Mors dag

Hej på er! Grattis på mors dag alla underbara mammor! Vilket väder vi har haft den här helgen, det är så skönt. Igår var vi på smithska udden jag och C och vi hade det så roligt. Vädret var helt underbart och vattnet var inte alls kallt. Hade det inte varit för C så hade jag nog aldrig hoppat i vattnet för det var fullt med alger men han pressade mig så ja lilla jag hoppade i. Men jag fick panik när jag kände alla dessa alger under mig så jag ville komma upp fort fort fort. Ha ha ha vilken mes jag är. Hjärtat bultade för fullt och C räknade till tre minst fem gånger innan jag bestämmde mig för att hoppa i vattnet. Jag var ju tvungen också för jag sa hoppa du först och sen hoppar jag, hahaha. Nej men det var bra att han pressade mig, jag behöver mer sånt. Jag är väldigt feg annars. Vi hade det iallafall jätte mysigt, vi lyssnade på musik, löste sudoko och grillade. Det var en underbar dag.









Nati.

En bra dag

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Det blev en lugn och bra kväll, jobbade ju med Vanessa. Innan jobbet var jag som sagt inne i stan med Zorica. Vi kollade runt lite i stan och sedan gick vi till salladsbaren där Cecilia jobbar. Dom gör göteborgs godaste lasange! Det var roligt att träffa Cecilia igen, det är kul att hon jobbar i stan för man har liksom alltid svängarna förbi och hälsar på henne. Zoricas trevliga syster Lenka kom sen också så vi satt där, åt sallad och pratade om allt möjligt. Det är alltid lika kul att prata om allt mellan himmel och jord. Men idag pratade vi nog mest om ekonomin som är så dålig för nästan alla. Ja ja det kommer nog bättre tider snart. Imorgon jobbar jag från 12.30-21.00. Jag längtar verkligen inte till det. Hur kul är det att jobba till 21.00 när man är ledig sen till helgen? Nej jag är verkligen inte nöjd med det här schemat.


Jag, Lenka och Zorica.


Neso och Cecilia. De är så söta så.





Jag tycker att det är så kul att ta kort. Jag har alltid tyckt om att ta massa kort. Jag har en låda som är full med kort som jag har tagit under mitt liv. Kanske borde jag bli fotograf?

Nati.


Torsdag

Hej! Tittade ni på kvällsöppet igår? Gudrun Schyman är riktigt bra. Hon satte  PiratPartiet och SverigeDemokraterna på plats. Synd att hon lämnade Vänsterpartiet, hade hon varit kvar där så hade säkert V haft en bra chans nu till valet. Asså PP hade ju ingenting att säga. Vad har de för frågor? Vad vill de göra för Sverige? Nej, de har ingen aning. Det enda som tyvärr kommer att dra rösterna till PP är väl att de är emot IPRED-lagen. Alla dessa ignoranta ungdomar som kommer att rösta på de...bara massa röster som kommer att gå i spillo.

Jag saknar min man. Sängen är tom utan honom. Och jag drömde så konstigt inatt...massa gamla vänner dök upp i min dröm, massa fiender och massa människor som var höga. Det var ingen fin dröm, drömmen var så grå och allt gick så långsamt. Och i varje hörn lurade ett nytt hinder som ville stoppa mig och Dzana från att komma fram till en nattklubb i stan, hahaha. Is, strumpor, barn, svek...nej usch ingen trevlig dröm helt enkelt. Hoppas att den här dagen ändå blir bättre. Ska träffa min lilla chorizo och åka in till stan där vi ska hälsa på Cecilia och Marina som jobbar på salladsbaren. Det ska bli gott med sallad idag. Vad ska ni göra idag då?


Min snygga chorizo på min 22-årsdag. Nu vet jag inte om jag får lägga upp den här bilden men jag måste. Du är otroligt snygg och sexig här.


Nati.


Mona vs Fredrik

Vi storhandlade aldrig. Barcelona spelar ju mot Manchester nu så självklart ville C titta på det. Men jag är besviken måste jag säga, som jag såg framemot att storhandla. Nej det får bli imorgon efter jobbet isället. Barcelona leder för fullt nu med 2-0 och C är lycklig och skriker jaaaaa, vilket måååål, mååål! Han skrämmer livet ur mig när han skriker så, hahaha.

