Chorizo fyller år


Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det Chorizos födelsedag! Hurrra Hurra Hurra!

Efterlysning!

Nu efterlyser jag en svart-gul klänning jag en dag i tiden ägde. Tajt upptill och lite puffig nertill. Jag hoppas syrran min har den, om någon annan har den ring mig. Vill ha den till resen.

Nati.

Måndag kväll

Äntligen är jag hemma. Vilken dag det har varit. Det var inte kul att jobba i den här värmen. Som tur var så jobbade det massa sköna personer idag så att man klarade ju ändå av dagen/kvällen. Men Gud vad varmt det var! Tur att jag hade på mig min arbetsklänning. Ja det har väl inte hänt så mycket mer idag förutom att jag har ätit massa vattenmelon så jag har varit tvungen att springa på toa en gång i timmen! Ha ha det var inte kul, springa upp och ner för de trapporna...usch nej.

Imorgon är det exakt två veckor kvar innan vi åker bort. Woho! Måste gå till apoteket snart och köpa myggspray och impodium+. Det går tydligen ett virus i de norra delarna utav Sydamerika. Viruset överförs från myggorna till människorna och man kan bli riktigt sjuk. Men äsch det är inget jag fruktar. Man kan ju bli sjuk överallt. Och så får vi hoppas på att myggsprayen hjälper, hehe.

Nej nu ska jag nog slänga mig i soffan och bara vara.

Nati.


Måndag

Inatt drömde jag att jag och C fick en flicka. Men han var liksom inte med i bilden. Han måste nog ha lämnat mig i drömmen. Flickan såg ut som Latifa fast hon var blond. Jag kunde amma henne i början och hon sov hela tiden men sedan ville hon inte ha min mjölk längre så jag fick ge henne modersmjölkersättning. Hehe, vilken mysig dröm. Det var härligt att få hålla i den söta bebisen och hon grät aldrig utan var bara grining.

Ska nog äta frukost nu, ska jobba hela dagen+kvällen. Det känns verkligen inte kul.

Nati.

Sommar och Sol

Vilken härlig dag det har varit. Vid ett tiden åkte vi till Lilleby och var där hela dagen och solade och badade. Vattnet var riktigt kallt den här gången så det blev bara ett dopp snabbt. Och min stackars älskling skar sig på något i vattnet, det var inte kul. Stackars min prins. Vi tog med oss kycklingen jag gjorde på morgonen och den var tydligen helt OK, jag åt inte men killarna åt och de åt upp allt. Nu ska jag börja köpa frysta kycklingar som jag tinar upp och marinerar själv. Vuxenpoäng till mig!

Vi kom iallafall hem runt sex tiden och somnade och vaknade precis. En dag på stranden gör en verkligen seg. Det har varit en riktigt skön dag, tack för idag du härliga liv. Nu ska jag lägga mig bredvid prinsen och mysa.

Puss på er.
Nati.


Goodmorning!

Vodkan måste ha gett mig mod för att skära upp kycklingen, haha.



Igår skar jag upp min första kyckling någonsin! Zorica kom förbi på kvällen och då hade jag henne till hjälp.Det var ju hur enkelt som helst, ska aldrig mer köpa färdigskuren och färdigmarinerad kyckling. Kycklingen fick vila i kylskåpet över natten med massa goda kryddor och olja. Nu har jag lagt in kycklingen i ugnen och väntar otåligt på resultat. Ska jag lyckas? Haha nej nu måsste jag gå till affären med Chorizo och köpa bröd och mjölk. Vi ska äta en god frukost och sen åka iväg och bada.

Nati.


Fredag kväll

Vilken lugn och härlig dag det har varit. Jag har städat i lugn och ro, lagat mat i lugn och ro och tvättat i lugn och ro. Mamma har varit här hela dagen med mig och hjälpt mig med sysslorna. Om jag skulle göra som hon ville skulle hon få ta hand om hela hemmet en gång i veckan. Mamma är verkligen pedant och älskar att städa. Hon erbjöd sig att komma hit och städa en gång i veckan men hallå, mamma? Aldrig att jag skulle vilja ha henne som en städerska här hemma. Hon får gärna hjälpa mig när jag väl är i gång men inte annars. Men jag känner på mig att hon kommer att storstäda hela lägenheten när vi resor bort. Hon ska ju få nycklarna hit för att checka läget och vattna blommorna och så.

Imorgon åker nog C och jag bort själva och badar och solar. Min älskling har äntligen semester (en vecka innan mig). Han behöver verkligen semster min man, så mycket som han har slitit den här våren. Till hösten blir det min och Chorizos tur att slita. Vi ska gå på alla kurser facket har att erbjuda och försöka bli förtroendevalda. Vi får hålla tummarna, det kommer iallafall bli en härlig höst med kurser, utbildningar och träning. Konstigt nog så längtar jag redan till hösten. Haha.

Jag lämnar er nu med en utav Michael Jacksons bästa låtar (enligt mig).




 




Nati.

