Min dag idag

Har storhandlat




Och varit med C, Bella, Emy och syrran hela kvällen.





Det var en lång men bra dag. Imon ska vi åka till IKEA och köpa oss ett nytt soffbord. Sov gott.

Vad har hänt?

Vad har hänt med min lilla blogg? Fan får ta och fixa detta när jag har tid. Och tid har jag ju inte men det har ni väl märkt? Jag har verkligen haft fullt upp, bara jobbat och jobbat sådana där jobbiga pass från 12:30-21.

Ikväll ska syrran, kusinen Bella och Vanessas vän Emy hem till oss. Det ska bli kul. Vi ska tortera C med Singstar. Men innan det ska C och jag storhandla (vi hann inte det i fredags) vi ska till IKEA och så ska vi åka till Medua Markt och kolla på nått hemmabiosystem.

Måste gå nu. Vi hörs senare

På jobbet

Hallå bloggen? Hur mår ni alla? Jag mår inte alls bra. Det är så otroligt stressigt här på jobbet nu så det är inte klokt. Jag känner mig helt svimfärdig! Och maskeraddräkterna till Mikis födelsedag hann vi inte heller köpa igår, och vi kommer nog inte hinna köpa något idag heller. Det känns lite tråkigt men jag tror faktiskt inte vi hinner åka in till stan jag slutar ju fyra och kalaset börjar ju tre.

Jag uppdaterar i alla fall senare med bilder från kalaset. Ha en bra dag.

Gratis mat, ja tack.

Hej på er!
Ursäkta den urkassa uppdateringen. Men som sagt jag har haft fullt upp.
Vi var på Sisjön och köpte present till Miki och passade även på att shoppa lite till oss. Vi köpte Singstar (yees) C köpte något nytt fotbollsspel tror det heter Pro Evolution och så köpte vi gardiner och nya bordstabletter.

Vi brände en hel del pengar men men vi fick ju gratis mat! Ha ha ha, väldigt pinsamt egentligen men what the hell vi hade det trevligt i det lilla tältet. När vi var på Media Markt så bjöd de på två mat kuponger som man kunde använda i tältet utanför. Först ville vi inte gå in dit för att vi skämdes men vi gick ändå. Med matkupongerna fick vi gulacsh-soppa och en dricka. Väldigt gott. Där inne satt det även ett par tyskar (?) som sjöng o så och som ville ta kort med mig:




                                           Hahaha!




Jag och Nalle-puh!

byebye darlings

Stressigt värre

Hur är det med alla? Jag är så otroligt stressad just nu. Måste hinna med massa saker innan den här dagen är slut. Är hemma med Papi nu och vi håller på att göra färdigt hall nr 1. Jo, jag vet vi har varit väldigt långsamma med tapetseringen men både jag och C har jobbat och vi vill inte ha Papi här jobbandes själv stackan.

Just nu tvättar jag, måste hinna laga mat, sedan ska vi storhandla, köpa present till Miki, försöka hitta två maskeraddräkter till imorgon och hämta ut biobiljetterna till Max Payne ikväll. Fuck får ont i magen nu. Nej men detta klarar jag. Eller....?

Jodå.

Hörs senare

Han kommer aldrig vakna

C har sovit sedan klockan 16:30 idag. Jag saknar honom så mycket. Det är jobbigt att veta att han är här men ändå inte. Men min prins måste få sova. Han jobbar så mycket så att det bästa jag kan göra är att låta honom sova. Hoppas bara att han inte vaknar nu om två timmar för då kommer han verkligen inte kunna somna om.

Nu ska jag äta lite. Jag känner mig så ensam, snyft.


Vet ni vad det värsta med att känna sig uttråkad och ensam är? Jo det är det att man äter hela tiden.

Fulanito



Minns tillbaka på den tiden då det var jag, Dinka, syrran och Sofie. Det var tider det! Då brukade vi lyssna mycket på Fulanito och jag och Dinka körde våran dans med våran speciella snurr. Varför är det så att man uppskattar allt det roliga när det är över? Nu är vi alla vuxna och har våra egna liv. Jag vill vara femton igen.

Latinos



Jag blir så glad! :-)
Latino hasta la muerte...

