Bättre sent än aldrig

Har ju glömt att visa er bilderna från förra fredagen då vi var på Liseberg:

dricker varm choklad

jag och min lilla gris som vi ska äta till jul

fint fint



Resten utav dagen ska avnjutas med massa mys, godis och en bra film. Trevlig dag på er!


Reina

Varför blir inte Reina som är så söt i verkligheten inte bra på bild? Hon är så söt annars...





Här sitter hon med mig i framsätet den lilla tjockisen

Lördag

Hej på er. Hur mår ni? Jag mår som vanligt helt OK. Har sovit för länge idag med. Vaknade för bara fem minuter sedan. Jag vet inte riktigt vad min kropp håller på med. Jag är i alla fall hungrig. Ska försöka väcka liv i C så vi kan äta frukost (?) ihop. Det värsta jag vet är att sitta och äta själv därför åt jag nästan ingenting när jag bodde själv ett tag. Vad ska ni hitta på idag då? C ville att vi skulle bjuda hit lite vänner och bara sitta här och umgås lite, vi får se vad som händer.

Hörs senare

Kvällsmys med C

Det blir en lugn kväll för min del. Vad ska ni hitta på? Det känns som att klockan bara är åtta eller nått bara för att jag har sovit så länge idag. De ringde in mig från jobbet idag och de ville att jag skulle jobba extra men nej fan behövde vara ledig idag för att umgås med C och storhandla. Nu är kylskåpet sådär härligt fullt och magen min är mätt efter den goda maten jag lagade. Idag var det nog första gången jag blev 100% nöjd med maten jag lagade. Det blev iallafall kött med ris och en blandning av stekt potatis, lök och morot. Till det hade jag också broccoli. Mmmm gott. Jag börjar bli hungrig igen. Nu ska jag försöka slita bort C från datorn.

Trevlig kväll på er.

Godmorgon

Ja det är det för mig. Jag vaknade precis. Ush. Vad ska jag göra? Måste sluta uppmed att sova så här länge. Hörs senare

Godmorgon

Ja det är det för mig. Jag vaknade precis. Ush. Vad ska jag göra? Måste sluta uppmed att sova så här länge. Hörs senare

Arbetskamrater

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min har varit helt OK. Det var en stressig dag på jobbet men samtidigt en väldigt rolig dag. När jag kom runt tre så satt alla tjejerna+Johan och målade naglarna. Eller ja, Johan målade naglarna på alla. Han är duktig han. Nästa sak han ska få göra om jag får bestämma är att rulla upp håret på tanterna. Tror du att du lyckas Johan lilla?

Johan målar naglarna på Zorcia

Vi åt en god tårta, det var en vårdtagare som fyllde åt. Grattis

Här skålar vi med kaffe

A-B, Tess, Jag och Johan lilla

Nasrin och Zorcia min lilla favorit



Jag ser hemskt trött ut på bilderna. Och blek är jag också. Ush och osminkad är jag också, ush! Nu ska jag dricka upp mitt te som Tess rekommenderade mig att dricka. Vi får hoppas på att det ger resultat. Puss på er!


Prinskorvar

Jag är ett stort fan utav prinskorvar. Har ätit det redan tre gånger den här veckan. Mmmm prinskorvar (tänk er att Homer säger det...). Så nu sitter jag här i köket och steker lite prinskorvar och sedan ska jag göra lite äggröra och rosta lite bröd. Gott. Jag är riktigt hungrig.



Ska jobba klockan tre som sagt. Det blir jag, Vanessa, Zorcia och Ulrika. Jag undrar vem jag kommer att få jobba med idag. Vi alla unga tjejer vill ju jämt jobba ihop. Det blir fight på Skålmekärr ikväll om vem som ska jobba med vem...hehehe.

Hörs senare

Godnatt

Nu har jag borsat tänderna och lagt mig i den varma sängen. Det ska bli skönt att släcka lampan, blunda och börja drömma. Godnatt på er. Jobbar kvällen imorgon så jag kommer nog blogga igen på kvällen om jag inte hinner blogga lite innan jag börjar jobba. Sov gott.