TGIF

Gissa vem som har syndat i veckan? Hehe, nej det går inget vidare med GI-metoden när det är sommar, iallafall inte för min del. Jag måste ju sluta röka också men nej det tar jag efter semestern, vill inte tänka på sånt nu när jag snart har semester. Jag vill bara VARA.

Nyvaken och go med McDonald's fina glas.


Håller på och tvättar och städar här hemma. Kunde passa på nu när jag inte åkte iväg och badade. Städa hemma behövs ju alltid. Jag förstår inte hur man kan stöka ner så snabbt, åh om man bara kunde ha det fint varje dag utan att behöva städa. Föressten var ju och tittade på Transformers igår. Den var OK, men inte lika bra som ettan.

Nati.

Listan till resan

Hej på er! Hoppas ni mår bra. usch det är så synd att M.J har dött. Om bara några dagar skulle han ju ha sin sista konsert i London. Han var grym och vi kommer aldrig att glömma honom. På tal om någonting annat, pratade precis med Chorizo och på hennes begäran så ska jag skriva av listan här på bloggen (alltså listan jag har gjort på alla saker jag behöver ta med mig när vi åker bort).

Här kommer den:



Det blev ganska så litet, men jag hoppas att ni kan läsa det ändå. Nu ska jag äta frukost.
Nati.

Michael Jackson död?

Jag kan inte tro att det är sant. Är Michael Jackson död?! Vi kom precis hem ifrån bion och C sätter på TV:n och text-tv där det står att M.J är död! Helt sjukt! R.I.P

Nati.

En dag vid havet



Åh vilken underbar det har varit. Hoppas eran har varit lika härlig. Vi har badat, solat, dansat, ätit god mat och bara varit. Det är så underbart med sommar! Man känner sig så avslappnad när man är vid havet och får höra måsarna och vattnet...nej sommaren är bäst! Solen var riktigt stark idag, jag har nog bränt mig lite så jag vet inte om jag ska utsätta min kropp för solen imorgon. Jag får se. Man vill ju inte heller vara instängd här hemma.


Kusinerna Bella och Miki.


Mamma och Miki.


Hihi, sötisar.


Syskonen.


Hahaha, färjan därbak går ju inte att missa! Vattnet var iallafall härligt kallt.


Nu måste jag duscha och fixa till mig, min man och jag ska iväg och titta på Transformers snart. Jag önskar er en underbar kväll.

Nati.

Inte kul

Åh min familj är så seg! Vi skulle mötas klockan tio idag men nu pratade jag med de och de är fortfarande inte färdiga. Åh va störande. Här har man själv varit uppe sedan klockan åtta på morgonen och är nyduschad och allt. Ja ja vad ska man göra. Läste på aftonbladet eller var det gp (?) att idag kommer det att vara den varmaste dagen på länge. Härligt, det passar perfekt att sitta vid havet då. Nej ska packa väskan nu och hoppas på att de snart är färdiga.

Nati.

Jag ska bada imorgon

Imorgon åker jag och familjen till havet för att sola, bada och fiska. Åh vad lovely! Ska sola mycket nu för att bättra på brännan inför resan. Jag jobbar bara nästa vecka och sen går jag på semester. Jippy! Jag är helt besatt utav våran resa. Jag fyller på listan med saker jag måste ha med mig hela tiden, jag provar alla mina bikinis, pratar om vad vi ska göra där med C, tänker på vilka kläder jag ska ha med mig osv. Vem ska jag låna en stor reseväska av? Jag har bara två små...äsch det fixar sig. Om exakt tre veckor ligger vi vid stranden och njuter och tar det lugnt. Åh vad jag längtar. Och åh vad glad jag är att jag nu är ledig tors,fre,lör och sön. Vilken tur jag hade med ledigheten och vädret. Nu är jag så trött så jag vet inte vad jag skriver längre. Vi hörs imorgon efter att jag har kommit hem från havet.

Nati.

Onsdag

"Städa, städa varje onsdag och varenda dag som är fin, det tycker jag är pin". Nej men måste man så måste man. Ska städa fint här hemma idag för att resten utav veckan är jag ledig och då ska jag åka och bada varje dag. Ja ni ska veta att det ser ut som fan här hemma. Jag har inte städat sedan C's bror med familj var här. Som tur var så städade min prins när de åkte men ni vet hur petig jag är. Jag ska ta hela toaletten med klorin och moppa golven och städa rent hela köket. Lite kaffe hade suttit bra så att jag får lite energi.

Nu har jag gjort en lista på allt vi måste ha med oss när vi reser bort. Linsvätska, nål och tråd, panodil, myggspray åh PLÅSTER kom jag på nu! Måste spinga och skriva i det i listan.

Nati.

Gissa!


Den 15:e juli ligger jag och C här med varsin drink i handen.

Nati.


Just great


Jag och Arden på jobbet idag. Bebisen i magen börjar synas nu.


Hej på er! Jag är helt slutkörd. Jobbat, lagat mat, suttit i parken med vänner och nu ska jag äta mig ett par varma mackor och sova. Och så får vi hoppas på att jag inte försover mig imorgon. Hörs imorgon.

