Pust och stön!

Nu är jag helt slut! Jag och C har städat hela dagen och äntligen nu får man sätta sig en stund. Men bara en liten stund för snart kommer släkten. Och mitt i allt det roliga ska vi betala räkningar. Fyfan. Hatar alla dessa räkningar. Varför kan man inte vara rik? Men hade jag varit rik så hade jag nog inte haft så mycket kärlek i mitt liv. Så är det. Är du nöjd med någonting i ditt liv är du mindre nöjd med något annat. Tänk om man kunde få vara nöjd med exakt allting!

Nati.

Goodmorning!

Hur mår ni? Jag mår så bra så bra! Fick vakna bredvid min prins idag och så till det här fina vädret förstås. Att solen kan få en att må så bra bara genom persiennerna (jag har inte dragit upp de ännu). Ha ha ha här sitter jag och tror att det är världens finaste dag ute men jag har inte ens dragit up persiennerna! IQ-fiskmås hade Emelie sagt nu. Ja ja. Idag kommer hela tjocka släkten hit för att fira lilla mig. Vi ska göra completos. Vi gillar completos om ni inte redan har märkt det.

Vi hörs senare!

Nati.


Underbar bild på Tess lilla.

26:e februari 2009




Mamma och barn.


Dags att äta!


Mmm, gott! Emelie lagar riktigt god mat.


Tittut!


Lilla Evi är trött på att jag fotar henne.


Emelies söta lilla tjej.




Tröttis.

Hemma nu

Har inte varit hemma sedan klockan sex imorse så det är så skönt att få komma hem. Jobbade lite extra idag till kvart i två. Sedan åkte jag hem till Emelie där hon bjöd på fisk. Mycket gott. Vi åt, drack kaffe, åt godsaker och pratade. Men det bästa av allt var ju självklart att få leka med lilla Evi. Har fotat henne så mycket så hon tyckte säkert att det var skönt att jag gick hem. Men jag kunde ju inte bara motså hennes vackra ansikte och hennes fina leende (med bara fyra tänder!). Hon är supersöt och världens bästa. Ska bara äta lite och sedan lägger jag upp lite bilder från idag. Hur har eran dag varit?

Nati.


En fin dag går mot sitt slut

Hur mår ni kära läsare? Jag mår så bra. Jag känner mig så lycklig och tillfredsställd på alla tänkbara sätt. Nu går denna dagen mot sitt slut men imorgon väntar mig en annan bra dag. En kort dag på jobbet, en träff med min C, storhandla ska vi också hinna med och massa mys. Oj vad livet känns bra just nu. Hoppas ni också mår bra. Och om ni inte gör det så kom ihåg att efter stormen kommer solen. Kämpa vidare.

Tack för alla fina gratulationer idag.

Nati.


En aning överglad (kan man säga så)?

Me so very happy happy

Jag har nog världens bästa man. Jag har både fått tårta och kinamat men det bästa av allt var presenten! Fick äntligen en ny kamera. Woho. Kan ni förstå min glädje? Har lekt med den hela tiden. Det är så kul att få någonting nytt man kan leka med. Kameran är helt otroligt. En riktigt grym kamera fick jag. Jag har tagit helt underbara kort med den och känner mig som en riktig fotograf. Och nu är jag så oroligt mätt. Jag tuggade ju inte ens på maten bara svalde den. Och tårtan den var också riktigt god och fin och rosa. Med en dag som denna vill jag inget mera ha. Jag är mer än nöjd.


Jag älskar dig min prins.


Glad över den nya kameran som föressten är en Canon.


Det är ingen vanlig tråkig frukttårta som gömmer sig här.


Nej, det är ju en alldeles speciell rosa tårta till tjejiga lilla jag.


Mmmm gott!




C och Reina sitter på Reinas egna lilla säng.


Fin bild på rosen jag fick utav C.


Nu kära vänner ska jag mysa med C. Och ta massa massa kort. Äntligen! Inga mer suddiga bilder här inte!
Nati.


Ego






Jag tänkte på en sak. När man var femton år och gick och väntade på att få bli arton så gick tiden så himla sakta. Men nu när man inte längre längtar efter att få bli äldre så går tiden så himla fort. Snart är jag femtio år med hängbröst och botox i pannan. Fyfan.

22 år idag

Sådär då var man 22 år idag. Känslan? Nja, vet inte riktigt. Ni vet ju själva hur det är. Man känner inte så mycket. Men det gjorde man dock när man fyllde 18. Oj oj oj vad jag var glad den dagen. Men nu? Äsch, det är ju bara ett tal närmare 30, jippy! Tack för alla gratulationer jag har fått hittils idag, mycket snällt av er att komma ihåg min dag men jag vet att de flesta utav er ser det på facebook, era så rackare. I alla fall, Natitas dag idag då.


Tack sötisar. Måste jag också göra en sån där bild jag gör på alla andra när de fyller år en sån där på paint?

Nati.


