hallå där ute!

Har precis kommit hem från jobbet. Försökte blogga hela dagen igår men det gick inte tyvärr. Var hemma hela dagen som sagt och tvättade och så.

Och sen gick jag och baby och handlade lite och pantade burkar och flaskor för 99,50 öre! Jag ville dö. Letade ihjäl mig efter andra burkar men icke sa nicke fanns inte en enda. Så det fick bli 99,50. Varför hade jag inte kunnat ha en till burk, WHY?

image262

Sen gick vi hem till Persa och Toni och Tina (det är asså frugan, mannen och mannens syster, inget sånt där konstigt förhållande med en man och två kvinnor, bara så att ni vet!) Där satt vi en liten stund tills lilla jag tyckte att det var dags att gå hem för att jag skulle upp kvart i fem idag.

Och nu sitter jag i mitt lilla vardagsrum. Helt lycklig. Joco har bäddat sängen och diskat och vi har köpt massa godis och chips som vi ska äta ikväll när vi ser en bra film, Sååå underbart

Bye bye darlings!

Sista lediga dagen

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan och nu ligger jag här helt uttråkad. Joco har åkt iväg till skolan och jag vet inte vad jag ska hitta på idag.

Ska tvätta lite senare så jag är liksom fast här hemma. Ska titta in på HMs hemsida, undra om dom har fått någonting nytt?





Hemma igen

Vilken underbar dag det har varit!

Har varit med Emelie och Evelina hela dagen. Och tiden har gått sååå fort. Jag har burit min lilla Evelina så mycket så att jag har träningsvärk i armarna, snacka om otränad. Hahaha. Fattar inte hur lilla Emelie orkar! Det lilla trollet väger ju över fem kilo nu tror jag.

Vi åt en god lunch på cafe vallgatan som bestod av kycklingfile i pesto och pasta. Mycket gott måste jag säga. Känner mig fortfarande ganska så mätt och detta var vid 12 någongång. Sen när vi åkte hem till lilla Emelie så gjorde hon våfflor till mig. Underbart! Minns knappt när jag åt våfflor sist. Mamma vet ju inte ens vad våfflor är så vart skulle jag ha ätit våfflor? "Que es eso?" hade hon sagt, hehehe.

Hittade ett par jättesnygga röda pumps med lågklack. PERFEKTA för mig! En snygg klänning, rött läppstift och dom på, hot, hot, hot!

     


Nu ska jag leka lite med baby!


Frukost

Har nu duschat färdigt och klätt på mig. Väntar bara på att lilla Emelie ska ringa mig så vi kan gå. Men det är ingen brådska, jag är ledig idag och Emelie har ju lilla Evelina hon måste anpassa sig till.

Medan jag väntar har jag hällt upp lite fil och musli. Detta har blivit min nya frukost!

image256

Förr var det havegrynsgröt, men jag ändrar nog tillbaka till gröt lite då och då så att jag inte tröttnar.

Hola!

Va skönt det är att gå upp så här tidigt!

Dagarna går inte lika fort och man hinner ju göra så mycket!

HerreGud, i natt drömde jag att jag var på väg någonstans med en vän och på samma tåg/båt vi satt på fanns den här kvinnan som dom misstänker för morden på barnen i Arboga.

Nu ringde lilla Emy mig och jag ska vara färdigt om en halvtimma så, så nu sticker jag iväg och duschar!

Byebye darlings


Matchpaus

passar på att skriva nu när första halvlek är avklarad. Hur tyckte ni Sverige spelade föressten? Själv tycker jag att dom spelade väldigt bra och synd att det inte blev mål i början när Rosenberg sköt mot mål. Jag vet ju att Brasilien kommer att vinna eller så blir det oavgjort men Sverige har nog en chans att ta hem detta. Det är ju just det som är grejen med fotboll, man vet aldrig vad som kommer att hända. Shit här sitter jag och låter som värsta fotbollsfantasten, vilket jag inte är. Men har man varit med en kille i sju år så vet man ganska mycket om fotboll.

Iallfall ville bara tacka Talar, Dzana och Pers för idag. Du Talar är så klok då det är inte klokt =) Nej men asså råden du ger är inte som alla andras, man tänker efter och tänker "Shit hon har rätt." Jag är glad att du finns i mitt liv. Även fast vi ses så sällan så vet jag att du finns där för mig och att jag kan säga allt till lilla dig.

Imorgon ska jag träffa lilla Emelie och Evelina. Det kommer att bli så kul och självklart kommer jag att ta massa kort.

Bye bye darlings

Brasilien mot Sverige

Vilken underbar match. Sitter med baby och försöker vara duktig genom att namnge alla när dom filmar dom när dom sjunger nationalsången, men fuck jag kan knappt namnet på hälften! Hahaha!

Jaja vi behöver ju inte ens säga vem som kommer att vinna, men svenskarna kan ju alltid hoppas på lika iallfall. Så att det inte blir så där skämmigt som när dom spelade  mot Chile här i Scandinavium och vi förlorade med 4-0. Även fast vi visste att vi skulle förlora efter tredje målet så sjung vii vidare och hoppades på ETT mål i allfall. För ja om ni inte visste det innan så är vi chilenare bäst på att hoppas!

Nu till matchen!

Boys II Men

Yeees, nu har vi köpt biljetterna till Boys II Men!!! Jag är så lycklig så. 
Den nionde april ska jag få se mina efterlängtade idoler.

image255

Längtar......

Godmorgon

Hur mår alla denna fina morgon? Jag mår underbart, kan tyvärr inte sova mer men ska verkligen ta vara på den här dagen. Ska träffa lilla Talar idag och Gud vad det var länge sedan. Drömde om lilla Emelie i natt. Drömde att hennes kille tog hand om Evelina och vi alla tjejer gick ut och festade och Emelie blev verkligen HELT galen. Hon släppte verkligen loss och pratade med alla killar o så. Hahaha, nu var detta bara en dröm Zoran :)

Nu kom baby också upp så nu måste jag göra lite frukost till oss, visst är jag underbar :)

byebye darlings

en billd från igår:

image254
Ush, vilka hästtänder man fick här då...


