Venezula, Isla Margarita dag 3


Dag tre började lite sisådär. Det var molningt och det regnade men sedan blev det fint väder. Äntligen tänkte vi. Här sitter man då med en...ja, vad var det nu igen? Hmm? Minns inte, sitter iallafall på Playa el Agua. Det var ganska folktomt de första dagarna, semestertiderna började runt den tjugonde tror jag.


Slemmig kokosnöt.




De klättrade upp för palmerna som riktiga apor.


"Gubben i lådan gubben i lådan..." Vi satt på sjuan när den här lilla gubben kom upp och började sjunga om den kubanska revolutionen. Han fick en peng utav C och jag fick en bild.


Ceviche varje dag. Väldigt gott och nyttigt.


På kvällen var vi på restaurang Pacifico och åt tonfisk som tre personer i vårat umgänge blev magsjuka utav, hehehe.


Varma, svettiga och brända (iallafall jag var det).


Den här kvällen blev det lite för många piña coladas för min del. Det ösregande ute så när vi skulle gå tillbaka till hotellet hade det regnat så mycket att vattnet nådde ända upp till mina fotknölar. Det blev en blöt promenad hem. Men vi var mätta och belåtna.

Nati.

Bla bla bla, som vanligt

Nu måste du komma hem älsklingen. Gud så tråkigt jag har det. Det finns ju för fan ingen sommar här. Nej vi måste flytta till ett varmt land. Vi frågade runt nere på Isla Margarita om hur det var att bo där. Vet ni att en fulltank som kostar oss 600kr här hemma i Sverige kostar dem 4kr där borta? Det ni! För elen,, telefonen och tv betalar de ca 40kr. När de ska storhandla betalar de ca 300kr för allt. Det är väldigt billigt. Och den lägsta lönen där ligger på ca 11000kr. Alla har de bra och mår bra. Är det någon som svälter så är det för att de vill, för att det finns jobb. Folket älskar Chavez, han är inte alls hatad (bilden media visar). De har betald semester, socialbidrag och staten betalar hälften utav din lön och sedan lägger din arbetsgivare till resten. På grund utav den låga bensinkostanden kör alla runt med värstingar till bilar. Massa jeepar överallt. Men vi fick även se gamla amerikanska bilar som i vilken sekund som helst skulle rasa ihop. Haha, nej Venezuela hade verkligen sin charm.

Nati.

Venezula, Isla Margarita dag 2

Sitter här hemma och längtar tillbaka till Venezuela. Jag lyssnar på bachata och minns tillbaka....nu till dag två då.


Andra dagen på Isla Margarita vaknade vi och det var molnigt. Vi blev lite besvikna men gick iväg en sväng till stranden. Vi vaknade vid halv sex på morgonen då vi fortfarande var vana vid den svenska tiden. Klockan i Sverige var då ett på eftermiddagen.


På Playa el Agua.


Här står jag bredvid en jungfru som kallas Virgen de la Valle. Det är öns jungfru. Hon fanns överallt på ön.




Vi med älsklingshunden Poca. Vi saknar dig lilla korven.


Den här dagen regnade det nästan heal dagen. Vi var så besvikna så som vi hade längtat efter massa sol efter att ha lämnat regniga Göteborg. Det fanns inte så mycket att göra så vi tog en taxi och åkte in till huvudstaden där vi hamnade på ett köpcentrum som heter Sanbil. Där fanns det bara rika venezulaner och butikerna sålde bara märkeskläder. Utbudet på kläderna var kasst och kläderna kostade mer än vad de gör hemma i Sverige. Så efter en sväng där åt vi på en restaurang och åkte hem. Vi lade oss tidigt då vi fortfarande hade den svenska tiden i oss.

Nati.

Venezula, Isla Margarita dag 1

Jag tänkte göra korta små inlägg varje dag om resan till Venezuela. Enjoy!


Packade nog om min packing fyra gånger innan jag kände mig nöjd.


På bussen på väg till gaten i Paris.


Här sitter jag på "Sjuan" (Septimo cielo), en restaurang som låg ca 30 meter från vårat hotell. Vi blev stammisar här.


Bananer hade vi utanför oss.


Ligger i hängmattan utanför vårat rum. Vi borde på ett jättemysigt hotell som hette Coco Paraiso.



Vi anlände till hotellet runt tio på kvällen och då var vi helt slut. Klockan var ju redan halv fem på morgonen här hemma i Sverige. Så vi åt, tittade runt lite och lade oss tidigt.