Tisdag

Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen...det enda jag kan skylla på är att jag har jobbat mycket och varit allmänt trött. Men ni vet hur det är, ibland har man inte lust till någonting. Idag var en sådan dag. Även fast jag jobbade med min chorizo och Vanessi så var det en seg dag. Jag har änna lust att skriva seeeeg men det är ju sånt jag är emot. På vägen hem träffade jag my love som var ute och rastade hunden och då blev genast dagen bättre. Vi låg och vilade i sängen (som vanligt) och sedan lagade C spagetti och köttfärssås (tre dagar försent!) Nu stinker både jag och C vitlök men det gör inget så länge vi är två om stanken.

Och här har du din uppdatering EMELIE du är anonym men jag ser ditt ip-nummer. Puss till dig och Evelina föressten. Och hälsningar till din man Zoran som är en sådan trogen läsare. Och ja imorgon är det ingen fvanlig dag för det är Natalies födelsedag! Hurra hurra hurra!

Nati.

Skoj på jobbet kan man också ha

Jag har ett par gamla bilder från i onsdagskväll då jag jobbade kvällen med det goa gänget: Tess, Stina-lilla och Zorica. Jag och Tess älskar det här med photogenic...






Här drar Tess i min tröja så att den ska vara tajt och jag ska se gravid ut, lyckas vi? Hmm ja du.


Jag vet inte.


Tess, jag och Stina-lilla.



Frugan ville inte vara med på kort som vanligt. Zorica jag måste ju få visa mina läsare vilken vacker fru jag har. Men jag har tagit en bild i smyg på dig när du ligger här i min säng, med vid öppen mun och håret åt alla håll. Är du riktigt elak mot mig någongång (vilket jag vet att du inte kommer att vara men men) så lägger jag upp bilden här på bloggen. Puss på dig frugan min.

C har lovat att laga spagetti och köttfärssås idag vi får se om han kan hålla det han har lovat.

Nati.


Bilderna

Skulle ju lägga upp bilderna igår men min man kom ju hem så all tid gick åt att pussa och krama honom. Men nu är han nog trött på mig så jag ger honom lite andrum.


Alla tjejer.


Frugan tyckte också att jag skulle vara med.


Ja alla var vi på G.




Dzana,
Emelie och Vanja.


Den här dansen är jag känd för. Shake shake!


Minns inte vad vi sjung här...


Chorizo och Reina på väg till tvättis.


Mina sötisar.


Ville ge Emelie en passionerad kyss men vi är ju inte lesbiska.


Herregud, vart hamna vi till slut? Zorica och Gunsan och deras framtida män...hahaha!


Vilken kväll

Kan ni tänka er att något så oplanerat kan bli så kul? Jag hade inte alls planerat gårdagen och det var ju konstigt bara det då jag alltid måste planera allting in i minsta detalj. C är ju som sagt bortrest så tjejerna gjorde mig sällskap med både sprit, karaoke och dans. Det blev riktigt lyckat! Och mitt i allt tvättade jag men det gjorde inte så mycket, med lite sprit i kroppen blev tvättningen så mycket roligare. Ska kanske ta mig en-två drinkar varje gång jag ska tvätta. Nej skämt åsido, tack tjejer för en underbar kväll. Och tack till Zorica frugan min som gjorde mig sällskap alla dessa ensamna nätter utan C. Du är en underbar vän och kvinna Zorica.

Snart kommer min älskling! Sitter här i soffan, nyduschad och nervös. Jag har klätt upp mig lite men skippat sminket. Sminket kommer ju ändå smetas ut i ansiktet snart...hehehe. Bilder kommer upp lite senare.

Nati.

Godnatt kära vänner

Jag hoppas att ni har haft en bra kväll. Det har jag. Imorgon kommer min man hem. Det ska bli underbart!

Utflykt med frugan

Nu är vi hemma igen. Vi tog en snabbis in till stan och hälsade på Cecilia och Zoricas vän Marina. Det var mycket trevligt att få träffa Cecilia och hennes man Neso igen. Jag tror nog att det var i juli vi sågs sist så vi hade mycket att prata om. Och Zorica hade ingenting emot det för då passade hon på att kolla in alla killar som kom och beställde mat (Cecilia och Neso äger en salladsbar). Ja det var en trevlig stund vi hade där. Och tack snälla Cecilia för maten! Den var riktigt god. Nej, förlåt tack Neso, hehehe. Det är ju du som gör den goda lasangen. Och till er kära läsare som vill äta en god lasange åk dit! Det ligger mittemot Åhlens på andra sidan mellan brunnsparken och lillabommen...jag ska ta reda på adressen.


Vi på väg till stan. Vi är inte så bleka i verkligheten...


Min fru.




Bamseportioner får man också. Detta är den bästa lasangen jag någonsin ätit!


Nu ska vi röka Zorica har tappat tålamodet. Ses sen!

Nati

Åh va kul!