Natti natti

Hej allihopa!
Kom precis hem från lilla Dzana. Har hunnit träffa henne, hennes lilla mamma och Tina och Persa. Och va ovanligt kul vi hade idag. "Kommer aldrig att glömma den här dagen" sa Persa. Alltid lika kul när det bara är tjejer som snackar om allt möjligt. Tänkte ladda upp lite bilder men fyfan va mitt internet har krånglat idag. Måste bero på det underbara vädret.

Jag tycker att det är jätte mysigt med all snö. Allt ser så stilla och fridfullt ut. Och alla måste ju köra så lungt så då blir det ännu bättre :)

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid baby som har värmt upp min lilla säng

Bye bye darlings!

taaz.com

Jag och min kära vän persa har haft lite kul på www.taaz.com:


Före:      Efter: 

Före:               Efter: 

Före:                Efter: 


The boys:

  



Nu ska lilla jag dricka lite varm mjölk, borsta tänderna och försöka sova. Godnatt!


Måndag

Hur mår alla idag? Jag mår lite bättre, febern är borta men kroppen värker fortfarande. Jag kunde ju ha jobbat idag men det var nog bra för min kropp att vila en dag till. Jag är konstant stressad och har hjärtklappningar hela tiden. Vet helt ärligt inte vad det är med mig. Skulle vilja göra en sån där hälsokontroll för hela kroppen men vet inte riktigt vem jag ska gå till, vårdcentralen kanske?

Bye bye darlings!

Godnatt

Ush har sovit sammanlagt 15 timmar idag och min kropp är fortfarande trött. Har börjat hosta lite också så det är nog en förkylning som är på G. Fan asså varför måste jag alltid bli sjuk. Huvudvärken har inte försvunnit på hela dagen och det har väl inte heller blivit bättre av att jag suttit framför datan och tv:n hela dagen. Imorgon måste jag storhandla även fast jag är dundersjuk, kylskåpet är så tomt...

Godnatt, sov gott, dröm sött!

Vill du förhindra din dotter från att träffa killar?



Abu Hassan hjälper dig ;)



Nynasister som gillar invandrare





Nostalgi kanske? Var nog 11-12 år sist jag hörde den


Shit det blev massa roliga youtube-klipp (enligt mig, alla är vi olika)

Hoppas jag har fått en ledsen själv lite gladare nu...



Hun vil följa til min hem....

Lilla Al-fadji är så otroligt töntig och ful och såååå rolig! Och han andra är ju inte bättre i sina sexiga, tajta röda badbyxor. My God!




Fadji, du har gjort min dag!

p.s om du inte tycker om estick her i from! :D

Min mamita är bäst

Med massa godis och massa kramar från min mamita linda mår jag genast bättre. Okej jag har tagit tre panodil och en aspirin men mammas kärlek övervinner allt.

Nu diskar hon åt mig också även fast jag säger att jag gör det senare så kan hon inte låta bli. Mamma är pedant. Mamma är bäst. Nu ska jag vara social.

Bye bye darlings!

börjar nog bli sjuk...

Har precis vaknat efter flera timmars sömn. Huvudvärken går inte bort och nu har jag ont i hela kroppen. Ush vilken fucked up söndag. Mamma ska komma hit och jag hoppas hon har någon bra medicin mot min smärta. Ska försöka komma upp ur sängen och äta någonting då jag inte har ätit något på hela dagen. Vi får hoppas på att jag mår bättre om några timmar.

see you later

Ush vad är det med mig. Börjar känna mig lite smådeppig. Kan det bero på att det är söndag? Jag är iallfall inte nöjd med nått idag. Ska tvätta färdigt och kypa ner i min säng tills imorgon!


Asså den här ungen

Han påminner mig om ett skrikande spädbarn bara det att han inte skriker.
Han vänder sig i sängen om och om igen.
"Landar" med en duns bredvid mig så att jag självklart vaknar. Huvudet bultar på mig så jag orkar knappt skrika. Seda lägger han täcket dubbelvikt på mig för att han vet att jag älskar värme, men idag hatar jag värme, så istället måste jag vakna till och ta bort det varma täcket. Han suckar flera gånger...

Sedan går han upp, stänger inte dörren efter sig så solen skiner rakt på mitt ansikte. Nu kan jag inte hålla mig längre. "Stäng dörren för helvete!" Han stänger sovrumsdörren men går sedan på toa UTAN att stänga toadörren efter sig så att jag hör hur varje vattendroppe faller ner i handfatet.

Sedan sätter han sig i vardagsrummet, sätter på datan och lyssnar på musik! Hallåå? Jag kanske fortfarande inte vill gå upp? Men nej han är som ett skrikade spädbarn som man måste upp och ta hand om, bara det att han inte är ett spädbarn utan en 24 årig kille som sedan länge slutat amma.....

Blivande frisör maybe?

Jag har rakat av håret på baby. Det var riktigt kul men jag var så rädd för att göra fel hela tiden.

 

Visst ser det fräscht ut med allt hår i badkaret! Det värsta måste ju vara att jag precis hade städat hela badrummet och nu så finns det lite hår här och där. Orkade inte göra värsta storstädningen igen, får göra det imon.

Det har varit en riktigt skön dag idag. Vaknade ju som sagt runt tio, jocos mamma gjorde underbar mat som vanligt och sedan storstädade jag och baby. Han köket och jag resten utav lägenheten. Mer kan jag inte begära...Hela kylskåpet blänkte iallfall sen efter att han hade städat det, min duktiga lilla älskling. Och sedan så rakade vi ju av håret på min love. Jag blev riktigt nöjd men baby tycker att han ser ut som en riktig idiot.

Sedan åkte vi till "seven eleven" och köpte cigg till lilla mig och så passade vi på att köpa oss två små pizzor. Jag tog en med tonfisk och lök och baby tog en med kyckling och lök. Vilken konstig smak vi hade ikväll....

Vi gjorde inte så mycket mer idag och klockan är snart elva, ja tiden går verkligen fort.

Nu ska baby och jag titta på Ondskan som går på TV4+.