Om nästan tjugo minuter börjar kvällsöppet på kanal 4. Mona vs Fredrik, missa inte det. Det kommer att bli en intressant debatt. Det ska sjävklart handla om EU-valet. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vem jag ska rösta på. Men jag är så stolt över min lilla chorizo. Igår när vi var i stan så påminnde jag henne om att rösta så hon gjorde det. En avklarad röst för ett samhälle utan orättvisor.

Nati.


BLOMMOR

Jag har fått blommor! Min man är bäst. Vilken bra dag det har varit. Huset är fint, magen är nöjd och tvätten är klar. Nu ska vi bara åka iväg och storhandla. Jag längtar! Hoppas ni har haft en bra dag!






Nati.

Onsdag

Hoppas ni alla mår bra. Jag mår också bra. Det är så konstigt att man en dag kan må så jäkla dåligt och nästa dag mår man som om ingenting har hänt! Börjar jag bli manodepressiv tro?

Idag är jag iallfall energisk och pigg. Jag har diskat, städat och dammsugit. Nu ska jag bara laga lite mat till mig och min man som kommer hem om en stund. Emelie har ju alltid varit min inspirationskälla till mat så idag gör jag som hon gjorde häromdagen,hemmagjorda köttbullar! Hoppas C tycker om de, men han tycker om allt min man. Och idag ska vi storhandla! Åh vad jag längtar. Jag storhandlar heller än går runt i stan och shoppar. Vad har hänt med mig? Snacka om lillgammal asså! Hahaha! Nej men idag måste vi verkligen storhandla, kylskåpet är så tomt så tomt

Vi hörs senare!

Nati.


Idag

Hej på er! Hur är det med er? Jag hoppas att ni har haft en fin dag. Min dag började inte så jättebra, jag vaknade och kände mig riktigt nedstämd och ledsen. Jag grät till och med en skvätt (jag är en jätte känslig person). Och Emelie känner mig verkligen bra, hon märkte dirket på min röst när vi pratade i telefon att jag inte mådde så bra. Emelie du är en riktig vän, men det visste jag ju redan. Jag vaknade och ville inte veta av orden städa, laga mat och tvätta. Jag fördrev både för och eftermiddagen med att ligga i soffan och stirra upp i taket och surfa lite på nätet. Läste massa ointressanta bloggar, men det gjorde mig inget. Jag hade ändå inget bättre för mig. Zorica och jag bestämde oss för att åka in till stan en sväng och då mådde jag genast bättre. Det var skönt att släppa taget om allt som hade med hemmet att göra och bara vara. Tyvärr mådde jag ännu sämre när jag började testa massa bikinis. Magen vällde över trosorna och rumpan såg ut som en rutten persika. Nej fy, det blir shorts för mig den här sommaren. Hur kunde min fylliga rumpa bara försvinna så där och börja hänga så mycket? Det måste ha med åldern att göra, visst? Efter att vi hade gått i alla butikerna så satte vi oss och åt. Jag testade på en sallad på slimfood och slimfood är en ny favorit. Sallad, bröd, vatten och äpple bestod min måltid av. Gott, mättande och nyttigt var det. Efter maten en kaffe, en cigg och Z's sköna sällskap. Alltid blir jag glad i din närvaro. Vi är så lika så, du är nog också lite lillgammal som jag är...eller nej mogna säger vi. Tack för idag iallafall, det var kul. Du var inte alls jobbig att vara i stan med. Vissa är så jobbiga att vara i stan med. De ska testa tjugo tröjor och köpa exkat samma saker du köper...inte bra. Hahaha!

Nej nu lämnar jag er!
Nati.

Vi har fått en till!



Jag förstår om C vill göra ett faderskapstest nu...

Vi har fått barn!

Jag och C har fått barn.








Anna-Maja.


Karl-Johan.


Latifa.




Aja okej vi har inte fått barn...men enligt makemebabies.com så kommer våra barn att se ut så här. HJÄLP, ska jag få ett rödhårigt barn? Jag som trodde att mina barn skulle ha svart hår och mörka ögon...ett rödhårigt barn kommer ju inte se ut som mitt. Annars allt bra med er?

Nati.

