Duktig

Visst är jag duktig? Vad tycker ni om ändringarna jag gjorde på bloggen? Jag tycker att det blev riktigt snyggt.
Ska upp om 5 timmar och 55 minuter för att vara så där jobbigt exakt. Jag har smörjt mina fötter med body butter och ligger här i min rosa pyjamas. Gulligt. NOT

Godnatt på er

Imorgon

Imorgon ska jag jobba, hämta tapeterna som C beställde till vardagsrummet och äta sushi.




hej hopp pille snopp


Vilken frisyr passar jag i?

Jag:



Jag i de olika frisyrerna:

       

Vad tycks?
Jag passar nog bäst i min egna hårfärg...

För övrigt så tvättar jag (som vanligt). Ska göra hamburgare till middagen och ska ta tag i den lilla disken jag har kvar. Det var så mycket disk så jag har redan diskat två gånger. Nu är det bara massa bestick kvar att diska och en enooorm kastrull.

Trött

Gud vad jag är trött. Jag känner mig helt utsiten, helt borta, frånvarande. Har en hög full med disk, allt här hemma ligger huller om buller och jag har ont i min fot. Kan det bli värre? Ja, jag skulle ju kunna börja spy, känner mig fruktansvärt illamående.

Efter att jag bloggade idag så gick jag upp från stolen och bara föll ihop. Min vänstra fot hade somnat så den bara vek sig och det gjorde sååå ont. Tror jag har fått en liten liten stukning. Tyck synd om mig!

Gjorde ungsbakad lax idag. Första gången jag gör lax. Och den blev super god. Fick ett recept från Tessan . Du är så grym va. Du skrev verkligen ner allt i detalj och jag lyckades. C var så mätt och belåten. Varför börjar du inte blogga lite smått om matlagning? Jag tror att många skulle uppskatta det, speciellt jag. Tack för receptet. Super duper gott!

Bye bye darlings!

På jobbet

Hej på er!
Idag sitter det en mycket gladare Natalie framför laptopen (ja den lyxen har vi faktiskt på jobbet). Morgonarbetet gick bra, jag mår bra, magen mår bra (mätt) och jag fick äta frukost med C som var en underbar start på dagen. C skämde bort mig lite där imorse. Min prins.

Såg på de nya Heroes avsnitten igår. Gud vad spännande. Jag ser verkligen fram emot den här säsongen. Och Prison breaks nya avsnitt har ni väl inte heller missat. Den här hösten kommer att bli underbar. Har massa serier att titta på. Weeds nya har ju också kommit ut, Halleluja!

Bara några dagar kvar till helgen och då börjar jag, C och papi med tapetseringen. Vi ska även röja i Cristians garderob och byta garderober med varandra, jag ska få en ÄNNU större garderob där mer kläder får plats. Alltså måste jag shoppa massa nya kläder då så att det inte ser så tomt ut i garderoben. Hihihi.

Hörs sedan.

Kära läsare

Ja som ni vet så är jag dålig på att uppdatera när jag jobbar helg. Den här helgen har varit ett riktigt helvete. Vi har haft ont om personal så vi har inte kunnat ta ut någon rast (både lördag och söndag). Vi har stressat och jobbat ihjäl oss. Jag var helt slut när jag kom hem idag, men också glad över att helgen var över. Det är bara imorgon kvar och sedan är jag ledig. Woho!

I helgen har jag ätit massa gott; chips, choklad, godis, COMPLETOS och kladdkaka.
Helgen i bilder:

   
 COMPLETOS, gooott!
   Tant Natalie?

Nej kära vänner nu ska jag surfa lite. Förtjänar det. Må så gott ni kan.

Fredag

Ja vad ska man säga. Sitter här med laptopen i knät och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har tagit ut lite kyckling som ska tina upp men jag vet inte vad jag ska laga för något. Så kycklingen kanske får ligga där hela dagen så äter jag ute istället. Kanske?

Jobbar ikväll, ser verkligen inte fram emot det. Känner mig lite smådeppig idag. Ush, jobbigt. Jag jobbar iallafall hela helgen fram tills på måndag. Roligt? Nej verkligen inte! Nej fan allt är bara jobbigt. Hoppas C får mig på bättre humör när han kommer hem.

Må så gott ni kan

Ett test

Letade efter astrologi och sånt på google då jag hamnade på en sida och fick göra ett roligt test. Klicka här om ni vill se miitt resultat eller själva göra ett test. Klicka då.