Nati.

På jobbet


Jag och frugan på Valand i lördags.

Sitter här på jobbet i vilorummet med frugan min. Hon försöker sova medan jag skriver här, det går nog inte så bra. Hon är säkert jätteirriterad på mig nu, haha. Vet ni idag försov jag mig för första gången på tre år! Vilken panik jag jag fick när Chorizo ringde till C's mobil och frågade vart jag var någonstans. Ha ha, det var tur att hon hade hans nummer för jag stänger ju alltid av min mobil på kvällen för att ingen ska störa mig. Men nu får jag nog sluta med det. Men jag måste ha varit helt slut då jag inte ens hörde när klockan ringde. Jag brukar alltid göra det. Aja. Vad härligt det känns nu när solen äntligen har tittat fram. Hoppas ni får en fin dag.

Nati.

Ja ja

Hej på er! Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har verkligen haft fullt upp. Jag har haft gäster, jobbat och firat ett år ihop med C. Alltså massa att göra hela tiden. Helgen har helt ärligt varit ett helvete på jobbet. Jag orkar inte med detta längre. Någonting måste göras. Jag orkar inte mer. Jag bloggar mer imorgon kära vänner. Nu ska jag umgås med min underbara sambo, hihi.

Nati.

Kvällen före midsommarafton

Åh vad jag är trött! Jag jobbade bara i fem timmar och känner mig helt slut. Det är väldigt tungt på jobbet nu, det har aldrig varit så här tungt innan. Inte nog med att det är tungt, det finns så många vikarier nu så arbetet blir dubbelt så jobbigt. Det är jobbigt att jobba med vikarierna som inte känner till rutinerna och de gamla lika bra som vi andra gör. Skönt att jag snart går på semester i allafall. Vad skönt det ska bli att ligga på någon fin strand med min prins bredvid mig och en drink i handen. Nej mannen min vill ha datorn nu. Hörs imorgon!

Lyckliga dagar...

Hejsan! Hoppas allt är bra med er. Ni har kommenterat så mycket, jag blir så glad. Fortsätt så! Idag blev man väckt utav en bebis som pratade, lilla Leandro förstås. Det är så kul att ha en bebis här hemma, jag vaknade med världens bästa humör när han väckte mig med sitt "blablabla". Nu vill jag verkligen ha en egen liten mini-Natalie/Cristian.

Inatt drömde jag om Tobi. Haha. C är ju lite skeptisk till allt som säljs på Twins så i drömmen köper vi Tobi och framför C försöker jag stryka en skjorta men vecken försvinner inte! Jag försöker och försöker men de vill inte försvinna. Det var en jobbig dröm för jag ville ju verkligen visa honom att det funkar. Men det är ju jag som bestämmer här hemma så snart kommer vi att ha enTobi här hemma.

Nu måste jag duscha och åka iväg och jobba. Hörs senare!

Nati.

Nu kör vi!

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra. Ligger här i sängen och tuggar på lite cashewnötter och läser lite bloggar. Fastnade lite på bloggar som bloggar om GI. Nu var det ett tag sedan jag "la av" så imorgon ska jag börja igen. Vet inte om jag vill köra GI-rivstart eller hoppa över direkt till fas 4...Det bästa på morgonen är ju att äta en god och varm smörgås.

Idag visar vågen 61,5 kilo. Alltså har jag gått upp 1,5 kilo under den här tiden jag har slarvat med min mat. Men för att vara snäll mot mig själv tar jag bort ett halvt kilo och säger att jag väger 61 (jag hade ju ändå ett par jeans med kedja på mig). Jag vet inte om jag vill skippa brödet på morgonen det är ju ändå ett nyttigt bröd som jag bakar men alla annat onyttigt som jag har ätit ska jag sluta med. Jag har ätit mycket pasta och ris och mycket bröd på kvällarna. Nej imorgon kör vi. Nu är jag hungrig men jag ska dricka massa vatten och längta till frukosten imorgon.

Nati.

Danmark för ett år sedan



Jag hittade ett gammalt kvitto i C's byxor när jag städade hans garderob. Lite roligt tyckte jag då det var nästan ett år sedan vi var iväg på den spontana Danmarks-resan. På båten hade vi vårat första bråk. C försvann och kom tillbaka med en Escada parfym och en björn och då kunde jag ju inte fortsätta vara arg på min man. Det var roliga tider det. Väl i Danmark letade vi upp första bästa (eller nej skippa bästa) krog där vi kunde dricka. Där drack två tequilas var och skålade för våran kärlek och sprang iväg till båten som ville åka iväg utan oss (vi glömde bort tiden). Vi fick be och böna om att komma på båten igen så vi fick gå på där bilarna går på. Tänk om de inte hade låtit oss gå på igen? De vill verkligen inte låta oss gå på igen som straff för att vi var sena. På båten skrattade vi så mycket över allt som hade hänt och jag kände verkligen att detta det var lycka det

Nati.