Godnatt!! (ja om vi nu kommer kunna sova för våra grannar, babys landsmän har vääärsta festen...jävla hans landsmän, hehehe.)

Lördag

Hur har ni sovit? Jag har la sovit lite sisådär. Joco kunde inte sova mer i morse så 7:57 gick han upp och var jobbig. Jag låg kvar i två timmar till. Drömde att jocos bror fick tvillingar. En pojke och en flicka och dom var så stora och tjocka så det såg ut som att dom var fem månader redan.

Mina planer för idag...har inga. Kanske äta massa godis, kanske bjuda hem tjejerna hem till mig, kanske gå på bio? Jag får se, nu gäller det att ta det lugnt och inte glömma av att andas....


Godnatt

Nu ska lilla jag sova. Ögonen kliar och känns väldigt tunga. Pratade med mamma stackan och hon var liksom fortfarande i chock. Mamma var ju där när dom två killarna blev skjutna. Jag är så tacksam att inget hände henne. Mina tankar är hos killarnas familj och jag ber för dom. Godnatt allihopa.

Vila i frid

Idag blev tyvärr en bekant till mig och Joco och nog till alla i hela Bergsjön mördad.

Jag tänker på dig och hoppas att du har hittat ljuset som följer dig till himlen. Vila i frid.


Lyckad kväll

Yes det blev en lyckad kväll igår. Jag och Dzana var nog folks irritationsobjekt. Bra musik, bra folk och tequilashots! Inatt drömde jag att ett plan min pappa och min morfar var på höll på att krascha. Men då visste jag bara från ingenstans att joco var stålmannen så han räddade alla på planet.

Har faktiskt lite ångest idag men det är ju alltid så dagen efter man har druckit.

Nu när ni ser trötta lilla mig på bilderna så får ni tänka att stackars jag hade varit uppe sedan 6 på morgonen.

                 

Sådär lite bilder från igår.

varför?

Jag har försökt sova sedan jag sa att jag skulle SOVA, men icke sa nicke. Jag kan inte sova. Mina ögon kliar och är så röda så när baby kommer hem med lite pizza till mig kommer han se helt förskräckt ut och fråga vad det är med mig. Han är så söt när han tror att jag är ledsen. Han gör världens ledsnaste min och tar ner underläppen så där, ni vet! Min söta lilla sak.

Jag vet iallfall vad jag ska ha på mig så nu kan ska jag bara ligga kvar i sängen tills det är dags att göra iordning sig. Lite fundation och mascara sen är det klart!

Jag ser in i framtiden och jag ser en riktigt lyckad kväll. Jag plus en kommer att bli folkets irritationsobjekt på festen plus att två av mina vänner inte kommer att känna av sin "nu måste jag sluta dricka" gräns, yes, och nu var det två av mina VÄNNER alltså inte jag...

bye bye darlings

Tjena Tjena

Hopp då är man hemma igen. Har slängt mig på sängen, knäppt upp dom trånga jeansen och muntrat upp mig själv med lite choklad. Det är alltså inte hela världen. Det kommer mer chanser hela tiden, hela livet. Nu är det bara att se framåt och hoppas på det bästa.

Ville verkligen inte jobba idag och det borde jag fan inte ha gjort heller! Hahaha, vi hade sååå mycket att göra så ingen hann ta någon rast. Men men vi klarar ju allt på våran avdelning :)

Nu ska jag iallfall försöka sova lite för ikväll blir det DISKO!!! Woho. Eller ja inte barn disko för er som undrar utan en fest i en lokal men i och med att jag längtar tillbaka till när jag var 10 år så kallar jag det disko! Så nu måste jag testa lite kläder och Perso skulle ju vara lite extra sexig idag med shorts så nu har man ju lite press på sig, hehehe.

Bye bye darlings!

Korten kommer upp som vanligt imorgon ;) men skulle det ske ett mirakel så redan ikväll...

godnatt

nu har jag borstat tänderna och ligger i sängen. linserna får vara kvar i ögonen då jag har glömt att köpa ny linservätska. MÅSTE köpa en imorgon.

Om jag ska sammanfatta min dag idag så har det varit värsta dagen på länge. Jag har kunnat hantera min ilska och mina tårar men fan va det känns!

nu ska jag lägga mig bredvid baby och hoppas på en bättre dag imorgon. upp tidigt, jobba, vill inte jobba men måste. life's a bitch

hallå där ute!

Kan ni fatta att lilla jag är vaken tidigt idag IGEN! Halv elva igår låg vi redan och sov. Idag och imon ska jag jobba och sedan är jag ledig fre,lör,sön. Jätteskönt!

På fredag är det bara fisk som får ätas i och med att det är Långfredagen. Jag kan inte kalla mig djupt religös men visst tror jag på Gud och ber till Gud någongång och självklart respekterar jag Långfredagen då Jesus dog. Då får jag inte äta kött eller lyssna på "dans" musik. Ibland kan jag tända ett ljus och be Gud hjälpa mig med någonting svårt.

I Chile finns Virgien de Los Vasquez.. Vissa kan gå 50 kilometer för att komma fram till henne. Och detta gör man som ett tack för att hon har lyssnat och hjälpt dig med någonting svårt. När vi var i Chile så gick mamma hela vägen från Valparaiso till Virgien de Los Vasquez och hon svimmade stackan när hon väl kom fram. Det var ju över 30 grader och inget vatten hade hon med sig heller. Så sedan när hon kom hem så sov hon i en hel dag och en hel natt.

Vi som bor i Sverige kan också be till henne men i och med att vi inte kan åka till Chile och gå till kyrkan så lovar vi henne andra saker. Som tex sluta röka, inte klippa sitt hår ja vad man vill. Pappa bad Virgien de Los Vasquez om en sak för några år sedan och i och med att han inte kunde åka till Chile så lät han sitt hår växa. Vi var såå lika på den tiden. Hans hår var ända ner till axlarna. Mamma har också bett henne om någonting hon inte vill säga för hennes hår är ändå ner i rumpan snart.