Översättning

Sådär ja. Nu kan man också översätta min blogg till alla olika möjliga språk. Men jag måste ju säga att det låter förjävligt när jag översätter till spanska. Det jag skriver på svenska låter helt annorlunda på spanska.

Mr.Big?

Kan inte sova så jag ligger här i soffan och chattar med Dzana på msn. Hon säger att när jag förkortar Cristians namn till c  här på bloggen så påmminer det henne om när Carrie kallar sin love för Mr.Big.

Hoppas c är min Mr.Big.


Ner och upp, upp och ner

Gud vad glad jag blir när jag ser att någon har kommenterat och att den här personen skriver så fina saker till mig. Tack så mycket vem du nu än är. Kanske någon jag känner? Jag blir i alla fall genast på bättre humör. Tack.

Jag måste erkänna att jag försöker vara stark försöker visa att jag är stark och jag är nog stark men ibland blir det bara för mycket.

Nu till något roligare. Min lilla kusin Miki fyller år på lördag och det ska firas med en maskeradfest. Visst låter det kul? Jag har aldrig varit på en maskeradfest innan (mammas fel) så nu längtar jag verkligen. Jag ska klä ut mig till en ängel eller till en djävul. Egentligen hade jag velat klä ut mig till en sexig sjuksköterska men men det är ju ett barnkalas som sagt. Vad skulle alla mammorna på festen säga om jag kom där med min mini korta sjuksköterskadräkt? Ha ha ha. Jag föreställer mig deras äcklade miner...

Uppdatering

För att muntra upp mig lite stack C och jag till Linnestan och käkade där. Mycket gott och väldigt mysigt. Vi promenerade ner till bilen och det var hur mysigt som helst att gå där och känna den kalla luften och få se alla dessa fina löv med alla dessa fina färger. Idag mår jag bättre än igår, för er som bryr sig. Jag har har alltid varit en känslig person men att vara så känslig som jag var igår är bara för mycket. Det är skitjobbigt att vara så här känslig. Gråter för allt gör jag, ush. Kan det vara hormonerna som spökar tro?

Nu ska jag mysa till med c

Hemsk dag

Ush vilken dag det blev idag. Känner mig inte alls på topp. Känner mig ful och misslyckad. Lyckopiller nästa kanske?

A greeting to Zorica's admirer

Zorica thanks you a lot for the wonderful description of her.

thank you.


Jag är fan inte ful!



Härligt att få se dessa skönheter utan smink. Nu ska jag sova. Väldigt gott. Natti natti.

En smurf och en jätte

 
z och n skålmekärrs räddning!


Orättvisa på jobbet

Jag är så jävla förbannad. Fan fan fan säger jag bara. Och jag tänker inte ursäkta mig för språket jag tänker använda i detta blogginlägg. Idag när jag kom till jobbet så möttes jag utav en gråtandes arbetskamrat som berättade att hon skulle vara tvungen att flytta på sig pga en man på jobbet. Varför fan ska hon flytta på sig? Det är ju honom det är fel på. Det är han som stör sig så jääävla mycket på henne och tycker att allting är så jävla fucking jobbigt. Det är han som jämt är sjuk och det är han som går tidigare från jobbet och det är han som tar rast i över en timma och det är han som har gjort så att man inte vill gå och lägga sig i personalrummet för där ligger fan han varenda JÄVLA dag!

HAN klagar på henne när hon inte är på jobbet. Men när hon väl är här så klagar han ändå! Jag menar hallåååå bestäm dig. Vill du ha henne här eller vill du inte ha henne här. Du kommer fan inte klara dig utan henne. Jag vill bara se dig om några veckor när du har fullt upp med allt. Varför ska du bry dig om när hon är sjuk eller går hem tidigare, är du hennes chef eller??? Fan fan fan. Ser ni hur fucking feg jag är? Måste skriva ner allt jag skulle vilja säga till honom. Men jag kan fan inte säga allt detta till honom det skulle bli kaos här på jobbet. Men jag vet att sååå många ändå håller med mig men som sagt alla är vi fega. Det är ingen som vågar öppna sin käft här på jobbet så det är bättre att hålla käft. Jävla skit asså.