Fredag

Hej på er! Vilken mysig dag jag har haft idag. Jag och C vaknade runt tolv så det med att springa runt skatås kunde vi bara glömma (yes!). Vi åt en god frukost och sedan åkte vi hem till min moster Mimmi som bjöd oss på mat. Som vanligt smakade maten underbart och efter maten bjöd hon på en nybakad god sockerkaka. Yes, så detta var min dag. Hur har eran dag varit? Vilken dum fråga, ni kommenterar ju inte för fem öre här på bloggen. Lite tråkigt, men men. Ha en fortsatt bra kväll nu!


Miki och Karin.




Min vackra mamma och jag.


Som ni ser så är vi bara kvinnor i den här familjen!




Syrran, moster Vene och jag.


Sist men inte minst kusinen Bella.


Nati.

Mona Sahlin i riksdagens EU-debatt

Mycket bra Mona Sahlin!

 

Mona Sahlin kräver svar om jobben

Suveränt utmanade Mona Sahlin de passiva borgerliga partiledarna i riksdagens partiledardebatt. Samtidigt fick vi bevittna hur statsminister Fredrik Reinfeldt inte med ett ord nämnde den fråga som nu tornar upp sig som valets största, nämligen ungdomsarbetslösheten.

Arbetslösheten i Sverige beräknas stiga till 12 procent och ungdomsarbetslösheten är redan idag hela 25 procent - näst högst i Europa. Att Moderaterna vare sig i valmanifestet eller Reinfeldt i partiledardebatten inte ens med ett enda ord nämner ungdomsarbetslösheten. Eftersom moderaterna inte heller i sitt valmanifest nämnde ungdomsarbetslösheten, är det tydligt att de inte vill bekämpa den, utan bollar frågan som en het potatis mellan Stockholm och Bryssel. Först säger Reinfeldt att krisen kommer utifrån och att Sverige inte kan göra något åt den. Sen säger Moderaternas förstanamn på listan Gunnar Hökmark att "Det är inte EU:s uppgift att ta hand om arbetslösheten. Det får medlemsländerna klara ut själv".

Nu är det dags för Moderaterna att svara. Mona Sahlin ställde följande frågor till statsminister Fredrik Reinfeldt i dagens Riksdagens partiledardebatt:

Var, Fredrik Reinfeldt, ska politiken för jobb föras?

Hur, Fredrik Reinfeldt, ska kampen mot arbetslösheten bedrivas?

Vem, Fredrik Reinfeldt, tar ansvar för jobben i Sverige?

Det är hög tid att Sveriges statsminister börjar ge besked.

Länk


Imorgon gäller det!

Imorgon ska jag ut och springa med C tidigt på morgonen. Ha ha ha hur ska nu detta gå? Vi kommer ju definitivt bara ta den rundan som är på 2,5 km. Vi börjar lätt, nästa vecka kanske vi kan ta rundan som är på 5 km. C kommer nog få pusha på mig mycket. Jag har ju inte tränat på ett år nu så konditionen är verkligen inte på topp!

Önska mig lycka till så hörs vi imorgon.

Nati.


17 dagar kvar till Europavalet...

Ni har väl inte glömt?

Jag hoppas att de flesta utav er har fått hem era röstkort. Från och med idag kunde man börja förtidsrösta till valet till Europaparlamentet. De viktigaste ni ska tänka på är vad Ni vill lyfta fram, vilka frågor tycker Ni är viktigast. Och ni ska inte våga slänga bort erat röstkort och säga att ni inte bryr er. För vi ska vara glada att vi ens får chansen att kunna rösta och att vi lever i ett demokratiskt land.


Jag länkar återigen till aftonbladets webbtest som hjälper dig att få fram information om hur Du ska rösta. Följ bara länken här------->Länk.

Jag hoppas verkligen att ni alla som kan rösta inte försummar den här chansen, tar till sig den här möjligheten och går och röstar.

Nati.


På jobbet

Hej på er alla glada, kära, lyckliga, ledsna och arga läsare. Jag överlevde hos tandläkaren. Han sa att mina tänder var så fina, vita och väl omhändertagna. Gissa om jag blev glad. Tandköttet runt omkring tanden var inflammerat men jag fick pencellin för det och han såg att den kommer att växa ner så bra så jag slipper dra ut den och alla de andra tänderna. Bara jag håller tandköttet rent och sköljer med FLUX som jag köpte där så att det inte blir inflammerat igen. Jo jag vet att jag överdrev, haha men det är jag det. Nu får ni ha en fortsatt bra dag.