Idag kanske Emelie kommer hit och sitter och dricker lite med oss. Gud vad kul! Hoppas hoppas! Och lilla Dzana hoppas vi också ha här ikväll om hon inte ska vara med sin lover. Det blir nog en trevlig kväll idag, men ett problem har jag: ska tvätta klockan 20:00. Hoppas jag är nykter då så jag inte blandar svart med vit och tvättar ylletröjorna i 60 grader, hehehe.

Nu måste jag duscha.

Nati.

Godmorgon

Har ni sovit gott? Det har jag. Jag drömde om min man...mmm det är så härligt med drömmar. Sitter här i köket med min fru Zorica och äter frukost. Äggröra blev det idag. Vi ska snart gå och duscha (ihop hopppas jag) och sen ska vi in till stan och hälsa på två vänner som vi inte har träffat länge. Sen måste jag tvätta som den perfekta hemmafrun jag är.

Jag saknar dig min älskling. Jag tänker på dig hela tiden. Imorgon kommer du och då ska jag aldrig mer släppa taget om dig! Te amo mi vida.




Godnatt

Natti natti på er kära läsare. Imorgon väntar en händelserik dag. Sov gott

Till min älskling





Jag saknar dig! Jag tänker på dig varje sekund och längtar till du kommer hem...

Första natten utan C

Dags för lite uppdatering här då. Ja, vad har man gjort? Mar har blivit ensam, jobbat och umgåtts med Zorica och Dzana. Sedan första dagen C sa till mig att han skulle lämna mig så har jag påmint Zorica att jag inte tycker om att sova själv. Så den lilla vännen har kommit för att göra mig sällskap varje natt. Så då var första natten avklarad. Dzana utnyttjade situationen lite och kom hon med, hon går ju i skolan bara fem minuter härifrån. Men vi hade det trevligt. Dzana agerad psykolog hela natten och vi lyssnade på henne. Vi (jag) gjorde en riktig festmåltid med kyckling, potatis och bearnaisesås...mmm gott. Det blev riktigt gott. Det som inte var så bra var att klockan var strax innan elva på natten men jag var så hungrig!  

Nu kära vänner måste jag vara social. Zorcia sitter ju här...

Nati.

Du är det finaste i världen





Nu har han lämnat mig

Ligger i sängen med en t-shirt som luktar C. Nu har han lämnat mig. Jag tycker inte att vi ska hejdå på ett tillräckligt bra sätt. Jag hade velat pussa på honom mer och krama honom längre. Gud, jag saknar honom redan.

Evelina 1 år


Visar upp sina skor.


Hon kan gå nu min lilla tjockis!


Vi tre, nu fattas det bara en lekkamrat till Evelina.


Jag älskar dig min solstråle!


Världens sötaste sak.


Familjen Bubanovic.


C säger att han vill lämna mig. Ska jag låta honom lämna mig eller ska jag bli en sån där psykopat-brud som springer efter honom? Det lutar åt det sistnämnda...

Åhh!

Det finns för många patetiska människor i min omgivning. Vad ska jag göra? Orkar inte med de! Och att ändra på de går tyvärr inte. Fyfan.

Nati.

Angående schemat 2

Min samordnare ringde mig precis. Hon gjorde lite förändringar på schemat. Kan ju säga att visst det blev lite bättre men jag är inte 100% nöjd. Den veckan då jag var ledig i fyra dagar och sedan jobbade i fem timmar och sedan ledig i en dag och sedan jobba igen är ändrad. Det känns skönt men fortfarande har jag en fredagkväll till 21 då jag är ledig helgen...men vad gör man? Jag ska se om vi kan ändra på det med men men vi fåe se.

Nati.

Speedy Gonzales

Nu på bara två timmar har jag hunnit äta frukost, ligga i sängen, städa och dammsuga. Jag är ju som speedy gonzales, egentligen är det Zoricas namn men idag lånar jag det namnet. Tänkte börja laga lite mat nu och titta vad jag hittade:



Detta det är kärlek det.
Nati.

Uppe med tuppen!

Hej på er! Hur mår ni idag? Är det sol ute idag? Jag öppnade precis ögonen och visste att det inte var så sent kanske att klockan var elva-tolv, men nej klockan var bara nio. Vad har hänt med sjusovaren Natalie? Det är skönt att vara uppe så tidigt iallafall. Usch, det första jag tänkte på när jag vaknade var det jävla schemat. Jag är så otroligt missnöjd, men det värsta är väl att det nog bara är jag...Men någon ändring måste ske, jag kan inte jobba kvar där månad efter månad och vara missnöjd det kommer bara att göra mig till en väldigt negativ människa...

Hörs senare!
Nati.