Buenos dias

Hur har ni sovit? Jag sov fan inte bra. Har ont i hela kroppen och vill bara lägga mig ner och sova igen. Men duschen jag tog precis hjälpte i alla fall lite. Så idag jobbar jag heeela dagen. Kommer hem senare efter åtta idag. Så om jag inte har något intressant att berätta på jobbet sedan så hörs vi senare istället.

Ha det bra!


Svaret



Ja jag fick ju en kommentar till slut.

Inte den kommentaren jag förväntade mig men men. Fick frågorna vad som hände med Josip och hur jag träffade C. Jag vet att ni har väntat otåligt på svaret på dessa frågor. Tänker inte gå in på några detaljer och jag ska göra detta väldigt enkelt för oss alla inblandade. Det tog slut mellan mig och Josip för att som ni vet så var vi tillsammans ett ganska bra tag och vi växte helt enkelt ifrån varandra. Sedan träffade jag C en kväll då jag var ute med mina vänner och det var nog ödet som förde oss samman för att sedan dess har vi hängt ihop och som ni har märkt (om ni har läst min blogg grundligt) så har det blivit väldigt seriöst mellan oss.

Sådär.

Leker med bilden


Jag och C idag hos mami och papi.

Hur har eran dag varit? Märker ni hur omtänksam jag är? Frågar alltid hur eran dag har varit men det är ingen som svarar! Jaja, ska inte tvinga er att kommentera heller men ni ska veta att ni kan vara helt anonyma när ni kommenterar. Alltså behöver ni inte lämna ut eran hotmail eller ens skriva erat namn. Just so you know. Kommentera mera va fan. Måste ju få lite feedback!

MIN dag har i alla fall varit bra om det är någon som är intresserad. Låter jag lite irriterad idag eller? Har ju inte fått min dagliga dos... Måste vara det. Vi har i alla fall varit hos mina morföräldrar idag som bjöd oss på middag. Mycket gott. Det bästa med att bli bjuden på middag hos mami är att hon alltid lagar sååå mycket mat så jag tar alltid med mig en matlåda hem sedan. Så nu slipper jag laga mat till imorgon. Nu har C och jag våra matlådor färdiga till imorgon. Bra va?

Godnatt

Hur var eran dag idag? Min var väl ganska så OK. Vi blev nästan färdiga med hall nr 1 så imorgon måste vi bli färdiga med den. Måste.
Det märks verkligen att det här var helgen innan lönehelgen. Grannarna som annars är hur högljudda som helst har varit tysta hela helgen. Det är inte någon som har haft fest hemma. Ja ja intresseklubben antecknar.

Sov gott.

Gott vin

Vad gör tapetseringen lite roligare? Jo ett glas gott vin, ett underbart sällskap (papi och C) och pappas radio på 106.3 (bara på lördagar mellan 12-18.)




Hejsan

Ja vad ska man säga? Lördag idag. Vi har börjat med den tråkiga tapetseringen igen. Vårat mål är att bli färdiga med hall nr 1 idag. Vi får hoppas på det så att det ser lite normalt ut här hemma. Just nu ser det ut som ja hej kom och hjälp mig. Gud vad jag säger dessa ord hela tiden. Hej kom och hjälp mig, hej kom och hjälp mig. Jaja.

Jag tror att jag är kär

Jag tror att jag är kär. Kär i hösten. Kan man var det? Är det någon annan som inte har märkt hur fort hösten har kommit. Det sa pang! Och hösten och kylan var här. Men fuck var det är underbart. Det är så fint med alla dessa löv i alla dessa olika färger. Jag bara älskar det. Och att ta på sig halsduk och vantar är så mysigt. Massa varma kläder och en promenad ute i kylan är helt lovely.

Godmorning!

Ush ush ush vad jag sov dåligt inatt. Glömde täcka för våra fönster i sovrummet så jag har haft solen på mig hela morgonen. Inte roligt. Har världens huvudvärk. Nog om det.