Idag har jag bett Virgien de Los Vasquez om hjälp och styrka. Så när jag åker till Chile ska jag gå till hennes kyrka för att tacka henne....


image233

Hemma igen

Nu är lilla jag hemma igen. Lilla hit och lilla dit. Hehe undrar vem som har lärt mig det. Kanske Joco? Jaja, iallfall. Evelina hade vuxit en del och var VAKEN när jag kom. Jag blev överlycklig. Hon brukar ju alltid sova när jag kommer. Men inte idag nej, idag var hon pigg. Och sååå lugn. Har aldrig träffat snällare bebis. Min lilla Evelina. Och lilla Emelie var så fin och vacker. Ska försöka hänga på hennes promenader nu när det blir varmare. Nu ska jag och baby titta på Lost.

   

Ska hem till Evelina :D

Va sjukt det låter. Ska hem till Evelina. Bebisen vet ju inte ens själv att hon har ett hem. Hahaha. Det var länge sedan jag såg sötisen. Tre veckor sedan nästan. Nu får vi hoppas att hon inte har glömt bort sin snälla gudmor. Ville köpa henne någonting fint i Barcelona men det fanns INGA barnkläder! Inte ens på HM. Jag undrar vart alla mammorna köper kläder till deras barn?

Min moster är så underbar så hon betalde för en extra resväska till Spanien där hon packade ner alla Mickis gamla barnkläder. Och när vi var i Spanien gav hon dom till en tjej vi lärde känna. Hon hade själv inga barn men hennes vänner hade så hon skulle ge kläderna till dom.

Nu får vi hoppas att det är så eller så kommer hon väl ställa sig på någon marknad och sälja dom. Jag tror ju aldrig att någon är snäll. Det kommer senare när jag känt personen i några månader. Så vi får ju hoppas att hon gav kläderna till sina vänninor som behövde lite kläder. MEN jag tror att hon har ställt sig på någon marknad och sålt dom. Gud får bestäma vad han vill göra med henne isåfall...

NÄSTA EVELINA BEBISEN :D:D:D:D:D

over and out

Badat

Har precis kommit ut från en lååångt bad. Det är så härligt att bara ligga i det varma vattnet och fylla på med mer varmt vatten när det börjar bli för kallt. En annan grej jag brukar göra är att ta dushkräm runt munnen och blåsa bubblor. Hahaha. Jag måste ju erkänna att jag lyckas med en av tjugo kanske. Ibland brukar jag noppra ögonbrynen också. Blev jag lite för personlig nu? :D

Jaja, ska städa undan lite här hemma och sedan ska jag promenera till min körskola och övningsköra.

Två bilder på mig och syrran och en kamel...?

image227

image229
                      Bilder tagna i Barcelona

Mer Barcelona bilder

Ja det finns ju inte så mycket att göra just nu så jag lägger upp lite mer Barcelona bilder.

        

På bilderna ovan var vi och shoppade lite sista dagen. Jag äääälskar Bershkas kläder. Köpte min en skitsnygg volangklänning där för ynka 25 euro, visar upp den senare... I El Mercadillo finns det allt från piercingar till kläder och mycket tröjor med tryck på kända människor.


             Här är vi på Las Ramblas. Barcelonas kändaste gata. Här fanns allt från dubbelgångare till djur i bur(?) Vi forstod aldrig varför dom hade massa kycklingar, tuppar, illrar, skölpaddor mm i burar...

         

På bilderna ovan är vi på väg till våran lägenhet. Lägenheten låg en minut från Las Ramblas. På natten fanns det massa småpubar som hade öppet och lite längre bort från våran gata så gick det prostituerade på nätterna. Trevligt. Vi hade inga problem med detta för är man trevlig och talar spanska så gör dom dig ingenting det är samma sak i Chile på vissa ställen. Vi blev ju vänner med alla där första dagen. Men första dagen vi kom dit ville jag dö. Jag tänkte "HerreGud vart har jag tagit oss?" Men det var lugnt det var bara på natten det gick vilt till på gatan, på dagen gick det vanligt folk på gatan och det bodde vanligt folk omkring oss.

       

På bilderna ovan är vi på väg till Girona där vi ska ta flyget tillbaka till Sverige.

       

På väg till Sverige igen :(

Det var en kort resa till Barcelona. Men bara att få åka iväg sådär i några dagar till ett land där de talar mitt språk är guldvärt. Ska man till Barcelona så be taxin lämna er på Plaza Catalunia eller Las Ramblas. Vi hann inte gå till en gata där alla märkesbutikerna finns, men men nästa gång. Har tittat på resor till Barcelona och Gud va dyrt det är nu. Vi fick ju våra biljetter för en 150 kr fram och tillbaka plus skatterna blev det en femhundrig var.

Är det inte underbart!?

Första gången jag vaknar så här tidigt utan att bli väckt av min lilla mobil. Kan bero på att jag la mig halv tio. Hopp men vad gör man nu när man är uppe så tidigt och alla andra jobbar eller sover? Ska titta på Montel som går på kanal tre.

Här är två bilder jag hitta igår från min födelsedag

image196


image197

Premiär!

Yes, idag var det ÄNTLIGEN dags för premiären på dinskos webbshop. Och med fri frakt dessutom! Ska nog klicka hem ett par skor ikväll....hihi.

vi får se

Titta in på deras sida:

www.dinsko.se

Det man lovar det ska man hålla...

Jag har ju lovat er massa Barcelona bilder så här kommer lite bilder eller ja mycket bilder. Fler får komma senare.


       

Vi var på en marknad som hade maaaaassa färsk frukt, godis, nötter, choklad och skaldjur. El Mercat tror jag det heter. Det var även här vi fick våran första Lanza som min mormor kallar det, någon som vill tjuva våra pengar. En kille följde efter oss i en halvtimma. När vi kom ut från El Mercat och gick på Las Ramblas bland allt folk så tappa han la antagligen bort oss. Inte för att han kunde ha tagit någit från oss, vi höll våra väskor hårt hårt intill oss. Med erfarenheten från förra året då Dzana blev av med sin plånbok....

