Barcelona

Har bokat min resa till Barcelona nu. Snart åker jag, wohoo!
Ursäkta den dåliga uppdateringen, har verkligen inte kunnat blogga, har inte haft tid eller ork. Hoppas alla mår bra. Jag ska börjar blogga snart igen. När allt har lagt sig...


Natita is back!

Ibland går man igenom saker här i livet som förändrar ens liv. Bra saker, dåliga saker. I mitt fall har det hänt en bra sak, jag är lycklig!

Jag är så glad över att jag har dig Dzana-banana. Utan dig vet jag inte vad som hade hänt. Love you.

Detta blir ett litet inlägg, men ni vet iallfall att jag lever mina kära läsare (Zoran) hahaha!


Dålig uppdatering

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Gårdagen var verkligen inte min dag. Somnade runt tre tiden i natt och hade då inte sovit på nästan 40 timmar. Men vi hade en riktigt trevlig kväll i onsdags. Zorica (Chorizo) och jag försökte verkligen supa Arden under bordet, men ack hon var mig en envis liten sak. Istället blev det nog för mycket för min del. Vilket kanske resulterade till att jag inte sov någonting igår.

Vi tog massa fina bilder men de för jag lägga upp senare.

Byebye darlings!

En obehaglig känsla

Jag har en obehaglig känsla inför ikväll. Jag känner mig nervös och har "typ" lite ångest. Vet inte vad det är med mig. Kanske är det för att jag lämnar min baby själv ikväll. Han ska få titta på matchen själv min honey bunny. Vilken mes jag är.

Iallafall, vi åt good mat och sedan utnyttjade baby mig lite. Vi tvättade hans bil. Vad är det med folk, de utnyttjar mig hela tiden till att tvätta deras bilar. Står det skrivet på pannan "Jag är grym på att tvätta bilar till ett pris på 0 kronor?" You are so mean.

Gott!


Today is the day

Äntligen har dagen kommit då jag ska supa Arden under bordet.

Jag pratar självklart om våran utgång med jobbet ikväll. Jag tror jag har en aning om vad jag ska ha på mig. Det blir nog den fina toppen jag köpte igår med ett par jenas, vädret är ju inte så värst bra. Men jag kör på ett par höga pumps iallafall.

Nu ska baby och jag iväg till Allum. Ska lämna tillbaka shortens jag köpte på HM och sedan ska vi äta lite god kinamat. Mums!

Hörs sen!

Nu är det riktigt kort i nacken...



 Där framme är det inte så stor skillnad. Hon kanske klippte bort 3cm.

     

Evelina den fina var också med när jag klippte mig
.                                                        

Köpte en topp på Toppen som jag kanske ska ha på mig imorgon. Vi får se vad jag tar på mig. Har lagt fram 4 olika outfits. Jag och mitt kontrollbehov..

Jag och baby var en sväng på kyrkogården och hälsade på hans bror för en stund sedan. Och vet ni, vi hörde barnröster men vi såg inga barn. Väldigt skumt.                                   

Ett bra erbjudande!

Titta in hos bellme.se.

Ett super duper bra erbjudande!

Sitter på jobbet och har lite rast. Slutar vid tre och då ska jag in till stan och klippa mig och shoppa lite.

Hörs sen

Idag har jag varit populär

Dzana har bombat min mobil och jag har i stort sett suttit med telefonen vid örat hela dagen. Alla har ringt mig idag. Sista samalet jag hade var med Talar lilla. Vi pratade om vårat psyko-bitch projekt vi hade för ett tag sedan. Jag kan inte berätta vad det var för något för det är för pinsamt.

Men vi får skylla på att vi var små.


Nu ska lilla jag borsta tänderna och sova.

Byebye darlings!


Helt sjukt!

Sitter och tittar på outsiders på kanal fem. Det handlar om olika fruar som har "för mycket" makt och om fruar som är som riktiga pigor.
De vill göra allt för sina män. En tjej säger att henns man är kungen i huset. Josip hade nog älskat henne. Hennes man skriver även upp en lista på allt hon ska göra när han är på jobbet. Och på morgonen vill han dricka en smoothie till frukost så det får tönten. Herregud asså vart är världen på väg....

Nej nu tillbaka till matchen!