Goodmorning!

Åh jag skrev ett jättelångt inlägg precis och allt bara försvann! Åh, vilken underbar start på dagen! Tur att man redan har druckit sitt kaffe så att man inte får huvudvärk utav det här.

Idag kommer C's bror+familj så jag borde nog sätta igång och städa lite här hemma. Har massa tvätt som hänger på torkstället som nu verkar torrt. Stryker ni era kläder? Det gör inte jag. Jag vet inte hur man stryker kläder. Så fort jag får bort ett fult veck så "poff" kommer ett annat fult veck fram. Nej dags att investera i en Tobi. De är ganska så dyra och de har ett bra 2-för-1 erbjudande nu...någon som vill köpa Tobis ihop med mig?



Nati.

Natita-Bonita




Sitter och väntar på att Desperate Housewives ska börja. Jag har lite cashewnötter och nektariner som jag ska äta på under tiden. Jag försöker få C att titta på DH med mig men han är inte intresserad. Det är synd det, jag ska aldrig mer titta på fotboll med honom! Åh jag kom precis på att jag har lite glass i frysen. Åh vad gott! Beach 2009 dra åt skogen!

Mamma, Jag, Emelie och Evelina

Vi hade en jättetrevlig dag med Emelie och Evelina. Vi dansade, åt god mat och var ute och lekte. Evelina vill dansa hela tiden och när de kom hem till mig så sänkte jag musiken men då sa Evelelina "Nej, nej". Så jag höjde ljudet på datorn igen och då blev hon nöjd och log.

Sötisen ramlade här hemma. För att göra en lång historia kort så kissade hon på golvet när Emelie skulle byta blöja på henne och halkade i sitt kiss och föll bakåt. Men inget ljud från den modiga tjejen. Hon gnällde bara lite och sen var hon glad igen. Emelie hade inga extra kläder med sig till lillan så jag oerfarna-Natalie-jag är-redo-för-barn sprang iväg och köpte henne en ny t-shirt och ett par nya strumpor. Men dumma Natalie köpte strumpor utan halkskydd så hon kunde ändå inte ha på sig dem. Ha ha snacka om att vara oerfaren.


Hon är så charmig!


Hejdå!






Jag trodde aldrig att mina stora höfter skulle få plats i den lilla rutschkanan men de fick de visst, woho!



Nu saknar jag er alla. Men men sånt är livet. Vi ses nästa vecka igen Emelie.
Nati.


Hemmafru

Hej på er! Idag är man en hemmafru igen (när är man inte det?) Jag håller på att tvätta och städa undan här hemma. Imorgon kommer Claudio, Lorena och lillen hit igen. Det ska bli kul, det var ett tag sedan man träffade dem. Lillen måste vara jättestor nu, jag undrar om han har börjat krypa ännu? Nej men det ska bli härligt med ett litet barn här i lägenheten, ingenting är bättre än att bli väckt utav ett glatt barn som pratar (om man har sovit ut då förstås, hehe). Tyvärr blir deras vistlese kort då de åker hem på lördagen igen men till semstern så ses vi igen. Då är det nog dags för oss att åka upp till dem och festa på La Isla igen skulle ju inte vara fel. Vi firade ju det nya året på La Isla och jag hade det jätteskoj, man kan jämnföra det med Rio Rio här i Göteborg fast La Isla är nog ett lite bättre ställe. Lite större och roligare då det är massa nytt folk.

Emelie och Evelina kommer hit idag, det ska bli så kul! Mamma kommer också hit och ska laga mat till oss. Skönt att man blir bortskämd då och då. Jag vill ge min mamma, pappa och svärmor ett litet barnbarn snart. De skulle bli så glada. Och sen kan mitt barn bli bästis med Evelina, tänk va roligt.

Tror jag kom bort mig här lite, pratar om massa olika saker. Men det är jag det. Jag och mina drömmar.

Nati.

Idag Måndag

Hej! Vad snabbt den här dagen gick. Jag var precis iväg och köpte lite glass till mig och C (passade även på att beställa tvättid till imorgon och att slänga sopporna). Jag skulle precis ta reda på när Momma's boy skulle börja idag då jag ser att det är dubbelavsnitt av City akuten istället. Varför? Som jag hade sett fram emot att få titta på alla dessa tjejer som bråkar med mammorna. Usch, hon judiska mamman är ju riktigt hemsk. Stackars lilla Jojo. Enligt henne får hans flickvänner inte vara svarta, muslimer, ha stora rumpor osv! Fyfan vilken hemsk svärmor. Hon skämmer ju ut sig den tanten. Hoppas Jojo väljer en svart tjej bara för det. Jag förstår inte hur man kan "bestämma" vem ens barn inte får dejta. Mina barn ska få dejta vem de vill (detta kommer jag nog ångra att jag sa när jag får barn, hahaha). Nej men jag är uppväxt i en familj där man accepterar alla. Jag har kusiner som är mulatter och kusiner som är halvkurder. Det är underbart med massa olika nationaliteter i familjen. Barnen blir ju så vackra också.