Tycker om den här bilden på mig och Mariam:


Två timmar senare...



Härligt härligt. Äntligen har jag diskat färdigt. Händerna mina ser ut som händerna på en 80-åring så här ska det smörjas rejält! Jag var tvungen att ta två pauser för att ta igen mig och passa på att röka och sitta lite. Men fyfan vad det känns härligt. Nu är det bara resten utav lägenheten kvar...

Jag tar väldigt lång tid på mig när jag diskar utav två anledningar:  Jag vill att det ska bli riktigt rent och så passar jag på att tänka medan jag diskar. Jag står där lyssnar på skön old school eller salsa och så tänker jag så att det knakar. Idag tänkte jag på jobbet, på C, på julklapparna (ångest) och på hur livet kan förändras på en minut. Alltså nu ska ni inte tro att jag aldrig tänker hahaha men diskningen ger mig mer tid åt att tänka. Nej fan nu ska jag inte tråka ut er mer. Puss på er.

Den som väntar på något gott....

 
Tro mig det är värre än vad det ser ut!

Ja den här fina, höga smutsiga diskhögen väntade på mig när jag kom hem för en stund sedan. Trevligt värre. Jag vill ha en diskmaskin! Nu när C och jag jobbar som vi jobbar så hinner ingen av oss ta hand om hemmet. Det ser verkligen ut som hej kom och hjlp mig här hemma. Men jag ska nog fixa detta. Ska sätta på lite musik och börja diska.

Min dag har varit lite sådär konstig. Blev väckt utav Zorica tio över ett (?) jag sprang till duschen och sprang till bussen och sprang till mötet vi skulle ha klockan två. Jag hann. Men sedan började jag må jätte dåligt. Kände mig yr, knäsvag, illamående och svimfärdig. Ush det var verkligen inte roligt. Mina fina arbetskamrater tog hand om mig. Z gjorde smörgåsar till mig och Fatmire gav mig apelsinsaft. Men icke sa nicke det blev inte bättre. Mådde lika dåligt hela kvällen tills jag kom hem och fick träffa C :). Då mådde jag genast bättre. Tänk er vad kärleken kan göra...

Nu ska det diskas här!

Kvällen

Hej på er. Gick som sagt och la mig efter att jag hade bloggat färdigt och gissa när jag gick upp igen? Jo tjugo över fyra. Helt otroligt. Sov i femton timmar. Men Gud vad skönt det var. Och jag och C luktade soppgubbar, ni vet den där härliga morgon andedräkten? He he he. Nu är C och spelar fotboll och jag saknar honom redan. Vi har ätit kebabtallrik idag, tvättat bilen och tagit ett härligt bad ihop. Myspys. Jag känner mig så otroligt lycklig i hans närvaro. Bara en blick gör att jag smälter.

Jag borde gå och diska all disk som väntar mig. Vill inte. Jag vill ha en diskmaskin!

Trötter

Jag är så otroligt trött idag. Jag la mig runt tolv igår vaknade runt tolv idag, men jag är fortfarande trött. Kan jag ha sovit för länge? Jag tänkte iallafall gå och lägga mig igen och kanske sova två timmar till så att jag vaknar och är pigg sedan. Idag är jag ju som sagt ledig från jobbet så jag borde ta tag i allt som har med hemmet att göra. Men nej, jag orkar inte. Zorica och Mariam ville åka iväg och simma lite men nej fan tjejer Nati är trött idag.

Vi hörs senare

Du finns i mina tankar



Vart jag än går, vart jag än står så finns du i mina tankar. Du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar.

Du är min prins (mi principe azul). Te amo!