Hemma från Venezuela

Nu är vi äntligen hemma i Göteborg. Vilket helvete det har varit att ta sig hem! Först var det en stor kontroll i Caracas där vi fick gå igenom massa massa kontroller, de trodde tydligen att vi hade falska pass. Innan vi verkligen fick gå in och gå till gaten så fick vi gå igenom en "röntgen" där man kunde se enda in i skelettet det var häftigt men tröttsamt. De hade ju redan kontollerat oss så många gånger så vart mer skulle vi kunna gömma knark tänkte jag. Iallafall på grund utav alla kontrollerna som inte bara drabbade oss så blev vi försenade och missade flyget till Göteborg från Paris. Så där fick vi vänta på ett nytt flyg som skulle ta oss hem. Inte nog med det så fastande vårat bagage i Paris så nu har man ju ingenting här hemma. Mina fötter är svullna, jag har ont i nacken och jag saknar Venezuela. Vilket hemskt väder det är i Sverige.

Nati.


Venezuela

Hej pa er! Hoppas allt ar bra med er. Jag har det sa javla bra. Detta ar ett riktigt paradis. Det gar inte att beskriva med ord hur underbart det ar har. Vita strander, piña coladas och massa salsa musik som strommar ut fran barernas hogtalare. Vi far horas en annan dag men jag vill bara att ni ska veta att jag mar bra. Mamma, pappa och resten utav familjen jag saknar er och onskar att ni var har med oss. Vanne sag till mamma att de spelar massa Ana Gabriel musik har, hon hade alskat det. Och grattis pa fodelsedagen syrran min, pussa mamma fran mig och halsa grattis i efterskott till henne med. Hoppas du far en fin fodelsedag.

Nati.

Resfeber

Ja nu känner man verkligen av resfebern. Jag och C har försökt lugna nerverna med lite sprit men inte ens spriten hjälper nu, haha. Nu är allting äntligen färdigt iallafall. Planet lyfter klockan 07:05 från Landvetter. Vi hörs väl när vi är i Venezuela om jag får tag på en dator. Puss på er. Ta hand om er.

Nati.

Svettigt

Åh jag är helt svettig, det skulle sitta bra med en dusch nu men orka duscha igen, hehehe. Jag fastnade på youtube ett par timmar och har försökt lära mig dansa massa olika danser. Samba, salsa och bachata blev det. Samban sket sig totalt och salsa kan jag väl redan men Gud vad jag vill lära mig dansa bachata. Dansen är så sexig ch sensuell. C visade mig två videos på youtube för någon månad sedan och sen dess har jag blivit helt galen i bachata. Titta bara på på de sexiga tjejerna. Avis blir jag men jag klappar mig själv på axeln och tänker på att de är proffesionella dansare (hoppas jag iallafall).



Nej så till hösten har vi bestämt att vi ska börja dansa bachata. Mer om det till hösten då. Nu väntar jag på att Claudio och Lorena ska komma hem. C har varit i Åmål och hämtade de där.
Vi hörs imorgon.
Nati.

Sunday

Hoppas allt är bra med er. Här är allt fint fint. Men jag är sjukt stressad! Imorgon väntar en intensiv dag. Massa måste göras. Vi ska tvätta, växla pengar, packa C's väska, packa färdigt min väska, Chorizo kommer hit och vaxar mina armar och massa folk kommer över. Puh, jag kommer att sova hela resan dit så utmattatad jag kommer att vara. Men det är bara imorgon kvar och sedan åker vi. Jippy! Jag vet att det har blivit mycket snack om resan nu men jag är så exited, det ska bli så spännande att resa dit. Vi åker ju inte till vilken trygg semesterort som helst, utan till Isla de Margarita. En ön som inte alls har hängt med utvecklingen som vi har här i våra semseterorter i Europa. Men det här kommer att bli riktigt spännande. En sådan här resa kommer vi aldrig mer kunna göra om sedan om vi har barn för när vi har barn kommer man ju självklart vilja åka till de populära och trygga semesterorterna.

Imorgon måste jag köpa en adapter, korsordstidningar och så var det någonting mer...? Äh jag kommer väl på det snart.