Fredag idag. Vad ska ni hitta på? Jag har precis börjat tvätta, ska göra kalops idag och sedan på kvällen ska jag titta på Idol. Det är mina planer idag. Och jo ja visst, glömde ju tapetseringen. Den ska vi hålla på med hela helgen. Trevligt. Jag är faktiskt trött på den nu. Vill bara bli färdig. Nej nu måste jag gå och göra lite frukost till mig och min papi (morfar).

Hörs senare

Ett smygfoto

Nu kommer hon hata mig men men...I och med att hon inte vill vara med i min blogg var jag tvungen att smygfota henne. Jag respekterar inte alls hennes åsikt. Men jag tycker om dig väldigt mycket. Hahaha.

Zorica diskar och har sig i köket på jobbet. Hon är så duktig. Hon är den perfekta hemmafrun. Både bra på att städa och väldigt omtänksam. Shit det låter ju som att jag säljer henne här. Men visst är hon sexig s-e-x-i-g i sina arbetskläder?Hehehe.


Sexbomb

 

Kebabpizza och kladdkaka blev det idag. Underbart. Och ja, jag vet. Jag ser ut som hej kom och hjälp mig idag. Men det gör ingenting. Det är det bästa med mitt jobb. Jag kan se ut preeecis som jag vill när jag är där. Så det så.

Jobba

Har myst hela förmiddagen med C och nu ska jag åka iväg och jobba. Börjar tre idag men jag ska åka lite tidigare för att möta upp Zorica. Vi ska vara lite onyttiga idag och äta pizza och maybe choklad och cola? Hoppas hoppas.

Vill ni veta en sak om mig?
Jag älskar ljudet av en cigarett som släcks med vatten. Det låter så där underbart. Märket det idag när jag rökte, slängde i cigaretten i askfatet och hällde över lite vatten. Helt lovely.

Nu måste jag gå.
Må så bra ni kan. Hörs senare.

Gerontofil

Vi misstänker att en person på jobbet tänder på gamla människor.

Gerontofil= Tänder på gamla människor.

Hemskt. Eller som Dzana hade sagt "Mamma vad hemskt".

Legitimation?

När jag skulle köpa cigg idag så fråga killen mig efter legg. Fyfan vilken komplimang! "Tack för komplimangen" sa jag för shit vad alla tror att jag är över 25. Så tack.


Hej på er

Ligger här i sängen och bara latar mig. Ska börja jobba klockan 15:00 men här ligger jag och har inte ens duschat. Borde verkligen gå upp och göra det nu. Känner att jag inte har någon energi idag. Hoppas de orkar med mig på jobbet bara. Papi hann med att göra färdigt halva hall nr 1 igår. Det blev riktigt nice. Nu måste jag verkligen gå upp ur sängen. Ha en bra dag.

Godnatt

Natti natti till denna fina dag. Har fått umgås med mina kära vänner och med C. Helt underbart. Har bakat lite bröd inför morgondagen. Papi äter frukost med oss varje morgon när han kommer hit för att tapetserar så imorgon tänkte jag bjuda på lite nybakat bröd. Livet är allt för underbart ibland. Godnatt på er, sov gott.


Hemma

Vilken bra dag jag har haft. Fick träffa min älskling Evelina och lilla Emmy. Hade inte träffat de på över en månad. Först träffade vi Zorica en stund. Sedan åkte vi hem till Emmy där hon lagade mat till mig. Korvstroganoff it was. Mycket gott. Emelie är en underbar liten kock. Sedan satt vi bara där och skallrade lite allmänt så om allt och alla. Vi är riktiga skvallerkärringar jag och Emmy. "Nått nytt som har hänt? Inget annat som har hänt?" Men alla säger väl så när de inte har setts på ett tag. Evelina var stor och fin och blir bara vackrare för varje gång jag ser henne. Älskar dig min lilla tjockis.



              var vänlig märk skillnaden på mina mörka ögon och hennes underbart ljusa ögon.tack   




Så det var det det.

Hello

Redan massa besökare och här har jag varit lat och inte bloggat. Fy på mig.
Ska träffa Zorica en snabbis och sedan åker jag till Bergsjön för att träffa Emelie och Evi.

