Torsdag

Snart är denna veckan över. Helt otroligt vad fort tiden går. Egentligen skulle jag bara ha jobbat ikväll 16-21 och sedan varit lång ledig men jag ska jobba extra imorgon på morgonen. Men vad gör det, lite extra pengar i plånboken är ju aldrig fel. Sen så får man ju jobba ihop med Zorica vilket gör arbetet lite roligare samt mindre tungt. Det vet ju ni som har en eller flera arbetskamrater ni kommit nära, det blir så mycket mer roligare att jobba då. Vi pratade faktiskt om det häromdagen på jobbet. Fatmire som är nära 40 och har barn tycker om att umgås med Arden som ocskå har barn, för då kan de prata om sina barn och eventuellt ge varandra bra råd. Medan jag och Zorcia, båda under 25, inga barn och fulla med hormoner pratar om killar och killar och killar. He he he. Men bra råd det kan vi också ge varandra.

Måste springa till tvättstugan nu. Hoppas ni får en bra dag idag.

Nati.

Kommentarer
Postat av: Jo to the Izzan

Varsågod här får du en ny favorit artist att lyssna på: Speak the Hungarian rapper. Bättre rappare får man ju leta efter:

ZDGSHQ&feature=related" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=WIf7ZDGSHQ&feature=relatedHär har någon spelat in hur mycket han skrattar när han kollar på klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=76mZY5KRnzg&feature=related2009-02-06 @ 14:12:36
Postat av: J

blev fel däruppe,Här var originalet utan skratt

http://www.youtube.com/watch?v=--Vaz9jW054

2009-02-06 @ 14:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0