Bilder från idag:







Miki var så duktigt och bäddade våran säng som vi hade glömt att bädda idag (fy skäms på oss). Sedan hjälpte hon mamma att torka besticken och så gjorde hon iordning i min garderob. Nu står alla skor fint på sin plats. Fyra år och redan pedant, bra eller anus?

Nati.

God eftermiddag



Åh vad jag är trött. Vi vaknade runt två idag igen. Men det är bara bra för vi försöker vända på dygnet. De är ju sex timmar efter oss i Venezuela så det är bara att vänja sig vid deras tid. Vi tar flyget klockan 10:00 från Paris och landar i Caracas klockan 13:20 lokal tid. Perfekt visst? Vi tar en snabb dusch, slänger på oss en luftig outfit och börjar lära känna Isla de Margaritas direkt. Nu till annat då. Mamma och svärmor är här och det blir fisk a la mamma Anyela idag. Jag är så hungrig så, har inte hunnit äta frukost ännu. Jag ska vänta på mammas goda fisk som förhoppningsvis är färdig o en timma. Vi hörs sen.

Nati.

Mimi 40 år

Nu är vi hemma igen. Som vanligt blev det massa god mat, dans och massa skoj. Mimi gör världens godaste mat, men det har jag väl redan sagt va? Nu låter vi bilderna tala:


På väg till Mimi.


Min man och min kusin Alexander spelar schack.


Mimi 40 år. Det kan man verkligen inte tro, ni ska se vilka sexiga ben hon har, hehe.


Syrran, Alicia och Bella.


Imorgon är det söndag och då är det bara två dagar kvar till Venezuela!
Nati.


Godmorgon!

Hej på er! Ännu en dag då man vaknar efter tolv, inte bra för psyket eller kroppen. Men men klockan fem på morgonen låg C och jag och försökte lära oss lite mer om den venezulanska valutan. Man växlar dollar till bolivars där så 1 dollar är ca 3,7 bolivars. Men växlingskursen ändras hela tiden då svartväxling gäller på ön. Skulle man växla på det lagliga sättet skule nog 1 dollar ligga på 2 bolivars. Knepigt är det men vi kommer nog lära oss, ge oss bara en dag så kan vi allt om den venezulanska valutan. Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker. Dagarna bara flyger förbi! Idag fyller mostern min 40 år så vi ska dit och fira henne. Grattis Mimi! Vi hörs senare.

Nati.

Nästan färdig

Puh! Nästan två timmar senare tror jag att jag är färdig med packningen...det blev 5 klänningar,15 toppar oc h 7 kjolar samt 3 par shorts. Ska ta med mig fyra olika koftor i fyra olika färger ifall ifall, man vet ju aldrig om det blir kyligt där borta på kvällarna. Det fick bli en grå, en gul, en svart och en vit kofta. 12,5 kilo väger nu väskan. Och då har jag inte packat ner alla mina hygienartiklar och smink m.m men de får smyga ner i C's väska. Haha. Han kommer ju inte ens ta med sig hälften så mycket kläder som jag, killar vet ni. Medan vi tjejer tänker "men tänk om jag vill ta på mig den..."

Vi får ta med oss 20 kilo så jag hoppas på att väskan väger högst 15 kilo när jag verkligen är färdig med packningen. Åh jag kom på två bra saker till som jag inte har skrivit upp på listan. Samarin och en kortlek! Att jag inte tänkte på det innan. Jag tar med mig ett par höga skor OM jag skulle få för mig att vilja pinas en hel natt därborta. Utav tidigare erfarenhter känner jag på mig att jag bara kommer att gå runt i mina platta sandaler men som sagt OM...Gud vad klockan är mycket nu. Och jag är inte ens trött! Sa jag att jag och C vaknade klockan två idag. Alltså två på eftermiddagen...Herregud säger jag bara. Inte konstigt då att jag fortfarande är pigg och glad nu när klockan närmar sig två.




Denna underbara diskhög väntar på mig eller C imorgon. Jag hoppas på att C tar initiativet imorgon, det har han gjort nästan varje dag nu, hihi.


Nej bort från datorn nu, men vad ska jag då hitta på?
Nati.

What to do what to do?