               

Här är lite bilder i lägenheten

     

Det var soligt och varmt med över 20 grader. Här är det kallt och det SNÖAR. Och folk undrar varför det finns så många deprimerade människor här.....

Fika

Hur mår alla? Själv mår jag underbart. Har precis varit och fikat med fyra underbara tjejer: Pers, Kiksson, Sara och Dzana. Eller ja, fika och fika vi åt ju allihopa men vi satt iallfall på ett cafe. Och så hade vi det trevligt som vanligt.

Jag är så lyckligt lottad som har sååå underbara vänner. Och jag är SÅ glad att jag har lärt känna Pers och Tina. Ni är verkligen helt underbara. Jag är glad att Joco bjöd med er till Spanien förra året. Annars hade vi väl, eller ja, JAG fortsatt tycka illa om er, hahaha. Vad fel man kan ha om folk!

Två bilder jag tog med mobilen

image179
image180

Älskar er!


Skulle lägga in lite Barcelona bilder men men det fucka sig som vanligt! Blir så irriterad!!!

Nu ska jag iallfall ta det lite lugnt innan jag måste sova.

Buenas noches. Que duerman bien. (på tal om sova, köpte en drömbok i Barcelona som är på över 300 sidor. Me so happy!)


Ursäkta

Vet att jag inte uppdaterat som vanligt men jag har ärligt talat inte orkat. Efter jobbet igår så åkte jag hem till svärmor som hade gjort en underbar lasange till mig. Sedan tittade jag och baby på Jumper. Den var OK. Liiiite för överdriven för mig. Men Joco var helt förtjust i den! "Tänk om vi också kunde teleportera vart vi ville?" Sötis.

Jag har haft en helvetesmorgon på jobbet. MÅSTE BYTA JOBB! eller börja plugga...men jag känner att jag inte har någon ork för att sätta mig vid skolbänken igen. En till tjej på jobbet slutar nu i slutet av månaden, så nu är vi bara två unga tjejer kvar på jobbet. Så tråkigt. 

Idag slutar jag iallfall kvart i fyra så efter det ska jag övningsköra och sen får vi se vad lila jag hittar på. Kanske ta en fika med någon?

Bye bye darlings! 


Barcelona bilder

Hejsan!
Är just nu på jobbet och ett inägg från igår som jag glömde lägga in fanns kvar. Så här är lite bilder från när vi besökta en Catedral i Barcelona.
 
För övrig mår jag bra. Är relativt pigg med tanke på att jag somnade runt två och gick upp halv sju. Hade ett par kära vänner hos mig, Tina och Perso. Vi hade det väldigt trevligt och höll på med våra häxkonster, MOAHAHAHAHA! Nej, men jag är iallfall solen :) (tina, pers, ni fattar!)

Jag får nog lägga in de andra bilderna sedan när jag kommer hem och kanske även visa vad jag shoppade för något, om jag orkar. Jag och baby ska ju titta på den nya filmen Jumper tror jag den heter och så nya Lost-avsnittet.
En sak som tynger mig är att jag nu på  MÅNDAG måste ha bestämt mig när jag vill ha semester. Fan asså det är inte lätt, vem vet vad man vill göra om 4-5 månader. Jobbigt.

       


lite bilder från barcelona

    
bilder från flyget till barcelona




   
bilder från första dagen. Här är vi på Las ramblas på väg upp till Plaza Catalunya. Lite shopping har jag hunnit med också :)

mer bilder kommer sen. Nu städa!

I am back from Barcelona

Så nu är lilla jag tillbaka i tråkiga och kalla Sverige. Vi har haft det jättebra och jag har köpt massa fina saker. Jag och syrran har gått så mycket så jag tror vi har bränt en del kalorier. Resan till Barcelona var ju inte en höjdare kan jag ju säga. Mamma satt bredvid och var jääätterädd hela vägen och syrran min lät mig inte sova utan pratade hela tiden, haha. Du var väldigt jobbig Vanne!

Men det blev en lyckad resa iallfall, bilder och mer information om Barcelona kommer senare. Nu, sova lite...

på jobbet

Jag är så stressad! Slutar två, måste in till stan, växla pengar, måste hem, tvätta, föna och platta mitt hår.
Men väskan är packad som tur är. Väger tre kilo bara, har bara med mig två olika leggings och mina ballerina och ett par tygskor från dinsko. Smink, underkläder och hudvårdsprodukterna är också nerpackade.

Mamma drog sig ur igår, ville VERKLIGEN inte flyga dit, men nu tror jag vi har fått henne på andra tankar hoppas jag....

Imon den här tiden är jag i Barcelona och shoppar för fullt!

Nu tillbaka till arbetet...


min lilla prins

image161

Den här bilden är så underbar för att man ser verkligen hur han srpinger fram. Min busiga lilla kusin :)

Snart ska vi hem igen, MÅSTE packa, känner hur paniken snart tar över mig....

Nervös!

Yes för imon tar vi flyget till Barcelona. Bara jag tänker på ordet flygaaa så får jag ont i magen och vill gå på toa. Jag tycker synd om min yngsta moster, mina kusiner och min morfar för kraschar planet så har dom ingen familj kvar.

Och stackars joco om jag skulle gå bort till andra sidan. Vem skulle då ta av han strumporna på kvällen, tappa bort hans strumpor när hans kläder tvättas och bara baka en banankaka sådär spontant!?

Vi har iallfall ätit cevapcici som smakade undeeerbart.
Jag måste hem snart, måste packa.
Over and out


www.gratisbio.se

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=32524

efter 400 poäng får man en biobiljett :)

Man kan ävenbyta ut sina poäng mot presentkort!

Helt underbart!

Vilken skön söndag

Vi har käkat god mat, som syrran och jag har gjort och sedan har vi bakat en kladdkaka. Så nu är alla mätta och belåtna. Men det var ett litet tag sedan vi åt så jag börjar känna mig lite hungrig. Vet inte vad det är med mig är hungrig hela tiden. Äter till och med mer än Joco. Ångest.