Måndag

Hej på er. Hur mår ni alla? Jag mår bra. Jag trodde aldrig att det skulle bli måndag när jag började jobba i lördags. Men Mariam sa: "Äh, det är lördag nu, sedan blir det kväll och då ska du sova och sedan blir det söndag morgon och äh det blir kväll fort och sedan är det måndag. Dagarna går jätte snabbt. Äh det är ingen fara." Sedan ler hon med världens största smile. Hon är go den tjejen, ALLTID lika positiv förutom när hon inte får dricka upp sitt te då..men jag kommer aldrig mer hindra dig från att dricka ditt te. He he he. Det var liksom inte kul sist.

Som ni ser så har jag ingenting roligt att berätta. Men jag lever och bloggar och det är väl huvudsaken...?

Byebye darlings!

Teddybjörnen Fredriksson



Nu blir ni nostalgiska va? Lilla teddybjörnen Fredriksson...gullepojke

Hamburgare

Jag har precis tryck i mig en 90-grammare + lite pommes och en coca-cola light. Jag har ätit choklad, fått massa pussar utav C och kommit på att jag har chips i skafferiet. Hur underbart är inte detta liksom? Medan andra sitter hemma och spelar playstation (mobbat) så ska jag nu titta på Sanningens ögonblick. Jag ska skicka dit C om..ska vi säga ett år..? Vad tycker ni?

Byebye darlings!


På jobbet

Har lite rast just nu så jag tänkte blogga lite så. Har jobbat med Mariam och Vanessa (inte min syster) idag. Det har varit en väldigt intensiv men lugn dag. Längtar hem till C som säkert ligger och sover gott. Jag är så avundsjuk på dig nu bebisen. Snart kommer våran andra partner in crime nämligen Zorica. Skynda dig!

Ja ja, jag är helt okoncentrerad nu då Mariam här sitter och pratar med mig och skrattar högt. Så jag bloggar mer hemifrån ikväll när jag är ENSAM utan Mariam. Åh nu sjunger hon också, jag dööör. Hjälp mig!


Skönheterna

Jobbade på morgonen idag med Zorcia och Mariam. Det kunde inte bli bättre. Igår var C och jag på Liseberg och därefter på bio. Det var hur mysigt som helst på Liseberg. Väldigt romantiskt också. Dit ska man verkligen ta dit sin kille/tjej på första dejten. Vi gick runt och tittade på alla fina saker och åt goda våfflor och drack varm choklad. Men sedan blev det för kallt så vi satte oss på en restaurang och värmde oss och åt lite gott. Mycket trevligt. Filmen var dessvärre inte lika trevlig då jag tycker att den inriktar sig mer på 15-åringar. Filmen vi såg hette Twilght, den var helt OK men lite för barnslig för oss. Vi var omringade av 15-åringar som suckade när de såg snyggingen i filmen. Hehehe. Minns tillbaka på när jag själv var liten och blev kär i Leonardo i Titanic. Åh, det var tider det.

Lite bilder från idag:







Måste sova nu ska jobba tidigt imorgon med. Trevlig kväll på er!

En bättre dag

Ska sticka iväg på ett möte med chefen nu. Önska mig lycka till!
Jag vill tacka alla mina underbara vänner som hört av sig till mig de senaste dagarna. Tack så jätte mycket! Inte visste jag att jag var så otroligt omtyckt. Jag mår iallafall bra nu. C finns här för mig och utan honom hade jag aldrig klarat det.

Vi hörs senare

5 månader sedan



















Fin fina bilder. Fem månader sedan. Då var man brun och fin och jag hade inte en aning om vad som skulle hända fem månader efter att dessa korten togs. Om jag ändå visste...

God natt kära vänner

Känslan

Det är svårt att förklara vad jag känner just nu. Jag känner mig tom. Jag vet inte riktigt om detta är det rätta men just nu känns det bäst. Jag klarar mig. Det gör jag alltid.

Have I told you I love you?

