Irriterad

Hade jag fått sparka sönder något nu så hade jag gänra gjort det. Fyfan. Och fyfan för den jävla huvudvärken som plågar mig och för att det är så jävla skitigt här hemma och för att ni fan aldrig kommenterar. Fyfan. Jag tänker aldrig mer städa det blir ändå skitigt på en dag. Jag tänker inte ha ångest för att jag inte har bloggat på en dag, ni kommenterar ju fan ändå inte. Och jag är så otroligt hungrig men jag tänker inte fixa några mackor för att allt är bara skit. Fyfan.

Kommentarer
Postat av: KENT

Du, när jag var en liten grabb i Karlskoga så hade jag en kompis och vet du vad HAN sa ? Jo, att när man har huvudvärk så ska man gå till grannen som hette Helmer som har en traktor och en lada full med svin och så ska man äta hans hemmagjorda pussing och vet du vad det var i DEN !? Då hade han blandat sötpotatis, vinäger, köttbullar och lite snus utan att man visste det, det var en lurig gubbe det va ? Heheheheh !

2009-02-06 @ 14:01:16
Postat av: J

Om du tycker att du har tråkigt så kolla in det här gänget, dom har inget bättre för sig än att tvätta håret med senap:

20cE" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=EjDdoi20cE

2009-02-06 @ 14:22:49
Postat av: fel !

Nu får det bli rätt

20cE" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=EjDdoi20cE

2009-02-06 @ 14:24:41
Postat av: Miriam

oooj va irriterad du va här vännen.. se det från den positiva sidan, att vi alla blir irriterad när du inte skriver på en hel dag.. att vi undrar va som har hänt.. vi e bara för lata ibland, orkar inte skriva.. men orkar läsa iallafall :D

Kram vännen..

2009-02-07 @ 06:44:02
URL: http://miris.blogg.se/positiv
Postat av: Zorica

Hej high shine!( föreställ dig att jag utttalar det som du igår på jobbet)hehe. Även om vi inte komenterar så läser vi troget och ibland går vi in flera gånger om dagen för att se om du har skrivit nåt nytt.

2009-02-07 @ 11:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0