Angående schemat

Nu ska ni få höra på en riktig bitter Natalie. Så vill ni inte att jag ska förstöra eran dag med min negativa energi som jag kommer att sända ut genom datorn till er SLUTA LÄS NU! Jag fick det sämsta schemat av oss alla! Det finns ingen struktur överhuvudtaget! Det hoppar mellan att jag är ledig, sedan jobbar jag EN dag och sedan är jag ledig igen och jobbar igen. Jag fick två G-turer på en fredag kväll när jag är ledig hela helgen. G-turerna innebär att jag jobbar från 12:30 till 21. Och mitt i min långledighet som är på fyra dagar så ska jag in till jobbet i ynka fem timmar och sedan är jag ledig nästa dag. ÅH! Jag vet inte om ni förstår mig. Men jag är inte alls nöjd med det här schemat. INTE ALLS! Jag kommer definitiv inte kunna jobba kvar där. Speceiellt inte nu när jag och C går om varandra hela tiden med det nya schemat. Ska jag aldrig få träffa min sambo pga jobbet? Ska man verkligen offra så mycket för ett jobb? Nej, jag tror inte det. Jag tänker inte äventyra vårat förhållande pga jobbet. Vi kommer aldrig ses med det här nya schemat. Eller jo, en vecka ses vi ofta. Men det är en vecka på tolv veckor. Very very great. Just great!

Men än är det inte över. Så nu ska jag sluta vara så neagativ. Än kan jag kanske ändra lite på schemat för självklart får vi det. Men hur jag än vänder och vrider på det jävla schemat så blir det ändå inte bra! Åh Gud jag trodde aldrig att jag skulle känna mig så missnöjd som jag gjrorde idag, aldrig...

Nati.

På jobbet

Oj oj oj vad jag är mätt! C var på ett möte på jobbet igår och hans snälla arbetskamrat hade lagat massa mat så det som blev över tog han hem till mig. Och Gud vad gott det var. Stekta tigerräkor med en riktigt god vitlökssmak och en räk och grönsaksrätt fick jag också. Jag bjöd självklart med mig till Vanessi lilla så nu sitter vi båda här mätta och belåtna. Hans arbetskamrat ska nog få ge mig lite privata lektioner i matlagning. Jag skulle definitivt vilja lära mig att göra de goda tigerräkorna. Allt för att bli en bättre hemmafru. He he he!

Nu är det bara några timmar kvar tills vi ska ha ett schema-möte här på jobbet. Det känns väldigt spännande och pirrigt. Kommer jag att vara nöjd med mitt nya schema? Ja det är frågan det. Jag hoppas det. För i dagsläget har jag ett riktigt bra schema och det skulle vara så synd ifall det gjordes för många ändringar på det. Jag och C tajmar ju oftast våra arbetsdagar nu...jobbar han kväll jobbar jag kväll osv...Vi får hoppas på det bästa bara. Och är jag inte nöjd så är det bara att säga upp sig. Nej då skojar bara. Lägger upp bilderna från Evis kalas när jag kommer hem sen. Om jag inte bara däckar i säng för idag kära vänner är jag riktigt trött! Ha en fortsatt bra dag!

Nati.

Hemma

Oj oj ov vilken rolig dag jag har haft. Chorizo kom som sagt och räddade halva min arbetsdag. Så fort hon kom så tjoff flög timmarna förbi och sedan blev klockan fyra och C hämtade upp mig. Vi åkte raka vägen hem till Emelie och Zoran och firade lilla tjockisen. Det var så roligt att få träffa min lilla älskling, mycket roligare än att träffa Emelie och Zoran (no offense my friends). Och som vi lekte! Jag sjung med min vackra röst och hon dansade med händerna i luften. Imse vimse spindel kunde få henne att le direkt! Vi köpte henne en tunika/hoodtröja och ett par adidas skor som hon visade upp så stolt när C fotade henne. Tyvärr är C inte hemma nu och han har med sig mobilen. Men om jag orkar så laddar jag upp bilderna så fort han kommer hem. Jag hade iallafall en jättetrevlig dag. Emelie och Zoran är världens bästa. Han världens bästa pappa (tills jag ger C ett barn) och Emelie världens bästa mamma+vän.

Jag är glad att du fortfarande efter 15 år finns i mitt liv Emelie lilla.

Tyvärr så kan man ibland vilka bra vänner man har. Men man upptäcker det snabbt igen så fort man bara umgås lite. Jag måste säga att jag har världens bästa vänner. Okej, ni är inte perfekta, men nära. (Och jag är definitiv inte perfekt, långt ifrån). Och ni alla tillfredsställer mig på så många olika sätt. Det är nog det bästa. Den senaste vännen som har fått en plats i mitt hjärta är Chorizo. Du tillfredsställer mig nog bäst! Ha ha ha, detta är bara ett skämt som jag och hon förstår och C då så klart...Massa pussar till er mina vänner! Och tack för att ni finns!


Nati.

Söndag

Hur var eran dag igår? Min var...ja, vad ska man säga. Vi sov bort den. Tyvärr. Och på grund utav det så sov jag ingenting inatt, så ni kan ju tänka er hur trött jag är nu. Men morgonarbetet är färdigt och snart kommer min lilla chorizo så att halva dagen är nog räddad. Idag efter jobbet blir det kalas hos lilla Evelina som fyller ett år. Kan ni tänka er att hon har blivit så stor nu? Ett helt år har gått...Minns tillbaka på när jag var på Emelies förlossning. Hon var så duktig och stark. Kämpade mycket och till slut kom det ut en liten Evelina. Längtar till den dagen då jag får passa henne några timmar så jag kan busa med henne. Skämma bort henne och säga ja till allt hon vill. Det är det vi gudmödrar är till för....