Nati.

My God

Om exakt två timmar och arton minuter kommer jag att sitta inne hos tandläkaren där han/hon kommer att öppna min mun och beklagande säga "vi måste tyvärr dra ut alla dina visdomständer Natalie." Jag är så rädd herergud. Jag önskar att C kunde följa med mig och hålla mig i handen. Jag gör verkligen det, det är ingen skämt. Vi hörs senare om jag överlever.




Nati.

Måndag

Hur har ni det idag? Usch vilket väder men men man ska inte klaga. Snart kommer nog solen fram igen. Oj vilken dag vi hade igår. Vi var som sagt på Liseberg där vi träffade ett par vänner till oss och deras tre små söta barn. Det första jag gjorde var att åka kaffekopparna med de. Herregud jag minns inte sist jag satt och åkte de. Det måste ha varit minst tio års sedan. Kul var det men jag blev lite snurrig sedan. Ha ha ha. Vi var iallafall där en liten stund med de tills barnen blev trötta och det blev dags att åka hem.

Efter Liseberg promenerade jag och C till Bergakungen och satte oss och åt på deras restaurang. Jag syndade på en hamburgartallrik (jag syndade på pizza i lördags usch usch ush!)  och sedan köpte vi biljetter till Star Trek. Jag ger filmen en femma utav möjliga fem poäng. Den var riktigt bra! Det var science fiction precis som jag vill ha det.







Nej nu är det dags för en dusch för min del. Sedan ska jag jobba kvällen ihop med min lilla chorizo. Jag längtar!
Nati.

Gårdagen i bilder

Vi var ju som sagt på freeport igår. Men innan det så var vi i hjällbo där C klippte sig. Det vi inte visste var att hjällbo hade kalas så det fanns musik, mat och massa människor. Riktigt kul var det. Det invigde det hela med att släppa ut massa ballonger i luften. Alla barnen skrek och tyckte det var häftigt. Man blir så glad när man ser de så barnen så lyckliga.










För övrigt så väntar jag på att C ska vakna ur sin lilla vila. När min man har vaknat tänkte vi åka till liseberg där ett par vänner väntar. Roligt.

Hoppas ni mår bra. Ta vara på era nära och kära. Älska de för fullt och glöm inte att tiden går fort, om några år kanske de inte finns kvar vi eran sida. Jag tackar Gud att han har gett mig en sådan fin men galen familj, ett par underbara, förtstående, kloka vänner och en omtänksam och fin man.

Nati.


Vilket parti borde du rösta på?

 Här har ni testet på vilket parti ni borde rösta på i EU-valet den 7 juni. Kom ihåg att läsa påståenderna noga innan ni svarar!. Länk


Lördag

Jag har inga barn, jag ska inte jobba, jag har ingenting planerat men ändå vaknade jag kvart i nio. Vad är det för fel på mig? Jag kan inte sova längre än till tio nu för tiden. Ja ja, jag ska inte klaga det är skönt att få komma upp så här tidigt för då har man hela dagen framför sig. Vi ska äta lite frukost och sedan åka iväg till Freeport. Jag vet inte riktigt vad jag är ute efter men jag hittar nog någonting.

Jag tänker lägga upp en länk sedan som tar er till ännu ett test. Men den här gången handlar det om EU-valet.

Hörs senare!
Nati.

Fredag är ändå den dagen som känns bäst!

Ja idag är det fredag...hur mår ni? Jag mår väl lite sådär. En vimsdomstand på min övre högra tandrad vill komma fram och den gör så fruktansvärt ont. Jag var tvungen att ta två panodil vid elva och somnade av smärtan. Jag sov tills nu och tack gode Gud så har jag inte ont längre. Jag vet att jag måste dra ut den för det finns ingen plats för den, men jag vågar inte. Jag får tårar i ögonen av att bara tänka på när tandläkarn drar ut tanden. Nej usch. När jag var liten hade jag inga problem med tandläkare jag förstår inte hur den här tandläkarskräcken har utvecklats.

Nu har jag iallafall slängt i en tvätt i tvättstugan och jag ska hoppa in i duschen snart. C kommer hem snart och då ska vi gå ut och äta någonting. Jag har inte orkat laga någon mat idag, eller rättare sagt jag har inte hunnit. Vi får se om jag får i mig någonting. Jag är rädd att jag iritterar tandköttet när jag äter och får ont igen.

