Inte kul

Det är verkligen inte kul att vara sjuk. Det enda som är bra med att vara sjuk är att C tar hand om mig, pressar apelsinjuice till mig och är allmänt tråkig ihop med mig. Jag har bara legat i sängen hela dagen. Sovit, läst "Innan jag dör", sovit, tittat på TV och sovit...Ja det finns inget annat man vill göra. Ibland känner jag mig bättre och tänker "Jag får friskanmäla mig nu". Men lika snabbt som jag känner mig bättre känner jag mig sämre och får feber och sover. Åh, jag blir så trött på det här. Jag skickar en liten puss till Dzana-banana som är nyopererad. Krya på dig! Vad ska ni hitta på idag?

Nati.

Kärlek.

N & C.


Present från pappa. Passar perfekt i vårat svart-vita vardagsrum.

Tillgång till pojkvännens mobil?

För mig/honom är det helt OK att jag tittar igenom hans mobil. Vad tycker ni? Strider det mot personens personliga integritet och blablabla? Titta vad jag hittade i hans mobil:


Om inte mobilen ljuger så var detta den 31juli 2008. Kort var håret då.


Man får inte ens sova ifred! Visst är jag söt?




Jag passar riktigt bra som en Colgate/Pepsodent/Aquafresh-brud!


I Sthlm. Kelar med Reina.

Nu ska jag besöka sängen igen, febern är återigen på G. Fyfan för förkylningstiden!


Sömntuta

Oj oj oj vad jag har sovit. Men om inte sömn är bästa medicinen mot förkylningar så vad är det? Jag känner mig genast piggare utav lite sömn. Nu tillbaka till mig. Jag tror att jag börjar få halsfluss...Jag har ju då aldrig haft det men min kära vän Zorica fick det flera gånger förra året så jag känner igen symptomen. Jag hoppas på att det inte är halsfluss. Men halsen känns så otroligt tjock, det är nästan lite svårt att andas. Hmm? Vi får se. Tänkte väcka lite liv i min älskling nu och kanske äta något gott?

Finns det något bra på TV idag? Jaaa, efterlyst!
Nati.

Sjuk?




Godmorgon godmorgon! Usch, jag tror att jag börjar bli sjuk. Kunde inte sova på hela natten pga halsont plus att jag kände mig varm hela natten. Jag som skulle träffa Emelie idag. Men nej kan inte smitta lilla Evi sen så måste jag stanna hemma för att hålla mig frisk inför helgen. Ska ju jobba fre,lör,sön,mån. Hoppas jag klarar av det...Nej nu ska jag göra mig lite te. Ha en bra dag!

Nati.


Idag har vi varit effektiva!

Både C och jag var lediga idag så vi tog tag i allt som behövde göras här hemma. Vi har storhandlat, tvättat, betalat räkningar och lagat en god middag. Det blev spagetti med köttfärssås. Mums vad gott det var. Min C börjar bli en riktigt bra kock. Och till efterrätt bakade jag kärleksmums. De är i kylskåpet nu och kyls ner lite innan de ska hamna i våra magar. Imorgon är jag ledig igen och då måste jag gör iordning vårat datarum som nu är färdig tapetserat. Jag lovar att komma med före och efter bilder imorgon. Det är en riktig stor skillnad ska ni veta. Nu är det bara vårat sovrum kvar. Vi får hoppas på att papi kan fixa färdigt det rummet nästa vecka.

Det märks verkligen att det var jag som packade varorna. Allt ligger huller om buller. Jag hade verkligen behövt dig där idag Emelie. He he he.

Ny dag nya tag

Så då är det redan tisdag. Ska jobba 15-20 idag men innan det ska mycket göras här hemma. Papi är här som vanligt och håller på med tapetseringen. Vi har precis ätit en god frukost och så har jag diskat lite. C hade önskemål om att få äta hamburgare till middagen så det ska min prins få. Måste bara iväg en snabbis till ICA och köpa hamburgarbröd. Jag undar hur ni har det på jobet efter gårdagens kaos? Det var verkligen kaos igår på jobbet. Jag visste det! Min mage säger mig allt. Måste börja lyssna mer på magen lilla. Men men vi klarade det bra ändå. Men det är nog bra med utmaningar på jobbet annars blir allting så tråkigt.

Imorgon är både C och jag lediga från jobbet. Gissa hur mycket jag ser fram emot morgondagen? Det bästa som finns när vi är lediga båda två är att få vakna med prinsen bredvid mig.