Ligger här i sängen och lyssnar på Tyrese med "Lately". Vad gör ni? Det var så otroligt härligt att sova, jag var jätte trött. Men jag somnade med kläder på så jag vaknade helt svettig. Ush. Imorgon ska jag jobba igen. Jag försöker jobba extra för att få in lite extra pengar på kontot och för att ha annat att tänka på. Vad hade jag gjort utan dig mitt lilla jobb?

Det känns i ialla fall skönt att jag nu vet vad jag vill med mitt liv. Mer om det får ni veta lite längre fram kära vänner. Nu ska jag fortsätta med att bara ligga här. Kul.

På jobbet

Har lite bilder att visa er från jobbet idag:







Jag fick både sitta på Tess knä OCH takilberöring. Vilken lyx. Hehehe. Mina arbetskamrater är så snälla som tar hand om mig. Jag tror inte att det finns bättre arbetskamrater. Zorcia lekte doktor och tog både mitt blodtryck och mitt blodsocker värde. Hon skakade på huvudet och konstaterade att allt inte stod rätt till. Hahaha. Du skulle bli en underbar läkare vännen min. Men då får du inte använda din rosa urringade tröja. Nu ska jag sova. Hoppas ni alla mår bra.

Natti natti

Nu tänkte jag försöka sova. Vet inte om jag kommer kunna sova, jag har så fruktansvärt ont i benen. Typ inne i benen, jag vet att Dzana förstår mig du har samma smärta när du har mens (lite för öppen nu kanske?) och jag har samma smärta när jag har mens. Ja ja anyway. Vi får se vad Gud har för planer till mig imorgon. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Jag känner på mig att det är något riktigt smaskigt!

Sov gott

Life's a bitch

Ja ibland undrar man varför man måste gå igenom dessa svåra stunder i ens liv. Varför kan man inte bara få njuta utav allt det fina och få ha frid och fröjd? Varför väljer man fel väg ibland eller är det så att man själv bestämmer sig för att gå vilse? Man prövas och prövas hela livet. När kan man komma till en punkt då man får andasut och bara vara och slippa allting? Vem är det fel på egentligen? Är det fel på mig eller människorna runt om mig? Jag har alltid varit den som har varit vaksam och försiktig med allt och alla. Men den här gången var jag inte det. "Låt inte din rädsla ta över, ta risken" hörde jag mig säga. Och jag tog risken och här sitter jag idag. Jag vet inte vad jag ska göra men däremot vet jag vad jag vill göra, men jag vet inte vad som kommer att hända. Snälla, låt mig hitta rätt väg igen.

Måndag igen

Hej på er. Hur var eran helg? Min var hur mysig som helst. På fredagen hade vi filmkväll hemma med C och hans vän Miguel. JAG tittade på en skräckfilm! Hallå eller! Jag? Nej jag kan fortfarande inte tro det. Ha ha ha. Senaste skräckfilmen jag såg var Tandfen och det var typ fem år sedan? Efter den lovade jag mig själv att inte titta på någon mer skräckfilm. Men C lyckades övertala mig och där låg jag med filten över ansiktet och svor för mig själv för att C hade övertalat mig. Men vet ni, jag klarade av att se på hela filmen förutom någon scen i slutet som var ganska så äcklig. Vi såg på Mirrors och jag har inte haft några mardrömmar efter den. Det kan bero på att C pratade under hela filmen och berättade vad han trodde skulle hända. Typ "Nu kommer den här äckliga musiken så snart händer någonting som ska skrämma upp oss." Då tog jag filten över ansiktet och täppte till öronen. Jag är så stolt över mig själv. Ni får tycka vad ni vill. Jag är en tönt, jag vet.

På lördagen kom Zorica hem till oss med en hemlig person. Vet inte om jag får säga vem det är så jag håller det hemligt. Jag lagade mat som smakade lite sisådär och så drack vi massa gott vin, spelade sällskapsspel och sjävklart så sjöng vi lite. Jag utklassade alla, of course. Ha ha ha.

