska vi handla mat, gå hem till svärmor och äta lasange och möjligen hälsa på en liten baby som kom till världen för nån månad sedan. Natti natti



Karaoke

Har suttit heeela dagen vid datan och försökt ladda ner nått karaoke program som man kan skapa låtarna i med text och allt och sedan bränna dom.
Men jag har INTE lyckats, datan har bara krånglat så jag avinstallerade karaokeprogrammet och får vänta på pappa som kommer med färska reggaetonlåtar i karaokeformat. Han kommer ju snart mindre än en månad kvar...
Hoppas han tar med sig massa gott från chile som chokladasken VICIO...mmm, den är ju en last som sagt man kan inte sluta äta den... 

image5
Jag väntar forfarande spänt på att min vän här uppe med den stora magen ska föda.
När hon inte svarar är jag rädd att hon redan har fött och när hon ringer blir jag lättat över att hon inte fött ännu.
Jag måste ju bara vara där!
Vi alla längtar efter dig lilla/stora bebisen. För detta ni kommer bli en jättebebis, vännen min är så stor så det är synd om henne. Hon vill bara få ut bebisen och det vill vi med. Kom ut då bebisen så jag kan leka med dig och älska dig, fast det gör jag ju redan...




Vilken kväll!

God morgon!
Vaknade för tio minuter sedan och vi (baby och jag) har redan beställt hem skräpmat, hahaha.

 
Ja som sagt hade man inte varit ute på flera månader så hamnar man på detta stället INFERNO.
Det var så tråkigt så det är inte sant, musiken var bra, den ska vi inte klaga på, rnb på övervåningen och latino på nedervåningen.
Men asså FOLKET! Fulla som fan, sånna allan ballan idioter från biskop som trodde dom ägde stället, fula små nerknarkade idioter var dom.
Hade lust att slå ner varenda en, fick bilder i huvudet om hur jag slog ner dom. (jag har aldrig slagits med någon)
Men endå ville jag slå ihjäl dom här idioterna.
Nej, dit går man inte igen.

Nu ska jag vara hemma i sex månader igen innan jag hamnar på ett skitställe igen, nice!
Nej men allvarligt så finns det inga bra ställen man kan gå på när man är 20, för på dom ställerna finns dom där 18åringarna som inte kan behärska sitt drickande.

Sällskapet var iallfall underbart. Syrran min, sara, emmy och susanna sprang lite här och där :) tack för igår tjejer :)

image1

image2image3

SARA! Du var sååå het igår ;)

Kalorieking!

Måste bara säga att jag äääälskar kalorieking på www.king.com !!
ska nog börja "spela" på riktigt snart och lägga in pengar så att jag kan vinna lite cash, hehehe, drömma kan man alltid göra. Föressten har Sara inte kommit ännu, funderar på att åka in till stan själv och möta dom andra vi skulle möta halv tolv, men vilken dålig vän man är ifall man gör det, vänta istället Natalie säger ängeln på min högra sida :)

Bästaste låten just nu Notch med TOCAME
hittar ingen text till den så jag kan sjunga till den, någon som vet?

BYEBYE BABY!

Äntligen!

Nu har jag skaffat mig en egen liten blogg. Efter flera månaders läsning av andra bloggar har jag bestämt mig!
Natitas har äntligen skapats. Här kommer jag skriva personliga saker om allt som har att göra med mig och mitt liv. Trevlig läsning önskar jag er alla!

Sara som jag ska ut med idag är en och enhalvtimma försenad, typiskt sara...
Har börjat dricka lite själv och det borde jag inte ha gjort för att jag brände två brödskivor svarta och röken bara forsade ut från ugnen, nice med tanke på att jag redan har på mig kläderna jag ska ut med idag, aja, lite parfym och spray i håret döljer väl lukten...

Idag är det första gången jag går ut på snart ett halvår, vet inte varför. Mina vänner kallar mig för mormor, men jag har inte känt för att gå ut och dansa, har bara velat vara hemma och sova och titta på film.
Men idag ska jag dansa loss. Jag tror att jag har glömt av hur man dansar faktiskt, så jag har stått och övat framför spegeln lite, hur dumt låter inte det? Men att gå från en partyprinsessa till en tråkig prinsessa och sen tillbaka till en partyprinsessa är ganska svårt...
Nu kommer jag inte känna igen en enda låt när jag står och dansar, jag som älskar att sjunga till låtarna när jag dansar, hahaha!
Nej nu måste jag bättra på mitt smink och ringa och skälla lite på Sara som är en timma och 36 minuter försenad, typiskt Sara...

Byebye BABY!


RSS 2.0