Nati.


Natita and Chorizo



När vi väl bestämde oss för att åka in till stan var vi bara tvugna att titta förbi
Lilla Restaurangen snabbt och hälsa på Gun.






O la la min sexiga lilla Hollywood-stjärna!



Nati.

Vilken kväll!

Shit vad hände igår? Vi skulle ju bara sitta här hemma och dricka lite...nej istället hamnade vi på Valand. Det var bra musik, härligt folk och Chorizo var på G. Hon dansade hela natten och såg så vacker ut. Hon såg ut som en Hollywood-stjärna. Jag lägger upp bilderna senare, nu måste jag äta någonting för magen är tom. Jag vaknade vid nio och mådde jättedåligt så jag spydde upp allting.

Hörs sen.
Nati.

Lördag

Hej på er! Hur har ni spenderat den här dagen? Jag vaknade ganska tidigt men sedan efter frukosten så blev jag jättetrött igen så jag la mig och sov ändå till klockan tre. Sedan fick jag mig ett ryck och städade hela lägenheten. Så nu doftar det så fräscht och gott här hemma. Jag har fått tre små jobbiga flugor här hemma som inte vill flyga ut. Jag har försökt döda de med spray och försökt suga in de i dammsugarn men ack vad de är snabba. Jävla flugor, de irriterar mig jättemycket. Chorizo kommer snart hit, hon kanske vet hur jag ska ta kål på de? Vad hittar ni på för skoj en kväll som denna? Chorizo och jag ska ha en tjejkväll och dricka lite vin och bara vara. Mannen min är inne i stan och gör den osäker. Hoppas du har det skoj ikväll min prins och jag vill att du ska vara hemma innan midnatt punkt.

Nej kära vänner, ska ta fram lite saker här hemma till tjejkvällen. Frugan min kommer snart.
Trevlig kväll på er!
Nati.

Godmorgon!

Hej på er! Bra eller anus att vara uppe så tidigt en lördagmorgon? Jag hade velat sova mer men C var pigg som en lärka och började sjunga massa "romantiska" låtar högt så att jag skulle vakna. Men det resulterade i en irriterad Natalie med huvudvärk. Men med massar pussar från honom så försvann irritationen snabbt. Idag är vi lediga båda två från jobbet så vi kör den traditionella frukosten med ägg och chorizo. Mums!

Fredagkvällen bestod av pasta a la Cristian, vitt vin, tårta, chocklad och en prins vid min sida. Bästa fredagen på länge. Tyvärr så gjorde vinet oss ganska så sömniga så innan midnatt låg vi redan i sängen och förberedde oss för drömmarnas värld.





Nati.

Jag vill ha barn!

Jag har hittat den rätta. Jag är så säker. Visst C är inte perfekt (vem är det idag?) men det är inte jag heller. Gud nej ni ska veta att jag är otroligt känslig, krävande och att jag behöver uppmärksamhet jämt och ständigt. Får jag inte den "speciella blicken" någon dag, ja då har C sluat älska mig. Ringer han inte mig minst två gånger när jag är på jobbet, ja då har han slutat älska mig och glömt bort mig. Gosar han inte med mig i minst tjugo minuter, ja då har han slutat älska mig. Nej C du har verkligen tålamod med mig.

Jag längtar efter att vi får barn, gifter oss och köper oss vårat drömhus. Ja man kan tro att jag lever i en fantasi, men det är en underbar fantasi. Jag vill ha barn nu. Jag känner mig redo och jag vet att C är redo. Jag vill ha en envis och hårig liten mini-Natalie som springer runt och stökar ner här hemma. Eller en busig liten mini-Cristian som gör mig galen när jag får stoppa honom från att hitta på massa bus. Det enda våran relation behöver just nu är en liten bebis. Nej det är dags att utöka den här familjen. Säg nu inte att det inte är lätt att vara en mamma. Jag vet, jag har varit med och uppfostrat fyra små jobbiga kusiner och min bästa vän Emelie har ju lilla Evelina. Och så som hon pratar om sitt liv så kan man ju inget annat säga än att hon är lycklig. Emelie blev hel när Evelina föddes (hennes ord). Jag inte vet hur det är att vara en mamma dygnet runt men det är sådant som jag får ta reda på. För alla mammor gör väl det? Och allt ansvar ligger ju inte heller hos mamman. Pappan får vi inte glömma, och jag kan säga med all min säkerhet att C en dag kommer att bli en underbar, omtänksam och kärleksfull pappa. Jag vet att jag är mogen för barn. Och jag vet att mitt liv kommer att förändras men säg mig har ni någonsin hört någon säga att de ångrar att de födde sitt/sina barn? Nej jag tror inte det, ett barn kan inget annat än skänka en massa massa lycka. Sen när de blir tonåringar...ja då är det en annan historia.

Nati.

