Tisdag

Usch såg en bild på Reina och fick genast tårar i ögonen. Den lilla hunden är verkligen saknad här hemma. Igår när jag satt på balkongen kunde jag liksom se henne komma ut till mig genom dörren som hon alltid gjorde. Det var ju bara hjärnan som lekte med en men det kändes som att Reina var med oss igår hela dagen. Jag kunde höra hennes små tassar gå över golven och hennes små andetag. Igår var hon i allafall här. När vi skulle lägga oss hörde vi båda två konstiga ljud från köket. Jag är så säker på att det var Reina som kom för att säga hejdå. Vila i frid lilla sötisen.

Över till något roligare då. Åker strax iväg för att klippa mig och köpa mig en skinnjacka. Sedan blir det lunch på något ställe där jag kan äta allt jag vill, ska nämligen synda idag. Sedan klockan 18 blir det bio för våran del. Vi ska titta på CHE-argentinaren. Vi har hört att den ska vara väldigt bra. Jag skäms att säga det men jag vet bara att han kämpade för rättvisa (?) och att alla ser upp till honom. Jag vet att han är känd överallt men jag vet inte varför. Det är nog dags för mig att sätta mig med lite historieböcker snart.

Ha en bra dag!
Nati.

Vila i frid Reina

Idag var vi tyvärr tvugna att avliva Reina. Hon hade en stor tumör som tyvärr gjorde henne sjuk. C hade henne i 14 år så ni förstår säkert hur jobbigt allt detta är. Jag kände henne i några få månader men älskade henne på en gång. Visst var hon jobbig men Gud vad mycket kärlek hon hade att ge. Varenda gång jag och C bråkade kom hon till mig. Lilla tjejen. Man har ju lite skuldkänslor för att man tyckte att det var jobbigt att rasta henne ibland, men jag vet att hon visste hur mycket man ändå tyckte om henne. Alltid var hon vid ens sida. Varje gång jag gick ut för att röka kom hon efter. Nej det är verkligen tomt här hemma utan henne. Vila i frid sötisen.



Godnatt

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår jättebra, jag är bara lite lite trött men det är absolut inte hela världen ellerhur? Ja ni märker väl att jag är på bra humör va? Det gick bra på jobbet idag, jag fick jobba med både Mariam och Zorica. Sedan när jag kom hem så var C i fullgång med att laga GI-mat till oss båda. Han är så duktig min älskling. Ja nu sitter jag hemma själv och äter på lite nötter och torkada aprikoser och tittar på fotboll. C är iväg med sina vänner och vi får hoppas på att de kommer att ha en riktigt rolig kväll ihop. Och den jävla klockan som ska ställas fram en timma! Och jag som i vanliga fall går upp tjugo i sex ska imorgon få gå upp tjugo i fem. Tyck synd om mig! Fyfan. Nej nu ska vi se det positiva i det hela. Det är ju lågkonjuktur nu som Dzana sa till mig idag. Och ja, man ska vara glad att man har ett jobb.








Sov gott kära vänner och är ni ute och festar ikväll så ta det lugnt va? Hihihi.

Nati.

Fredag

Sådär ja då var man hemma. Gud vad jag avundas alla er som ska ut och festa ikväll! Jag vill också! Det var massa folk på bussen som hade klätt upp sig och var på väg in till stan. Åh jag blir så avundsjuk. Nej istället sitter jag hemma och tittar på Let's dance. Fyfan.

Nati.

Vad hände med våren?

Herregud jag fick mig verkligen en chock imorse när jag vaknade och såg att det var helt vitt ute. Det var nästan så att jag ramlade bakåt. Ha ha ha. Jag har precis varit ute med Reina men så jättekallt är det ju i alla fall inte. Det är bara massa slask och vattenpölar överallt. Det är jobbigt. Inatt drömde jag att C var otrogen mot mig och att han framför ögonen på mig "hängde" ihop med sin nya tjej. Det var inte roligt det. Jag har drömt så mycket mardrömmar nu på sistonde, det är nog mitt undermedvetna som vill berätta något. Jag har också haft massa hemska drömmar om mamma som just nu är i spanien. Hon lider mycket i drömmen och jag är med henne men jag kan inte hjälpa henne. Nej fan nu vill jag ha mina vackra drömmar tillbaka! Ikväll jobbar jag till 19:30 och sedan önskar jag mig massa god GI-mat när jag kommer hem.