E de inte gött

Asså är det inte gött när man har gått runt och tänk på en sak man måste göra och sagt jaja det gör jag sen eller imorgon och sen har man glömt av det och sen kommer man på det igen efter en vecka och då får man ångest och ska återigen göra det imorgon och så glömmer man igen och sen har det gått tre månader och SEN gör man det äntligen. Asså förstår ni? (Inga punkter här inte!)

iallafall, jag har tänkt säga upp mina prenumerationer på tidningarna Glamour och Damernas värld i cirka tre månader, har inte orkat innan men idag orkade jag! Och vet ni jag känner en enorm lättnad. Varför vet jag inte. Jag tror jag har ett kontrollbehov. Måste göra det jag planerat. Skönt är det iallafall. Tycker tidningarna har blivit tråkiga så jag ska börja köpa Cosmopolitan istället.

Ja detta var ju super duper intressant.

Nu ska jag nätshoppa lite.

Byebye darlings!


Jag och min underbara moster förra året. Hon gör världens goaste mat. Och vet ni varför? Jo för att hon gör allt med kärlek. Så säger vi i Chile ialllafall, gör du maten med kärlek smakar den kärlek!

Äntligen är onsdagen fixad!

Har precis pratat med en tjej på jobbet och vi ska ut på onsdag.

Äntligen blir det av. Vi ska äta någonstans och sen dra vidare in till stan. Det ska bli sååå kul att få se hur tjejerna är och beteer sig utanför jobbet. Vi ska nog kunna supa ner lilla Arden som är så lung och sansad på jobbet, hihihi. Me evil.

Det bästa med utgången är att lilla Dzana också ska med eftersom alla som jobbar eller har jobbat hos oss får gå med så det blir bättre än bäst! Får nog ringa henne lite senare.

Nu ska jag fortsätta titta på En prinsessas dagbok 2, baby sitter som fastklistrad.

Min dag med Dzana

Vi har precis ätit färdigt och rökt en god cigarett var.

Dzana tyckte att MIN mat var god. Jag är helt förvånad. Hon ska till och med laga samma mat till sin mamma när hon fyller 50. My God!

Det är bara efterrätten som väntar som blir en "chilensk tårta". Det är en tårta med manjar. Manjar är kondenserad mjölk. Och manjar säger vi i Chile.

Dagens bilder:



Min mat som både jag och Dzana tyckte blev god.











Massa egopics och Dzana-banana. Nu ska vi äta tårta.

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan så för mig är det en underbar morgon. Dzana sov över här så vi har precis ätit frukost och diskat. Tänkte bjuda Dzana på min goda köttgryta så nu har jag lagt fram köttet så att det tinar.

Det var en helt crazy kväll igår. Tjejerna gick tyvärr ganska tidigt men Dzana stannade kvar här med mig. Jag somande ganska så tidigt så när Dzana skrek så vaknade jag till lite då och då, stackan. Hon måste ha känt sig väldigt ensam med tänke på vad som har hänt också. Idag bad jag om förlåtelse men hon brydde sig inte som vanligt. Hon sa bara "Äh, det är lugnt." Min lilla Dzana.

Nu har Josip tagit henne från mig, han har mutat henne med super mario så hon har lämnat mig. Jaja, vad ska man göra.

Nu måste jag städa lite.

Byebye darlings!

Fyfan vad synd!

Hur kunde dom göra mål en minut innan det var slut, fyfaaan! Men det är lugnt, vi vinner nog över Ryssland...

Annars var det hur mysigt som helst hos min moster. Hon gjorde jättegod mat och massa olika goda sallader. Mums!

Sitter och väntar på tjejerna som ska komma hit. Vi ska sitta och ta det lugnt och dricka lite. Våra tråkiga killar är hemma hos Toni och spelar xbox.

Bilder från idag. På bilderna är jag, syrran, bella (kusin) och papi (morfar). Jag såg väldigt stor ut här, nej fyfan det är verkligen inte min dag!

       

Med familjen

Sitter hemma hos min moster ute på Hisingen. Vi ska äta lite god mat och dricka lite chilenskt vin; gato negro. Självklart ska vi titta på matchen också, iallafall papi, joco, syrran och jag, dom andra har ingen koll.

Vi var på Mölndalssjukhus också för mami har haft ont i hälen i över en månad. Men där ville dom inte göra någonting. Sjukvårdsupplysningen sa att vi skulle dit men där ville dom absolut inte hjälpa oss. Mami ska bara vila. Vi får hoppas på att dom har rätt och att det inte är en början på en blodpropp som dom på sjukvårdsupplysningen sa. Vi får hoppas.

