dr.phil

På jobbet har vi tack gode Gud en TV som vi slår oss ner vid när vi är färdiga med kvällsarbetet. Den är ju självklart inte till för oss, men är vi färdiga och alla pensionärerna ligger så Yes då blir det lite tv tittande.

Nu till saken då va. Tittade på dr.phil och det handlade om en tjej som hade träffat en kille vi myspace och killen bodde i Palestina. Tjejen blir kär och ÅKER dit ner när hon är 16, FBI tar tillbaka henne till USA men nu när hon är 18 så åker hon dit igen.

Hon har stannat där och väntar på papper till hennes kille så dom kan åka till USA och gifta sig. Ja Gud vad ska man säga. Det är sååå synd om hennes mamma och resten av familjen. Tänk er själva att behöva tänka på sin dotter som är i ett land där det är krig PLUS att hon kan vara hjärntvättad vilket jag tror på. Hur vågar man som en 16årig liten flicka, för JA det är vad man är en liten flicka, åka till ett land sååå långt bort där det OCKSÅ är krig, nej fyfan, hur dum kan man egentligen vara. Mamman hade iallfall gett hennes dotter några "kodord" hon skulle använda om hon kände sig hotat eller ville hem. Flickan använde dessa ord en gång men nu säger hon att hon inte hade använt dom. Gud vad jag tycker synd om hennes mamma. Vill inte alld ha barn nu när jag inser vilket jävla stort ansvar det är att ha barn.


Kommentarer
Postat av: sabina

glöm inte att skriva om tävlingen i din blogg och länka.

2008-03-06 @ 23:16:04
URL: http://sabinadurebrandt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0