Nati.


Jobbet

Nu är jag hemma från jobbet. Det är så jobbigt på jobbet nu. Inte nog med att det är tungt. Det fattas så mycket personal. Alla är sjuka. Så imorgon blir det tredje gången jag hoppar in och jobbar extra. Och detta är tre gånger på bara denna veckan. Snälla kära arbetskamrater bli friska och kom tillbaka snart. Vi saknar er också. Hopp så på måndag kommer jag att ha jobbat åtta dagar i rad. Och i och med det så kommer det att se ut som hej kom och hjälp mig här hemma. Just great. Nej fyfan, ni kommer nog att få stå ut med en bitter Natalie nu ett tag.

Jag vill klippa mig.
Jag vill sola.
Jag vill gå ner 5 kilo.
Jag vill ha sommar nu.
Jag vill ha mamma i Sverige igen.
Jag vill ha TID TID TID. Jag hinner inte göra någonting längre.
Jag vill inte ha massa beymmer i mitt liv längre. Nu räcker det fan!

Nati.

Besviken

Usch jag är så besviken på så många i min omgivning. Hur kan man göra som man gör när man är över 20 år? Fan ibland måste man stoppa sig själv och fråga sig vad fan man håller på med. Man kan inte leva som en omogen 14-åring hela livet. Hur kan människor vara så elaka och dumma? Nej fan jag drar mig undan som jag alltid gjort. Tyvärr. Är det hopplöst så är det. Tur att man har ett fåtal bra vänner i sitt liv som förstår en. För egentligen så borde jag väl kämpa för dessa personer men nej fan jag orkar inte. Hade det varit för två år sedan så fine ok. Men jag har blivit så känslokall på sistonde, jag undrar om det är ett skydd jag har skapat omedvetet. För att när jag får höra hemska saker så mår jag dåligt över studen men sen glömmer jag bort det hemska efter en liten stund. Jag kanske har blivit sårad och besviken för många gånger så att jag har lärt mig att förtränga bort vissa känslor? Äsch, jag vet inte. Men livet är fan ingen dans på rosor. Och som den drömmaren jag är påverkas jag mycket av det här. Vad ska jag drömma om nu när livet är så hårt och ingenting blir som jag vill?

Nati.

Natita är nog tillbaka

Hej på er! Jag vet usch och fy på mig som inte har bloggat. Jag har känt mig lite off på sistonde, det är väl en giltig anledning eller? Hur har ni haft det då? Solen skiner varje dag och jag är glad över det även fast det är bara är några få plusgrader ute. Anledningen till föregående blogginlägg handlar om en sak  som hände på jobbet. Inget allvarligt alls men det är ändå orättvist. Det känns som att många på jobbet bara ser mig som en 22-årig "liten tjej". Men jag är mer än så. Nu vill jag inte prata mer om det här.

De dagarna jag har varit off har jag:



Ätit ägg varje dag till frukost. Ser ni det lilla "hjärtat" på ägget till höger?


Jobbat massor. Jobbar mycket extra just nu.


Blivit bjuden på mat hemma hos oss utav C's kära vän Zakarias. Han tvingade mig äta potatisen men jag smakade bara på en halv. Jag håller mig fortfarande till GI-metoden. "Försöker" iallafall...


Syndat lite. Bakat "nyttiga" muffins med dinkelmjöl och "endast" 1dl socker till.


Varit på stan med älsklingen och letat efer en skinnjacka.


Samma dag mötte vi upp min kusin och åkte iväg till Freeport.


Sådär kära vänner. Kanske ska man gå upp från sängen nu och få lite gjort här hemma.
Nati.

.

Åt helvete med allt.


Sol ger mig energi

Oj oj oj vilket väder! Jag drömmer mig tillbaka till Barcelona och stränderna och festerna. Och ja inatt drömde jag om Barcelona. Jag och C köpte oss en lägenhet i centrala Barcelona och flyttade dit. Vilken dröm! Tänk om jag drömmer sanndrömmar och flyttar dit om några år? Jag vinner på lotto, föder C två små flickor (för flickor ska det bli älskling), vi köper oss en lägenhet i Barcelona och lever lyckliga i alla våra dagar. Ja från och med idag ska jag köpa en trisslott i veckan. Åh jag älskar att drömma mig bort. Men det är ju vi fiskar kända för...