Det här med munhygienen

Ja vad har man gjort idag? Inte så mycket, jobbat med Chorizo, lagat mat och sovit. Först fick C vara ensam när jag sov men nu sover han och han har sovit sedan klockan sju! Åh vad jag känner mig ensam. Men jag ska inte vara egoistisk och väcka min vackra man för han behöver sova ut. Det är verkligen ett mys-väder ute nu. Det regnar och det är kallt och det bästa som finns just nu är att få krypa ner i en varm säng bredvid sin älskling. Men först ska jag trötta ut mig lite till och sedan ska jag borsta tänderna. Hur gör ni när ni borstar era tänder? Jag kör munhygienen i fyra steg:

1.Först tandtråd.
2.Sedan använder jag min hörntandborste till mina förbaskade visdomständer.
3.Sedan borsta jag tänderna med en vanlig tandborste.
4.Och sist men inte mist så sköljer jag munnen med Flux (flour). OBS! Använd aldrig Listerine, det förstör bara dina tänder. Det är bara massa goda smakämnen i men inget flour.



Smile!


Natti, natti.
Nati.

Vem blev rik i EU-parlamentet?

Om alla ändå vore som Eva-Britt.

Tack och adjö

Ligger här i sängen och sträcker på mig. Vad skönt det var att få sova lite. Klart att man ångrar sig lite nu när man är utvilad och tänker på att man nog inte kommer att kunna sova inatt...ja ja. Jag jobbar ändå med Chorizo imorgon på morgonen så hon kan nog få mig att piggna till med lite skvaller och en kopp kaffe.


Varje gång jag ser den här killen så kan jag inte sluta le. Är han inte fantastisk?


 

Nati.

If I could turn back time

Nu när jag skulle dricka mitt kaffe fick jag ett sådant sug efter att lyssna på gamla old-school låtar. Jag drömde mig tillbaka till 1999 då jag och Dinka låg i sängen dag in och dag ut och filosoferade om livet. Om det hårda livet. Om varför vi aldrig kunde träffa de rätta killarna som skulle vara med oss för resten utav våra liv. Om varför vi aldrig kunde bli lyckliga och att vi alltid skulle bli sårade utav dessa svin. Ha ha ha. Det var tider det. Jag och Dinka hade även en bok (som jag fortfarande har) som handlade om oss, kärlek, pengar och killar. Det är lite kul att sätta sig och läsa igenom boken då och då och minnas tillbaka till den "hemska" tiden då vi var så olyckliga. Och vi som bara ville växa upp, bli arton år och träffa den rätta. Om jag hade vetat bättre hade jag tagit vara mer på den tiden då man inte jobbade och slapp ha allt det här ansvaret man har nu. Nu förtiden är allt bara stress stress stress. Åh vad jag önskar att jag var tolv år igen och fick ligga där med Dinka och tänka på alla dessa meningslösa svin. Men nej nu tillbaka till verkligheten och till min lasange.


Till den här låten grät jag mig till sömns flera gånger, snyft.


 


Nati.

Vart tog du vägen solen?

Usch och fy för vädret. Vad hände med solen? Man mår ju inte dirket bra när man vaknar, tittar ut genom fönstret och ser att det bara öser ner massa regn. Med tanke på hur Sveriges väder ser ut varje år så är det inte konstigt att så många blir deprimerande. Åker du till ett varmt land så är det stor skillnad på deras folk och folket här hemma i Sverige. Man blir ju automatiskt gladare när solen är framme. Nej vi kanske borde köpa oss ett hus nere i Spanien eller vad tycker du C?

Idag är det en till "jag-saknar-dig-dag". Det måste bero på vädret, jag vill ha massa kärlek och slippa känna mig så ensam. Nej jag kanske skulle börja göra någonting här hemma. Ska laga lasange idag. Det var fyra månader sedan jag gjorde lasange sist för då började jag med GI-metoden så fick jag skippa lasangen. Visst man kunde göra lasange med aboginer men det smakade inte så gott. Nu när jag inte följer GI-metoden så strikt längre ska jag passa på att äta lite onyttigt. Men visst håller jag mig kvar vid att äta mycket grönsaker, skippa sockret och bara äta långsamma kolhydrater. Vågen visar fortfarande 60kg, men efter sommaren ska Chorizo och jag börja träna och då får vi hoppas på att vågen visar 55kg.

Nej nu en dusch så att jag piggnar till lite.
Nati.

Saknar dig

Åh vad jag saknar min andra halva. Han är iväg på en utbildning med facket men snart är han här hemma med mig igen. Det känns verkligen tomt att vakna upp utan C vid min sida. Man får liksom ingen bra start på dagen. Jag vill att han ska komma hem nu nu nu så jag kan krama honom och pussa på hans underbara läppar. Vet ni att vi firar ett år ihop nästa vecka? Ett helt åt har gått, det är helt otroligt. Från ingenstans dök han upp i mitt liv och nu ett år senare är vi mer kärare än någonsin (iallafall jag). Nej det är otroligt att ens liv kan förändras bara så där. Det kallas ödet kära vänner. Vi firar i alla fall våran ett årsdag lite senare när vi är utomlands bland palmer på en vit strand. Jag längtar! 