Nati.

Vill inte

Börjar jobba om exakt 45 minuter. Men jag vill inte! Jag vet inte varför. Jag får bara ont i magen när jag tänker på att jag måste vara där hela dagen. Det är inte kul att jobba som jag gör när C bara jobbar dagtid. Då vill jag också jobba dagitd. Det är inte kul att jag ska iväg och jobba och att jag inte ska få träffa honom på hela dagen. Uscha vad allt känns jobbigt idag. Jag hoppas att Mariam är på bättre humör då vi ska jobba ihop idag. Hon är bättre på det här med att vara positiv. Nu ska jag iallafall sticka snart. Frukost har jag ätit, tagit en lång och skön dusch och så har jag rastat Reina. Hon bor hos oss nu föressten. NU är vi matte och husse. Det är en väldigt bra träning för de som vill ha barn. Nu bråkar man om vem som ska rasta henne och så. Men min C är underbar, han gör det värsta jobben som att duscha henne och borsta tänderna på henne. Aldrig att jag skulle våga det. Tänk om hon skulle bita mig? Ha ha ha. Att jag ens tänker så. Reina är världens snällaste hund! Jo jag vet att alla hundägarna säger så. Men efter att ha sett Reina torteras utav mina småkusiner i sommras utan att ens skälla på dom så är jag säker. Reina är världens snällaste hund. Måste sticka nu! Ha nu en bra dag!

Storstädning på söndagen

Här hemma har det storstädats idag. Nu doftar det så gott överallt plus att tvätten som inte hann torka hänger här i vardagsrummet så det doftar ännu godare. Mmm livet är så underbart när allt är rent och fint. Just nu vill jag bara lägga mig och fortsätta läsa boken som Tess lånade mig. Den är grymt bra! Innan jag dör heter den. Imorgon är det måndag då. Tillbaka till vardagen och jobbet. Har faktiskt ingen som helst lust att jobba imorgon. Magen min säger mig att det kommer att bli en lång dag. Vi får hoppas på att det inte blir så. Tänkte visa er lite bilder från i fredags nu. Enjoy!


Jag försöker stå som en isdansös. Det går något åt det dåliga hållet...


Zorica. Stackarn.


Zorica blir en bra fru.


Kyckling, pasta, ostsås, wook och vitlöksbröd. Mums!


Skål!


Reina vill också ha vin.


Vi rastade Reina en stund. Då passade Zorica på att apa sig.


Mariam sjunger för fullt.


Hahaha. Ibland måste man även visa er när man är lite mindre snygg. Hahaha.

Sov nu gott.
Nati.


Bloggen ett år!

Tänk att det var precis ett år sedan jag satt här och bloggade för första gången. Är det någon utav er som har följt mig så länge? Tänk er vad mycket som kan hända under ett år. Jag lever ett helt nytt liv idag. Livet är då riktigt konstigt. Men lyckligare än så här har jag i alla fall aldrig varit!

GRATTIS NATITAS BLOGG!


Snodda bilder!


Mariam och jag på jobbet. Visst har mitt hår blivit långt?




Snodde bilderna från Mariams blogg. Hon har också börjat blogga. Titta in den vet ja! Länk------>Miris

Nati.

Lördag

Usch, jag vet. Jag har blvit lite lat här på bloggen. Men jag har haft så mycket att göra. Man har ju även ett hem och en man att ta hand om. Inte för att min C kräver för mycket men i och med att vi jobbar som vi gör så är varje minut med honom dyrbar. Igår var Zorcia och Mariam här hos oss. Det blev matlagning, massa sång och rött vin. Vi klädde till och med ut oss (!) som tjejerna i Pussy Cat Dolls. Mariam tog massa bilder, men vi får se om de inte är för barnförbjudna för bloggen...he he he. Idag tog vi det bara lugnt men senare på kvällen var vi hemma hos ett par vänner till C. Det blev två födelsedagsfirande då tjejen och hennes son fyllde år. Mycket trevligt och roligt. Nu när vi kom hem har vi städat lite och nu ska jag sätta mig framför TV:n med C och mysa lite.

Nati.


Sen här

Ursäkta den dåliga uppdateringen på sistonde men vet ni? Idag var det den sjätte dagen jag jobbar i rad. Och det ni, det är mycket jobb för att vara jag. Och imorgon blir det den sjunde dagen, jag är så duktig, nästan lika duktig som min superkvinna (Zorica på jobbet). Jag har inte så mycket att säga så här får ni lite bilder från igår istället:


Var hemma hos Emelie och Zoran igår. Och lilla Evelina hade blivit såå stor. Hon pratade med mig hela tiden, och skällde på mig för att jag inte hade varit där på länge. Min lilla sötis!