Nati.

Svar på en kommentar

En kommentar angående detta inlägget:

Anonym om Sverige. tänk om!:
men det är ju socialdemokraterna som har styrt Sverige de senaste typ 60 åren och vi ser ju vart Sverige är idag. Det som har hänt hände tidigare än när borgarna kom till makten.Det finns mycket som bör göras för att Sverige ska bli bättre. Sossarna o vänstern är ju för bidrag o sverige e ju världens bidrags land och det bör vi försöka att förebygga!!!

Mitt svar på detta:
Att vi idag befinner oss i en ekonomisk kris har ingenting att göra med vem eller vilka som är vid makten. Allting började i stormakterna. Men det här med finanskrisen är en annan historia och HUR den hanteras utav den svenska regeringen är en annan.

Nu angående att Sverige är ett bidragsland...I stort sett handlar det om människans värde. Är vi inte alla människor värda lika mycket? Ska inte alla ha rätt till bidrag om så behövs? Du skriver att Sossarna har förvandlat Sverige till ett bidragsland men i själva verket har de skapat en välfärd som inte utesluter någon. Sverige har ända sedan andra världskriget haft en bra ekonomisk grund att bygga ett samhälle på och har gjort det på ett exemplariskt sätt. Hade däremot borgarna varit vid makten under alla dessa åren kan jag lova dig att Sverige inte hade sett ut som det gör idag.

Nati.

Vilket parti tillhör du?

Emelie gav mig ett jättebra tips om en sida som ger dig ett antal frågor och sedan räknar den ut vilket parti du tillhör. Gör testet här.

Mitt resultat:
74% (Vänsterpartiet)
73% (Miljöpartiet)
69% (Socialdemokraterna)
54% (Centerpartiet)
48% (Kristdemokraterna)
32% (Folkpartiet)
22% (Moderaterna)

Vänsterpartiet 74%, yes!


Nati.


Man håller det man lovar

Hej på er! Är lite stressad just nu. Måste fixa iordning mig för snart åker vi iväg och ska titta på premiären av Änglar och demoner, jag hoppas att den är bra. Den verkar vara långtråkig men jag ska ge den en chans. Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag.

Här är före och efter bilden på sovrummet:



Före


Efter



Jag tycker att det blev riktigt snyggt! Jag är så nöjd!
Nati.


God morgon!

Har precis ätit frukost hiop med papi och nu ska vi fortsätta med tapetseringen. Om allt går bra så är vi nog färdiga imorgon. Anledningen till att vi ännu inte är färdiga med sovrummet är för att en svart taptet vi köpte till sovrummet försvann spårlöst...konstigt det. Hur kan saker bara försvinna här hemma? Det värsta är att nu har vi köpt en ny tapet och när vi är färdiga med allt så kommer nog den gamla tapet komma fram. Så typiskt isåfall.Jag lovar att komma med före och efter bilder sen när vi är färdiga.

Hörs senare!

Nati.

Sverige. tänk om!

Jag har nu ett bra tag tillbaka blivit politiskt engagerad. Jag börjar fatta mer och mer nu. Jag börjar fatta vad Moderaterna håller på med nu. Aldrig att jag skulle bry mig förr, men som det ser ut idag måste det bara vara ni naiva och dumma som inte bryr er. Jag säger inte att jag kan mycket för nej det kan jag inte. Men jag kan tillräckligt mycket för att fatta att Sverige snart kommer att bli ett mini-usa. Jag kan kanske inte (ännu) diskutera emot en moderat för att det är så mycket mer jag ska kunna. Men snart du kära modrat. Låt mig bara ta på mig pluggglasögonen och för varje dag som går ska jag lära mig någonting nytt. JAG tänker inte sitta tillbaka och låta er förstöra vårat samhälle. Tills dess, en lista:

Moderaterna genom tiderna:

·1904-1918: Nej till allmän rösträtt.

· 1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.

· 1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.

· 1919: Nej till kvinnlig rösträtt.

· 1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

· 1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.

· 1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

· 1927: Nej till folkskolereform.

· 1931: Nej til sjukkassan.

· 1933: Nej till beredskapsarbete.

· 1934: Nej till a-kassa.

· 1935: Nej till höjda folkpensioner.

· 1938: Nej till två veckors semester.

· 1941: Nej till sänkt rösträttsålder.