En sida om de olika stjärntecknen...klicka här

Jag älskar allt som har med astrologi att göra så vet ni någon bra sida så tipsa mig, please!

Så fint fint

Hemma nu. Gud vad vi velade när vi var på Tapetlandet. Vi visste vad vi ville ha men det fanns såå mycket att välja mellan. Till slut bestämde vi oss. Det kommer att bli så fint så fint här hemma. Me so happy! Jag kommer självklart att visa före och efter bilder här på bloggen. Vi ska börja med allt jobb om två veckor så håll utkik då. Vi ska tapetsera alla rum förutom badrummet då som vi ska måla i vitt. Åh vad jag längtar!

Snart börjar idol så då sa jag sätta mig framför TV:n med min marabou och lite sura nappar.

Akta mattan



HAHAHAHAHA

Frukost



Fick ett sug efter ägg när jag vaknade i morse så här sitter jag nu med mina två små äggsmörgåsar (det ser inte så värst gott ut va? Hahaha) . Hur mår ni alla idag då? Jag mår bra, har sovit lite sisådär men känner mig gansa utivlad. Idag ska ju C och jag gå och titta efter tapeter. Och vi måste bestämma oss idag, jag hoppas bara den affären har ett bra utbud av tapeter...

Jag har ju bara satt och tänkt hur jag vill ha det i sovrummet men vi har totalt glömt bort köket, hallen, badrummet och det andra sovrummet. Där ska det ju också göras om fan. Jobbigt. Nej nu ska jag fortsätta titta på Oprah.
Ha en bra dag!

Have a heart

Fastnade verkligen för den här låten när idol-Anna sjöng den.




Visst är den vacker?
Sov nu gott mina kära läser. En stor puss till Emelie och Evelina, saknar er jääääättemycket.

Avslappnad

Har precis tagit ett skönt och avkopplande bad. Kände verkligen hur jag slappnade av och kom på mig själv med att stöna (!) Hahaha, nej men det var så skönt så där stönade jag lite för mig själv när jag klev i. Gud, vad pinsam jag är.

Orkade inte hålla på med bloggen. Får försöka ta tag i det imorgon om det finns tid. För imorgon ska vi iväg och köpa tapeter till lägenheten! Woho! Som sagt så har C fått bestämma över hur vardagsrummet ska se ut och lilla jag ska bestämma hur det ska se ut i sovrummet. Jag vill fortfarande ha någon fin varm färg i rummet. Hittade den här bloggen när jag höll på att leta efter inspiration: http://svartpeppar.blogg.se/. Magisk sida. Det finns så mycket fint där! Åh!

Nej ska nog fixa lite käk nu och sätta mig framför TV:n. Det är en sån dag idag. Har bara diskat en gång idag. Det är en sån dag idag. Behöver diska, men nej, det är en sån där slapp dag idag. Skönt.

Ha en bra kväll



C&C

Lite bilder från Cristians och Claudios födelsedagsfirande

    
     

Det var en skön dag. Cristians närmaste vänner och våra familjer gjorde det till en fin dag. De fick fina presenter och vi åt massa gott; empanadas, pastel de choclo och torta de milhojas. Gott!

Nu sitter jag här iallafall med alla dessa räkningar. Varför? Man längtar till lönen men glömmer av att iallafall hälften av de pengarna ska gå till hyran och alla räkningar. BLÄÄÄ!!

Nej, nu ska jag försöka göra om min sida lite. Har tröttnat på designen. Vi får se om jag lyckas.

Jag lever

Gud, ursäkta den usla uppdateringen. Jag har verkligen haft fullt upp. Vi har haft gäster, firat C och hans brorsa och jobbat, jobbat, jobbat. Så idag är jag finally ledig. Tänkte överraska C med någon god kycklinggryta så google here I come. Älskar google där hittar man recept till allt möjligt.

Nej, nu vet ni iallafall att jag lever.
Puss på er

På jobbet

Sitter här på jobbet som vanligt. Äntligen är denna veckan över! Ikväll kommer Cristians brorsa med sin fruga som är i sjunde månaden, hon ser så söt ut med sin lilla mage.

Vi ska fira killarnas födelsedagar. Som sagt så fyllde C år igår och hans brorsa Claudio fyller år idag. Det var ju tänkt att vi skulle åka upp till Sthlm och fira deras födelsedagar, men vi bestämde oss för att vara i Götet istället. Så iorgon blir det fest hemma hos oss med familj och vänner och massa goda piroger och majspaj!

