Jag slutar blogga

Ja ni har väl redan säkert märkt att jag inte bloggar längre. Jag känner tyvärr inte att jag har något intresse i detta längre. Jag brinner för så mycket mer nu. Visst har det varit kul att ha bloggen i snart två år. Ni har troget följt mig och jag har tyckt att det har varit jättekul att få ha er som läsare och samtidigt har det också varit kul att genom bloggen få berätta viktiga saker för er som tex politik. De senaste två veckorna har jag bara hållit på med facket och med politik...

Att jag nu lämnar er är just på grund utav det. Jag vill och ska engagera mig mer i politik. Cristian, mannen jag älskar och som har öppnat mina ögon har jag allt detta att tacka för. Han berättade för mig om vilka orättvisor det finns här i världen. Han berättade för mig att det är viktigt med politik, inte TRÅKIGT. Det handlar ju om våran vardag. Men jag har som många andra levt i min trygga bubbla och inte brytt mig om vad som händer omkring mig. Men nu är den bubblan sprucken och Cristian har öppnat mina ögon.

Om inte JAG engagerar mig hur ska jag då få det som jag vill ha det? Om inte jag engagerar mig då kommer allt era svenska föfäder skapade för hundra år sedan försvinna (historian om de svenska facken förklarar allting om hur Sverige blev uppbyggt, det var vanliga arbetande svenssons, alltså sossarna som byggde upp Sverige och våran välfärd). Om jag inte engagerar mig och berättar för andra att moderaterna vill förstöra våran välfärd, ta bort lagar som gynnar oss arbetare men inte arbetsgivare ja vad kommer då att hända?

Ja ja jag vet vad ni tänker "du kan inte ändra på allting själv..." nej, det vet jag att jag inte kan MEN jag kan nå ut med mitt budskap till andra. Och jag gör det varje dag och jag lyckas! Jag har precis börjat lära mig och engagerat mig. Jag kan inte mycket men idag kan jag mycket mer än vad jag kunde för tre månader sedan. Idag är jag såpass kunnig att jag kan föra en debatt och vinna, hehehe. KUNSKAP ÄR MAKT kära vänner. Jag andas politik nu.

En sak jag vill avsluta med:

Marian Radeski 
Han är en polsk, nationalekonom som har lärt upp både våran statsminister Fredrik Reinfeldt samt våran finansminister Anders Borg. Glöm inte det. Han har LÄRT upp de, alltså har de hans tänkesätt!


Jag hoppas och tror att moderaterna kommer att förlora sin plats i regeringen och att vi röstar fram Sossarna igen. Jag hoppas på att ni inte glömmer att vara solidariska och mindre egoistiska.

Jag hoppas verkligen att jag har kunnat nå ut till någon där ute. Engagera er, gå på fackliga kurser (ni som är arbetslösa får också gå), kräv eran rätt. Facket kan hjälpa er med alla era frågor. Gå på fackliga utbildningar. Det var där jag fick lära mig mycket.

Ha det nu så bra och tack för denna tid...(någon dag kanske jag kommer tillbaka men nu känner jag att jag kan nå ut till mer folk på facebook...)

Nati. (som föressten har varit rökfri i 9 dagar nu =))

Just nu...

...känner jag mig väldigt ledsen. Jag blev väckt utav A som berättade saker om B som gjorde mig fruktansvärt ledsen. Jag har gått runt hela dagen nu och tänkt på vad A sa. Jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa B men B vill inte ha hjälp och då är det bara B som kan rädda sig själv. Och när B ljuger mig rakt upp i ansiktet tror du verkligen att jag vill hjälpa B då? Jag blir så arg! Jag blev arg. Jag blev så arg och upprörd att tårarna började rinna. Hur fan kan B ljuga för mig så mycket? Hur fan kan B ljuga om allt? Hur fan kan B se mig i ögonen och dra lögn efter lögn!? Åh jag blir så irriterad.

...till roligare saker nu då: Jag har levlat upp min Orc på WoW till level 25. Woho! Snart är jag i level 26. Jag kan gott erkänna att jag är beroende av WoW MEN efter två veckor spelande har jag lärt mig att sätta gränser. Jag försöker sluta spela en timma innan jag ska lägga mig och läser en bok istället. På tal om bok, just nu...

...läser jag Renzo Anerdös bok Löftet. Boken handlar om unga killar, kriminalitet, samhällets svek mot invandrare och olika gäng. Allting utseplar sig här i Göteborg och det är så kul att kunna känna igen sig på det olika gatorna de olika killarna befinner sig i (de är mycket i Bergsjön, höhö). Jag rekomenderar den starkt för er som tycker om att läsa om kriminalitet (speciellt när den handlar om Göteborgs gäng och om verkliga händelser...)

...har jag tagit på mig en uppgift rent av självmant. Jag ska skriva om varför det är bra att vara med i facket och betala A-kassa så att alla ni tröga idioter som säger att de bara tar pengar från oss får en smäll på käften med sanningen!

...hört igår från Fråga Olle Dokumentären: Kvinnor är som strykjärn. Det tar lång tid att hetta upp oss men när vi väl är heta, är vi heta länge...ett tips till er killar där ute ;).

Nu ska jag borsta tänder och sticka iväg och jobba. Ha det så bra så länge!
RSS 2.0