Evelina i sommras...Jag vet att jag förstör bilden men hon måste ju ha en hatt och en ballong!

Fashion for your home

Tittade in på HM's hemsida och såg att de kommer att börja sälja saker för hemmet den 19 februari. Gud vad kul! Hoppas man kan hitta någonting fint hos de nu (jag är fortfarande besviken på deras katalog med vårnyheter). Jag längtar efter att få shoppa massa nya saker till hemmet. Massa nya våryheter! Oj vad roligt! Glöm iallafall inte nu då: den 19 februari!

Föressten! Bolagret har också fin fina saker!


En utav mina favoriter. Bild lånad från Bolagret.
Nati.

Alla hjärtans dag

Hej, hur mår ni denna underbara lördag? Jag mår bra, solen skiner så det är klart att jag mår bra. C och jag hade en stillsam kväll igår. Vi åt completos igen och tittade på film. Sedan blev det en tidig nattning för min del. Imorse gick jag upp pigg och glad och tog en härlig och lång dusch. Gud, vilket bra humör jag är på! Vad är det som har hänt med mig? Bortsett från allt det dåliga som har hänt så ler jag stort och känner mig glad. Det måste vara att min undrbara kille står vid min sida.

Hopp, så vad ska ni hitta på idag då? Jag längtar tills C ska få sin lilla present, hihihi. Hoppas han kommer vilja ha använding utav den bara...Nu sussar Zorica så gott här bredvid mig. Jag undrar om hon drömmer sig bort till drömmarnas värld och möter en fin prins. Nu ska jag också vila. Ha det så bra så länge!

Nati.

Fina fina fredag

Hej på er kära läsare. Hur mår ni och hur har ni mått denna underbara fredag? Solen sken i stort sett hela dagen och jag var på mitt bästa humör. Jobbade extra från 7-12 och sedan hämtade C upp mig och vi åkte till Freeport där vi var hela agen. C hittade en jättesnygg tröja från Adidas men jag hittade ingenting, som vanligt. Jag börjar bli jättekräsen med kläder nu, vill liksom inte köpa "vad som helst" så bara för att plagget är OK. Nej nej, det ska kännas rätt från första sekunden jag ser plagget. Måste säga att jag blev väldigt besviken på HM's nya vårkatalog. Där satt jag och förberedde mig med penna (för att kryssa i vad jag vill ha) men icke sa nicke, jag tyckte inte om någonting. Jag fastnade bara för skorna och väskorna. Men kläderna? Nej, vad har hänt med kläderna egentligen? Förut kunde man hitta jättefina kläder på HM.

Efter Freeport la vi oss och sov och vi vaknade bara för en liten stund sedan. Hurra för denna dag!


Vi köpte Kungsbackahäftet innehållandes massa rabatter


Nati.


Trött

Jag är så himla trött på allting. Ingenting går som jag vill. Ingenting är som jag vill. Ingenting blir som jag tänkte mig. Det är bara att inse, jag har blivit vuxen och alla problemen knackar på min dörr. Och jag välkomnar de utan att veta om vad de har för hemska saker för sig. Usch och tvi för detta hemska vuxna liv.

Men den här dagen har inte bara varit dålig, nej nej. Jobbade med Mariam idag och sedan efter jobbet träffade jag Zorica och vi fikade på de nya cafeet här på torget. Ett mycket fint och mysigt cafee. Dit måste vi gå igen, eller vad säger du Zorica?



Men allvarligt talat. Är det inte dags att denna oturen vänder snart?
Nati.

.......

Åh jag känner mig riktigt irriterad. När ska folk växa upp egentligen? Ska jag vara din mamma hela livet eller? Jag är inte din mamma, vill inte vara din mamma. Snälla ta ditt ansvar. Det är jag som är barnet (okej inte barnet men den yngre av oss båda) och det är du som är den vuxna. Jag är så trött på ditt velande, bestäm dig fan någon gång!

Jag strular till det.

Ligger här i sängen nyduschad och färdig. Ska jobba klockan 15 men C kommer hem lite tidigare så vi kan åka iväg och göra lite ärenden. Nu är klockan 12:12 vilket betyder att någon tänker på mig. Detta med klockan har jag fått med mig från tonåren. Så är det, vissa saker tar man med sig tills man dör. Tex det här med A och K brunnar. Aldrig att jag trampar på en A-brunn, det är otur otur otur. Men om jag ändå har gjort det så ska jag säga namnen på de som är med mig högt. Och trampar jag på en K-brunn så ska jag...fan nu har jag glömt det. Var det så att jag skulle gå så många steg som bokstäverna i min pojkväns namn? Och så kommer vi att vara lyckliga i alla våra dagar... Skit samma. Men tänk er vad mesig jag är som gör så här när jag trampar på A och K brunnar. Även fast jag inte tror på det så gör jag det bara för att jag inte vill veta vad som kommer att hända ifall jag inte gör det. Okej detta inlägget blev lite väl konstigt och osammanhängande, ja ja ha en bra dag iallafall!