Men nu måste jag gå och röka med Zorica för rasten är snart slut.

Ha det gött haj!

Grattis


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Cristians födelsedag, Hurra hurra hurra!!
Grattis älsklingen!

För övrigt så sitter jag här på jobbet med Zorica. Men nu måste vi springa och jobba igen.
Må så gott ni kan!

Bilder

Min kusin Bella kom också förbi en sväng. Hon har blivit så stor. Snart 17. Helt otroligt. Minns när jag var 17, det var tider det...






Visst har hon fina flätor i håret? Hon har precis lärt sig göra dom, snart Natalie snart kan du också ha flätor i håret. Håret måste bara växa ut! Visst ser jag ut som en söt liten apa här? Monito.

Så vacker min lilla kusin.

Med syrran

Har umgåtts hela denna underbara dag med syrran. Mysigt. Medan jag gjorde korvstroganoff så bakade hon kärleksmums. Och allting blev sååå gott. Och det luktar så gott här hemma efter min storstädning. C undrar var ifrån jag får min energi, det är la kärleken eller vad säger ni?

Det har iallafall varit mysigt att få umgås lite med syrran. En syster är alltid en syster. Älskar dig hermanita linda!
Vi spelar Guitar hero, så nu gott folk måste jag tillbaka.


Min fina syster

 
En trött Natita och kärleksmums!

Må så gott ni kan


Hahaha

Någonstans i Göteborg sitter det två tjejer.

Tjej 1: "Men allt funkar bra mellan de eller?"
Tjej 2: " Ja, ja hon är jätte snäll mot honom."
Tjej 1: "Men hon är så tjock."
Tjej 2: "Men det gör inget för det är han med."


Onsdag

Ny dag, nya tag. Känner mig så otroligt trött. Visst klagar jag jämt och ständigt på att jag är trött? Tänk om jag har någon obotlig sjukdom som dom pratar så mycket om på aftonbladet? Ville inte gå upp ur sängen när klockan ringde klockan elva. Men men det är ingen annan som kommer att tvätta kläderna åt mig så jag tvingade mig upp ur sängen.

Idag skulle jag och C egentligen åkt iväg och kollat på tapeter och målarfärg till lägenheten men han sover så sött. Vill inte väcka honom, vi får väl ta det nästa vecka istället. Jag vill ha en sensuell och varm färg i sovrummet typ rött,  men han säger att det kommer att se ut som ett rum man spelar in porr i.  Men vi har nu kommit fram till en lösning, han ska få bestämma hur vardagsrummet ska se ut medan jag får bestämma hur sovrummet ska se ut.

porrrum it is! (jag hittar på mina egna ord ibland, men visst förstår ni?)

Evelinas mamma

Min bästa vän Emelie (Evelinas mamma) har också börjat blogga nu. Så följ hennes vardag med Evelina och Zoran på:
Fambubanovic.
Jag lovar er att ni inte kommer att ångra er. Emelie är en rolig och intressant person som har mycket att berätta om sin vardag med lilla Evelina. Och så får man se massa bilder på lilla fetisen, underbart visst?

Lilla trollet har precis fyllt 7 månader. Hur fort går inte tiden egentligen.....?

 
Emelie


Zoran och Evelina
Bilder lånade från Emelies blogg


Må så gott ni kan!


Trött

Hur mår ni alla? Jag är jättetrött. Har jobbat i fyra dagar nu och är äntligen ledig imorgon. Men då ska det tvättas och städas. Åh, varför måste man bli vuxen och ta massa ansvar och laga mat och städa? Det är bara jobbigt. Vill vara typ elva igen. Då tänkte jag bara på killar och vänner. Hehehe, hemskt.

Har iallfall inte gjort så mycket dessa dagar. Jobbat, hemma och med C. Men idag tog jag min trötta kropp och tvingade med den till stan för att hitta något till C. Jag hittade ett x antal saker, vill inte säga för mycket. Älskling, du läser väl detta antar jag? Tänker inte säga nått! Moahahaha!

Men Gud vilka fina höst saker det hade kommit in i affärerna. Längtar till lönen så jag kan shoppa massa fint. Åhh, längtar!

Nej, nu måste jag gå, mamma är här och jag är väldigt osocial (ja, hon har diskat åt mig, min söta mamma...)

Byebye darlings!