Bergsjön, shit. Det var ett tag sedan man var där. Nostalgi ja det kommer jag känna när jag sitter på bussen på väg dit. Bergsjön växte jag upp i för er som inte visste. Och jag har mina bästaste minnen därifrån. Och för att inte glömma mina bästa vänner. Alla bor ni kvar där förutom jag, snyft. Saknar er!

Nu måste jag springa.

Uppdatering senare ikväll, mycket mycket senare. Må så gott ni kan.


Vad säger man?

Vad säger man när folk säger "Vilka långa ögonfransar du har eller vilket tjockt/långt hår du har"? Säger man jag vet eller tack? Självklart låter tack mycket bättre än jag vet men vad är det man ska tacka för egentligen? De säger ju inte vilka fina ögonfransar du har eller vilket fint hår du har. Eller ska man tolka det som att de menar att det är fint när de säger vilket tjockt hår du har? När de säger vilket tjockt hår du har kan de ju också mena "typ gå och klipp dig och tunna ut håret lite, ditt hår är för tjockt!"
Äh jag vet inte.

Tjockis

Har precis tryck i mig massa chips och 6-7 schackrutor (det är kakor för er utlänningar, blattar, invandrare som inte fattar). Varför? Ja, om jag ändå visste....

På jobbet

SItter här på jobbet och tråkar ut mig. Det var kaos kaos kaos här imorse. Det fattades personal och en kille jag skulle jobba med fick springa till en annan avdelning. Som tur var så kom min arbetskamarat som var ledig idag, tack tack tack! Hade inte klarat det utan dig! Börjar låta som en tant som jobbar här. "Hej hej hej". Hahaha. Ni som jobbar här förstår...

Jobbar till fyra idag sedan är jag ledig imorgon. Ska träffa lilla Evi och Emmy imorgon och troligtvis Khanem. Min lilla sötis Evi har jag inte träffat på över en månad hon måste vara riktigt stor nu mitt lilla troll. Har faktiskt inte hunnit göra så mycket på sistonde. Har inte hunnit träffa någon. Har fullt upp hela tiden och nu är det ju det här med tapetseringen. Det känns som att vi aldrig kommer att bli färdiga. Men när vi väl blir det kommer det att bli riktigt nice!

Nej nu ska jag äta min mat jag har med mig till jobbet: kyckling, potatissallad och vitlöksbröd. Mums!

Ha en bra dag!

Pepsodent White Now

Fick ett för ett tag sedan testa på den "nya" tandkrämen Pepsodent White Now. Måste bara tipsa er om den. Den funkar verkligen. Både jag och C har använt tandkrämen i över en månad och våra tänder är så fina och vita nu. Ett tips bara!



Lär känna mig bättre

Snodd lista:

Vad heter du?
Natalie
Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Vita (arbetsbyxor)
Vad lyssnar du på just nu?
Zorica som håller på på den andra datan
Vad gjorde du igår kväll?
Tittade på Sverige mot Portugal med C och hans vän
Vad var det sista du åt?
Två smörgåsar imorse
Hur är vädret hos dig just nu?
Fint fint massa sol!
Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
C
Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet?
Ögonen
Hur mår du idag?
Är lite trött och väldigt hungrig
Vilken är din favoritdryck?
Vatten
Favoritdryck, alkoholbaserad?
Vin, vitt ska det vara
Favoritsport?
Dansa?
Vad har du för hårfärg?
Mörkt brunt nästan svart
Vad har du för ögonfärg?
Mörk bruna
Soluppgång eller solnedgång?
Solnedgång
Antal syskon och deras ålder?
Syrran Vanessa 25 år
Favoritmånad?
Juli
Favoritmat?
Pommesfrites
Senaste filmen du såg?
Minns inte.
Favoritdag i veckan?
Beror på vart jag befinner mig på mitt sex-veckors-schema
Favorithobby?
Sy kläder även fast det var ett tag sedan nu.
Är du för blyg för att bjuda ut någon?
Kanske
Favoritlåt?
Har massa favoritlåtar
Sommar eller vinter?
Sommar
Förhållande eller One-Night-Stand?
Förhållande tills döden skiljer oss åt. Moahahahaha!
Choklad- eller vaniljglass?
Choklad med nötter
Hur bor du och med vem/vilka?
I lägenhet med älsklingen
Vad läser du för böcker?
Allt som har med drama och kärlek att göra
Hur ser din musmatta ut?
Har inte någon, har ju min lilla laptop
Favoritsällskapsspel?
Finans
Favorit data/tvspel?
Super mario och yoshi
Kan du nudda din näsa med tungan?
Nope
Kan du korsa ett öga åt gången?
Nope
Är du romantisk?
Jag vill ju vara det
Skulle du själv säga att du är lycklig?
Ja! Har aldrig känt mig lyckligare än vad jag är just nu.