Nati.

Måndag

Åh vilken tung dag det har varit. Det har varit så mycket på sistonde. Så många tankar så många funderingar. Så mycket på jobbet. Det är konstigt att ingen har sjukskrivit sig för som det är nu på jobbet så skulle det inte vara konstigt ifall någon snart sjukskrev sig. Men det kan väl också kännas så här tungt för att vi alla snart behöver lite semester. Det ska bli skönt med semester. Vi har sparat ihop pengar till en resa men vi vet inte riktigt vart ödet ska ta oss. Vart som helst bara vi åker bort i minst två veckor. Nu ligger jag här i vardagsrummet där jag har ställt fram cashewnötter, after eight och annanas. Nu ska jag bara ta det lugnt hela dagen framför TV:n och hoppas på att det kommer någonting bra. Jag önskar er en trevlig kväll och jag återkommer imorgon om jag inte har något (politik?) att skriva om ikväll.


Nati.

Jävla kapitalister!

Åh jag kunde inte sova inatt. Det här med valet gjorde mig sömnlös. Hur kan folket i Europa rösta som de gör? Jag minns inte i vilket land det var men det var ett land som hade röstat fram ett muslimsk och invandrarfientligtparti in i parlamentet. Herregud vart är världen på väg egentligen?! Åh jag är så besviken...massa extrema högerpartier som fick massa röster i hela Europa. Vad kommer hända med alla flyktingar som behöver hjälp? Nej jag är besviken på mänskligheten, att vi kan låta egoistiska, kapitalistiska höger extrema partier komma in i europaparlamentet och låta de bestämma över hur våran vardag ska se ut. Ni vet väl att 6 av 10 frågor som bestäms där nere i Bryssel påverkar oss här hemma i Sverige? 6 av 10 frågor det är inte lite det. Vi påverkas mer än vad ni tror.

Men jag är så förvånad över det här med sverigedemokraterna också, hur kunde de få så måga röster? Det fattades bara några procent till och ett till invandrarfientligtparti hade fått en plats i parlamentet. Nej Sverige hur röstade ni egentligen? Frågan nu är vilken sida piratpartiet tillhör. Deras partiledare är ju en gammal folkpartist så ja de måste ju tyvärr tillhöra högern de med. Fyfan. Fyfan.
 

Nati.

Valvakan

Usch sitter här och tittar på valvakan och det är så synd att det gick dåligt för vänstern. Men man ska inte ge upp. Nu har vi ett helt åt framför oss till riksdagsvalet och vi får ju en plats i mandatet. Det är alltid någonting. Men Gud vad skönt det känns att moderaterna inte blev de som fick flest röster, skönt att sossarna har fått många röster.
Så länge det är partier som har ett vänster ideologiskt tänkande som får många röster är jag glad.

Nej nu tillbaka till valvakan.

Nati.

Viva Chile!

Gött att Chile vann inatt. Jag låg och sov när matchen spelades men med killarnas "gooool, gooool, gooool" vaknade jag till och förstod att Chile hade gjort mål. Matchen slutade 2-0 till Chile. Gött är det! Synd att Sverige förlorade bara, C var så arg. Det blir ingen VM för Sverige nästa år då eller? Synd är de iallafall. Nu är klockan strax över elva och C och pappa sover ännu. Stackarna kommer att vakna med en härlig baksmälla idag, halva ron-flaskan är ju uppdrucken. Men det blev en lyckad kväll. Det är kul att C och pappa kan umgås och dricka ihop. Det är inte många som kan det.

Nej nu måste jag duscha för jag ska strax åka iväg och jobba med min lilla chorizo.

Ha det nu så bra.
Nati.

Hemma hos oss

Hej på er! Jag hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra, jag känner mig bara lite trött. Jag har ätit massa kakor och godis på jobbet idag så kroppen mår inte bra nu. Min kropp reagerar verkligen starkt nu när jag äter massa skit. Huvudet känns tungt och magen känns konstig. Nej kroppen vill inte ha massa godis så det kommer nog ta ett tag nu innan jag stoppar i mig massa skit igen. Sitter hemma nu och tittar på massa olika fotbollsmatcher med C, hans vänner och pappa. Pappa är så fin i sin rosa skjorta så jag var bara tvungen att ta två kort på far och dotter:






Usch ser ni vad trött jag ser ut. Ja klart man ser trött ut när man har jobbat sex dagar i rad. Chile spelar inatt klockan ett men om jag känner mig själv rätt så kommer jag ligga och snarka den tiden. Hoppas Chile vinner bara, heja heja heja! Idag var vi ju som sagt och röstade. Den vallokalen på andra sidan gatan var stängd så vi fick åka in till stan och rösta istället. Och där var det massa folk. Och mina nyfikna ögon såg att det var många som röstade på piratpartiet, usch alla dessa okunninga människor som röstar på de...jaja vad ska man göra. Jag röstade i alla fall på Eva-Britt och känner mig nöjd nu. Imorgon får vi se hur allt går. Sov så gott så hörs vi imorgon.