Igår var jag med min Banana hemma hos henne. Det var länge sedan det. Vi bara låg där i hennes soffor och pratade om livets stora frågor. Det var härligt att få vara med Dzana, hon gör mig så glad. Och för att inte prata om hennes mamma. Hon kallar en tupp för "kycklinges man". Ha ha ha ha ha!

Shit det här blev en riktig uppdatatering det här. Vi hörs senare. Måste jobba nu.

Fredag

Vill bara önska mina kära läsare en trevlig kväll/natt.
Hörs imorgon


Mystisk man på jobbet

Ni som jobbar inom vården vet att man alltid ger rapport och så på kvällarna till nattpersonalen. Jag satt och pratade med en kvinna nu ikväll som jag gav rapport till och hon berättade en hemsk sak. En tjej som jobbade natt för några dagar sedan hittade en okänd man på toaletten halv tolv på natten! Tänk er att den här mannen satt där inne med mat och så och hon skulle gå på toaletten och hittade honom där. Stackars tjej alltså. Jag vet inte vad som hände när hon hittade mannen där men han hann springa iväg innan polisen kom. Men senare på natten hörde polisen av sig och berättade att de hade tagit fast mannen. Ush säger jag bara. Det känns väldigt otryggt att en man bara kan komma in sådär. Men chefen sa något om att det skulle sätts koder på alla ytterdörrarna.

Hade det varit jag som hade hittat den här mannen hade jag nog svimmat av eller någonting. För jag är så rädd på kvällarna när jag ska ner i källarn och byta om. Jag tänker alltid på att det kan finnas någon man där. Och nu så händer det på riktigt. Verkligen skrämmande.

Vad har ni gjort för kul idag?

Sjuka

Det blir ingen Emelie och Evi för min del. C har gått och blivit sjuk och jag med för den delen. Imorgon bryter la förkylningen ut men idag har jag bara ont i halsen. C har däremot blivit riktigt sjuk, han hostade och nös hela kvällen stackan. Varje gång Emelie ska komma med Evi så blir vi sjuka, vilken otur alltså. Vi är ju inga lycko-ostar precis.

Det har hänt så mycket dåligt på sistonde så jag börjar tro att det vilar en förbannelse över mig och C. Någon som vill ta bort den?

Jag ska vila lite innan jag åker iväg och jobbar. Hörs senare.


Jag bjuder



Här har ni mig. Så här ser jag ut när jag är riktigt trött, osminkad och blek och är på jobbet. Enjoy. Å andra sidan så är Tessan en riktig skönhet. Vet ni vad jag ska göra nu? SOVA. Må så gott ni kan.

Jag måste..

-åka till bergsjön för att hämta ut två paket.
-börja träna, ångest.
-bestämma om jag ska med jobbet till Danmark (jag har redan sagt ja, men jag vet inte om jag vill åka med).
-sluta äta choklad varje dag.
-sluta röka.
-sluta stressa upp mig för ingenting.
-lära mig att säga ifrån när jag blir orättvist behandlad.
-träffa mina vänner oftare.

Ja, det är mycket jag måste. Det är mycket man måste här i livet kära vänner. Men måste man göra alla måsten?

Nu är det bestämt

Har suttit i telefon nästan hela kvällen och pratat med både Zorica och Emelie. Jag och Emelie bestämde i alla fall att vi ska ses på torsdag. Det ska bli så roligt att få träffa henne och Evi. Mitt lilla troll fyller även 9 månader på torsdag så det ska vi fira med något gott. Vi ska göra chicken-wraps och så ska jag köpa någon god efterrätt.

Idag har jag varit en riktigt bra hemmafru så jag hoppas C belönar mig med något bra ikväll, moahahahaha!



Min mamma

Hej på er.
Vad har ni gjort för trevligt idag? Jag har varit med mamma och pappa som kom och besökte mig. Mycket trevligt. Det är skönt att de kan komma överens även fast de är skilda och så. Mamma kom ju hem från Spanien igår så det var så roligt att få se henne. Hon var så fin min lilla mamma. Jag har saknat henne oerhört mycket. Te amo mucho mi mamita bonita.