Har suttit och läst nyheterna på aftonbladet.se som vanligt och jag fastnade för den här artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2011854.ab 
Han killen Robert ska bara jobba tre timmar om dagen för det är det han får betalt för, men han har nu varit där i 12 dagar i rad för kvinnan klarar sig inte själv. Han säger att han skiter i pengarna att han bara vill hjälpa henne. När jag läste artikeln så fick jag tårar i ögonen. Ibland glömmer man att det faktiskt finns änglar.....

Nu ska jag försöka få med mig Joco till mcdonkan, mmm va gott :) (shit vilken fetis jag har blivit)

Världens gladaste!!!

ja det är jag!!! Jag ska till BoysIIMen konserten den 9 april. Wohoooo, jag kommer nog gråta när jag hör dom sjunga End of the road.


Vilken låååååt, my God!!!

Vilka minnen

Hur många tårar har jag inte gråtit till den här underbara låten, vi Dinks har gråtit ihjäl oss till den här!

bilder från igår

           

Tack tjejer för en riktigt konstig rolig kväll! Det fattades bara en person för att det skulle vara som på de gamla goa tiderna. Bästa var nog när dzana blev lite upprörd. Hehe, you go girl, har aldrig sett dig så arg innan.

Bye bye darlings

hejsan

det blev en rolig kväll igår, även fast det bara var house musik och massa konstiga människor.

Vanne sätter sitt glas på ett bord.
Jag: Är du helt jävla dum i huvudet, hämta ditt glas igen, vill du bli nerknarkad!
Hon: Emm, men asså den är tom...
Jag:.....okeeej.......förlåt!

Massa konstiga männiksor dansar omkring oss.
Vanne till sofie: OMG dom har invandraderat oss!
Ett nytt ord maybe?? Hehehe

När vanne och jag kommer hem är det 3 plusgrader ute, så våren är verkligen här. Vi ställer oss och lagar mat, det blir grillad kyckling och potatis. "Som tintins kyckling potatis", säger Joco när han kommer hem.

Mina grannar har fest till 6-7 på morgonen och DÅ kära vänner blir det möjligt för oss att somna...

Nu ska jag hjälpa syrran min diska, bilder, senare people!

Byebye darling


förfest bilder!

image143

image144

image145


image147

ja det blev mest bilder på mig och lilla dzana men men.... vi ska dra in till stan snart så trevlig kväll till er alla!!!


angående min bett...

hahaha, måste bara säga att HEEELA min familj tror att jag har fått beltros eller vattenkoppar eller någon annan pestsjukdom, hahaha! Min mormor sa att jag MÅSTE till infektionskliniken på måndag morgon för att jag kan bära på en smittsam sjukdom. Och i och med att Joco också har små "bett" så har JAG smittat han. Jag vet, helt CRAZY! Jag tror fortfarande att det bara är en äcklig insekt....

Nu till våran diskussion....

Utgång!

Yes, tråkiga jag ska ut IGEN. Mina vänner är chockade. "Natalie SKA DU UT???" Hehe, yes jag ska ut. Det ska bli riktigt skoj faktiskt, sådär spontant bara. Och jag är ju INTE spontan, hahaha. Min bästis Dzana, syrran och syrrans bästis Sofie och lilla jag ska ut och ta över någon nattklubb som vanligt....

Här kommer lite en liten förfest bild!

image141

Nu ska vi fortsätta våran lilla diskussion om killar ska betala för allt, hehehe.


Grattis alla kvinnor!

Denna dagen ska firas till MAX!

Kvinnor njut av någonting ni tycker om, köp er någonting ni tycker ni är värda och alla killar ge massa, massa, massa komplimanger. För denna dagen ska verkligen firas till MAX. Vi får se vad Joco lyckas överasska mig med idag!

GRATTIS ALLA KVINNOR!

Lördagmorgon

Hej kära vänner. Hur mår alla idag? Jag vaknade halv elva så jag är glad! Är trött på att vakna efter elva. Vad händer idag då? Jag och Joco ska till min kusin på Hisingen som fyller 15. Kan inte fatta att min lilla älskling blir så stor. och värst av allt, i den åldern hade jag redan träffat Joco i TVÅ år. Men min lilla Ale har tankana någon annanstans och det är bra, tjejer kan han tänka på sedan när han är färdigutbildad. Grattis mi amor!

image140
Han är nog 20 cm längre än syrran. Synd att han inte är intresserad utav basket.

Bye bye darlings!

det blir en lugn fredag

Ska titta på let's dance och sedan blir det det nya Lost avsnittet och sedan en film! Vad ska ni hitta på?

En liten bild på mig från förra helgen, synd att man inte alltid är lika partysugen!

image139

bye bye darling


här är bilden

ska vi jämföra?

image137
                                                                     Bilden från igår

image138
Bilden från idag, konstigt va?

Hahaha, josip skrattar för att jag lägger upp dessa bilder. Men vad fan jag är ju orolig, vad kan det vara för äcklig insekt som har bitit oss båda??

bye bye darlings!

jag måste erkänna att jag är lite rädd

...när jag ser hur betten har utvecklats! Det är svullet omkring betten och det har bildats typ blåsor på dom som är vattenfyllda...Någon som vet vad som kan ha bitit mig? Jag dammsög och dammsög och dammsög mitt rum idag och tittade noga om jag kunde se någon liten äcklig insekt, men nej, ingenting, inte ens damm under sängen. Konstigt.

det går tyvärr inte att lägga upp bilder nu, så bilden på mina konstiga bett kommer upp senare :)

bye bye darlings!


hej hej!

Ush vaknade nyss och jag är så trött. Vet inte vad det är med mig, det känns jättejobbigt att jag fortfanarde är trött efter att ha sovit tolv timmar. I natt så drömde jag om insekten som bet mig i förrigår natt. Och den var enorm som min handflata. Jag hittade den bredvid fönstret där den hade spinat spindelnät men det var ingen spindel utan det såg mer ut som en mal. Det var iallfall en hemsk dröm. Så fort jag vaknade så tittade jag på min hand, haha.

Nu ska jag gå och köra med min körskola.

bye bye darlings

dr.phil

På jobbet har vi tack gode Gud en TV som vi slår oss ner vid när vi är färdiga med kvällsarbetet. Den är ju självklart inte till för oss, men är vi färdiga och alla pensionärerna ligger så Yes då blir det lite tv tittande.