Nati.

I don't like

Jag hatar när folk stavar fel när de bloggar eller överhuvudtaget. Men ändå gör jag samma sak. Vad ska vi göra? Ja, jag är född i Sverige men tyvärr kommer jag aldrig kunna skriva helt felfritt på svenska. Men man kan ju alltid försöka, vilket jag gör. Är jag osäker på ett ord så googlar jag upp det och på så sätt så lär jag mig också (eller försöker). Jag hatar att märka att jag har stavat ett ord fel men värst är det när någon annan märker det. Jag älskar att rätta folk när de skriver fel men tycker inte om det ifall någon vill rätta mig. Stavfel, osammanhängande meningar och slang är blä.  Så snääääälla (bläää ord), om ni ser något stavfel så rätta mig, eller inte. Och bara så att ni vet så hade jag MVG i svenska. Ha ha ha.

Nu ska jag skrika på C lite. "Kom och lägg dig, det är sent." Jag är precis som en mamma fast jag har inte fött honom.

Det är orättvist

Jag är också trött. Jag har också jobbat hela dagen. Jag har också slitit. Jag har också försovit mig och vaknat med världens huvudvärk. Men ändå står man här, ja ja så är det.

Måndag

Hej på er! Hur mår ni alla? Jag mår jättebra. Har haft en bra dag, en riktigt bra dag. Jobbade som sagt till kvart i fyra och sedan hämtade C upp mig och så åkte vi till stan. C skulle klippa sig och medan han gjorde det så gick jag in i lite affärer och hittade världens present till C till alla hjärtans dag. Jag önskade jag kunde visa er här på bloggen men då kanske C läser bloggen (om jag tvingar honom då så att säga, men man vet aldrig). Iallafall, efter stan åkte vi till Freeport och gick runt där. De hade fått in jättefina vår-nyheter men det fanns ingenting som jag fastnade för direkt. C däremot hittade massa fina saker men bestämde sig till slut för ett par skor. Mycket fina skor måste jag få säga. Jag är dödstrött så nu ska jag lägga mig och sova gott. Inatt sov jag inte alls bra, det var ju fullmåne. Det sägs ju att man sover dåligt när det är fullmåne, och så sägs det en del om hur kvinnor blir vid fullmånde men det ska vi inte ta upp här nej nej.

Nati.

Söndag

Om det är någonting jag är bra på så är det att ändra på mig. Ja, jag var ju sugen på pannkakor men nej det blev det inte. Det blev stekta ägg och chorizo till istället. Mycket gott. Nu kommer man att vara mätt hela kvällen efter den bamse frukosten. Nu börjar det likna ett hem här hemma. Det är bara köket som återstår efter våran gigantiska storstädning. Hela helgen har vi ju hållt på. Vi är så duktiga så. Tänkte fixa lite pannbiff med potaitsmos till middagen men först ska jag ta en lång dusch ni vet en sådan där där skrubbning, hårinpackning och rakning ingår. Vi hörs senare.

Nati.


Pannkakor

Jag blev jättesugen på pannkakor när jag läste på Stinalees blogg att hon hade ätit det igår kväll. Synd att vi inte har grädde bara, men med bara sylt blir det väl också gott och ett stort glas mjölk till. Mmmm gott. Idag ska vi ta den där storstädningen vi skulle ha tagit igår. C har redan börjat med disken, jag är glad att jag inte är C idag med den hemska disken. Fyfan. Men nej nu ska jag fixa lite pannkakor då.

Nati.

Bara jag?

Är det bara jag som pratar med mig själv framför spegeln när jag är full? Nu väntar bara en kommentar där det står "Vad patetisk du är som dricker dig full själv". Men det gör ingenting. Garderoben är städad, jag mår BRA, familjen mår BRA och mina vänner mår bra (hoppas jag, om ni nu inte går runt och bär på världens hemlighet). För övrigt så lyssnar jag på Billie Jean och njuter utav lördagen. Axlarna mina dansar utav sig själva och det är snart dags att lägga sig. Tänderna är borstade och C spelar WOW (World of Warcraft) som vanligt. Jag har även städat toaletten idag. Oj nu spelas Bad på datorn, dags att dansa!

En gång i tiden var jag olyckligt kär

När jag rensade min garderob så hittade jag en bok som jag och Dinka skrev i när vi var ledsna. Detta var då för ca nio år sedan. Vi skrev att vi aldrig skulle glömma ett par killar vi var kära i. ALDRIG. Ha ha ha kan ni tänka er vad naiv man egentligen är när man är elva-tolv år? Man tror att allting kretsar runt en och killen man är kär i och att man aldrig kommer att glömma honom. Vi var hopplösa då jag och Dinka, men vilka tider det var! Vi kunde sitta och filosofera i timmar....det var tider det, saknar de tiderna på något sätt. På en av alla de gångerna jag var olyckligt kär så brände Dinka en skiva till mig med Ashantis låtar på. Foolish var en av mina favoriter:
 

 


Dinka var (är) en bra vän under de tiderna jag var olyckligt kär. Hon kom (kommer) alltid med bra råd. Du är en väldigt klok kvinna du Dinka.