Över till GI-metoden då. Idag är vi på dag 10 och fortfarade fas 1. Bara 4 dagar var till fas 2! Jippy! Vad duktiga vi har varit älskling och Emelie. Jag måste säga att det här med GI-metoden är det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv när det handlar om mina kostvanor. Aldrig har jag känt mig så här pigg och glad. Och sötsuget är helt helt borta. Den här metoden funkar verkligen. Nu vill jag bara köpa alla böcker som har att göra med GI-metoden och bli ett riktigt GI-proffs.

Vad gör ni idag?

Nati.

Tråkigt

Jag har så tråkigt så. Tittar runt lite på olika bloggar och hittar det här:


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"Fullkorns eller dinkelpasta" Tagen ur boken "GI för hela familjen".

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min kamera som ligger på nattduskbordet.

3. Vad såg du senast på TV?
Våra bästa år.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
14:20. Rätt svar är 14:10.
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? 
Fläkten i köket.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då? 

Jag rastade hunden.
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Var inne på en blogg som GI-mat. 
9. Drömde du något inatt?
Ja det gjorde jag säkert. Men inget jag kommer ihåg nu.
10. När skrattade du senast?
Igår när C och jag åt på spareribs som grisar.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Ett kors övanför sängen.
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? 
Jag ser någonting konstigt varje dag.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Den har sysselsatt mig ett par minuter. Mycket bra.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Seven pounds. Jag såg halva. Somnade sedan.

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?

En lägenhet i Barcelona är det enda jag kommer på just nu.

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Det första jag gör när jag läser GP är att gå längst bak i tidningen och läsa dödsannonserna...jag vet det är sjukt.
17. Tycker du om att dansa?
Jag älskar det!
18. George Bush?
Nej tack.

19.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Det är hemligt.

20.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Absolut. Gärna i Barcelona.
 22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen till paradiset kära barn.

Så där ja. Nu måste jag nog börja röra på mig.
Nati.


Vilket väder!

Herregud vilket fint väder vi har idag. Även fast det var solen som väckte mig imorse med sina starka strålar så gör det ingenting. Visst de första minuterna var jag bitter men sedan såg jag bara det positiva i det. Hade jag dragit för gardinerna igår kväll så hade jag säkert sovit tills nu. Jag har varit ute med Reina och ätit frukost. Vad gör man nu då? Jag ska jobba extra klockan 15 men innan dess ska jag nog hitta på någonting. Det blir det gamla vanliga: laga mat, städa och diska. Nej jag får nog börja nu. Ha nu en fin dag.



Jag minns tillbaka till sköna Barcelona...



Nati.


Måndag

God morgon Sverige! Hur mår ni idag? Jag mår bra men vart tog solen vägen? Jag som verkligen trodde att våren var här för att stanna. Men man ska inte bli lurad utav vädret. Förra året snöade det i april. Imorse var jag i alla fall glad över att jag hade på mig min vinterjacka. Det var ju riktigt kallt. En konstig sak som händer med mig just nu är att jag känner mig svimfärdig och illamående. Kan det vara GI-metoden som ger mig dessa biverkningar? Men men det kan ju också bero på att jag inte har ätit någonting. Nej back to work då kanske. "Bara" fyra timmar kvar. Efter jobbet åker vi iväg och storhandlar om jag orkar. Ha nu en bra dag!

Min lilla chorizo jag saknar dig på jobbet.

Nati

Dyra taxi

Hej på er! Jag har faktiskt saknat bloggen lite. Jag har haft fullt upp med att jobba därav den dåliga uppdateringen. Men nu är jag tillbaka. Usch usch usch vilken jobbig helg det här varit. Jag är så glad att det är över och att jag nu är hemma i min goa varma säng. Idag spelade jag rik och tog taxi till jobbet då min buss åkte framför ögonen på mig. Nästa buss skulle komma inom en 35 min så jag bestämde mig för att ta en taxi för att inte komma försent. Jag borde ha kommit försent. Jag fick betala 130 kronor för den korta sträckan till jobbet. Nej, nästa gång kommer jag försent istället.

Nu ska jag sova lite. Hoppas eran helg har varit bättre än min.

Nati.