Nati.

Idag gäller det

Idag måste jag snabbt gå till valokalen som ligger på andra sidan gatan innan jag åker iväg till jobbet. Det känns så skönt att jag äntligen har bestämt mig för vem jag ska rösta på. Visst det tog sin lilla tid men man vill ju inte heller rösta på vem som helst. Jag var lite kluven här i slutet, visste inte om jag skulle rösta på S eller V, men det får bli V. Deras ideologi står mig närmast. Radikala kommunister, det passar mig perfekt! Jag vet att mitt namn en dag kommer att sitta på era valblanketter, vänta bara. Detta är bara början.

Ha nu en fin dag! Och glöm inte att rösta rösta rösta!!

Nati.

Din EU-kritiska röst!

 

 

 

 


Jag tänker rösta på Eva-Britt Svensson (V). Vänster står närmast mitt hjärta.
Nati.

Torsdag

Åh vad trött jag är (jag vet att jag alltid klagar över detta). Jag känner mig som en gammal pensionär...benen värker och jag skulle gärna vilja lägga mig i sängen och sova tills imorgon. Men nej det är nog för tidigt klockan, är ju inte ens kvart över åtta. Idag jobbade jag som sagt lite extra, stannade kvar på jobbet till ett och sedan åkte jag hem och hittade som tur var en ny tvättid klockan två (skulle ha tvättat vid elva annars.) Sen kom jag på att jag hade bjudit över pappa på middag (panik!) så jag lagade ihop en riktigt god middag. Fläskkarre i ugnen marinerad med provencalska kryddor, potatisgratäng, ris och C gjorde två goda sallader a la chilena som han säger. Detta var ju första gången jag lagade mat och bjöd pappa på det annars har jag alltid (så bortskämd som jag är) låtit honom laga sin egna middag här hemma som jag bjuder på, hahaha. Och pappa är ju riktigt bra i köket, han lagar jättegod mat så ja jag var ju lite nervös över vad han skulle tycka om min mat. Han åt tre gånger och upp varenda liten köttbit som fanns kvar på köttbenet...

Nej vet ni nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Sov gott!
Nati.

Uppe med tuppen!

Ja vem ringde mig idag tjugo i sju för att fråga om jag ville komma in och jobba? Jo Zorica min vän. Ja ja nu är jag nyduschad och pigg. Att en dusch kan hjälpa en att vakna så fort. Jag värmer lite bröd i ugnen och tittar på nyheterna på kanal 4.

Vi var ju på bio igår kväll och tittade på Terminator - Salvation och oj oj oj va den var bra! Det var action på hög nivå och spänningen gick aldrig ner. Jag rekommenderar er verkligen att gå på bio och titta på den.

Nej nu måste jag äta min frukost, vi hörs senare!


Nati


Trött

Åh jag är HELT SLUT! Jag bestämde mig för att baka bröd så fort jag kom hem idag och som jag ångrar mig nu! Jag har ont i hela kroppen och i ryggen. Det är inte lätt att baka 55 (för att vara exkat) brödbullar! Nej aldrig mer att jag gör om detta. Nu vill jag bara lägga mig och sova men det är nog lite för tidigt för det. Men jag är väldigt nöjd med resultatet. Brödbullarna blir bara godare och godare för varje gång jag bakar de. Övning ger färdighet, jajamensan.

Imorgon ska vi gå på bio och kolla på Terminator - Salvation. Vi köpte biljetterna för två veckor sedan bara för att vara säkra på att vi fick bra platser. Jag längtar jag längtar jag längtar!

Ha det nu så bra så hörs vi imorgon eller senare, man vet aldrig.

Nati.

Gårdagen i bilder

Hej på er! Hoppas att ni alla mår bra. Jag mår bra men jag är trött. Jag vill lägga mig i sängen och lösa massa sudoku tills jag stupar. Det gjorde jag igår och ja man kan ju säga att jag somnade med tidningen i famnen och alla siffrorna repeterade sig där de inte skulle. Men detta är nog ett nytt sätt för mig att slappna av och tänka på annat innan jag lägger mig. Idag hade vi också turen med att ha fint väder men tyvärr så var jag tvungen att jobba kväll. Men det gick bra, jag satt i solen på rasten och sen gick tiden fort så plötsligt var klockan åtta och det var dags för mig att åka hem. Imorgon jobbar jag från 07.00-16.00 och är det fint imorgon med hämtar C upp mig och så åker vi till havet. Vi måste ju passa på vädret kommer tydligen bli dåligt igen från och med onsdag.

Nej lite bilder nu va.


Min vackra mamma i mamis och papis fina trädgård.


Mamma och hennes två döttrar.


Syrran, moster, jag och kusiner.


Opps, tappa balansen!






Massa vin dracks den här dagen, så här är en svärmor som är på G!


Nu ska jag äta lite choklad, borsta tänderna, lösa sudoku och sova gott bredvid prinsen.
Nati.

RSS 2.0