Snart blir dockan ett år. Tänk er vad fort tiden går!


Emelie, så vacker som vanligt.


Nu ska jag lägga mig och läsa en bok som jag fick låna utav söta Tess idag. Sov gott.

Nati.

Tapetsering på G!

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra. Är bara så otroligt trött efter den här helgen. Det är jobbigast att jobba helgen hos oss för det är alltid massa vikarier och så är vi ont om personal(som vanligt). Jaja nu ska vi inte bli negativa. Jobbade med Mariam idag och det gick strålande. Tänk er vilken tur jag egentligen har som får jobba med min barndsomsvän. Jag slutade tolv (har en kort dag på sex veckor) och sedan åkte jag hem och här väntade papi på mig. Vi ska ju verkligen sätta igång med tapetseringen igen och den här gången ska vi fan bli färdiga.

Det börjar bli så fint så fint i vårat lilla kök nu.


Papi skär tapeterna i bitar (?)


Papi rullar på lim (?)



Nej måste hjälpa papi nu, ush vilket dåligt barnbarn jag är...

Vanessa älskar potatis

Visst är det härligt att vi kan bli nostalgiska över olika saker och ting? Jag stod och stekte lite potatis för en stund sedan och stekte den inte så att den blev helt genomstekt utan så att den blev potatis "al adente" Det betyder (enligt min morfar) att den inte är fullt färdig utan bara nästan. Då kom jag på att tänka på min syster som älskade att morfar gjorde potatisen så när vi var små. Alltså potatis "al dente." Men hon älskade potatis så mycket att hon till och med åt den rå. Vi kunde sitta och titta på tv, så satt hon där med sina råa potatisar. Hon är en märklig liten sak min syster. Potatisen tog mig iallafall mer än tio år tillbaka i tiden, visst är det härligt att en sådan simpel sak kan göra det? Jag förundras fortfarande över hur denna värld är skapad men främst av allt hur VI människor är skapade...



För övrigt så var det en bra dag på jobbet. När C släppte av mig på jobbet trodde jag aldrig att den här dagen skulle ta slut. MEN det gjorde den banne mig! Så där satt jag återigen i bilen på vägen hem och sa till C. "Tänk att när jag satt här för nio timmar sedan så kändes det som att den här dagen aldrig skulle ta slut, men nu sitter jag här igen!"

Nati.

Sammankopplingen mellan människan och djuret

Jag tänker ofta. Ja jag vet det gör ni med. Men jag tänker hela tiden, varje sekund tänker jag på någonting nytt. Nyss tänkte jag på en lämplig kille till Zorica. Hon mumlade bara "härligt" från soffan. Nu somnade hon om igen. Oftast tänker jag på hur mitt liv kommer att se ut imorgon och om tio år. Det ser ljust ut. I allafall i mina fratidsvisioner...Äsh jag tror att jag kom bort mig från ämnet nu men då till saken: Har ni tänkt på att vi människor äter genom munnen och bajsar genom rumphålet likså alla djuren? Alla tuggar vi maten i munnen och bajsar ut det som inte kroppen behöver. Så egentligen är vi alla i ett. Hela universum är i ett. Nu tycker ni säkert att jag är knäpp och dum men jag har fan aldrig tänkt på det innan. Inte så här djupt iallafall. Det är nog bara våra hjärnor som skiljer oss åt. Tänk om det var hundarna som istället bestämde och styrde i världen och att vi var hundarna...

Vi är alla sammankopplade på ett eller annat sätt.

Nu får ni inte skratta åt mig. Speciellt inte du Zorica!
Nati.

En häftig sak!

Guuud vad jag känner mig exalterad! Jag satt och rökte på balkongen runt åtta så, då jag såg ett starkt grön-gult sken på himlen. Äsh tänkte jag, det var la spårvagnen som gav ifrån sig det. Men neeeej! Nu när jag läste nyheterna på GP så ser jag att det inte var ett ljus från spårvagnen. Det var ju fan något annat! Titta här-----> gp.se

Jag känner mig så lyckligt lottad! Hihihi, och de tre önskningarna är redan önskade.

Godmorgon!