Nati.


Från kaos till ordning och reda

Återigen en slapp Lördag. Jag låg kvar i sängen till ca 12 och sedan åkte vi iväg för att se ifall det fanns tid åt C för en klippning men det fanns det ej. På måndag klockan 16 har han fått tid. Ska se om jag också ska passa på att få mitt hår klippt. Det var ju faktiskt sju månader sen jag klippte mig! Usch och fy för mig. Men mitt hår klarar sig ganska bra, om jag nu ska klippa mig så ska jag bara klippa bort allt det dåliga håret och försöka få till en frisyr. Håret i dagsläget är allt annat än i en frisyr. Tillbaka till idag då. Moster Venecia ringde oss tidigt och bjöd över oss på mat. Hon och min lillia kusin Miki skulle baka pizza och självklart åkte vi dit (allt för att slippa laga mat vet ni!). Pizzan var den bästa hemlagade pizzan jag någonsin ätit! Mmm vad gott det var! Jag skulle lätt kunna äta en bit nu, men nu är man ju hemma och inte där. Iallafall, efter det kom vi hem och sedan dess har jag hållt på och städat och gjort iordning i min garderob/walk in closet. Lite bilder tack:

Före: KAOS





Efter: ORDNING OCH REDA, PENGAR PÅ FREDAG!











För övrigt så smuttar jag på en Vodka-redbull drink och lyssnar på en riktigt nasty låt: Doin't it med LL Coll J....
Må så gott ni kan!
Nati.


Lördag

Vilken slapp fredagkväll jag hade igår. Vi åt pizza, drack vin och såg på en film. Filmen var helt OK och vinet var gott. Idag ska det storstädas här hemma och C måste klippa sig. Jag måste städa min garderob och packa upp kläderna som jag hade med mig till Sthlm. Vad har hänt med mig? Hur har jag blivit så här lat? Reina fes precis så att hela rummet stinker nu. Hoppas inte C kommer nu och tror att det var jag. Usch vad det luktar!

Nati.

Irriterad

Hade jag fått sparka sönder något nu så hade jag gänra gjort det. Fyfan. Och fyfan för den jävla huvudvärken som plågar mig och för att det är så jävla skitigt här hemma och för att ni fan aldrig kommenterar. Fyfan. Jag tänker aldrig mer städa det blir ändå skitigt på en dag. Jag tänker inte ha ångest för att jag inte har bloggat på en dag, ni kommenterar ju fan ändå inte. Och jag är så otroligt hungrig men jag tänker inte fixa några mackor för att allt är bara skit. Fyfan.

Torsdag

Snart är denna veckan över. Helt otroligt vad fort tiden går. Egentligen skulle jag bara ha jobbat ikväll 16-21 och sedan varit lång ledig men jag ska jobba extra imorgon på morgonen. Men vad gör det, lite extra pengar i plånboken är ju aldrig fel. Sen så får man ju jobba ihop med Zorica vilket gör arbetet lite roligare samt mindre tungt. Det vet ju ni som har en eller flera arbetskamrater ni kommit nära, det blir så mycket mer roligare att jobba då. Vi pratade faktiskt om det häromdagen på jobbet. Fatmire som är nära 40 och har barn tycker om att umgås med Arden som ocskå har barn, för då kan de prata om sina barn och eventuellt ge varandra bra råd. Medan jag och Zorcia, båda under 25, inga barn och fulla med hormoner pratar om killar och killar och killar. He he he. Men bra råd det kan vi också ge varandra.

Måste springa till tvättstugan nu. Hoppas ni får en bra dag idag.

Nati.

Håriga armar

Zorica! Jag tror nog att det är dags att vaxa armarna på mig igen!
Att vaxa armarna var det bästa jag någonsin gjort, mina armar blev babylena me tyvärr också fulla med massa jobbiga finnar som kliade men det gjorde inget, de var ju ändå babylena. Jag vill vara en baby igen...

Snart Zorica snart...

Det här med porr

Jag satt och läste en sexblogg då det kom upp en annons om porrfilmer man kan hyra 24 hours. Hur gör man reklam för en porrfilm? Vad skriver man på baksidan för att locka till sig tittare? Eller är det framsidan som gäller? Eller själva namnet på porrfilmen? Så länge det är ett häftigt namn som "Latina goes wild" eller nått och en sönderopererad brud som suger på något (ni bestämmer vad) så vill killar hyra/köpa/titta? Eller?

För övrig så ligger jag i sängen (jag älskar den här säng-perioden) och tänker på någoting gott jag ska äta. Jag vaknade för en stund sedan och blev jättesugen på chips så det har jag ätit men vad ska jag nu äta?