Sådär kära vänner nu ska Natita jobba igen.
Må så gott ni kan, hörs senare!

Mi vida

Te amo mi amor.


for ever and ever and ever and ever and ever

Nytt

Nya gardiner, nya gardinstänger och nya tapeter.
Nytt duntäcke (kingsize) och två nya bäddset. Helt underbart. Tror ni inte att jag kommer att springa hem efter jobbet nu?


Hemma

Det gick bra idag på jobbet, jobbade ju med Zorica. Vi två jobbar bäst ihop! C har satt upp våra gardiner och våra gardinstänger under tiden jag var på jobbet. Så snyggt!

Jag på jobbet idag:

 
Ser änna ut som en man här. Hehehe. Enjoy.

Annars då? Alla mår bra? Jag mår helt lovely. Ligger här i våran soffa och njuter. Jag undar när soffan kommer att sluta lukta nytt. Jag bara älskar den här doften. Sverige mot Portugal ikväll då. Heeeja Sverige!


Godnatt

Sitter här och bloggar i våran nya sköna soffa. Den är verkligen helt underbar. Och mjuk är den också. Här kommer jag nu kunna ta en massa sköna powernaps. Jag är så otoligt nöjd med soffan. Sååå nöjd.

Idag har vi inte gjort så mycket faktiskt. Vi har börjat lite smått med hall nr1, varit och handlat nya gardinstänger samt nya gardiner och så har jag gjort lasange. Imorgon är det dags att jobba igen så nu säger jag godnatt.

Fredag

Hur mår ni mina kära läsare? Jag mår bra. Är lite trött på det här med tapetseringen bara. Men bara lite. Vi är i alla fall färdiga med vardagsrummet nu. Det blev riktigt nice. Och med de nya sofforna ser det verkligen lyxigt ut. Nu behöver vi bara en ny matta och nya gardiner samt nya gardinstänger. Sen är allt peeerfekt!

  Nya soffan, kass bild. Visar upp en ny bild när allt är färdigt.


Herregud vad vi höll på med sofforna igår. Vi visste inte hur vi skulle få upp de till lägenheten. Hissen är ju inte så värst stor och en kille och en svag tjej plus en stor soffa är ingen bra kombination. Stackars C som han fick kämpa igår. Jag kunde ju inte göra så mycket så svag som jag är. Men vi lyckades TRYCKA in soffan i hissen och C stod under den helt klämd och jag fick springa upp till femte våningen och konditionen är ju verkligen inte på topp. Hahaha. Vad jag skrattade när vi äntligen fick upp soffan. Men det gick bra. Det är du och jag mot alla odds älskling.

Lite bilder:




Mamma, papi, C

byebye darlings

What to do what to do?

C och jag har på oss till idag om vi vill köpa en soffa vi var och tittade på förra veckan. What to do? Vi vet inte riktigt. Fan. Vi ska nog åka iväg snabbt och titta på den och kanske titta in på Hemtex och köpa lite fina saker.
Uppadetering senare



UPDATE: vi ska köpa soffan! Wohoooo!!

Stressigt

Herregud vad vi håller på här hemma. Fötterna gör sååå ont. Har inte ens lika ont i fötterna när jag jobbar. Gud asså. Nu är vi nästan färdiga med vardagsrummet. Jag är så duktig. Nu vet jag hur man tapetserar. Vet allt. Vet hur man spacklar, målar och ja allt. Bilder på vardagsrummet kommer imorgon. Har ju bara min mobil att ta kort med nu och den är ju värdelös nu när det är mörkt. Lite bilder jag hann ta i måndags:









 
Så här ser de nya tapeterna ut i vardagsrummet. Riktigt snygga till våra svarta möbler. Nu måste jag springa till tvättstugan. Hoppas ni alla mår bra.

