I'm back

Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Jag själv mår lite sisådär, börjar bli förkyld och har så ont i halsen. Usch det är jobbigt. Jag vet att jag har varit lite off här på bloggen men jag har haft lite personliga problem som nu är lösta. Nu är det bara att se framåt och hoppas på det bästa.

Nati.

Bara massa prat

Ha ha ha shit vad jag har blivit dålig på att uppdaterna här. Ja ja vad gör man. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Jag har jobbat som vanligt men det visste ni väl redan?

Föressten GI var det länge sedan man pratade om här. Jag går fortfarande på GI-metoden och befinner mig i den sista fasen. Den som gör GI till en livstil. Och japp än så länge så mår jag bra och håller mig borta från de snabba kolhydraterna. Jag har gått ner 3,5 kilo och ett antal cm runt magen och rumpan. Folk på jobbet har redan börjat se skillnad på mig och jag blir så glad! Alla mina byxor är för stora och hänger i rumpan. Ja då kommer vi till det jobbiga då. Nu måste jag ju köpa massa nya byxor...men det gör inget. Fem kilo till vill jag gå ner och sedan är jag nöjd. Just nu väger jag 60 kg och när jag väger 55 kg har jag nått min drömvikt. Nu måste jag bara trimma kroppen så ikäll blir det en lång promenad och lite striptease aerobic! Som tur är så ska C inte vara hemma, så jag kommer att kunna släppa loss rejält. Aldrig att jag skulle kunna dansa så framför honom. Medan Carmen Electra rör sig så där sexigt och snyggt i videon så rör jag mig som en stel pinne. Och jag är ändå från sydamerika, jag borde liksom ha det i mig...

Ha det nu så bra!
Nati.

Härliga härliga lördag

Åh idag har jag haft en sådan där perfekt dag. Jag vaknade på bra humör klockan 8 (!). C sov och jag tittade länge på honom. Sedan vaknade han och vi åt en härlig frukost. Efter frukosten satte jag mig på balkongen och solade länge. Och sen fick vi båda städnoja och började städa här hemma. Vi koncentrerade oss mest på balkongen och nu är den så fin så fin. Ska se om jag kan tvinga på C kameran så att han kan ta lite kort på mig sittandes där.

Vädret är så fint. Jag dricker öl och är så lycklig. Sedan ska jag (vi) tvätta och jag hoppas på att jag är lite överförfriskad då, för då blir det genast lite roligare att tvätta kläder. Det blev det sist jag och Z tvättade fulla. Ha ha ha. De stunderna i tvättstugan den dagen är och förblir oförglömliga!

Nati.

Fredag

Hej på er! En till härlig dag idag då. Solen skiner och det är säkert jättevarmt i solen. Jag måste gå upp ur sängen snart och äta lite frukost och duscha. Jag börjar jobba 11:30 idag så just nu känner jag mig lite stressad...
Vad har ni för planer idag då? Jag och C ska på bio och titta på Che-Gerillaledaren, alltså andra delen på Che-filmen. Jag hoppas att den är bra. Även fast jag vet hur filmen kommer att sluta är det ändå intressant. Nej som ni märker så hade jag inte mycket att säga här. Ha en fin fin dag!

Nati.

En fin fin dag

Hej på er! Hur har ni haft det? Så då är det redan torsdag idag, gött imorgon är det fredag och sedan är det helg. Åh vad underbart. Lorena, lillen och Claudio åkte hem igår och det känns ganska så tomt här hemma nu. Man började bli lite van vid att ha de här. Alltid fanns det någon hemma man kunde prata med. Nu är det bara jag och C här och när han inte är här får jag prata med mig själv, det är inte kul.