Fredag

Hur har eran dag varit? Min har varit underbar. Har tvättat, ätit lasange och umgåtts med svärmor, morfar och C. Imorgon är det dags för att jobba igen. Känns helt OK. Får ju jobba med Zorica imorgon så det blir inga problem.

Hopp så här ligger jag i sängen och klockan är inte ens nio på kvällen. 70% av er ska la hitta på någonting roligt ikväll medan jag måste ligga här och försöka sova. Men jag ska inte ljuga nu, att få sova kommer att bli riktigt härligt, jag gick ju upp runt halv åtta imorse. Men visst känns det lite surt att många av er ska ha kul medan jag måste jobba imorgon. Men men så är det.

Nej nu ska jag surfa runt lite och försöka trötta ut mig lite mer innan lilla jag sluter mina ögon och drömmer sött.

Ha en bra kväll!

Torsdag

Hur mår ni alla? Jag mår helt OK. Jag har fått massa äckliga finnar så bättre har jag mått. Jag tror att jag har stressat för mycket på sistonde, måste sluta stressa och tänka för mycket. Men hur många gånger har jag inte sagt det? Jag stressar ändå, älskar den här känslan man får i kroppen när man stressar. Haha, jag vet jag är sjuk.

Idag ska jag åka till Freeport och titta efter någon fin jacka. Hoppas jag hittar en.

Ha en bra dag!

Bilder

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Har verkligen känt mig helt off. Men nu är jag tillbaka med all min blog-energi!
Har gjort min livs största storstädning någonsin. Jag är så duktig.

Nu till bilderna då:

             

 Zorica så vacker...


     

SALSAKURS!

     

   TACK, TACK!

Även fast det hände lite grejer den kvällen så hade vi det ändå riktigt kul. Men stackars Miguel och Zorica, hehehe

Dubbeldejt!

Ikväll ska jag och C på dejt med min arbetskamrat och hans kompis. Kul va? Vi ska äta och dricka massa gott och sedan ska det festas. Vi får se vart vi hamnar. Men jag borde nog gå och duscha och fixa ordning mig. Har  städat i tre timmar så nu är jag helt svettig och äcklig. Och mina händer är helt skrynkliga och torra efter all vatten och Mr Muscle. Borde verkligen försöka vänja mig vid handskar när jag håller på med vatten, men fan jag kan inte. Jag använder ju mina fingrar ibland för att se om det är kvar smuts på exempelvis en tallrik. För ibland vet ni tror man att tallriken är ren men om man känner efter kan man känna att det är kvar mat.

Nej nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt hemmafru-snack.
Jag tror inte jag hinner blogga någonting mer idag men imon vet ni då kommer jag ladda upp massa bilder.

Ha det så bra!


Gårdagen

Vi hade det jätteskoj igår. Och maten var så otroligt god. Mmmm!

       


Älskar dig min prins!


Fredag

God morgon! Hur har ni sovit?
Så idag är det fredag. Vad händer hos er?
Jag ska börja tvätta klockan elva, har inte alls mycket tvätt men föredrar att tvätta en gång i veckan så att det inte fylls på med så mycket smutstvätt. Sedan ska C och jag åka iväg och handla lite och sedan på kvällen ska vi fira min papis 65-årsdag. Vi ska ge honom massa lotter så han kan sitta och skrapa nu när han är pensionär. Stackan, han har det jätte tråkigt nu, har ingenting att göra.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag kilar ner till tvättstugan.

Byebye darlings!

Kortedala Spårvagn


Göttans

Hallååå kära läsare! Vilka sena uppdateringar det har blivit denna veckan. Beror på jobbet vet ni! Hur mår alla då? Jag mår underbart. Nu är jag ledig i tre dagar och det är C med. Hur underbart är inte det. Ska få mysa med min bebis hela helgen. Underbart. Ni märker väl att jag tycker om att repetera mig med vissa ord, ja ni, det är jag det. Hehehe.

Gud vilket bra humör jag är på. Visst är det härligt att se mig så här? Hahahaha. Nej, ush.

De har bommat igen våra soppnedkast i våran svale så nu måste vi gå ut för att kasta våra soppor, sortera dom och skit. Ush vad jobbigt, men ack bra för miljön! Tyckte att ni skulle veta det.



Nu ska jag försöka hitta en låt på youtube.