Ingen big deal

Oj oj oj vad jag är trött. Jag har börjat få ont i knäna på sistonde vet inte vad det beror på. Nya jobbskor kanske? Bortsett från värken så har det varit en riktigt bra dag. Emelie och jag möttes ganska tidigt och gick runt och tittade efter någonting fint. Men icke sa nicke. Jag hittade ingenting, eller jo en scarf för 29:- på Rut med flera. Jag var ju bara tvungen att köpa den när den var så billig. Sedan lämnade snälla Zoran och Emelie av mig på jobbet och där väntade frugan min med kaffe och någonting annat gott. Nej det har varit en bra dag. Morgondagen blir definitivt inte lika rolig men jag klarar mig nog ändå.


Mina vackra dockor.


Chorizo på G.




Frugan min fick idag lov att gå ut och träffa andra. Men glöm inte att du måste vara här hemma innan midnatt!



Nu säger jag godnatt.
Nati.


Fredag den trettonde

Gissa vem som gick upp klockan nio idag och som redan har duschat och tagit en lång promenad med Reina? Ja precis jag. Nu måste jag ge mig en klapp på ryggen. Aldrig att jag skulle gått upp klockan nio när jag börjar klockan fyra för ett år sedan. Ja ni ser, det är mycket som kan ändras på så kort tid. Och så är det fredag den trettonde idag. Jag har ännu inte stött på någon otur eller jo. Mina leggings jag ville ha på mig idag var inte torra. Jag tvättade ju igår men hann inte torka allting i torkskåpet så här hänger alla de blöta kläderna på ett torkställ. Men nu är de ganska så torra så.

Emelie ringde mig precis, nu är hon på G. Hon skulle bara torka håret. Jag ska bara äta.

Vi hörs senare! Ha nu en underbar dag!

Nati.

Godnatt

Sov nu så gott kära vänner. Imorgon blir det stan för min del, kanske följer Emelie och Evelina med. Vi får se. Vi får också se om jag orkar gå upp klockan nio, men det är klart att jag gör! Jag har ju gått upp runt halv tio så varje dag den här veckan. Efter stan blir det jobb jobb och åter jobb. Usch ser inte fram emot den här helgen som i stort sett ska spenderas på jobbet...

Må så gott ni kan!

Nati.

Bara vara

Sitter här i sängen men en kopp grönt te i vänster hand och C sovandes på min högra sida. Det har äntligen slutat snöa och snön har nu lagt sig så fint. Åh, det kan inte bli mysigare än så här. C snarkar väldigt högt nu men det gör inget jag tycker bara att det är mysigt att få ha honom liggandes här vid min sida. Jag känner mig väldigt lycklig och nöjd. Jag har en fin man, en underbar familj och förstående och fina vänner. Jag har ett bra liv. Vi har ett bra liv.



Nati.

Dag 4 fas 1

Då var det redan torsdag då. Jag är ledig idag med, men imorgon plus hela helgen jobbar jag. Jag känner mig inte alls på G inför helgen men men jag ska vara glad att jag har ett jobb. Emelie har blivit  min personliga GI-coach. Är det någonting jag undrar så kan hon svaret. Ja, vad ska jag äta till frukost idag då? Jag är faktiskt trött på ägg och bacon. Men ett kokt ägg och lite naturell yoghurt låter gott. Ja det ska jag äta. Måste sortera tvätten nu ska tvätta klockan elva. Vi hörs senare!

Nati.

En tankeställare...

Här sittter jag i köket och tårarna bara rinner ner för mina kinder. För fem minuter sedan klagade jag för mig själv varför jag inte hade kunnat vara rik för att kunna köpa alla de fina kläderna som de säljer på H&M...Sedan tittade jag på min mail och jag hade fått ett mail från en vän med en otrolig historia!

På mailet stod det så här:

En dag frågar en son sin far: *Pappa, springer du en maraton med
mig?*
Pappan svarar: *ja* och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: *Pappa, springer du en till
maraton med mig?* och pappan svarar igen *ja, min son*.
En dag frågar sonen sin far: *Pappa, vill du göra Ironman
tillsammans med mig?* (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan svarar igen *Ja**

Och här kommer videon till denna historia:


 

Gud vad jag kände mig dum sedan när jag hade sett färdigt filmklippet. Jag ska vara glad för det jag har och vara glad för att alla mina nära och kära mår bra och ta vara på allt det fina livet erbjuder mig. Livet är kort och när som helst kan det ta slut!