11 klänningar
13 kjolar/shorts
21 toppar

What to do what to do? Jag vet ju att jag inte kan ta med mig allting men jag vill! Jag kommer ju inte ens hinna bära alla klänningarna, kjolarna och shortsen...men TÄNK om jag vill ha just den blommiga kjolen när vi är i Venezuela och den ligger hemma i kalla Sverige? Nej vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska prova alla dessa plagg och verkligen känna efter om de sitter bra och verkligen tänka igenom om jag KOMMER att ta på mig de i Venezuela. För tänk om jag hittar massa fint i Venezuela som jag inte kommer att få plats med i väskan? Jag hör av mig senare för att se om jag har lyckats ta bort något plagg.

Nati.

Torsdag

Åh du regniga, gråa, lata och mysiga torsdag nu går du långsamt mot ditt slut och låter fredagen ta över. Vi har tittat på Boy A en riktigt bra dramafilm med ett oväntat slut. Se den. Jag saknar att sysselsätta mig med något eller så är det det att jag saknar Chorizo. Saknar att komma till jobbet och ta mig en kopp kaffe med henne och sen försöka ge de gamla en meningsfull dag. Jag har tittat på nya jobb idag. Det ser bra ut på arbetsmarkanden, de söker efter någon med mina kvalikationer. Jag kan tänka mig att jobba med allt inom vård. Jag drömmer mig bort till en ny arbetsplats som är från måndag-fredag. Men sen ser jag inte Chorizo och mina andra underbara arbetskamrater. Hur ska jag klara mig utan dig/er? Jag får en klump i magen. Man kan inte hitta arbetskamrater som är lika underbara som de på Skålmekärr. Men jag vet att jag måste ta ett nytt steg ut i arbetsmarkanden, jag måste mogna och våga mig på nya utmaningar. Nya arbetskamrater. Ett nytt jobb. Det låter spännande men samtidigt skrämmande. Jag har inte ens kommit i närheten utav ett nytt jobb och så sitter jag ändå här och skrämmer upp mig. Jag måste skriva ett perfekt CV. Fan jag vill inte lämna Skålmekärr. Vi skulle ju bli fackligt aktiva jag och Chorizo. Vi skulle kämpa emot orättvisorna ihop. Vi skulle få gå på massa olika utbildningar och lära oss mer om vårat jobb. Vi skulle ju så mycket.

Nati.


Vi stannar i Göteborg

Resan till Stockholm blev tyvärr inte av. Det varnas för storm i hela landet så vi ville inte riskera att fastna i massa vatten på väg till Stockholm för vem skulle kunna hjälpa oss mitt ute i bushen? Sen så hade vi väl fått köra i 70 km/h hela vägen upp och när hade vi kommit fram då? Nej rätt beslut taget. Så istället åt vi en sen frukost, för gissa vem som vaknade klockan ett? Herregud vad har hänt med oss? Det måste vara vädret och att det är kolsvart i vårat sovrum nu när vi har tapetserat om.

Nej nu tänkte jag vila ännu mer och börja läsa en utav dessa böcker som jag fick låna utav Janelli. Både hon och hennes man Eric rekomenderade Godnatt Mister Tom så jag börjar nog med den. Egentligen skulle jag börja läsa böckerna när vi sitter på flyget på väg till Venezula men vad ska jag då hitta på nu?





Jag idag. Och nej jag ska inte börja med Dagens Outfit för så mycket kläder äger jag inte. Hehe. Men visst gör lite bilder bloggen roligare? Här har jag iallafall på mig min favoritskjorta från Vila.


Nu har vi fått besök utav Björn så jag ska nog vara lite social.
Nati.


Idag

Åh vad härligt det är med semester. Jag hade glömt bort hur det var att vakna sent ihop med C, äta frukost ihop med C och bara vara. Åh livet är allt härligt. Det spelar ingen roll att det har och kommer att regna hela veckan, bara jag får vakna ihop med C. Min bästaste älskling, jag älskar dig.

Nej till dagen idag då. Vi har varit och hämtat massa kläder från H&M som vi beställde. Det var fina grejer det. Nu har jag massa klänningar att ta med mig till Venezula. Nu är det bara sex dagar kvar. Imorgon är det fem. Woho. Imorgon bilar vi upp till Stockholm hem till Claudio och Lorena. Vi ska vara där över helgen och gosa lite med lillen. Och sen när vi är tillbaka så är det bara en dag kvar tills vi åker, hehe.

Jag längtar verkligen. Venezuela, Isla de Margarita here we come (snart)!





Nu ska jag ta på mig för vi ska åka en sväng till Lilla Edet och hälsa på C's farbror. Ha nu en bra dag.
Nati.