Igår vaxade jag som sagt mina armar. Åh nu känner jag mig som en ny kvinna. Vi hade en trevlig dag igår jag, Dzana och Zorica. Vi lunchade inne i stan och sedan åkte vi hem till mig och vaxade armarna, bakade muffins och bakade bröd. Vi är tre duktiga hemmafruar. Nej men jag och Z hade varit ett grymt team om vi bodde ihop. Vi skulle plocka upp efter varandra hela tiden så det skulle aldrig vara stökigt här hemma. Om jag däremot skulle bo med Dzana skulle vi nog bråka varje dag. Hon är så duktig på att stöka ner men hon kan laga god mat. I alla fall nu måste jag åka iväg och jobba. Ha en br dag!

Vem behöver städhjälp när man har två goa vänner som ställer upp?


 


Sorry sorry

Ursäkta lilla mig för den extremt dåliga uppdateringen. Men ni förstår väl säkert varför jag inte har bloggat de här senaste dagarna. Vi har ju gäster här hemma och då kan man inte vara tråkig och sitta vid datorn (jag gör ett undantag idag). Hoppas ni har haft det bra i alla fall. Jag har jobbat hela helgen och idag jobbade jag extra så jag är hur trött som helst. Men det har varit en rolig helg full med skratt, men det är det allltid på helgerna om man jobbar med fnittriga Zorica.

Idag gick jag , Zorica och en praktikant förbi en en tant.
"En, två tre! Tre svarta hövven!" Sa hon. Vi kunde inte sluta skratta. Vi var tre styckna med svarta hövven. Hahaha!

Imorgon åker jag in till stan med Zorica, vi ska käka lite sallad, köpa lite vax och sen ska vi hem till mig och vaxa mina armar. Om jag inte skämdes skulle jag visa före och efter bilder på armarna. Men jag skäms.

Nati.

Långfredagen

Hej på er! C's bror, flickvän och deras lille kommer idag så vi är i full gång med att städa lägenheten. De ska vara här över påsken och det ska bli så kul att få träffa dom. Det bästa kommer att vara att få mysa med lillen och lukta på honom. Bebisar luktar så gott, visst? Nej nu måste jag göra lite nytta här hemma. Ha en bra dag!

Nati.

Skärtorsdagen

Hej på er! Hur har ni sovit? Vilket tråkigt väder vi har idag igen, nu vill jag ha sol! Idag ska jag jobba hela dagen från 12:30-21:00. Det känns inget vidare kul, men jag fick mig en liten sovmorgon idag och ska få äta frukost ihop med C vilket är guld värt. Till frukost ska vi äta det goda brödet jag bakade, mmmm jag längtar. Nej nu ska jag hoppa in i duschen.

Nati.

Världens bästa hemmafru







Nu ska världens bästa hemmafru sova. Gonatt på er!
Nati.

Brödet

Finns det någon där ute som är lika dum som jag som ställer sig och bakar bröd elva på kvällen? Saken är den att brödet nu ska jäsa i 30 min och sedan 40 min. Great. Just great. För låter man brödet jäsa så länge så blir det fluffigare och håller sig längre. Ett bildbevis kommer upp om en stund om ni inte tror mig.

Nati.

En bra nyhet

Åh jag är så glad! En nära vän till mig har äntligen blivit gravid efter många års försök. Jag har fått en bild på henne och en liten flicka i huvudet som inte vill gå bort, så det blir tydligen en liten flicka. Åh så sött! Jag längtar efter att få se henne med sin lilla gravidmage, hon kommer att se så söt ut.

Nu väntar jag bara på C så vi kan åka iväg och storhandla. Vet ni? Idag märkte C att JAG luktade svett! Han la sig under min armhåla och sniffade på mig. Det var så pinsamt så, han tyckte bara att det var gulligt...nej usch. Jag minns inte sist jag luktade svett och att han av alla ska få känna den hemska lukten. Nej får väl byta deo nu. Men jag har läst att man "luktar" mycket när man använder GI-metoden, både från munnen och under armarna. Ja ja vad ska man göra. Snart kommer jag väl råka fisa framför C. Då ni, då springer jag ut och kommer aldrig mer tillbaka hem. Ha ha ha. Jag tycker inte om äckliga lukter, specillet inte om de kommer från mig och pojkvännen sitter bredvid. Har ni någonsin fisit och nästan spytt utav era egna gaser? Det har jag.