Nati.

Onsdag

Oj vad tiden går fort! Klockan är redan ett. Jag har varit ute på en promenad med Reina och ätit min GI-frukost. Idag blev det äggröra och bacon och två koppar grönt te med mintsmak. Jag känner mig verkligen peppad inför den här dieten som senare kan bli en livsstil om jag orkar kämpa vidare. Men det tror jag. Jag ger inte upp så lätt. Ska strax börja laga lite mat. Idag blir det kyckling och så får jag se vad jag gör till det. Massa sallader varje dag till de olika kötträtterna är inte kul.

Hörs senare!


Ha ha ha! En bild säger mer än tusen ord!

Nati.

Dag två avklarad

Sådär ja. Nu är nästan dag två på no carbs dieten över snart. Jag måste säga att det var jobbigare idag än vad det var igår. Då kan ni tänka er hur det kommer att vara imorgon. Stackars stackars stackars mig. Men nu är det bara tolv dagar kvar! Jag ska kämpa vidare. En läskig sak hände på jobbet idag. Vi har sänglarm på alla rum på jobbet och vid maten idag kl 17 så larmade det från en pensionärs rum. Saken är den att alla pensionärerna redan satt vi matbordet. Så vi var tre tjejer som gick till rummet för att se om vi hittade något spöke. Men nej spöket hade redan försvunnit. Men tycker ni inte att det är skumt? Det är ändå ett sänglarm, larmet känner av tyngden på kroppen och larmar när man rör sig i sängen...läskigt var det iallfall. Tror ni på spöken?




Nati.

Tisdag

Hur är det med er idag? Jag mår jättebra. Känner mig fräsch, snygg och positiv idag. Jag vet inte varför, eller jo. Jag solade ju igår. Herregud vad lite färg i ansiktet kan göra mycket. Jag känner mig mycket mycket fräschare nu. Och är det bara jag men ser man inte smalare ut när man är brun än när man är blek? Till en annan sak nu då. Både jag och C skippar kolhydraterna i två veckor framöver. Vi får se om vi lyckas gå ner i vikt och efter det massa massa träning. Kanske ska jag börja lite lätt med Electras striptease-aerobic? Idag hann jag tyvärr inte då jag städade och så hemma. Men jag rastade Reina i en halvtimma. Det räknas väl? Det är skönt att våren är på väg nu. Nu skippar man alla godsaker och tränar till sig en snygg kropp till beachen 2009!

Nu ska jag laga lite mat. Inga kolhydrater. Vill man vara fin, får man lida pin.



Jag och pappa på min födelsedag. Jag älskar dig!


Nati.

Alex 16 år

Sådär. Då var man hemma igen. Nu är min lilla kusin inte så liten längre. Hela sexton är är han nu och man kan väl säga att han börjar bli en man. En riktigt fin sådan.


Mimi (moster) och potatisgratängen.


Bella (kusin) och hennes vän Fransisca.


Vi. Shit alltså jag måste verkligen sola.


Papi och jag.


Mimi lagar så god mat!


Så fina.


Mosters pojkvän och mami och papi.



Min lilla kusin Miki.


Jag älskar sötsaker.


Födelsedagsbarnet!


Nu skriker C efter uppmärksamhet. Sov så gott. Vi hörs imorgon.
Nati.

Ego-I like

Sådär. Nu har vi ätit frukost och jag har duschat och gjort iordning mig. Nu väntar jag bara på C som fortfarande sitter vid den dumma datorn och spelar det dumma spelet WOW (world of warcraft). Vad är det med er killar och dataspel/tvpsel? Finns det någon kille där ute som inte tycker om att sitta flera timmar framför datorn och förstöra en hel dag?

Ja ja under tiden jag väntar älskar jag lite med kameran:









Och har den här låten i huvudet:

 
El baile del perrito.


Godmorgon godmorgon

Vad underbart det är att vakna utvilad och bredvid sin prins. Vi har varit vakna sedan halv tio och det känns så skönt att gå upp så här tidigt så att vi kan njuta av den här dagen och inte sova bort den som vi oftast gör. Men saken är den att när jag går upp så här tidigt så blir jag trött igen runt ett och då måste jag ta mig en liten power-nap för att bli pigg igen. Jag vet inte varförjag sover så mycket. Men det är underbart. Nu ska vi äta frukost och sedan åker vi in till stan för att hitta någonting fint till min kusin Alexander som fyller 16 idag. Grattis!