Nu börjar matchen snart!

Bilder kommer självklart upp senare när jag är hemma igen.

Ha en bra dag!


tres

 
tina, vacker som vanligt!

The incredible hulk



Den var faktiskt bra! Trodde inte det, men jag hängde inte med såå mycket i filmen för jag blev så kissnödig i mitten av filmen så jag tänkte bara på att hålla mig. Ville ju inte gå upp och störa alla de andra som tittade på filmen. Och så ville man ju inte heller riskera att ramla nerför trapporna som Persa gjorde en gång, hahahahaha! Stackan.

Nej men Hulken får en 7:a av möjliga 10.

Hallå bloggen!

Är hemma igen. Vi gick runt lite snabbt i stan och jag shoppade lite på HM. Efter det fikade vi lite men vi åkte hem ganska snabbt så att vi hinner vila upp oss inför kvällen.

Har ju börjat få massa småfinnar igen så jag var på Apoteket och köpte Vichy's Normaderm som är en djuprengörande gelé. Fick även med små tester på både dag & nattkräm, ska testa dom i en vecka och se hur min hud reagerar på dom. Vi hoppas på att de hjälper mot alla dessa fula, äckliga finnar. Fan hatar er!!!

Om ni är intresserad av att läsa om Vichy's produkter: vichy.se

Nej, nu ska jag vila lite.

   

Är inte nytvättat hår det värsta som finns! Det bara flög åt alla håll.
Har ni ingenting att ta på er? Titta i er brors/pojkväns/pappas garderob, det gjorde jag idag och visst är tunikan fin på lilla mig?


Med mamma

Sitter här hemma med min lilla mamma. Joco har lämnat oss och åkt iväg för att spela fotboll. Spring mycket min lilla fetis!

Äntligen är jag ledig imorgon. Det var en riktig jobbig dag på jobbet idag. Vet inte varför.

Imorgon ska jag hälsa på Perso på jobbet, äta lite god mat (hon jobbar på en salladsbar) och sedan shoppa lite, vi får se hur länge Persa orkar. Sedan på kvällen ska vi på bio och titta på Hulken. Ush, säger jag bara. Men baby vill se den så vad gör man inte för sin älskling.

Nu får jag vara lite social.

Ha det bra darlings!

Misslyckad

Asså jag känner mig heeelt misslyckad. Skulle baka två kladdakakor på jobbet. Gjorde exakt som det stod i receptboken. EXAKT. Sen när jag skulle ta ut den första efter 40 min så var den torr som en öken. "Ingen fara" sa min arbetskamrat Therese. "Lägg in den andra och så tar vi ut den efter 30 min istället". Hopp, då gjorde jag det. Men när jag tog den var den lika torr, bara liiiite kladdig, asså extremt lite.

Stackars lilla mig.

Nej.

Stackars lilla Josip som måste ha mig till flickvän. Han får nog skaffa sig en importerad tjej från Batkovic istället som har lärt sig att laga mat från barnsben. Men då får han förvänta sig någon utan tänder och någon som klär sig som en baba (mormor). Inte för att jag vet hur tjejerna där nere är, men ett rykte där ifrån har nått ända fram till lilla mig i Sverige så det måste nog vara sant. Ja.

Baby har kommit hem och det var länge sedan jag hoppade på honom så det ska jag göra nu.

Byebye darlings!


Den här lappen använder Therese när hon ger taktil beröring. Jag satte den på ugnen när vi alla gick iväg från köket så att inte mina pensionärer skulle öppna ugnen och bränna sig. Och vet ni, det funka! Jag är så bäst.

Semester?

Vad har ni för er då? Gött att Sverige vann igår. Det trodde man inte!

Jag vill ha semester NU, jag orkar inte jobba mer. Jag ångrar att jag inte tog tidig semester i år, men samtidigt är det skönt att ha ledigt halva juli och augusti. Och sen tar man semester i februari någongång och åker iväg till Thailand.

Det låter underbart i mina öron.

Nej nu ska jag ta och äta lite frukost. Ska jobba klockan 14.

Ha en bra dag darlings!


Lite bilder på oss

Kom precis hem från Emelie. Hennes lasange var jättegod och jag åt nog för mycket för att jag har ont i min lilla mage. Baby och jag sitter bänkade framför TV:n nu och väntar på att matchen mellan Sverige och Grekland ska börja.

