Färdiga!


Sådär ja, nu är man nydsuchad och fräsch igen. Hihi, luktade både det ena och det andra efter att ha städat och hållit på hela dagen. Men nu äntligen är allt fint här hemma igen. Tvätten är färdig så imorgon finns det ingenting mer att göra här hemma. Eller jo att tvätta fönstrerna skulle ju inte skada och just det ska ju ta badrummet också. Nej det är bara att inse, det finns alltid någonting att göra hemma. Tänk om man bodde i hus då? Shit skulle inte klara av att hålla ett stort hus rent varje dag och så måste man alltid laga någonting som gått sönder...nej vi får nog köpa oss en lägenhet, men det är så mysigt att bo i ett hus! Det kommer ju ändå att ta ett tag innan vi köper oss någonting så vi har tid på oss att fundera på vad vi vill köpa.

Det blev iallafall ingen shopping på apoteket idag så vi får ta det imorgon istället. Imorgon är vi även bjudna hem till Eric och Janelli. Det ska bli trevligt.

Nati.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh va du blev ren och fin!Evi kallar alla gosedjur det som dom heter på riktigt :-) Alltså, Makka pakka, nalle puh, Poo och Skrållan :-)

2009-07-06 @ 20:38:45
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0