Tisdag

Inatt sov jag inte alls bra. Det var länge sedan jag sov åtta timmar i sträck utan att vakna. Jag vet inte om det beror på att det är för varmt eller för att vi sover med öppen balkong och man hör allting som händer där ute. Kanske beror det på båda sakerna. Men jag vet att jag inte orkar ha det så här längre så idag får vi köpa öronproppar till mig på apoteket så att jag imorgon kan vakna och känna att jag är utvilad.

Nu sitter jag här och väntar på att C ska bli färdig så att vi kan gå till apoteket och sedan tar vi bilen och åker hem till Chorizo som ska låna mig en reseväska. Nu nu nu är det inte mycket kvar. Den här tiden om en vecka kommer vi sitta på flyget till Venezuela. Woho! Men Gud vad jag är flygrädd. Tänk om det är mitt undermedvetna som vill varna mig att vi kommer att krascha och dö? Jag har iallafall skrivit i min dagbok att jag vill att Emelie ska läsa igenom alla mina 7-8(?) dagböcker och göra om de till en bok. Boken ska heta Natalies liv. Emelie är ett självklart val för att hon är lika grym på att skirva som jag är, kanske bättre. Men Emelie ta inte med de mest personliga sakerna i boken. Vissa saker ska förbli hemliga även fast jag dör. Nej vad har hänt med mig? Planerar min död, haha. Nej men Emelie OM vi kraschar och dör så får du ta på dig att skriva en bok om mitt liv med hjälp utav mina dagböcker. Bara så att du vet.

Nati.

Färdiga!






Sådär ja, nu är man nydsuchad och fräsch igen. Hihi, luktade både det ena och det andra efter att ha städat och hållit på hela dagen. Men nu äntligen är allt fint här hemma igen. Tvätten är färdig så imorgon finns det ingenting mer att göra här hemma. Eller jo att tvätta fönstrerna skulle ju inte skada och just det ska ju ta badrummet också. Nej det är bara att inse, det finns alltid någonting att göra hemma. Tänk om man bodde i hus då? Shit skulle inte klara av att hålla ett stort hus rent varje dag och så måste man alltid laga någonting som gått sönder...nej vi får nog köpa oss en lägenhet, men det är så mysigt att bo i ett hus! Det kommer ju ändå att ta ett tag innan vi köper oss någonting så vi har tid på oss att fundera på vad vi vill köpa.

Det blev iallafall ingen shopping på apoteket idag så vi får ta det imorgon istället. Imorgon är vi även bjudna hem till Eric och Janelli. Det ska bli trevligt.

Nati.

Måndag

Så där ja, första dagen på semstern och man har den här oturen att det ska regna hela den här veckan. Min typiska otur. Men men vi åker ju om åtta dagar och då ska jag få sol och bad i hela fjorton dagar! Åh vad jag längtar. Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig utav resan men jag hoppas på vila, mycket sol och mycket mys med älsklingen. Ja vad hittar på på en dag som denna då? Jo man städar och tvättar. Vad annars ska man göra? Sedan på kvällen ska vi shoppa loss lite på apoteket. Ska bland annat köpa myggspray och värktabletter och så. Vi får se vad vi kommer hem med. Nu måste jag springa ner till tvättis.

Nati.

Semester

Hej! ÄNTLIGEN semester. Nu ska jag bara vila och ta det lugnt och vila upp min kropp inför hösten och vintern. Jag funderar på att söka ett annat jobb till hösten, eller ja funderar och funderar. Ska nog söka annat jobb. Jobbet tar verkligen all den dyrara tiden på helgerna då man vill vara med sina nära och kära. För att inte prata om alla högtider. Jag jobbar nästan alltid när det är jul, nyår osv...Det är väldigt tråkigt för jag tycker verkligen om mitt jobb och mina arbetskamrater. Men jag kan inte låta jobbet komma före tiden med familjen. Jag vill ha ett normalt och tråkigt jobb, jobba från måndag till fredag och få lyxen att vara ledig ALLA helger och alla röda dagar.

Nu är det inte lång tid kvar tills vi reser. Är lite rädd för flygresan dock. En kvinna på jobbet sa "Dör det en persson på jobbet dör det alltid två till, och kraschar ett plan så kraschar det också alltid två plan till." Nu har det ju kraschat två plan så man får ju hoppas att det tredje inte är vårat.

Nu ropar min man på mig.
Nati.