· 1946: Nej till fria skolmåltider.

· 1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.

· 1947: Nej till allmänna barnbidrag.

· 1951: Nej till tre veckors semester.

· 1953: Nej till fri sjukvård.

· 1959: Nej till ATP.

· 1960-talet: Ja till apartheid. Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.

· 1963: Nej till fyra veckors semester.

· 1970: Nej till 40-timmars arbetsvecka.

· 1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.

· 1974: Nej till fri abort. Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18 graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.

· 1976: Nej till femte semesterveckan.

· 1983: Nej till löntagarfonderna.

· 1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.

· 1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU. EU-parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.

· 2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.

· 2004: Ja till sänkt a-kassa och sjukpenning.

· 2006: Nej till gröna jobb.

· 2006: Nej till sex timmars arbetsdag.

· 2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.

· 2006: Nej till höjd a- kassa.

· 2006: Ja till sänkt a-kassa.

· 2006: Nej till höjd sjukersättning.

• 2007: Ja till sänkt sjukersättning.

http://grabbarochjargong.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

Nati.

Cheeky girls

Nej jag kunde inte sova. Måste ju göra så mycket här hemma innan jag åker iväg för att jobba. Istället har jag försökt att muntra upp mig själv med gamla godingar a la Natalie och Dzana. Här är en utav våra favoriter:



Hahaha, Dzana kunde den här utantill!
Nati.

Varför?

Usch vad är det för fel på min kropp? De sista tre gångerna jag har fått min mens så har jag haft så otroligt ont i magen,äggstockarna och mått så fruktansvärt illa! Jag orkar inte mer. Jag kan inte sjukanmäla mig varje gång mensen kommer, men det gör så ont! Nu förstår jag alla andra som inte orkar gå upp ur sängen när mensen kommer. Och jag som trodde att de bara ville "skylla" på någonting för att få stanna hemma. Nu får jag skylla mig själv som tänkte så. Ska nog lägga mig en stund i sängen och hoppas på att smärtan går över om en stund. Idag tycker jag inte om att vara en kvinna!

Nati.

Blä

Usch känner mig riktigt smådeppig idag. Jag vill bara lägga mig i sängen igen och sova bort hela dagen. Jag hatar verkligen det här äckliga vädret. Jag hoppas att tjejerna på jobbet kan få mig på lite bättre humör. Och så hoppas jag att Chorizo har fixat lite kaffe så att jag kan piggna till lite. Nu ska jag gå och fixa mig en sallad jag ska ha med mig till jobbet.

Nati.

Inga grova ord här inte

Och så blev det completos till slut. Gott var det men nu är jag för mätt. Jag känner hur magsäcken växer och växer och växer och imorgon kommer jag att vakna och väga 63 kilo, inte bra. Stackars C är arg för att det går dåligt för Barcelona, han skriker och "pratar" tillbaka til fotbollskommentatorerna och ber de hålla käften och skriker ett par fula ord som tex: gå till sängs med din mamma

Nu ska jag sova men fullmånen säger mig någonting annat...

Nati. 


Update: Det blev visst mål för Barcelona precis och C skriker som en galning. Gå till sängs med dig själv, gå till sängs med dig själv jävla Chelsea! Ditt jävla underliv!

Lata Natalie

Shit ja man blir verkligen lat när man inte jobbar. Idag är det femte dagen jag har varit ledig och jag känner mig så otroligt trött. Jag känner mig lat och jag orkar inte göra någonting. Nej det ska bli skönt att jobba imorgon så att jag kan komma in i rutinerna igen. Usch jag har även fått två mensfinnar, en på höger kind och en på vänster kind. Magen är uppsvullen och jag känner mig riktigt stor. Kan livet bli mer underbart? C ville äta completos ikväll så jag får se om jag orkar ta min lata kropp bort till ica. Annars får det bli completos utan korv, hahaha. Stackars min man. Varför saknar jag honom så otroligt mycket nu när han inte är här?




Nati.

Godmorgon!