I telefon

Sitter här och försöker nå fram till comhem så de kan hjälpa mig att fixa mitt trådlösa internet. Måste ha mitt internet på laptopen NU. Har inte kunnat ligga i min lilla säng med den och latat mig på tre dagar. INTE BRA.

För övrigt så har papi kommit, vi har käkat frukost och killarna håller nu på med tapetseringen.
Hoppas jag kan fixa internet snart så jag kan visa er lite hur det ser ut här hemma.

Hej kom och hjälp mig

Sorry för den dåliga uppdateringen. Pga tapetseringen har vi inte haft tillgång till internet. Och nu funkar inte det trådlösa nätet. Fuck fuck fuck. Så bilderna får jag försöka lägga ut imorgon. Hur mår ni annars då? Det ser verkligen ut som hej kom och hjälp mig här hemma. Ja hur långt har vi kommit, om jag säger så här: vi har sex rum som vi måste tapetsera om och vi är halvfärdiga med ett. Trevligt värre.

Nu måste jag äta något.


tävling - vinn fotografering!



I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1-2 timmars fotografering, i göteborg (stockholm eller eskilstuna är även möjligt)
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.
läs mer här----->hääär

På jobbet

Hello. Ja idag börjar vi med lägenhetens make over. C och papi är hemma och håller på medan jag måste jobba. Vill bara hem hem hem. Det kliar i mina fingrar, vill också bidra med något! Kan ju inte tapetsera men måla kan jag. 
Hade mysigaste helgen ever me C. Myspys.
Ska försöka ta massa bilder på lägenheten sen och visa er före och efter bilderna. Det kommer att bli så snyggt. Sovrummet kommer nog att bli snyggast!

Må så gott ni kan.


Lördag kväll


Har precis ätit middag. Idag blev det spaghetti carbonara och en god tomatsallad med färsk vitlök. GOTT. Nu stinker vi båda vitlök.




Tittar på Stjärnor på is och gottar mig med choklad. Underbart. Det har varit en underbar dag dag. Mer sådana dagar tack! Ska bara vara hemma med C och ta det lugnt ikväll. Bara mysa och bara vara. Hoppas ni alla mår bra.

 TE AMO MI VIDA

Lördag

Oj oj oj vad jag har sovit. Gick upp runt tre och har bara hunnit duscha. Hela dagen är förstörd. Fan.
Vad gjorde ni för trevligt igår då? Jag och C satt här hemma med två vänner och spelade sällskapsspel. C vann, klart. Hehehe. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Vad ska ni göra för kul?

Jaaaaa!

Loulou gick vidare i idol!!!
Hon är så go och gla som kexchoklad! Jag ler utan att märka det själv varje gång jag ser henne. Hon ger mig en sån glädje va. Älskar hennes leende!



Lugn kväll

Hallå alla ni som också är hemma ikväll.

Skönt att få vara ledig den här helgen. Har varit och storhandlat med C idag, varit på ett möte på jobbet och så har jag även nopprat mina ögonbryn. Får ju göra det själv nu när hon kvinnan som brukade göra det har sjukskrivit sig. Inte bra för mina ögonbryn och för mustaschen (!).

Ska fortsätta titta på TV nu och dricka upp mitt goda vin.

Trevlig kväll på er!

Sweet bed

Dinka gick för en liten stund sedan så jag har borstat tänderna och bäddat ner mig i sängen. Alltid lika trevligt att få umgås med min lilla barndoms vän. Och alltid slutar det med att vi sitter och pratar om vilka idiotiska saker vi gjorde när vi var små.

Hallongrottorna blev i alla fall jättegoda. Du är så duktig lilla Dinka.

 

Tack för en trevlig kväll.

Godnatt kära läsare


Hallongrottor

Är hemma med Dinka och hon bakar Hallongrottor till oss. Visst är hon snäll? Har jobbat kväll idag och allt gick så bra. Är nu ledig i tre dagar och det ska bli så härligt. Ska bara vara hemma och sova sova sova.


Hallongrottor som strax ska bli färdiga

TONTO


RSS 2.0