Månen



Inte undra på att jag inte kan sova. Det är ju fullmåne ikväll. Och inte vilken fullmåne som helst utan en vacker sådan. Gul, orange röd - ja den innehåller alla dessa vackra färger. Jag hamnade verkligen i ett wow tillstånd när jag såg den. "Jag vill ha en egen måne...".
Sov gott kära vänner. Imorgon är en ny dag. Jobb från 12.30-21:00 med världens bästa Chorizo.

Nati.

Perfekt!

Fan vad perfekt! Vilken tur man har. Åh jag har jämt sådan otur! Går på semester på måndag och JA då ska det fan REGNA hela den veckan. Just great, great great great!

Men som tur är så har jag ju tur i kärlek...

Nati.

Tanten Natalie talar ut

Oj oj oj vad jag är trött! Men Gud vad kul vi har haft det. Vi har skrattat och SKRIKIT mycket. Jag har skrattat så mycket att jag har ont i mina magmuskler (visste inte ens att jag hade några, haha). Jag har skrikit så mycket att halsen gör ont och jag är hes. Vi har åkt allting som små barn och skrämt ihjäl våra stackars hjärtan. Detta blev sista gången jag åker till Liseberg. Jag är för gammal för att åka alla de läskiga attraktionerna. Det enda jag gjorde när jag åkte var att blunda och skrika. Men nu är det gjort iallafall. Vi åkte ALLT som kan tänkas vara läskigt. Dzana tvingade till och med oss åka Upswinget. Där trodde jag verkligen att jag skulle dö. Jag trodde att jag skulle dö varenda gång jag åkte någonting men i Uppswinget trodde jag verkligen att JAG SKULLE DÖ. Därför blir detta sista gången jag åker till Liseberg. Mitt stackars hjärta kommer inte orka med mer. Jag och Chorizo har blivit tanter, vi insåg det idag.

Men det var en jätte jätte jätte rolig dag. Tack för idag tjejer.












Hahaha! Ja man undrar varför jag ler här. Hahaha. Det ser ju ut som att han tar mig på ett snuskigt sätt. Eller är det bara jag som har snuskig fantasi?




Kaffedags (ett bevis på att man är för tantig för Liseberg).


Här står vi i kön till Höjdskräcken.




Heja Chorizo!



NU ska jag vila mina stackars fötter och mitt stackars hjärta.
Nati.

Heldag på Liseberg

Idag ska vi fira Chorizos födelsedag på Liseberg. Vi ska känna oss som 12 år igen och springa runt och vara löjliga. Tygskor eller sandaler är då frågan. Jag tar nog sandaler.

Vi hörs ikväll.
Nati.

En hel dag i Stenungsund

Nu har jag äntligen duschat och tagit på mig en rätt så luftig klänning. Åh vilken härlig dag det har varit. Vi åkte bort till Stenungsund där vi stannade vid en underbar strand. Vi la oss bland klipporna så papi och C kunde fiska och så låg jag och svärmor och solade. Det var verkligen en underbar dag. Man mår så bra när man är vid havet. Allt är så lugnt och jag älskar hur havet doftar. Vi badade flera gånger men det blev mest snabbt in och snabbt ut för att det fanns massa brännmaneter som bara kom fram från ingenstans. Först hoppade man i för att man inte såg några brännmaneter men strömmen var så stark så efter några sekunder kunde man få syn på en och då var det snabbt upp igen. Jag fick panik i det vattnet tyvärr, ville snabbt upp. Men annars var det ett underbart ställe. Bara massa vanligt lugnt folk, inte som på Näset där det kryllar av massa folk som skriker broooosan och walla. Nej tack inget sådant för mig. Men i och för sig så tycker jag ju om deras strand. Så någongång kanske jag hamnar där, tyvärr (detta då om C ska jobba och alla mina kompisar vill gå dit). Haha.

Nej vad sägs om lite bilder. Det fanns massa sjöstjärnor i vattnet och de var så fina tyckte jag.




Solen bländade mig.


Därborta fiskade C och papi.




Svärmor och en sjöstjärna C fiskade.


Sedan gick jag över till C och papi för att ge de lite tur. Men nej, idag blev det ingen fisk.


Imorgon är det dags att jobba igen. Tråkigt, men Chorizo jobbar ihop med mig och med henne så blir allting så mycket mycket roligare. Vi hörs imorgon om inte senare.

Nati.

RSS 2.0