Gött är det också när mamma är här för då hjälper hon alltid till med något. Idag hjälpte hon mig att göra lasangen och diska. Min mamma är bäst. Så är det bara. Älskar dig.


                                                        

På jobbet

Sitter här i min ensamhet och tycker synd om mig själv. Jag är väldigt bra på det va? Jag är i alla fall otroligt trött, försov mig imorse jag brukar inte vara den som gör det. Ångest.

Igår kväll kom Zorica hem till oss och vi bakade pizza och Zorcia köpte med sig en god tårta vi tog som efterrätt. Det var riktigt trevligt och mysigt. Sedan övertalde jag henne till att sjunga lite med mig på singstar. Hon och C sjöng "Det gör ont" och vi skrattade så mycket för att C verkligen sjöng med inlevelse. Dom säger ju att låten egentligen handlar om analsex, vem vet.

Slöseri med tid

Vill ni veta en sak om mig?

Jag diskar i minst en och en halvtimme om dagen. Minst. Ni ska också veta att jag även diskar på jobbet. Så kanske två timmar om dagen?

Slöseri med tid.
Tänk er vad jag hade kunnat göra istället. Kanske pussa mer på C, träffa en vän snabbt, ta en rask promenad eller bara vara?


Fyfan

Fyfan vad jag hatar lögner och när man döljer saker för mig. Jag hatar det.





Föressten, Mariam hälsar er alla så gott.

Vi tre





Jag är så glad att jag har dessa tjejer på jobbet. Ni förgyller verkligen alla mina dagar på jobbet. Mariam som alltid är så positiv och Zorcia som alltid lyssnar på mina bekymmer. Åh, hur orkar du egentligen med mig?

Det var som sagt en bra dag på jobbet. Jag var nära att gå hem måste jag erkänna. Anledningen till det var att jag hade mensvärk och det gjorde så fruktansvärt ont. Det roliga var att vi alla hade det så vi gick alla runt och hade ont och klagade. Ha ha ha. Nu måste jag gå och natta C. Må så gott ni kan.


Lördag

Hur var eran fredag? Min var ganska så OK. Vi tittade på Max Payne men jag somnade självklart en kvart innan slutet. Jag vet inte varför jag är så trött nu förtiden. Jag vill bara sova hela tiden. Det måste ha och göra med det här hemska vädret. Idag ska jag som sagt jobba igen, börjar 12:30, jag hatar att jobba det här passet. Man är verkligen på jobbet hela dagen. Och självklart är vi ont om personal som vanligt på helgerna så jag får se om jag ens kan ta ut någon rast idag (har inte kunnat det de senaste helgerna jag jobbat).

Måste duscha nu.


Tonfiskmackor

Hej på er mina underbara läsare! Här bakom skärmen sitter en glad och nöjd Natalie. Vi har köpt massa godis och massa goda kakor som vi ska sitta och gotta oss med under tiden vi tittar på någon bra film. Jag hade en bra dag på jobbet då jag fick jobba med Zorica. Hon är go den där Zorica, är så glad att jag har fått lära känna dig. Nu måste jag äta mina goda tonfiskmackor, jag är vrålhungrig.

byebye darlings


Fredag

Hello hello. Jag vet, jag har varit usel på att blogga de senaste veckorna men fan jag vet inte. Jag har tappat lusten tror jag. Vill gärna ha den tillbaka så vi får hoppas på att den kommer tillbaka snart. Jag har haft väldigt mycket att tänka på på sistonde så jag hoppas att ni kan förstå mig. Jag har inte heller mått så bra men jag kämpar mig upp igen.

