.................

Bloggpaus

Förbjudet att röka

Jag vill verkligen hem. Dagen började inte bra och kommer förmodligen inte att sluta bra heller. Jag måste jobba i fyra timmar till men jag vet inte om jag kommer att orka vänta så länge. Jag kompar nog ut två timmar tidigare. Eller så får jag träffa på någon med positiv energi som fyller upp mitt tomma energiförråd. Föressten jag har sakta men säkert börjat med att sluta röka. Jag började lite lätt för en vecka sedan. Idag har jag bara rökt en halv cigarett, jag slängde halva för att det smakade verkligen skit. Jag hoppas att jag kan hålla mig stark och sluta innan augusti månad är slut. Det är inte gott att röka längre, det är vanan som fortfarande håller kvar mig...jag måste vara stark.

Jag saknar dig Chorizo, nu är det över en månad sedan vi sågs. Hoppas att du har det underbart i paradiset.

Nati.

Venezula, Isla Margarita dag 6


Detta var en del utav hotellet.


Här är vi på Playa Manzanilla. Den skönaste stranden jag var på under våran vistelse på paradis ön.


Det var fullt med massa fiskebåtar. De fångade fisk...


...och den färska fisken såldes på en liten fiskmarknad på playan.


Det var fullt med massa hungriga pelikaner i vattnet. Så fort de fångade fisk gick de till attack mot fisken.


Även barnen från byn stod vid strandkanten och tog emot fisken så en liten pojke vi lärde känna gav mig dessa fiskar.


En mini räka.


En "kossa". En slemmig snigelaktig liten varelse.


Här gör killen ett pärlarmband till mig.


C leker med pojken som gav oss fisken.


Juan-Gabriel var ledsen för att vi skulle åka hem. Sötisen.

Nati.



Venezula, Isla Margarita dag 5


Solen kom verkligen för att stanna. Äntligen fick vi känna på den tropiska värmen och solen ihop. Det var varmt, riktigt varmt.


Vi åt färska ostron för endast 12:-.


(Detta är absolut inte reklam för cigaretter!) Jag tyckte bara att det var roligt att det stod Venezuela på cigaretten.


Stranden var full med folk. Det var barnens dag i Venezuela så alla restauranger hade något speciellt att erbjuda.


Restaurangen vi var stammisar på.


På kvällen var vi ute och åt och sedan blev det raka vägen hem till sängen.
Nati.



Inte min dag idag

Jag drömde att mamma dog inatt. Jag vaknade med ett bultande hjärta och två tårar längst båda kinderna. Å andra sidan var det väl skönt att få sova lite då jag inte har sovit någonting inatt känns det som. Nu håller en annan visdomstand på att växa ut, så nu ska man alltså pinas i några veckor så att den här jäveln kommer upp. Hela natten fick jag liksom sova med öppen mun för att inte någon tand skulle stöta emot mitt inflammerade kött. Nu är hela kinden uppsvullen. Och inte nog med det så är det pissväder ute och jag har fått tre enorma finnar. En på pannan, en på vänster kind och en på höger kind. Fan kan det bli bättre eller? Jo Chorizo är ju utomlands så vem ska nu vaxa mina armar? Chorizo jag behöver dig nu nu nu!

Just det, svininfluensasymptomen är som bortblåsta (oroa er icke!)

Nati.

Svininfluensan

Det hände något väldigt konstigt inatt. Plötsligt kände jag mig febrig och alldeles varm. Jag började frysa och kände mig illamående. C tog på mig och tyckte att jag var kokande het. Vi började prata om svininfluensan. Tänk om man hade fått det? Jag hade feber och ont i kroppen men ett symptom till fattades. Kanske att jag hade blivit smittat i Venezuela. Där gick de ju ändå runt med masker och sprejade en speciell spray innan vi skulle lyfta. 

Febern gjorde mig nog snurrig för jag trodde verkligen att jag hade fått svininfluensan. Jag började prata om en epedemi som skulle ta kål på hela Sveriges befolkning. Allt skulle vara stängt, ingen skulle jobba och vi skulle vara tvugna att äta mat ur konservburkar. Ja är det någonting man har så är det väl livlig fantasi. Vilken tur att febern fick mig att somna snabbt. Och vet ni idag mår jag hur bra som helst! Tycker ni inte att det är konstigt? Jag har aldrig blivit sjuk bara så där och vaknat upp nästa dag och mått hur bra som helst. Vad tror ni? Tror ni att det kan vara stress?

Nati. 