Nu sitter jag här och är iordning gjord så det är bara klockan som måste ticka vidare så den kan bli fem över sex för då kan jag gå hemifrån. Vad tyckte ni om Let's dance igår då? Man märker att de har blivit bättre sedan vecka ett. Laila Bagge var helt klart bäst och sexigast! Nu skäms jag att säga det här va, men vem åkte ut? Jag var så trött igår så jag somnade innan utröstningen...jaja får titta på aftonbladet. Jag tippar på Kitty! Hörs senare!

Nati.

Sovit med prinsen




Måste säga att det bästa som finns i denna värld är att få ligga i sängen med C och bara kramas. Efter att han kom hem idag så åt vi lite och sedan sov vi tills nu. Hoppas jag kan sova något inatt med tanke på att jag måste upp halv sex och sticka iväg till jobbet. Jag måste gära så mycket här hemma nu men nej fan jag orkar inte. Svärmor är här så vi ska äta lite till (grillad kyckling) och sedan ska titta på Let's dance, om jag nu kan övertala C. Vad ska ni hitta på?

Jag dränker mina sorger...



Januari var (är) definitivt inte våran månad. Men den stora frågan är: Vad mer ska hända denna hemska månad? Det är ju ändå femton dagar kvar på denna månad...Medan jag tänker dränker jag mina sorger i choklad och godis. Men snart ler jag återigen, C kommer hem om exakt en timma!

Varför måste jag?

Varför så många måsten i denna värld? Idag måste jag göra en sak som jag egentligen inte vill. Jag får ont i magen och hjärtklappningar bara jag tänker på det. Men jag vet, jag måste göra det. Och resultatet spelar ingen roll, bara jag gör det. Och fan Natalie det är inte ens svårt det du måste göra så varför är du en sån mes? Åh ja, jag är världens mes.

Ja ja idag är det iallafall fredag. Gött för er som har jobbat hela veckan och nu kan se framemot helgen. Vad ska ni hitta på i helgen då? Jag ska jobba (för er som inte vet så jobbar jag varannan helg). Men ikväll ska jag titta på Let's dance, jag ser framemot att få se hur bra Laila ska danska ikväll. Den kvinnan är ju helt grym!


Nati.


Vart kom den ifrån?

Sedan början utav detta året har jag och C haft världens otur. Bilen gick sönder, tapetseringen gick åt helvete, C blev rädd att förlora sitt jobb och massa räkningar ploppade upp från ingenstans. En räkning en dag, nästa dag kom det en annan räkning. Åh vad jag hatar alla dessa räkningar! Man tror verkligen att man har koll men koll är fan det sista jag har! Ush och tvi för denna hemska början på detta året!


Godmorgon bloggen!



Här är man uppe med tuppen! Ska jobba extra idag plus att jag ska lämna tillbaka timmar jag är skyldig...inte kul med dessa skyldiga timmarna. Jag minns inte ens när jag lånade dessa fem timmar. Ja ja. Idag är jag iallafall inte lika pigg som jag var igår. Onej, jag är så trött så att jag behöver en kopp kaffe bums! Ush det är säkert jätttekallt ute. Buhooo, allt är så jobbigt!

Ush ush ush!

Sitter här på jobbet i vilorummet och tar det lugnt med Zorcia. Hon sitter och pratar med Therese (min andra kära arbetskamrat) och här sitter jag och tar det lugnt. Det har varit en TUNG TUNG TUNG dag på jobbet. Någonting hände så en person gick hem och så blev vi kort om personal. Yey! Och då måste ju självklart vi som är kvar ta allting och jobba dubbelt och hela skiten. Fan Natalie, vad hände med all positivitet från igår? Men fan skitsamma nu, det är över och vi fixade det ändå. Det är väldigt irriteranade att detta ändå kan ske bland vuxna människor!

Nej nu ska vi sluta vara negativa här. Har ni haft en bra dag? Jag och C snoozade i en kvart imorse och passade på att kramas och pussas. Myspys. Det är så underbart att få vakna vid din sida varje dag mi principe azul!

Nati.

Det är så mycket mer än det!

Jobbade som sagt kvällen med både Zorica och Mariam. Det var en rätt dyster dag på jobbet. Vi pratade om hur otacksamt vårat jobb egentligen är. Om det inte är det ena så är det det andra. Aldrig att någon är nöjd. Vissa ser ner på oss för att vi gör det vi gör. Deras sätt att säga det på är "att vi torkar bajs." Men det är sååå mycket mer än det. Så mycket mer. Det är kärleken, omvårdnaden, det roliga vi har ihop med pensionärerna, att bara få se dom le när vi tar upp de för en dans är guldvärt. Jag går oftast hem med ett leende. Visst är det ett tungt jobb, visst är vi underbetalda men det här jobbet har gjort mig till en bättre människa och gett mig så många fina minnen och det gör det fortfarande. Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det här men vi kan väl säga att jag skrivit direkt från hjärtat. Jag tycker om mitt jobb så är det bara.