Lite bilder från idag:

         


Visst har hon blivit stor min lilla fetknopp. På fredag blir hon hon fyra månader. Herregud vad tiden går fort.


 Emy och jag

     Dinka och Evelina



Här är beviset på att jag har smakat på bröstmjölk! Annorlunda men gott. Smakar typ vatten med socker.


Hej allihopa!

Har precis duschat och klätt på mig och sitter och väntar på Emelie och Zoran som ska hämta upp mig.

Emelie ska bjuda mig på lasange idag och jag ska passa på att ge lilla Evelina presenterna jag har köpt till henne.

Idag har jag varit ledig från jobbet så jag ar sovit cirka 13 timmar, så skönt så det är inte sant. Men fortfarande är man lite seg och trött, man har väl sovit för mycket....

Nej nu måste jag gå, ha en bra dag!


Tråkig match

Nehe, det verkar inte hända så mycket, Inga mål, ingen action.
Bilder från igår:

  -----> Ser ni hur utsliten lilla jag ser ut efter en jobbig helg på jobbet...?




Jag åt entrecoten som jag fick med en jättegod potatis. Ni ser att jag fick ett HELT vitlökshuvud. jag har aldrig ätit det innan. Den var rostad fick vi reda på, jag var tvungen att fråga för den såg ju rå ut utifrån men själva bitarna var bruna och goda. Servitrisen frågade kocken och han hade rostat vitlöken.  Mycket gott!

Efter att vi hade ätit och tagit det lugnt så åkte vi och tvättade Dinkas bil, och självklart blev jag utnyttjad igen. Stackars lilla mig.

Nu ska lilla jag sova lite.

byebye darlings


Myskväll med baby

Baby och jag ska sätta oss ner och äta nu och titta på matchen mellan Frankrike och Rumänien.

Jag ska äta kyckling, tomatsallad och ris, baby ska äta korv stroganoff, rester från i....Torsdags va?!
Herregud han älskar verkligen rester och jag har inte haft tid att slänga maten i och med att jag jobbat så där har den legat.
Men den är OK han äter ju, men i och för sig så kan han äta vad som helst!

That's why I love him! Jag kan ju inte laga mat så jag är så glad att han äter allt som serveras och att han alltid är nöjd, min lilla fetis.

Nu till matchen!



Sova

Har varit lite med Dinka efter jobbet. Vi åkte till Halta Lottas krog och satte oss på uteserveringen där och åt massa gott.
Lägger upp lite bilder imorgon, måste sova nu, ska upp om fem timmar och jobba, ush!

Byebye darlings!


Så stolt

Jag är så stolt över mig själv som fixat min lilla blogg själv.

Eller ja själv och själv tog ju hjälp utav den här sidan: www.designadinblogg.se

Den var super duper bra och enkel att förstå.

Sådär nu är min lilla blogg preeecis som jag vill ha den: slarvig men snygg!

Lördag

Har jobbat hela dagen från 7.30-16 och sedan åkte jag hem till Dinka och umgicks lite med henne. Dinka är en gammal barndomsvän jag träffade när jag var elva tror jag.

Hon och jag har gjort de dummaste sakerna man kan göra när man är ung och dum t.ex. äta upp en hel chokladkaka och sedan se vem som kan spy upp den snabbast! 

Jag saknar tiderna då man umgicks dag in och dag ut. men men tiden går och vi alla förändras.

Sånt är livet vänner.

Ha en underbaar lördagskväll.



Fiskat idag

Gud vilken härlig dag jag har haft! Har varit borta heeela dagen med familjen. Vi åkte tidigt och åt frukost vid havet. Sedan flög timmarna förbi och nu är jag här hemma, nyduschad och bränd.

   ------> jag vet att alla har ett öga som är mindre än det andra, men är det lika stor skillnad på era ögon som det är på mina?


             

Ser ni lakanet bakom mig på sista bilden?

Det är min mosters verk. Hon orkar inte ha med sig sitt parasol för att det väger för mycket. Så hon tar med sig ett lakan istället och eftersom vi åker dit ofta har hon skaffat sig ett par grenar som hon gömmer när vi åker hem.