TE AMO MI VIDA, MI AMOR, MI PRINCIPE

Äntligen Torsdag

Skönt att det är torsdag för det är min sista arbetsdag på denna veckan, även älsklingens. Nu ska vi umgås hela helgen och bara mysa och ha kul. Imorgon fyller ju som sagt min papi 65 och vi ska gå ut och äta hela famlijen. Sen på lördag är det dags för dubbeldejten! Även fast de vi ska ut med säger att det inte är en dubbeldejt, de är bara blyga, hehehe.

Nej kära vänner nu måste Natita ta på sig.

Ha en bra dag!


Sofijah-Du är det finaste jag vet



Satt och försökte hitta en låt och fastnade hos den här Sofijah. De flesta av hennes låtar är sorliga men visst är hon duktig och söt?

Hmm


Titta vad jag hitta. Jag och C på Catwalk i Barcelona. Vilken rolig kväll det var!

Nu sitter jag här iallafall, nyduschad och klar. Har till och med varit och hämtat ett paket med kläder från HM till oss. Jag måste ju säga att jag är riktigt nöjd med kläderna, C kommer nog också vara nöjd med sin lilla tröja.

Nej, vi hörs senare.

Onsdag

Har precis ätit frukost och här sitter jag nu och har inte så mycket att göra. Borde gå och duscha snart, börjar ju jobba klockan tre. Jobbar med Zorica ikväll, gött. När jag jobbar med henne vet jag att mycket blir gjort för hon är som en liten speedy gonzalez.

Vet ni, jag och C har småpratat lite om att fira nyår utomlands. Vi tänkte på Kuba. Tänk er vad gött, fira nyår på Kuba dansandes till skön salsa med solbrända ben. Det låter nice i mina öron. Men vi får se, det är några månader kvar men det är alltid roligt att få drömma lite, visst? Annars tar vi en resa till Barcelona igen. Vi blev verkligen kära i den staden. I staden som aldrig sover hade det varit nice att fira nyår.

Nu får jag nog ta och duscha. Hörs senare!

You rock

Har varit hemma med Dinka och spelat Guitar Hero. Efter mycket träning lyckades hon äntligen få YOU ROCK på tv-skärmen. Måste säga att hon var jätteduktig, det var första gången hon spelade och hon klarade av en hel låt. Varför lyckas jag alltid göra alla mina vänner som kommer och spelar bli beroende av spelet? Nu vill Dinka ockås köpa sig Guitar Hero och Kiksson har redan gått och köpt sig ett. Hahaha. Nu är det bara Singstar som gäller, ska la antagligen köpa Party eller Rnb.

Vi hade det iallafall jättetrevligt och pratade massa minnen som vanligt. Det är gött att man har kvar en såpass gammal barndomsvän som man kan minnas tillbaka med alla dumheter man har gjort.

   

 WE ROCK!

Natti natti

Mys pys

Vilken mysig dag jag har haft. Först var jag i stan och träffade min lilla pappa. Vi åt på Ching palace (hans favorit) och sedan satt vi och pratade om hur och varför saker och ting här i livet sker. Ödet säger jag bestämt!
Väl här hemma har jag och C bara myst. Mys pys.

Men jag har även gjort spaghetti med köttfärs sås, visst är jag duktig? I veckan eller nej nästa vecka tänker jag prova på att göra linssoppa, vi får se om jag lyckas, Pappa förklarade idag hur man gjorde steg för steg och det lät inte så svårt.

Nej nu ska jag läsa veckans NU och äta lite gott. Eller nej, måste ju sluta äta massa gott...


Äter

Jag bara äter och äter och äter. Jag kan inte stoppa mig själv, men jag måste. Jag vill inte gå och bli tjock så här tidigt i relationen. På jobbet käkar jag glass och efterätter och kakor. Här hemma köper jag hem massa bullar, chips och choklad. Neush.

Imorgon ska jag träffa min pappa som ska bjuda mig på lite lunch. Sedan ska lilla Dinka komma till mig, vad roligt. Det var inte igår vi sågs sist. Nej nu ska jag försöka sova så att jag inte kan äta mer.

Sov gott

Hallå bloggen

Här ligger jag hemma i sängen och ler för mig själv. Jag är riktigt nöjd med mitt liv. Allt är så bra nu, nästan för bra man blir lite rädd faktiskt.

Det var roligt att jobba idag med. Jag var så trött så att jag började sjunga till pensionärerna och alla bad mig hålla käften. Det var roligt.
Hur passar jag i glasögon? Fyfan jag ser helt utsliten ut.


Nu ska jag o C åka iväg och storhandla. Vilken tur att vi har gjort en lista!

RSS 2.0