Jag ser faktiskt fram emot morgondagen. En kopp kaffe med min kära vän Zorica och lite skvaller och sen på med duracell batterierna! Godnatt kära vänner!

Nati, en STOLT undersköterska.

Godmorgon!

Vilket bra humör jag vaknademed idag! WOHOO. Här sitter jag nydsuchad och klar, ska bara äta mina mackor med ost och smör och sedan sticka iväg till jobbet. Där ska jag dricka kaffe och få information om vad som har hänt under helgen. Sedan så jobbar jag till 20.00 men det gör inget, jobbar ju med Zorcia ikväll oc kanske Mariam. Nej nu måste jag börja äta här. Vi hörs!

Nati.

Irene Huss

Jag och C har tittat på fyra filmer nu med Irene Huss. Riktigt bra TV en sådan här söndag. Jag fick till och med frukost på soffan (inte sängen). Men asså hon är ju polack eller nått va? Hur i hela fridens namn kan hon prata så bra svenska? C säger att hennes familj säkert kom hit på 40-talet, det ä därför hon kan så bra svenska. Stämmer det? Någon som vet? Hon är en duktig skådis i alla fall. Och Nattronden den var läskig den...

Ush stackars Reina kräktes lite här och där i köket för en stund sedan. För mycket köttbullar tro? Stackars Reina, hon skäms nu, ligger i hörnet här i vardagsrummet. Vad ska ni hitta på idag? Och Emelie om du läser detta så MÅSTE vi ses i veckan! Jag saknar er så otroligt mycket!

Nati.

Buzzador!

Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.


Om ni också vill vara med så klicka här så vet de att det är jag som har bjudit in er, så får jag lite poäng på köpet också :).

Myspys med familjen

Som jag berättade igår så var ju familjen här på besök. Vi hade det jättetrevligt och åt massa gott. Sing star kom självklart till användning och vi sjöng hela  kvällen lång. Och Miki besökte symstembolaget redan som fyra åring, hon börjar tidigt hon. He he he. Nej men C sprang iväg och köpte lite vin och Miki ville självklart följa med så så fick det bli. Miki fyra år redan en systembolagets-besökare... Idag har vi bara slappat och tagit det lugnt. Det enda ansträngande vi har gjort idag är att vi har tagit Reina på en långpromenad. Det är så härligt att bara vara och inte behöva tänka på någonting alls. Vad hittar ni på ikväll?


Mamma och Pappa sjunger fint ihop.


De säger att Miki är en kopia av mig när jag var liten.


Älskar er! Syrran och mamma.


Jag älskar dig.


Tihihi, C och Miki lekte hela kvällen.


Nati.

Reina är på besök!



I och med att C's mamma ska jobba långpass hela helgen så passar vi Reina. Om ni har glömt vad det betyder så betyder det drottning på spanska. Vilket namn va? Hon är verkligen som en drottning, hela vägen till Sthlm så bråkade hon med syrran om platsen där bak i bilen. HON ville sträcka ut sig och sitta bekvämt och det ville syrran med. Ha ha ha och stackars Vanessa lät henne...Varje gång jag röker så kommer hon efter mig och vill ha kärlek det vill säga hon vill att jag ska klappa henne och gosa med henne. Detta är ett utmärkt sätt för henne att få mig att glömma av ciggen. För det är det jag tror att hon vill att jag ska göra. Det är samma sak när svärmor röker, då kommer Reina och vill ha kärlek. Hon vet nog att det inte är bra med rökning. Hon har nog ett sjätte sinne...

Torsdag kväll...

Ja idag hade jag självförtroendet på topp som Emelie skrev i förra inlägget. Kände mig fin idag och ännu finare kände man sig när man fick så fina komplimanger på jobbet utav mina söta arbetskamrater. Jag har världens bästa arbetskamrater! Men efter bilderna så spacklade jag på med mascara så jag hade världens längsta ögonfransar idag. Annars så var det en lugn kväll på jobbet. Mycket fnitter och skratt så till och med en boende bad oss vara tysta. Ni kan ju tänka er sex tjejer som sitter och fnittrar och håller på. Men sikket gäng vi är. Världens bästa. Gud vad jag är positiv idag. Men det var väl på tiden och just det jag hade jag lovat mig själv att vara postivt. Det är bra, mitt undermedvetna hänger på!