Ett par grenar och ett lakan och vips så har man hennes parasol, inte särsklit snyggt men väldigt smart. Jag undrar vad folk tyckte och tänkte om oss när dom gick förbi....säkert "jävla blattar skaffa er ett paraol". Jag hade tänkt så.

Här är iallfall min moster med sitt verk. Och stolt är hon också!



Vet ni nu ska jag SOVA.


Min "nya" jeansjacka

Mamma var ju har förut och tog med sig min gamla jeansjacka jag använde när jag gick i sjuan tror jag. Den är i nyskick och kommer att bli sååå snygg med min blommiga klänning och mina skor från ellos ---> se inlägg.

Och på tal om mina skor från ellos, skulle ju säga om de var bekväma eller ej. Och japp underbart bekväma var dom. Tror det är mina enda bekväma skor. Nu ska jag nog titta lite på TV.

   




Hemma idag

Tyvärr kan man inte åka iväg och göra någonting roligt varje dag. Hemmet sitt måste man ta hand om! Håller på och tvättar och ska strax laga mat. Det blir korv stroganoff idag, jocos favorit.

Längtar som tusan till min semester, sista dagen jag jobbar blir den 15 juli och sedan har jag semester till den 15 augusti. Det ska bli sååå skönt. Baby och jag funderar på att ta en sista minuten någon gång i slutet på juli, vi får se.

Imorgon åker jag och hela familjen iväg och fiskar hela dagen, det ska bli kul!

Nu måste jag titta till tvätten, ska se om det går och ladda upp gårdagens bilder.

       


byebye darling

Vilken trevlig dag

Har varit på stranden idag med syrran och hennes vän Emy. Badade kanske fyra gånger och det var årets första dopp. Skönt men kallt, det var 20 grader i vattnet.

Efter stranden åkte vi alla hem och duschade och sedan åkte vi in till stan och fikade, Dzana hakade på.
 Tänkte lägga upp lite bilder men det går ikke så det får bli imorgon.

byebye darling

Näset imorgon

Hålla alla glada!
Äntligen är jag ledig imorgon och då ska jag åka iväg och bada i havet för första gången i år! SÅ SKÖNT!

Åkte till familjen på Hisingen idag efter jobbet.
Vi grillade, drack lite vin (även fast mamma inte tyckte om det, hahaha) och bara umgicks. Väldigt mysigt och trevligt. Jag behöver verkligen bara få vara med min familj ibland och bara vara. Lyssna på lite cumbia, dricka lite chilenskt vin och pussa på min papi (morfar).

Det var verkligen en bra dag idag.

Bilder från fredagens utgång

                       

Så det var den kvällen, grekisk restaurang, tequilashots, sambadans och godis på vägen hem. Grattis Perso nu är du 23!

Så nu ska jag dricka upp mitt gröna te och fortsätta sitta lite vid datan. Byebye darlings!

Tacos

Hej kära vänner!

Baby och jag har varit  och storhandlat och nu ska vi sätta oss ner för att äta tacos och titta på film. Jag har jobbat och är "trött" så baby har gjort allting, hehehe. Han har hackat och hackat och skurit sig stackan...

Nu börjar filmen!

Tänkte lägga upp bilderna från Persas födelsedag senare! Bara så att ni vet :)

Bilder från bröllopet

Ursäkta den dåliga uppdateringen. När baby och jag vaknade 12:30 duschade vi och åkte till Hammarkuellekarnevalen för att äta frukost. Vi åt souvlaki och som efterrätt åt jag churros (en chilensk godsak).

Sen åkte killarna för att titta på fotboll (baby skulle spela) och vi tjejer satt ute, promenerade och satt lite på bergsjöbadet. Det var otroligt varmt idag, så skönt men samtigt jobbigt om man inte är och badar någonstans.

Iallafall här är bilderna från bröllopet igår:

















Nu längtar jag till mitt egna bröllop! Igår satt vi faktikst på bröllopsfesten och pratade om hur vi vill ha det på vårat bröllop, hihihi. (vi tjejer alltså...)

Josip fria för helvete!

Hemma från bröllopet

Vi har precis kommit hem från bröllopet. Vi har haft det jättekul. Glömde stänga av datan när vi gick så jag passar på att blogga lite. Baby är full och ropar på mig nu men här får ni se två bilder




Ni är faktiskt dom första som får se bilder på det nygifta paret, det ni!

Nej nu ska jag sränag av datan och gå in till baby.

Imorgon kommer alla bilderna.


RSS 2.0