Nati.

Drömmar

Det här med drömmar alltså...Inatt drömde jag om en tjej som jag bara har träffat en gång. Vi var bästa vänner och skulle hjälpa till att rädda den här världen. Så himla konstigt. Det var så mycket prat där emellan och i drömmen var det som att jag hade känt henne i hela mitt liv. Hon hade även adopterat två barn från någon annan planet som hade jätte konstiga ögon. Jätteskumt verkligen. Jag älskar att sitta och analyserar mina drömmar. Jag gör alltid det när jag kommer ihåg mina drömmar. Så i det här fallet så tror jag att jag vill göra så mycket mer här i livet men känner mig begränsad på något sätt. Det är nog mitt egna fel då jag inte tror så mycket om mig själv längre. Förut när jag var yngre och inte hade en aning om det hårda livet så hade jag så många fler drömmar och jag trodde inte att någonting kunde stoppa mig. Men det kan det tydligen, och det är bara jag som kan ändra på det. Så är det.

Ja ja är det nerjobbade, irriterade (mens på G) trött-på-vardagen Natalie som talar? Det är nog mensen som talar för mig nu. Äsch, nu räcker det Natalie. Tillbaka till positiviteten (om man nu kan säga så?)!

Nati.

Tre



Kommer vi fastna på vårat jobb? JA eller NEJ?

Bränd kladdkaka

Utav någon anledning så brändes kakan. Det var nog för varmt i ugnen eller så hade vi i den för länge. Men jag måste säga att jag aldrig har lyckats göra en kladdkaka så där kladdigt god. Aldrig. Så det gör inget, jag är van. Att baka kladdkaka är nog inte min grej helt enkelt.



Banana är på väg hem till sig nu och jag saknar henne redan. Det var en riktigt rolig dag vi hade Dzana. Ingen kan få mig att skratta som du! Om det är någon som är intresserad så har jag och Dzana varit vänner sedan ettan i grundskolan. Jag gick i den vanliga "klassen" medan Dzana fick gå i FBK som var för de som inte kunde så bra svenska. Ha ha ha (det är ett litet internt skämt vi har).



Lycka.











Fick spontan besök utav Dzana-banana idag. Roligt värre. Vi har ätit massa god mat och diskat, diskat och diskat...Kladdkaka nästa! Måste vara social nu. Vi hörs senare.

Nati.

Som man har sovit

Herregud vad jag har sovit mycket inatt. Både jag och C la oss runt nio och halv tio låg vi redan och sov. Helt otroligt. Att sova tretton timmar är riktigt skönt. Papi är snart på väg hit för att fortsätta med tapetseringen. Ha ha ha som jag har tjatat om tapetseringen! Ja den stora frågan är: När blir ni färdiga? Ha ha ha. Förhoppningsvis om två veckor så...sovrummet verkar vara en stor utmaning då papi tittar på tapeterna och kliar sig på huvudet...vi hoppas på det bästa.

Nu är det bara 22 dagar kvar tills jag blir 22...

Nati.

Peruker





Nå vad tycker ni?



Jag tycker nog bäst om den första bilden. Det är min lilla kusins snövit-peruk. Den andra rosa peruken...vet inte vilken sago-prinsessa som har en rosa peruk? Jaja, sitter här i soffan nu mätt och belåten. Laxen blev la sisådär, lite torr men annars god. Stekte den nog för länge...men ni ska se mig när jag håller på i köket! Jag diskar, lagar mat och städar samtidigt. Inte undra på att man glömmer och låter saker stekas för länge då...Syrran fick tyvärr förhinder idag, någon annan dag syster min? Nu ska jag ta av mig de trånga jeansen och hoppa i mina mjukisbyxor.

Nati.

På jobbet.

Sitter här i vilorummet med Vannesi min kära arbetskamrat. Hon smaskar på sin tonfiskbaguett och min är redan i min lilla mage. Slutar jobba klockan 16 och då ska jag skynda mig hem och laga mat till mig, C och min kära syster som kommer förbi oss idag. Det blir lax a la Natalie! Nu vill Vanessa ha datorn så vi hörs senare.

Nati.

Söndag

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår lite bättre nu som tur är så imorgon ska jag jobba igen. Hur har ni nu haft det i helgen? Jag har legat i sängen både igår och idag och titta på Girlylicious på kanal tre. Gud vad jag blev avundsjuk på alla de vackra tjejerna. Där var dom hur vackra som helst och där låg jag med rinnande näsa och mina fulaste kläder. Tro ni inte självförtroendet sänktes en del? Så det jag gjorde idag var att jag tog en lång dusch och sminkade mig och tog på mig lite finare kläder. Självförtroendet är på topp igen men jag fryser rumpan av mig så jag ska nog ta av mig de obekväma jeansen och hoppa in i mina mjuksbyxor.

Min nya idol är Veronica Maggio. Hon är underbar!


 

Har säkert massa vänner där ute som känner igen sig i den här låten...?

RSS 2.0