Imorgon kommer mamma och pappa hit så jag ska vara duktig och laga mat till DOM för en gång skull. Annars är det lätt att man låter föräldrarna ta över matlagningen...

Nati.

Du är så vacker utan spackel









"Du är en naturlig skönhet Natalie"

Torsdag

Hej på er! Såg att det har snöat inatt/imorse synd att snön redan börjar försvinna bara. Ska jobba ikväll från 15 till 20 med Zorcia och Mariam, vilket gäng! Jag vet inte vad det är för fel på mig men för någon månad sedan så kunde jag inte sova men nu så sover jag bort alla dagarna. Konstigt. Men annars är allt som vanligt. Bara massa jobb jobb jobb.

Hittade föressten det här när jag skulle på toa häromdagen. Trevligt va? Och så undrar folk varför man håller sig hela dagen och går på toa hemma istället...Och va fan använd rakhyvel eller en hårtrimmare!





I love me pictures





Så här ser jag ut på jobbet. Hur ser ni ut?

Röd dag



Här bakom datorskärmen sitter en trött Natalie. Jag har sovit bort hela dagen men äsh jag behövde nog sova ut ordentligt. Idag är jag i alla fall ledig så jag ska passa på att packa upp alla mina kläder jag har kvar i reseväskan och kanske fixa iordning min walk in closet.

Grattis till Bella som blir 17 idag! Bara ett år kvar till 18 nu, wohoo!


Bilder från nyårsafton

Hej på er kära läsare! Vad gör ni på en lördag som denna? Jag sitter hemma och doftar så gott efter min underbara dusch. Jag har jobbat till fyra idag, varit och storhandlat och lagat mat till imorgon. Det blev lax med ris och rivna morötter. Mums! Allt börjar bli fint här hemma igen, vi stressade ju förra fredagen när vi gjorde oss redo inför resan till Sthlm så hemmet lämnade vi som hej kom och hjälp mig. Jag tycker visst om att säga så ofta: "Hej kom och hjälp mig." Ha ha ha.
Väskorna är fortfarande inte uppackade men det är lugnt det fixar sig.

Lite bilder från nyårsafton ska jag allt lägga upp. Vi hamnade ju som sagt på La Isla och jag hade det jätteroligt. C var där och syrran var där och det var det viktigaste. Jag och C shottade lite tequila (eller ja, jag delade upp 6:an på tre (!) vilken mes jag är...) och dansade hela natten ända till halv fem på morgonen. Tur att vi lever idag. Jag är så säker på att två killar skulle råna oss den natten när vi var på väg hem. Men den historian berättar jag någon annan gång.

Min C på G
Min C på G!


Förväntansfull...


På väg till La Isla.


Syrran pushar på mig. "Drick nu upp din tequila!"


Med tequilan i handen.


C och syrran dansar lite salsa.


C och syrran dansar bra ihop.


Det söta paret, Joseph och Emy.


Vi!


Vi dansade hela natten lång.


Våra män. Ja precis våra.


Syrran bodde med de i deras etta...ja precis stackars dom...




Party!





Fin fina bilder. Synd bara att de är tagna med mobil kameran. Vi hörs imorgon kära vänner och då ska jag visa er en bild jag tog idag på jobbet. En riktigt äcklig bild...Sov gott.

Nati.


Sova

Nu är det dags att sova. Jag lägger upp bilderna imorgon efter jobbet istället. Vi har hållt på mycket här hemma nu med matlagning och diskning. Men väskorna har vi inte ens packat upp. Ja ja det tar vi imorgon. Sov så gott kära läsare. Kan ni tänka er att det snart är tredje januari? Tiden går så fort. Snart är man 22 år...

Nati.

Göteborg

Äntligen hemma i Göteborg. Efter fem timmars färd i våran bil så är det så otroligt skönt att få komma hem och sträcka på sig och skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst! Men vi hade det jättebra i Sthlm. Saknar redan huvudstaden och den lilla söta bebisen. Det bästa som finns är att sitta och gosa med en nyfödd liten bebis. Måste städa lite här hemma men sedan tänker jag lägga upp bilderna från nyår. Hörs senare!









Nu åker vi!



Nu åker vi hem till Göteborg. Vi hörs senare!

RSS 2.0