Nu till saken då va. Tittade på dr.phil och det handlade om en tjej som hade träffat en kille vi myspace och killen bodde i Palestina. Tjejen blir kär och ÅKER dit ner när hon är 16, FBI tar tillbaka henne till USA men nu när hon är 18 så åker hon dit igen.

Hon har stannat där och väntar på papper till hennes kille så dom kan åka till USA och gifta sig. Ja Gud vad ska man säga. Det är sååå synd om hennes mamma och resten av familjen. Tänk er själva att behöva tänka på sin dotter som är i ett land där det är krig PLUS att hon kan vara hjärntvättad vilket jag tror på. Hur vågar man som en 16årig liten flicka, för JA det är vad man är en liten flicka, åka till ett land sååå långt bort där det OCKSÅ är krig, nej fyfan, hur dum kan man egentligen vara. Mamman hade iallfall gett hennes dotter några "kodord" hon skulle använda om hon kände sig hotat eller ville hem. Flickan använde dessa ord en gång men nu säger hon att hon inte hade använt dom. Gud vad jag tycker synd om hennes mamma. Vill inte alld ha barn nu när jag inser vilket jävla stort ansvar det är att ha barn.


Vem har bitit mig?

image134

image135

Ser nästan ut som en femma, men det är bara fyra bett. Ush jag vill inte veta vad som fanns i min säng i natt och bet mig. Jag HATAR insekter. Jag får hjärtklappningar och kan börja gråta om jag ser en spindel. Som den här spindel häromdagen:

image136
Så fort jag såg denna hemska insekt så började hjärtat slå snabbare. Jag skrek på Josip, och jag kände mig väääldigt töntig. Men hade han inte dödat den hade jag inte kunnat sova på natten. På ett sett hatar jag sommaren pga av alla jävla insekter som letar sig in till mig. USH!!! Jag tror jag ska dö när jag träffar på en insekt. Jag ser sjävla insekten hoppa mot mig och sånt. Neush va jobbigt.

Det blev ingen körning idag. Vi ska ta en dubbel imorgon istället. Tittar just nu på Våra bästa år och Marlena har nog fått i sig demonen igen. jag blir så rädd. Jag frågar joco om vi ska byta men nej han vill titta på henne och höra hennes hemska skratt. Att hon ens vågar göra en sådan roll. Hade ALDRIG; ALDRIG; ALDRIG spelat en roll som demon. För inga pengar i världen. Punkt slut.

socionomprogrammet

Yes, jag har bestämt mig, ska söka till socionomprogrammet. Jag MÅSTE göra någonting med mitt liv. Jag KAN inte bara nöja mig med mitt liv. Och DET vill jag inte heller. Jag måste sträva efter något mer, sätta mera mål, lyckas! Jag ska söka alla möjliga roliga program och ky-utbildningar och sen får vi se vart ödet tar mig. Jag VET att jag inte kom till jorden för att bara vara en undersköterska, det är meningen att jag ska göra så mycket mer, utvecklas mer och bli något stort.

Sen får vi se om några år om detta verkligen stämmer, hahaha. Jag och mina drömmar vet ni....


Hejsan

Varför är jag alltid täppt i näsan när jag vaknar? Och varför värker halsen? Kan det vara fel på mina fönster? Sängen ligger ju bredvid fönstret, kanske dålig isolering? Och så vaknade jag upp med fyra bett på handleden och tre på magen. Nu blir jag äcklad, vad fan går runt i min säng medan jag sover? Ush, jag ryser bara av tanken...

Idag häder inget speciellt, ska köra en enkel klockan två, sedan ska jag jobba från 16-21. Det blir kul, det var en vecka sedan jag jobbade..hehehe.

bye bye darling


........

ni vet den känslan när man bara vill springa springa och springa och inte titta tillbaka, den känslan har jag nu.

over and out

Hemma från stan

Kom hem från stan för en stund sedan. Har städat lite överallt här hemma, fick en flipp och kunde inte sluta. Jag köpte en lampa på Lager men nej fan den sitter inte som den ska. Varför blir det aldrig som jag vill? Jag är så trött på det här tråkiga livet. Lite bilder iallfall:

image133
Här blir Perso sminkad i Kicks. På mig la hon fundation, och jag skäms att säga det men jag har ALDRIG använt det innan. Jag hade acne när jag var yngre så jag var rädd att det skulle bli värre om jag använde fundation. Men nu ska jag ta och börja använda det och köpa mig bra produkter så att alla finnar jag har fått försvinner. För acnen är borta men Gud vad mycket finnar jag har fått på sistonde. Hatar verkligen min hud nu. Vet inte om det kan bero på all stress jag känner konstant...aja här är den jag köpte iallafall: kostar 260 kronor

image132

Köpte även Sofies mode och aftonbladet så jag ska lägga mig på sängen och titta lite i den....

bye bye darlings

Hej kära vänner

Vaknade elva idag, och vet ni, jag behövde inte sätta på klockan, för 10:47 var jag vaken. Det kändes så skönt men jag var fortfarande trött. Men efter en liten dusch så är man pigg igen! Ska åka in till stan nu och träffa Persa och käka lite i salladsbaren hon jobbar i. Sedan ska vi vidare in till stan och så ska jag försöka hitta något vettigt för mina presentkort jag har fått. Och så har jag 50 kronor på HM, alltid nått...

Nej nu ska jag ta på mig ytterkläderna och gå.

Bye bye darlings!

Stampa med Leroy

Okej bästa videon, bästa träningen för att gå ner i vikt och bästa underhållningen, syrran min gick ner i vikt genom att dansa hans moves....
 
Snart kommer hela Sverige veta hur man mjölkar kossan...

Okej en sjuk grej

Det är 3 plusgrader, soligt ute och det SNÖAR! Har aldrig varit med om något liknande innan. Är detta normalt? Jag trodde ju att snön kom från molnen, rätta mig om jag har fel...