Nati.


Lördag kväll

Oj vad tiden går fort! Klockan är snart halv nio och vi har inte hunnit göra så mycket här hemma. Men vad gör det? Vi måste njuta av varandra och bara vara för sedan börjar den nya arbetsveckan och då ses vi knappt. Min mensvärk är iallafall borta nu. Halleluja! Nu sitter jag i köket och väntar på att maten ska bli färdig (jo jag vet att det är sent fär middag nu). Idag blir det rödblommig falukorv och ris till. Jag hoppas på att det blir gott, det är nämligen första gången jag gör den här rätten. Men C äter ju allt, så blir det misslyckat äter han upp det ändå. Tack gode Gud att jag inte har en kräsen man. På tal om mat så var jag så duktig häromdagen och gjorde hemmalagad majonäs. Den blev inte så där god som den blir när mami gör den men den var OK. Det är så kul att få testa på någonting nytt i köket. Jag tror nog att det är Emelie som inspirerar mig. För efter mitt besök hos henne sist så bestämde jag mig för att också fritera fisk (första gången för mig). Och C tyckte att det var så gott! Så tack Emelie för att du inspirerar mig!

Nu måste jag titta till maten.


Natita gör majonäs.


Nati.

Ingen bra dag

Usch usch usch. Imorse när jag vaknade så hade jag så fruktansvärt ont i magen och i äggstockarna så att jag knappt kunde röra mig. Jag har aldrig varit den som har haft ont i magen pga mensen men idag oj oj oj. Men C har varit hur underbar som helst. Han gick upp tidigt och gick och köpte massa gott till frukost och sedan tog han hand om mig så att jag kände mig som en riktig prinsessa. När värken inte gick över så gav han mig två smärtstillande och av de så sov jag ända fram tills nu. Nu känner jag mig riktigt utvilad och nu har äntligen värken försvunnit. Nu vill jag som har varit så tråkig hela dagen hitta på något roligt. Hoppas C vill vara med. Han som vaknade med världens bästa humör som jag förstörde sedan när jag klagade på allt och alla...ja ja. Det är sånt ni killar får tåla.

Nati.

Torsdag

Äntligen är den här dagen över! Det har varit en riktigt jobbig dag idag. Men OK livet kan inte alltid vara en dans på rosor. Men så känns det ibland när allt är bra och man glömmer allt det negativa som har hänt. Så, hur har eran dag varit? Imorgon är det äntligen fredag och sedan helg. Skönt att få helgen för bara mig och C. Det bästa med helgerna är våra goda frukostar. Vi frossar i allt gott på morgonen, men vad gör det? Helgerna jag är ledig är de enda helgerna vi kan äta frukost ihop. Nu ska jag våldta min man. Moahahahaha!


Natita fyller 22 år




Jag och min goda chorizo.


Jaaa Emelie is here! Emelie "skulle" inte komma, hon ringde och överasskade mig när hon var utanför min dörr.


Banana och Daniel.


Tjejer.


Min sötis Persa kom också. Nu skulle festen börja!


Ingen kan föra som min man.




The boys.




Vi började bra...


...men sen spårade det ur.

Vilken kväll!

Oj oj oj vilken kväll det blev i lördags. Jag håller fortfarande på att återhämta mig. Hela dagen igår satt jag och C och titta på TV och gjorde inget mer än det. Jo vi städade undan det värsta som va kvar från festen men sen satt vi bara där framför TV:n. Det blev också kebabtallrik och massa massa vatten. Fötlåt mig Dzana för att jag sprutade parfym i dina ögon. Jag är så ledsen så. Nej jag måste göra iordning mig nu. Ska jobba hela kvällen nu till nio. Väldigt roligt efter en helg som denna. Jag börjar bli för gammal för att festa så här hårt som vi gjorde. Jag förstår inte hur ni som festar varje helg klarar av det. Idag, två dagar sedan festen är jag fortfarande helt slut. Nej, inget mer festande för min del. Iallfall inte på ett långt långt tag.


Tack tjejer, utan er ingen fest.


Du är mitt allt!


Jag lovar att lägga upp bilderna så fort jag har tid. Ha nu en bra dag.
Nati.

RSS 2.0