Vad händer till helgen då? Jag själv ska jobba hela helgen, det är så himla tråkigt att jobba på helgerna men vad gör man? Jag ska vara glad att jag har ett jobb nu när det finns så många ofrivilligt arbetslösa människor. C och jag har fått ett erbjudande om att byta ut våran lägenhet till en annan mitt i stan. Jag är riktigt sugen, men vi har ju precis börjat tapetsera om här hemma och det är så fint nu. Och jag som vill ha barn inom en snar framtid tycker inte att stan verkar vara ett så barnsäkert område. Äh jag vet inte, i-landsproblem vet ni...

Godnatt

Hej på er. Har inte kunnat blogga idag då vi har haft gäster hela dagen. Bland annat syrran och Dzana var här. Vi har sjöngt singstar hela kvällen. Halsen min är helt slut. Och Dzana tror hon har hittat en dold stjärna, syrran då. "Du sjunger så bra Vanne, med takt och allting, du har en talang du har dolt för oss." Hon är söt Dzana. Jag blev så glad över att få träffa Dzana, det var så länge sedan vi sågs sist. Jag hade verkligen saknat henne.

Imorgon skulle jag egentligen vara ledig men jag ska jobba extra från 7-12 så nu kära vänner säger Natita godnatt.


Hemma

Kom hem för en stund sedan och sitter här och lyssnar på Alicia Key's " A Woman's Worth". Det ligger mycket sanning i den låten, alla killar borde lyssna på den och lär sig ett och annat. Eller vad tycker ni tjejer? Solade ju som sagt, aj aj aj säger jag bara. Brände ju mig, stackars mig. Det var ju senast i juli jag solade. Men det röda kommer nog att lägga sig imorgon. Imorgon är jag ledig, så skönt. Ska försöka göra lite ett och annat, jag får se imorgon vad jag hittar på.

Ni glömmer väl inte att titta på valvakan inatt?

Byebye darlings

Tisdag

Hej på er. Hur mår ni? Så idag är det tisdag, dagarna går så fort. Snart är det jul och nyår och snart 2009. Herregud. Idag jobbar jag kväll igen, ett ganska skönt pass 15-20. Ska försöka åka lite tidigare till jobbet då jag kanske ska sola lite. Har blivit så otroligt blek nu så jag blir avtänd på mig själv.


Hörs senare

Gravida kvinnor

En tråkig dag på jobbet blir genast lite roligare med Mariam:







Visst ser vi söta ut i våra "magar". Jag tror Mariam blir en bra mamma, det första hon ska lära barnet är hur man tar ett halsbloss *host host*.


Måndag

 Bilden är tagen på jobbet.

Ska åka iväg och jobba nu. Jobbar till nio ikväll, hörs senare.

Man gråter nästan

ards om Min dag idag:
Vill bara säga att Natalie är en underbar, snäll och omtänksam människa. (Som många av er redan vet)
Jag blev akut sjuk på jobbet och hon var så hjälpsam och omtänksam.
Tack för att du visade omtanke. Tack för att du ställer upp. Tack för att du är som du är.
STOR KRAM!




Tittade igenom mina kommentarer och jag hittade det här. Min söta arbetskamrat Arden skrev det för några dagar sedan. Jag blev så glad, jag finner inga ord. Tack Arden.


Min vecka i bilder

Förra veckan fyllde ju Miki 4 år. Vene (Min moster) gjorde en piñata till henne som såg ut som en tårta.)

Miki 4 år

Fransisca och Bella

jag håller in magen ja, byxorna har blivit tajta som fan



Mimi och sin buffe



C bygger vårat nya vardagsrumsbord

Hoppas ni alla mår bra, det gör jag!

Mina anledningar

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Jag tror jag tog mig en liten omedveten bloggpaus i en vecka  jaghar alltså inte ens suttit vid min laptop på hela veckan. Har bara jobbat, kommit hem och träffat C en stund och sedan har jag lagt mig. En väldigt tråkig vecka. Jag har varit en väldigt tråkig person den här veckan.

Men självklart har jag tänkt på er kära läsare så jag har tagit lite bilder under veckan som jag tänker lägga upp lite senare. Nu ska jag göra en god frukost till mig och C.


RSS 2.0