Joco vill åka iväg och köpa en ny mobil, men han vill ha en Iphone, någon som vet om de har kommit ut i Sverige ännu? En kille på Elgiganten sa att de kommer ut i April, men dom finns iallfall att köpas på blocket.


bild: www.mobilkoll.se

Ska nog köpa mig en iphone jag med, NÄR jag har betalat färdigt min mobil. Det är så jobbigt med alla dessa nya mobiler som kommer ut, så fort man har köpt sig en mobil som är grym kommer det ut en ännu grymmare...


Bye bye darlings!


Godmorning!

Skönt väder igen här nere i Göteborg. Så skönt. Vet inte vad det är med mig, sover så länge nu förtiden, det känns inte alls bra. Sover minst tolv timmar dagarna jag är ledig, får nog börja sätta på klockan om jag vill upp lite tidigare. Ringde till mitt jobb och sa att jag kommer imorgon och jobbar men dom hade redan ringt en vikarie för mig, fan fan fan, förlorar mer pengar nu. Ja ja vad ska man göra...

Bara en vecka kvar till Barcelona, har lust att packa min väska nu, hihihi, det känns så spännande. Vi ska bo i två lägenheter vid havet kanske 5-10 minuter från centrum. Längtar....

Tror jag ska äta lite frukost nu och sen får vi se vart dagen tar mig.

bye bye darling!

Atonement

Har precis titta färdigt på Atonement och visst var den bra som alla säger men ush vilket slut. Varför kan inte filmerna ha lyckliga slut. För efter ett lyckligt slut känner man sig så glad och belåten men efter ett sorligt slut är man ledsen med tårar rinnandes längs kinderna...


Den får iallfall en 10 av möjliga 10 och ett plus för att dom båda är så vackra...

Jag har nog varit snäll..

image130
...för baby gav mig dom här fina rosorna för en stund sedan :)

Förut nmär jag var ute en stund med Sara så såg vi en bekant till oss med en sexig girl. Han skulle följa henne till hållplatsen. Och då sa jag till Sara att hon ska vara glad att han följer henne för visst gör man så i början men vad händer sedan? Först följde Josip med mig hem till dörren, sedan till min hållplats, sedan till HANS hållplats, sedan till hans dörr för att säga hejdå MEN NU följer han mig ingenstans från sovrummet skriker han HEJDÅÅÅ! Ja, allt förändras verkligen med tiden...ska se en till film nu i och med att jag är ensam, nu är baby hemma hos någon kille och spelar Svea riket.

Bye bye darlings!

Quinceañera

hejsan!
har precis tittat färdigt på Quinceañera. Det är en film som handlar om en tjej som blir gravid, men hon har inte haft sex...? Typ som Maria som fick Jesus, konstigt, men helt OK. Får en 5 av 10 möjliga poäng




Så vad gör ni annars då? Själv är jag väääldigt uttråkad och joco ska iväg och spela golf. Vad ska jag göra då?
Smärtan i axlarna och nacken går inte bort, vad har jag gjort egentligen?

Bye bye darling

never too much




kommer aldrig tröttna på den här låten....

hm...

Hej kära vänner!
somnade väl runt 8 igen imorse och när joco gick upp och var jobbig trodde jag att klockan bara var9  men shit den var ju faktiskt 12.
Det var skönt att sova men kroppen mår fortfarande inte bra. Nu har jag ont från halssenorna ner till axlarna...?
Hopp, vad händer hos er idag`?

sjuk...

stackars lilla mig. tror att jag börjar bli sjuk. har jätteont i hela kroppen och lite i halsen....

natita stannar hemma idag

mår inte bra

hej kära vänner
jag vet inte vart jag har ont men det är nog vid båda sidorna runt halsen, någon som förstår? musklerna, kan det vara det? Joco sa att det var mandlarna att jag skulle bli sjuk, nej baby sa jag då, jag har inte ont i halsen. Kan man ha ont i mandlarna och inte vara sjuk? Suzi som är massör sa att vi har senor vid halsen som kan göra ont om man har spänt sig för mycket. men när skulle jag ha spänt mig för mycket? Kan det vara när jag dansar och nickar med huvudet till varje låt? För jag dansade ju i fyra timmar med ett nickande huvud....

ne nu ska jag nog ta och lägga mig, ska upp tidigt imorgon!

bye bye daaarling

mer bilder

                 

det får räcka


det var en riktigt kul dag iallfall, jag som inte ens ville fira min födelsedag. ja ja bara 9 dagar kvar till barcelona.


bye bye darling


Evelina :)

Emelie och Zoran är här hos mig nu med lilla Evelina. Hon bara växer och växer lilla prinsessan. Vi har ätit och sitter här i köket mätta och belåtna. Emelie har klippt sig jätte fint, lägger upp lite bilder:

       

Så kära vänner, lite bilder från idag, gårdagens bilder kommer in lite senare, nu måste jag vara lite social :)

Bye bye darling!

massa bilder från igår......

                  

kommer mer sen....

vilken kväll

Gud vilken underbar kväll det var igår. Bästa verkligen! jag tackar er alla för att ni kom och för dom underbara presenterna. Ett litet kort och sen måste jag städa innan familjen kommer och firar mig.

image99

kommer mer kort senare

fixar mig

image98
Hejsan!
Sitter med syrran och fixar ordning mig. Där har ni en bild på mig i min fina pyjamas plus att no får se min tjocka mage också ;) Ska fortsätta platta mitt hår nu hör sen när jag är snygg ;)

bye bye darling

trötter

hej alla! vaknade precis. vi kom nog hem klockan fem imorse. det var jättekul hos ivan och jag vet inte varför. vi bara satt pch tjötade och hade det trevligt helt enkelt :) TACK ivan för en jättetrevlig kväll.

Så idag smäller det! Vi blir nog tretton tjejer med mig inräknat då. Får väl åka och handla lite blanddricka om två tre timmar så vi är säkra att josips sprit är borta från kroppen.

Senare kommer det upp en video på gårdagens födelsedagsbarn :) :)

Bye bye darlings!

ps. lovar att uppdatera ofta idag :)

RSS 2.0