Just nu...

...känner jag mig väldigt ledsen. Jag blev väckt utav A som berättade saker om B som gjorde mig fruktansvärt ledsen. Jag har gått runt hela dagen nu och tänkt på vad A sa. Jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa B men B vill inte ha hjälp och då är det bara B som kan rädda sig själv. Och när B ljuger mig rakt upp i ansiktet tror du verkligen att jag vill hjälpa B då? Jag blir så arg! Jag blev arg. Jag blev så arg och upprörd att tårarna började rinna. Hur fan kan B ljuga för mig så mycket? Hur fan kan B ljuga om allt? Hur fan kan B se mig i ögonen och dra lögn efter lögn!? Åh jag blir så irriterad.

...till roligare saker nu då: Jag har levlat upp min Orc på WoW till level 25. Woho! Snart är jag i level 26. Jag kan gott erkänna att jag är beroende av WoW MEN efter två veckor spelande har jag lärt mig att sätta gränser. Jag försöker sluta spela en timma innan jag ska lägga mig och läser en bok istället. På tal om bok, just nu...

...läser jag Renzo Anerdös bok Löftet. Boken handlar om unga killar, kriminalitet, samhällets svek mot invandrare och olika gäng. Allting utseplar sig här i Göteborg och det är så kul att kunna känna igen sig på det olika gatorna de olika killarna befinner sig i (de är mycket i Bergsjön, höhö). Jag rekomenderar den starkt för er som tycker om att läsa om kriminalitet (speciellt när den handlar om Göteborgs gäng och om verkliga händelser...)

...har jag tagit på mig en uppgift rent av självmant. Jag ska skriva om varför det är bra att vara med i facket och betala A-kassa så att alla ni tröga idioter som säger att de bara tar pengar från oss får en smäll på käften med sanningen!

...hört igår från Fråga Olle Dokumentären: Kvinnor är som strykjärn. Det tar lång tid att hetta upp oss men när vi väl är heta, är vi heta länge...ett tips till er killar där ute ;).

Nu ska jag borsta tänder och sticka iväg och jobba. Ha det så bra så länge!
Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad ahr jag nu missat??? Ring och skvallra tack!"!!

2009-10-01 @ 20:53:40
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0