På jobbet

På jobbet, det kommer nog att bli en vanlig rubrik nu när semestern är slut. Jag hade tänkt följa upp med Venezuela, Isla Margarita dag 5 igår kväll men vet ni när jag låg och sov? Jo, 21:30 låg jag redan och sov. Helt otroligt. Jag kände mig så pigg imorse när jag vaknade men nu är jag helt slut. Men det är bara att vänja sig för nu har man ett helt år på sig att slita ut sig innan nästa semester. Men jag ska nog ta ut någon vecka på vintern och vila upp mig. Imorgon kommer det fina vädret tillbaka och då ska jag åka iväg och bada med mamma. Måste sola mer så att inte färgen min försvinner. Nej vi hörs väl senare.

Nati.

Angel


Bild snodd ifrån Emelies blogg. Jag och min ängel.


Nu tillbaka till jobbet. Det har gått relativt bra idag, men jag saknar dig på jobbet min lilla Chorizo. Hoppas du har det bra, vart du nu är...

Nati.

Venezula, Isla Margarita dag 4


Här är vi på Playa Zaragoza. Detta var en utav de lugnare stränderna...tyvärr hade vi oturen att det började regna så fort vi kom hit så vi åkte hem på en gång nästan.


Och åkte iväg till Playa el Agua istället...


...där vi drack massa piña colada och mådde underbart.


Det fanns massa valpar överallt.


När solen gick ner satte vi oss hos våra grannar, C drack ron och rökte cigarr (som en riktig kubanare, fast vi var ju i Venezuela...).


Sedan blev vi hungriga och gick iväg och åt på Pacifico igen. Flamberad oxfile blev det den dagen.


På hotellrummet hade vi fått besök, pang bom sa det och så var spindel död. Den var verkligen stor.

Nati.

Jag och min guddotter

Det var lika kul som vanligt hemma hos Emelie och Evi. Jag kom dit runt tio (vem får gäster så tidigt egentligen?) och hela familjen var uppe och var pigga och glada. Vi pratade om resan till Isla Margarita och lekte med Evi. Jag köpte Evi en jättesöt klänning och ett par tofflor när vi var på Isla Margarita men skorna var för små. Så synd för hon skulle ha varit riktigt söt i tofflorna. Hon har blivit så stor min lilla älskling...




Oh no, monstret attackerar!


Tittut.

Nu ska jag ta det lugnt och vila magen lite. Har precis ätit lasange (ja Emelie jag skippade köttbullarna och gjorde lasange istället, du gjorde ju mig så sugen) och om en liten stund ska jag göra en fruktsallad med massa frukter i bl.a tigermelon. Vi köpte det igår på Willys, jag har aldrig ätit det innan men nu ska vi se hur den frukten smakar. Jag återkommer med info om detta.

Nati.

Gäsp

Godmorgon. Åh vad jag är trött. Jag tvingade mig upp för en kvart sedan för att vända på dygnet. Jag kan bara inte fortsätta sova till ett...Jag börjar ju jobba imorgon och då kan jag inte fortsätta lägga mig när jag ska upp. Jag ska fixa lite frukost och en stark kopp med kaffe och sen sticker jag iväg hem till Emelie och Evi. Nu var det säkert mer än en månad sedan vi sågs så nu är det verkligen dags! Vi hörs senare.

Nati.

Grillfest med familjen

Hej på er. Är precis hemkommen och ska ladda upp lite bilder nu på en gång. Jag har ju inte varit på aktiv här på länge nu. Vi hade det som vanligt, trevligt och så fanns det massa god mat. Jag känner mig så lycklig när jag är med min familj. Alla är så galna och pratar i munnen på varandra. Mamma blev lite dragen och berättade snuskiga skämt för C och mig. Jag skämdes så mycket, haha. Och så prata hon om hur man ska tillfredställa sin man, men det kan jag inte berätta om här. Det är barnförbjudet...Lite bilder då:


Morfar, jag och så mormor och mamma i bakgrunden.


Dans som vanligt.




Aja baja Venecia, vad är det egentligen för askopp du har hemma?


Imorgon kommer det mer bilder från resan till Venezuela. Vi hörs imorgon.
Nati.

1:a Augusti

Det är väldigt jobbigt att kroppen fortfarande är inställd på den Venezulanska tiden, jag vaknade runt ett  och fick tvinga mig upp ur sängen. På tisdag börjar jag jobba igen...Gud vad tråkigt. Men nu gäller det att jobba massor och spara pengar för en återresa till paradiset. Om en stund åker vi bort till familjen på Hisingen. Vi ska grilla, dansa och dricka. Vi hörs senare.

Nati.


RSS 2.0