Varje gång jag skriver så så tänker jag på Chorizo. Både jag och hon säger så till våra pensionärer samt arbetskamrater varje morgon. Men vi säger inte bara godmorgon. Nej nej det är guuuuumoooorrrroooonnn! Ja vi låter iallafall som ett par riktiga göteborgare och kan tala göteborska en hel arbetsdag. Sedan när jag kommer hem från jobbet hotar C med att göra slut om jag inte slutar prata göteborska. Ha ha ha nej vi kan ha det riktigt kul på jobbet. Idag har jag varit ledig i hela fyra dagar och jag saknar mina tanter och gubbar. Men snart kära ni, snart kommer jag. På torsdag kommer jag och jobbar på kvällen.

Vad händer idag då? Jag väntar på papi som ska komma hit och tapetsera om de sista rummet. Fyfan vad vi har varit sega med det. Nu är det bara sovrummet kvar att tapetsera. Ska se om kan ta en före och efter bild på vårat sterila och vita sovrum.

Nati.

Kläder överallt

Sä här ser det ut här hemma just nu:








Nej imorgon får jag ta mig i kragen och fixa iordning här hemma. Sov gott.

Nati.

Så kvinnlig så

Jag har ägnat hela den här dagen åt att titta på The City. Nu har jag tittat på alla avsnitt på både the city och the hills. Vad ska jag göra nu på dagarna? För övrig så känner man sig lite okvinnlig när man tittar på the city och ser hur de konstant går fina i håret, går i fina kläder och i högklackade skor. Så nu sitter jag här med nymålade naglar, nysminkad och med ett par högklackade skor. Ha ha ha. Nej men anledningen till att jag sitter med skorna på är för att de är nya och jag vill känna efter ifall de verkligen sitter bra och är någorlunda bekväma. Anledningen till sminket? Well yes, jag kände mig lite ful efter att ha sett alla de vackra tjejerna i the city. Men mensen är ju också på G så man känner ju sig en aning ful och svullen. Snart kommer C hem och då ska jag pussa ihjäl honom!


Härliga bilder

Nu är det dags för mig att visa er allt jag varit med om de senaste dagarna. Dags att ta igen allt. Laptopen är sönder så det är därför jag inte har haft någon lust att blogga, för hur kul är det att blogga utan några bilder att visa er? Men nu har smarta Natalie kommit på att jag har en usb-kabel till kameran som jag kan använda på den stationära datorn. Så här gott folk ska ni få se vad lilla jag har haft för mig de senaste dagarna:


En varm och solig kväll befann vi oss på Tranquilo.


C hade fixat en afterwoork för sina arbetskamrater på Tranquilo. Det blev en lyckad kväll.


Sen var vi på Miss Latina och tittade på syrran som var med. Tyvärr så vann hon inte men alla vet att hon borde ha vunnit.





Sen blev det en ny arbetsvecka och detta firade jag och Chorizo med att äta årets första jordgubbar!


Mamma kom äntligen hem från Spanien så vi alla träffades och grillade och myste i solen.


Familjens lilla flicka.


Kusiner.


Mormors egna lilla trädgård i bakgrunden.


Jag och papi.


Mami ramlade tre gånger förra veckan och skrapade upp både armar och ben...nu får du ta det lugnt, inget mer springade!


Efter alla soliga dagar satte vi oss och drack lite gott här  hemma (bild tagen i fredags). Här är alltså en bild på mig när jag mår bra (alltså innnan jag spyr). Jag och Karina, C's kusin.




Så där. Härliga bilder, visst? För övrigt så velar jag fram och tillbaka här hemma. Ska jag ta en sväng ut i det fina vädret eller ska jag ligga i sängen hela dagen? Min förkylning vill ju fortfarande inte gå bort. Detta blir nog andra veckan jag är förkyld...hmmm what to do what to do?

Nati.

2:a maj

Hej på er! Det var ett tag sedan jag var aktiv här. Jag får nog skylla på det fina vädret. Idag är jag verkligen trött. Vi festade lite här hemma igår och jag mådde så bra tills jag tände en cigg. Så fort jag tog det första blosset så mådde jag illa. Så festen slutade med att jag satt på toaletten och spydde. Verkligen jättekul. Fyfan. Hela dagen igår njöt jag i alla fall utav solen och var och fiskade efter jobbet och sedan grillade vi. Nej det var en bra dag om man bortser från min lilla stund på toaletten...Så idag låg jag i sängen till sex på kvällen. Hela dagen gick åt helvete men det gör inget. Det var skönt att bara vara och släppa kontollen och slippa tänka på allt som behöver göras här hemma.

Nu ska jag laga lite mat.

Nati.

RSS 2.0