Nati.

Lukten

Mina händer luktar bacon och jag mår illa.



Bilden har ingenting med inlägget att göra.
Nehe...

Ingen bra dag

Jag har kräkts idag, jag har feber, jag har haft ont i ryggen hela dagen, jag har mens, jag har känt mig både illamående och svimfärdig hela dagen. Hur har eran dag varit?

Som tur är så bor man med en prins som sprang iväg till apoteket och köpte sin prinsessa massa smärtstillande. C när ska vi gifta oss?



Nati.

Goodmorning

Gud vilken kväll det var igår. Jag är helt slut nu. yes vi gick ut och hade det riktigt riktigt trevligt. Lite bilder kommer upp lite senare. Jag syndade mer igår...fan nu ångrar jag mig. Jag åt en Mc Feast&Co och vet ni vad det värsta är? Jo att jag knappt kommer ihåg hur det smakade. Så det var ju riktigt onödigt att äta den onyttiga maten.

Jag blev nekad att komma in på både Nivå och Lounge igår (åldersgränsen är tjugofem). Jag har kommit in där flera gånger med mina vänner men igår ville vakterna inte släppa in mig. Vad fan var felet undrar jag? Jag var med massa 30-åringar och de vill inte släppa in oss...men när jag har gått med mina vänner som är 22 år så välkommnar de oss...det är konstigt det här med hur vakterna tänker. Men vi kom fram till att de inte ville ha oss åtta svartskallar där för de ville inte heller släppa in oss för att kille i gänget hade "fel" skor. Fyfan för de hemska vakterna, hoppas ni fick en jobbig natt igår. Men vi deppade inte ihop för de utan prmenerade vidare och hamnade på Rio Rio. Det var det bästa valet för igår. Jag hade så kul! Tack för igår.

Nati.

Underbara lördag

Vilken fin dag vi har haft idag. Det har varit över femton grader och massa massa sol! Gud vad skönt! Familjen grillade så vi åkte dit och åt massa gott. Det var roligt att få träffa alla igen, det var ju ett tag sedan sist. Men nu när solen tittar fram går Natalie ur ide och träffar alla sina nära och kära. Jag satt i solen och njöt hela dagen. C blev sugen på en sallad med musslor som vi brukar äta i chile. Den ska innehålla alla goda skaldjur du tycker om, massa lök, citron, vitlök och salt. Mums! Vi körde på bara musslor och köpte de färska här nere på torget. Det var en sallad i världsklass. Mycket mycket gott. Nu funderar vi på att dra ut och festa lite. Men vi får se, vi är ju lite trötta (pensionärsvarning på oss snart).


Papi och musslorna.


Så gott!


Syrran och C monterar ihop grillen.


Min vackra kusin Isabella.


Jag njuter för fullt i solen.


Egentligen borde det stå Chile på tröjan men men...


Natita och Belita.


Varför hamnar vi alltid vid grillen?


Lilla kusinen Miki.


Maten är färdig!


Ja C blev som barn igen...


Sedan syndade vi och åt glass på Lejonet och Björnen. Det var riktigt riktigt gott. Allt blir så gott när man syndar, he he he!


Ha nu en trevlig kväll.
Nati.


CHE-Argentinaren

Vi var ju som sagt på bio och tittade på Che-argentinaren. Det är ju verkligen ingen gymnasiefilm som C säger. Nej ska man se den filmen ska man veta lite om Che och om vad han gjorde och varför. Om man ska göra en lång historia kort så hjälpte han Fidel Castro att få makten över Kuba. Filmen var jättebra även fast jag inte kunde någonting alls om Che (jag skäms). Det var mycket som man inte förstodd som nybörjare men som tur var så hade jag min kunniga man vid min sida som svarade på allt jag behövde veta.

Jag är så glad att jag träffade C. Tänk er att jag har gått runt i nästan tjugotvå år och varit okunnig. Jag har bara gått runt och tänkt på masa onödiga saker som tex vad man ska ta på sig nästa helg. Men lever vi i det här samhället med massa orättvisor så ska man fan inte nöja sig med det man får och låta politikerna göra vad fan de vill men en. Jag kan ganska mycket nu när C har lärt mig massor men jag har mycket mycket mer saker att lära mig. Han kan mycket min man och det är jag glad för. Jag liksom tänder på att han kan så mycket (lite för mycket information här kanske...?). Ha ha ha. Nej jag är som en svamp i C's sällskap, han har alltid någonting nytt att lära ut och jag suger åt mig all kunskap. Jag älskar dig min prins.

Nu ska jag bokstavligen slita loss C från datorn!
Nati.

Fredag

Hur är det med er? Jag mår bra. Men jag tror att jag sov för länge idag, vaknade halv tio men var fortfarande trött. Visst blir man trött om man sover för länge? Det är konstigt det. Idag har vi inte turen att ha fint väder här i Göteborg men men det är ju fredag och jag är ledig hela helgen! Vi har ett stort diskberg och massa tvätt som ska vikas, vart ska jag börja? Jag börjar nog med tvätten och sen tar jag mig en lång dusch. Vad har ni för planer inför ikväll? Inatt drömde jag om Reina, jag undrar vart hon är nu och om hon har det bra. Du är verkligen saknad lilla sötisen.

Nati.

Närbilder

Nu har vi tvättat färdigt och nu är jag helt slut! Jag ligger här i sängen och vill bara sova. Jag vet inte hur det har gått till men nu för tiden så lägger jag mig tidigt, senast tio på kvällen och så vaknar jag senast nio på morgonen nästa dag. Det är verkligen en ny och härlig vana. Under tiden jag lagade mat förut testade jag min kamera lite och tog lite bilder på massa saker i köket:



C köpte ett påskägg tilll mig igår med massa onyttiga kalorier. Men hey det är ju tanken som räknas. Tack min prins för att du tänkte på din bebis. Men du vet att du borde ha väntat till påsk med att öppna den va? He he he.


Linserna som kokas för fullt.


Massa citron, olja och salt hade vi i våran isbergssallad.


Till maten vill jag dricka detta...


Min walk in closet måste städas igen...suck.


Nej nu ska Natita sova. Sov så gott kära läsare. Godnatt!
Nati.

Länge sedan nu

Ja det var ett tag sedan man bloggade. Ja vad har jag gjort då? Bara det gamla vanliga, jobbat och sovit och jobbat. Roligare än så blir det inte. För även fast det är fint ute så kommer hemmafrugan Natalie fram och ska storstäda hela lägenheten. Ja man vill ju inte ha en stökig lägenhet nu när våren är här. Detta är mitt sätt att välkommna den och så får vi hoppas på att den vill stanna. Men vi alla vet ju vilken lurig månad april är...tyvärr. Nu har vi kört igång tre tvättar med kläder och vi har tre kvar. Hur kan vi samla på oss så mycket kläder på så kort tid? Vi är ju värre än småbarn. Idag blir det grillad kyckling med parmesanlinser och isbergssallad till. Det ä gott och det tar bara någon minut att göra. Nu är jag ledig i hela TRE dagar. Gud så skönt. Så imorgon ska jag tvätta fönster. Solen kan ju inte lysa igenom våra fönster riktigt, så skitiga är de.





Här är en bild på nya frissan och nya jackan från sisters. Den är riktigt snygg och den har så fräcka detaljer som man tyvärr inte kan se på bilden. Sedan så köpte jag en storlek större för att jag även vill ha jackan till hösten men en tjock tröja under. "Jag" klippte bort pagen och klippte upp det. Jag känner mig riktigt fräsch i den nya frissan (på bilden är jag trött). Ha det nu så bra kära vänner.

Nati.

RSS 2.0